Jump to content

Messidona

Leden
 • Content Count

  1,558
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

About Messidona

 • Rank
  Assistent Manager

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Messidona

  FM-Café

  Wat een beesten! Spelers met grote lengte én snelheid zijn goud waard.
 2. Dus ik moest de competitie winnen om niet te degraderen...?!
 3. Messidona

  FM-Café

  Die speelde en gaf 2 assists, zelf wel niet gescoord.
 4. Messidona

  FM-Café

  Ook al was het maar een friendly game, ik had eerder de omgekeerde score verwacht Speel zelf met Sparta btw.
 5. Zou het niet doen, met HSV heb je de kans iets mooi op te bouwen. Bovendien zou het enorm zuur zijn om bij Leverkusen te tekenen maar dan wel eventueel niet meer over Havertz en/of Bailey te beschikken.
 6. Blijkbaar zitten er ook smurfen in FM
 7. Hij is echt wel goed, maar zoals ik al zei 27 en over 6 maanden al 28. Beter gaat het niet meer worden en over een jaar kan ik waarschijnlijk zo'n bod voor hem niet meer krijgen. Liverpool staat op een ruime 16 punten en het gat met #2 is ook een mooie 12 punten. Het is dat ik deze winter al een verkoop van onze rechtsback Moussa Wague anticipeer (PSG zit achter hem). Mijn transferbudget is 7 miljoen dus in principe kan ik het geld wel gebruiken, al zal ik dan best eerst controleren of ik een haalbare vervanger voor een goede prijs kan halen. Denk dat ik het ga accept
 8. Twijfel enorm over dit bod. Kan misschien nog proberen om er ietsje meer uit te slepen... maar het is wel bijna al 2x zijn marktwaarde en dat voor een 27-jarige. Heel erg verleidelijk om hierop in te gaan maar ik sta nu wel mooi los op kop met Tottenham halverwege.
 9. Ik weet hem wel te vinden buiten de trainingsessies
 10. Nee speel 4-3-3 met de punt naar achter. Heb er ook over nagedacht om hem op één van de cm posities neer te droppen maar dan blokkeert ie wel jongens als Moriba en Alena die ik afgelopen seizoen alle kansen heb gegeven.
 11. Nja je hebt gelijk. Messi hoort bij Barça zijn carriere af te sluiten, dan verleng ik maar en kan ie wat meer switchen met zijn opvolger. En heeft ie alle keuze om zelf te kiezen. Dank je voor je advies!
 12. Ik weet niet goed wat met Messi te doen... Zit nu in seizoen 21/22, bijna afgelopen, en zijn contract loopt af al heb ik een optie van 1 jaar extra die ik nog kan triggeren. Heb meermaals zijn contract proberen verlengen tijdens het seizoen maar ik kon nooit een termijn langer dan het huidige seizoen kiezen. Hij heeft echter nog helemaal niet aangegeven op pensioen te willen gaan, ook nu niet op het einde van het seizoen na de laatste competitie wedstrijd. Technisch en mentaal is ie nog steeds absolute top. Fysiek is het wat moeilijker en voor zijn positie als AMR begint dat duidel
 13. Messidona

  FM-Café

  Is het middenveld niet wat te aanvallend zonder een echte verdedigende rol?!
 14. Messidona

  FM-Café

  Ik vermoedde al zoiets maar zag het niet (meteen) in de reglementen staan. Bedankt, was eventjes bang voor een bug.
 15. Messidona

  FM-Café

  Ik kom met Arsenal in 23/24 in de Europa League uit. Makkelijk winnaar in de poule geworden, maar nu zie ik dat wij nergens uitgeloot zijn in de 1ste KO ronde?! Raar genoeg staat de data van de 2e KO ronde wel genoteerd in ons speelschema. In de reglementen zie ik niet echt iets staan wat dit kan verklaren. Of mis ik iets?
×
×
 • Create New...