Jump to content

Messidona

Leden
 • Content Count

  1,546
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

About Messidona

 • Rank
  Assistent Manager

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Messidona

  FM-Café

  Is het middenveld niet wat te aanvallend zonder een echte verdedigende rol?!
 2. Messidona

  FM-Café

  Ik vermoedde al zoiets maar zag het niet (meteen) in de reglementen staan. Bedankt, was eventjes bang voor een bug.
 3. Messidona

  FM-Café

  Ik kom met Arsenal in 23/24 in de Europa League uit. Makkelijk winnaar in de poule geworden, maar nu zie ik dat wij nergens uitgeloot zijn in de 1ste KO ronde?! Raar genoeg staat de data van de 2e KO ronde wel genoteerd in ons speelschema. In de reglementen zie ik niet echt iets staan wat dit kan verklaren. Of mis ik iets?
 4. Messidona

  FM-Café

  Aarggh... Tottenham heeft de clausule van Sancho geactiveerd Wist niet eens dat hij die had... Nu ja, krijg er wel 98 miljoen bij maar had hem toch liever niet in de wintermercato zien vertrekken.
 5. Dat moet gevierd worden. Met een lunch
 6. Sinds de laatste update loopt mijn 4-3-3 ook langs geen kanten meer. Verdedigers weten niet meer hoe ze moeten verdedigen, blijven als een blok beton staan als de tegenstander een bal diep stuurt. En de aanvallers schieten alles net naast of netjes op de keeper...
 7. Telkens als er een penalty reeks aankomt mist mijn eerste speler zijn penalty. Naast of gepakt, altijd. Bij verschillende clubs, verschillende spelers. Niet leuk meer, telkens als er zo'n reeks aankomt voel ik de bui al hangen... Anderen hier ook last van?
 8. Carles Perez ook gekocht met Gent, ga je nog veel plezier aan beleven.
 9. Messidona

  FM-Café

  1ste ronde van de Champions League in seizoen 2... Ongelooflijk Soit, er is nog een terugwedstrijd maar ik heb wel vertrouwen in een kwartfinale voor mijn Gent Chakvetadze is er dit seizoen ook lekker aan het doorkomen!
 10. KAA Gent, seizoen 2 Transfers uit: Transfers in: Naar gewoonte meer binnen gekregen dan uitgegeven. Was ook wel nodig voor mijn financiën. Omdat ik naar een 4-3-3 wil overschakelen waren Depoitre en Sylla overbodig. Depoitre vind ik een heerser in het echt, in FM kan hij me niet erg bekoren. Zag dat Sporting interesse had en dan maar aangeboden, uiteindelijk voor een lekkere 10 miljoen kunnen verkopen. Onder zijn waarde maar het blijft veel geld voor een club als Gent. Inkomend niet onrealistisch veel uitgegeven. Aangezien Asare zijn contract niet werd verlengd (wegens te oud) had ik wel een nieuwe linksback nodig. De goedkopere opties waren geen concurrenten voor mijn andere linksback dus besloot ik toch maar wat dieper in de buidel te tasten voor een linksback die beter is dan wat ik al heb. Aangezien we Champions League gaan spelen moet ons team sowieso versterkt worden. Ramasco is die newgen die ik al postte in het newgen topic, die is al klaar voor een basisplaats en de hoofdreden dat ik besloot te cashen voor Bronn. Pinho, Antonio, Kareem, Sousa, De Angelis & Adesina zijn allemaal voor de jeugdteams. Moet ook wat denken om de jeugd wat uit te bouwen want daar is de spoeling erg dun en ik heb nu nauwelijks genoeg homegrown spelers in het eerste. De transfer waar ik echt het meest tevreden mee ben is die van Geubbels. Die was een beest in FM19, die voor amper 500K kunnen binnenhalen is ofwel meesterlijk ofwel een teken dat hij misschien niet meer zo goed is als vorige editie. Voor die prijs kan ik echter niet sukkelen.
 11. 15 jaar... Natuurlijk meteen de onderhandelingen gestart toen ik hem tegenkwam
 12. @Daniell heel erg bedankt! David maar matig ontwikkeld, toch een hoge waarde. Nu ik hem zelf heb ben ik benieuwd hoe veel verschil dat zal uitmaken. Ik had ook meer van Chakvetadze verwacht, maar als hij over 5 jaar nog bij Gent zit ga ik niet klagen Opvallend dat Owusu de Belgische nationaliteit heeft aangenomen en zelfs caps heeft verzameld!
 13. Inderdaad, ik doelde eigenlijk enkel op Nielsen natuurlijk. Die was erbij in ons kampioenenjaar en dat ene jaar met de geweldigde CL campagne. Christiansen heeft hier amper gespeeld, geflopt. De Zweedse vloek... Ondertussen Malmö ook al verslagen en op Wolfsburg een stuntje door gelijk te spelen daar. Lijkt er op dat we gaan overwinteren in de EL
 14. Seizoen 1 met KAA Gent. In de voorrondes Liepaja, Trabzonspor en AZ weten uit te schakelen. Deze poule moet ook wel lukken om te overleven. Leuk dat we bij Malmö 2 ex-Buffalo's terugzien: Christiansen & Nielsen, die bij ons speelde in ons kampioenenjaar in 2015.
×
×
 • Create New...