Jump to content

Urbeto

Leden
 • Content Count

  4,730
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Posts posted by Urbeto

 1. 1 uur geleden zei Socrates:

  Er is ook een reden waarom die niet bij Feyenoord zitten, hè. Zijn allebei ook nog een stuk jonger. Antony is completer en talentvoller en Neres heeft in die CL-campagne een niveau gehaald waar Berghuis alleen maar van kan dromen. Die kan helemaal niet mee in dat tempo. 

  Jij stelde dat ze beter zijn, terwijl ze volgens jou dus meer potentie hebben. Dat is natuurlijk niet hetzelfde. En tja, een aantal goede wedstrijden van 2/3 jaar geleden als argument aanhalen.. Dat is toch wel wat tragikomisch.

 2. 2 uur geleden zei Socrates:

  Lijkt me heel raar. Antony en Neres zijn toch gewoon beter. Hebben ook meer snelheid/diepte en kunnen nog voor een mooie prijs verkocht worden ook mits goed (Europees) seizoen. Voelt vooral als Feyenoord pesten. Of misschien wel juist PSV pesten. Dat ze bij Ajax denken: goh, Max en Berghuis met voorzetjes op Luuk de Jong, dat is wat te veel van het goede. Weghalen die Berghuis.

   

  Berghuis draagt al 4 jaar een armetierig Feyenoord, waar Antony en Neres nooit op een lange termijn beslissend zijn geweest voor de gedoodverfde titelkandidaat in deze competitie. Berghuis was afgelopen seizoen in zijn eentje al bij meer doelpunten direct betrokken dan Antony en Neres bij elkaar. Zegt genoeg natuurlijk. 

 3. 33 minuten geleden zei Kyrill:

  Ik accepteer iedereen zijn /haar beoordeling. Alleen wat bedoel je met mis vuur? Hoe ervaar jij laatste deel van nummer dan? Ik vind dat geniaal en meer dan vuur. 

  Het is fijn dat dit nummer dergelijke gevoelens bij jou oproept Karel, maar ik vind het verhoogde tempo aan het einde van het nummer an sich al niet echt vlammend terwijl het in lijn met de rest van het nummer ook als een tang op een varken slaat. Het is gewoon niet echt pakkend vind ik en laat maar weer eens zien dat smaken verschillen. Til er vooral niet te zwaar aan. 

×
×
 • Create New...