Jump to content

Messidona

Leden
 • Content Count

  1,549
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

About Messidona

 • Rank
  Assistent Manager

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Messidona

  Go or No Go?

  Nee speel 4-3-3 met de punt naar achter. Heb er ook over nagedacht om hem op één van de cm posities neer te droppen maar dan blokkeert ie wel jongens als Moriba en Alena die ik afgelopen seizoen alle kansen heb gegeven.
 2. Messidona

  Go or No Go?

  Nja je hebt gelijk. Messi hoort bij Barça zijn carriere af te sluiten, dan verleng ik maar en kan ie wat meer switchen met zijn opvolger. En heeft ie alle keuze om zelf te kiezen. Dank je voor je advies!
 3. Messidona

  Go or No Go?

  Ik weet niet goed wat met Messi te doen... Zit nu in seizoen 21/22, bijna afgelopen, en zijn contract loopt af al heb ik een optie van 1 jaar extra die ik nog kan triggeren. Heb meermaals zijn contract proberen verlengen tijdens het seizoen maar ik kon nooit een termijn langer dan het huidige seizoen kiezen. Hij heeft echter nog helemaal niet aangegeven op pensioen te willen gaan, ook nu niet op het einde van het seizoen na de laatste competitie wedstrijd. Technisch en mentaal is ie nog steeds absolute top. Fysiek is het wat moeilijker en voor zijn positie als AMR begint dat duidelijk zijn parten te spelen. Geeft wel veel assists nog maar het doelpuntenmachine is ie niet meer. Ik zou graag Mbappe proberen halen, of een andere killer winger, om Messi's plaats over te nemen... ... maar het ligt allemaal zo moeilijk. De coach zijn om Messi op verplicht pensioen te zetten of naar een andere club te loodsen is zo pijnlijk. En die vervanger al halen en Messi op de bank houden is ook geen optie imo. Wat te doen?!
 4. Messidona

  FM-Café

  Is het middenveld niet wat te aanvallend zonder een echte verdedigende rol?!
 5. Messidona

  FM-Café

  Ik vermoedde al zoiets maar zag het niet (meteen) in de reglementen staan. Bedankt, was eventjes bang voor een bug.
 6. Messidona

  FM-Café

  Ik kom met Arsenal in 23/24 in de Europa League uit. Makkelijk winnaar in de poule geworden, maar nu zie ik dat wij nergens uitgeloot zijn in de 1ste KO ronde?! Raar genoeg staat de data van de 2e KO ronde wel genoteerd in ons speelschema. In de reglementen zie ik niet echt iets staan wat dit kan verklaren. Of mis ik iets?
 7. Messidona

  FM-Café

  Aarggh... Tottenham heeft de clausule van Sancho geactiveerd Wist niet eens dat hij die had... Nu ja, krijg er wel 98 miljoen bij maar had hem toch liever niet in de wintermercato zien vertrekken.
 8. Dat moet gevierd worden. Met een lunch
 9. Sinds de laatste update loopt mijn 4-3-3 ook langs geen kanten meer. Verdedigers weten niet meer hoe ze moeten verdedigen, blijven als een blok beton staan als de tegenstander een bal diep stuurt. En de aanvallers schieten alles net naast of netjes op de keeper...
 10. Telkens als er een penalty reeks aankomt mist mijn eerste speler zijn penalty. Naast of gepakt, altijd. Bij verschillende clubs, verschillende spelers. Niet leuk meer, telkens als er zo'n reeks aankomt voel ik de bui al hangen... Anderen hier ook last van?
 11. Carles Perez ook gekocht met Gent, ga je nog veel plezier aan beleven.
 12. Messidona

  FM-Café

  1ste ronde van de Champions League in seizoen 2... Ongelooflijk Soit, er is nog een terugwedstrijd maar ik heb wel vertrouwen in een kwartfinale voor mijn Gent Chakvetadze is er dit seizoen ook lekker aan het doorkomen!
 13. KAA Gent, seizoen 2 Transfers uit: Transfers in: Naar gewoonte meer binnen gekregen dan uitgegeven. Was ook wel nodig voor mijn financiën. Omdat ik naar een 4-3-3 wil overschakelen waren Depoitre en Sylla overbodig. Depoitre vind ik een heerser in het echt, in FM kan hij me niet erg bekoren. Zag dat Sporting interesse had en dan maar aangeboden, uiteindelijk voor een lekkere 10 miljoen kunnen verkopen. Onder zijn waarde maar het blijft veel geld voor een club als Gent. Inkomend niet onrealistisch veel uitgegeven. Aangezien Asare zijn contract niet werd verlengd (wegens te oud) had ik wel een nieuwe linksback nodig. De goedkopere opties waren geen concurrenten voor mijn andere linksback dus besloot ik toch maar wat dieper in de buidel te tasten voor een linksback die beter is dan wat ik al heb. Aangezien we Champions League gaan spelen moet ons team sowieso versterkt worden. Ramasco is die newgen die ik al postte in het newgen topic, die is al klaar voor een basisplaats en de hoofdreden dat ik besloot te cashen voor Bronn. Pinho, Antonio, Kareem, Sousa, De Angelis & Adesina zijn allemaal voor de jeugdteams. Moet ook wat denken om de jeugd wat uit te bouwen want daar is de spoeling erg dun en ik heb nu nauwelijks genoeg homegrown spelers in het eerste. De transfer waar ik echt het meest tevreden mee ben is die van Geubbels. Die was een beest in FM19, die voor amper 500K kunnen binnenhalen is ofwel meesterlijk ofwel een teken dat hij misschien niet meer zo goed is als vorige editie. Voor die prijs kan ik echter niet sukkelen.
 14. 15 jaar... Natuurlijk meteen de onderhandelingen gestart toen ik hem tegenkwam
×
×
 • Create New...