Jump to content

Messidona

Leden
 • Content Count

  1,535
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Messidona

 • Rank
  Assistent Manager

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 15 jaar... Natuurlijk meteen de onderhandelingen gestart toen ik hem tegenkwam
 2. @Daniell heel erg bedankt! David maar matig ontwikkeld, toch een hoge waarde. Nu ik hem zelf heb ben ik benieuwd hoe veel verschil dat zal uitmaken. Ik had ook meer van Chakvetadze verwacht, maar als hij over 5 jaar nog bij Gent zit ga ik niet klagen Opvallend dat Owusu de Belgische nationaliteit heeft aangenomen en zelfs caps heeft verzameld!
 3. Inderdaad, ik doelde eigenlijk enkel op Nielsen natuurlijk. Die was erbij in ons kampioenenjaar en dat ene jaar met de geweldigde CL campagne. Christiansen heeft hier amper gespeeld, geflopt. De Zweedse vloek... Ondertussen Malmö ook al verslagen en op Wolfsburg een stuntje door gelijk te spelen daar. Lijkt er op dat we gaan overwinteren in de EL
 4. Seizoen 1 met KAA Gent. In de voorrondes Liepaja, Trabzonspor en AZ weten uit te schakelen. Deze poule moet ook wel lukken om te overleven. Leuk dat we bij Malmö 2 ex-Buffalo's terugzien: Christiansen & Nielsen, die bij ons speelde in ons kampioenenjaar in 2015.
 5. Markovic laten scouten, ziet er wel interessant uit. Rossbach vind hij niet. Denk dat ik Kaminski de kans ga geven en voorlopig m'n geld ga sparen.
 6. Ik zoek een spits type targetman voor KAA Gent. Liefst een jonkie die af en toe speeltijd gegund kan worden als Depoitre rust nodig heeft en over een seizoen of 2 Depoitre kan vervangen als titularis. Zoek ook een nieuwe eerste doelman, niet zo gecharmeerd van Kaminski in het spel. Budget voor deze 2 is 6 miljoen.
 7. Ik had graag wel eens een future screen gezien van Jonathan David, Giorgi Chakvetadze, Elisha Owusu & Roman Yaremchuk aub
 8. Het ideale scenario zou natuurlijk zijn dat hij zelf zijn pensioen aankondigt, dan moet ik zelf niet de beslissing maken. Gezien zijn fysiek kan hij minder aanspraak maken op een basisplaats. Maar vanwege zijn status en loon hoort hij natuurlijk wel absolute basisspeler te zijn... Moeilijke afweging, heb maar zelf de knoop doorgehakt. Ik hoop ergens dat hij gewoon stopt of gewoon uitbolt bij een Argentijnse club want hem bij een andere Europese club zien zou wel raar en pijnlijk zijn natuurlijk. Dat een boel Amerikaanse clubs hem nu probeert te strikken in de winter zegt ook wel wat.
 9. Seizoen 2022-2023, besloten om Messi's aflopende contract niet te verlengen. Hij wordt volgend seizoen 36 en fysiek is hij gewoon op. Geen idee of hij gaat stoppen, krijgt nu in de winterstop aanbiedingen van Amerikaanse clubs maar goed, ik heb hem dit seizoen nog nodig. In de wintermercato van de hand doen verdient deze grootheid ook natuurlijk niet. Dan even denken... wie moet in hemelsnaam je beste speler ooit vervangen... Met een transferbudget van bijna 300 miljoen euro is de keuze op Mbappe gevallen. Kost me wel 210 miljoen euro maar ik heb het geld en die jongen is zo ongelooflijk goed. Niet mijn ding om zo dure spelers aan te trekken maar kon het nu echt niet laten.
 10. Messidona

  Go or No Go?

  Geweigerd, ondanks dat hij een zeer invloedrijke speler is gelukkig geen kwade selectie op me heen gekregen. Valt dus nog goed mee.
 11. Messidona

  Go or No Go?

  Net na het sluiten van de winter transferwindow biedt Bayern opeens op mijn sterkste centrale verdediger, Nicolas Moyano (newgen). Zij kunnen nog transfers doen, ik niet meer. Had een tegenbod gedaan in de veronderstelling dat ze het teveel gingen vinden maar ze accepteren... Speler zelf heeft aangegeven dat hij niet blij zal zijn als hij niet met Bayern mag praten. Echt lullige situatie... Voor het geld hoef ik het echt niet te doen want zit erg goed financieel. Langs de andere kant wil ik het wel nog enigszinds realistisch houden, met in totaal gegarandeerd 40 miljoen euro dat binnenkomt wordt hij met kilometers voorsprong de duurste uitgaande transfer van de club. No way dat ze het in het echt zouden weigeren. Ik heb in de jeugd nog een centrale verdediger lopen die nog niet op het niveau van Moyano zit maar wel het talent heeft om dat te bereiken. Als ik het bod aanvaard moet ik hem voor de leeuwen gooien want ik kan zelf geen spelers meer aantrekken en over het bod van Bayern valt ook niet meer te onderhandelen. Zo veel twijfel... Screen van Moyano, speler waar Bayern op biedt: Screen van zijn vervanger moest ik het bod accepteren: Go or no go?
 12. Euh... Wat... Ok dan, nog nooit meegemaakt in FM :whistle: :-D Gaat om een newgen btw
 13. Messidona

  FM-Café

  In 2020 bij Barcelona terecht gekomen, de laatste 4 jaar geen platte prijs gewonnen buiten twee keer de Spaanse beker... Besloten schoon schip te maken en wat te verjongen. Digne en Semedo naar Man City voor 40 en 66 miljoen. Rakitic naar Bournemouth voor 30 miljoen. Bernard voor 14 miljoen naar Lyon, Vidal naar Atletico voor 10. PSG kwam dan zwaaien met een bod van 90 miljoen voor Ter Steegen, holy shit... kon ik ook onmogelijk weigeren. 90 miljoen voor een keeper :-D
 14. Maar best dat de bonscoach ontslagen is, wat een dommerik ook om Jesus langs de kant te houden.
 15. Ondanks alles toch nog in de running voor het vice kampioenschap. Succes!
×
×
 • Create New...