Jump to content

Mark

Leden
 • Posts

  6,978
 • Joined

 • Last visited

About Mark

 • Birthday 03/29/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mark's Achievements

0

Reputation

 1. Re: CM/FM Scene Music Top 50 – 2006 Danku _O_ :cab:
 2. Re: CM/FM Scene Music Top 50 – 2006 Hier mijn lijstje:
 3. Mark

  Schaatsen

  Re: Schaatsen Het schaatsen wordt niet eens live uitgezonden :@ Ze moeten het Junior Songfestival uitzenden :nono:
 4. Mark

  Schaatsen

  Re: Schaatsen Inderdaad _O_ Hij is pas 19 en heeft nu het wereldrecord in zijn bezit. Geweldige schaatser. Ik heb ook zitten genieten van de 500m bij de heren. Kato met z'n 34,30 :| . Jammer dat Wennemars viel :(
 5. Mark

  Schaatsen

  Re: Schaatsen De 5000m wordt niet uitgezonden, omdat ze verwachten dat die pas na 4 uur is afgelopen :nuts: Het deelnemersveld is abnormaal groot. Ook bij de 500m zijn er 30 ritten. Sommigen hebben een persoonlijk record van 42 seconde ofzo. Ik snap niet dat die mee mogen doen.
 6. Mark

  Schaatsen

  Re: Schaatsen Het is niet zo dat ik hem haat, omdat hij gewonnen heeft hoor. Het gaat gewoon om de manier waarop hij zich gedraagd. Al die Amerikanen en Canadezen zijn dit snelle ijs gewend en het is daarom niet verrassend dat zij winnen. Op de Olympische Spelen is het ijs minder snel en de baan ligt ook niet zo hoog. De omstandigheden zijn daar helemaal anders en dat is weer in het voordeel van de Nederlanders.
 7. Mark

  Schaatsen

  Re: Schaatsen Chad Hedrick heeft gisteren de 1500m gewonnen bij de heren. Hij reed een WR. Davis werd tweede en Wennemars derde. Wennemars heeft wel een Nederlands Record gereden. Ik vind Hedrick maar een arrogant ventje :moop:
 8. Mark

  Schaatsen

  Re: Schaatsen Vanavond om tien uur is er weer schaatsen. Deze keer in Salt Lake City. _O_
 9. Mark

  Schaatsen

  Re: Schaatsen Zo mag ik het horen Timothy _O_ Ik denk en hoop dat Wennemars goed gaat rijden in Turijn, maar niets is zeker. Bij de Olympische Spelen had ik veel verwacht van Wotherspoon, maar die pleurde direct na de start op zijn bek :-D
 10. Mark

  Schaatsen

  Re: Schaatsen De 5000m bij de heren was anders heel erg leuk en spannend. Uiteindelijk heeft Hedrick gewonnen. Verheijen werd tweede _O_
 11. Mark

  Schaatsen

  Re: Schaatsen *kick* De winter komt er weer aan en het schaatsen begint weer _O_ Gisteren is het schaatsen van start gegaan in Calgary. De heren moesten de 1500m rijden en Davis liet direct zien dat hij de man in vorm was. Bij de vrouwen was het Klassen die op de 3000m een Wereldrecord reed. De Nederlanders hebben nog niet zoveel van zich laten zien, maar mij maakt dat niet zoveel uit. Je kan veel beter in februari, tijdens de Olympische Spelen, in topvorm zijn dan nu al. Laat iedereen nu maar lekker hard rijden, dan gaan de Nederlanders er tijdens de OS met de medailles vandoor :mrg: Om 18:50 uur is er weer schaatsen op TV, op Nederland 2.
 12. welke voetbalshirtjes heb je allemaal? Ik heb vroeger een Ajax-shirt gehad en daar blijft het dan ook bij.
 13. Mark

  Schaatsen

  Schaatsen Tuitert staat nu bovenaan. Uitslag 500m Heren Uitslag 5000m Heren Ik geloof dat Kramer vierde staat. Niet slecht.
 14. Mark

  Schaatsen

  Schaatsen Het EK Allround in Heerenveen is vandaag begonnen. Vanmiddag werd de 500m bij de heren al gereden en zojuist is de 5000m afgelopen. Kramer heeft weer een mooie rit gereden: 6.24 en dat was een wereldrecord bij de junioren _O_ Verheijen en Uytdehaage reden ook prima. De rit Fabris - Kramer was echt mooi om te zien. Vooral de laatste 2 ronde toen Kramer ging versnellen. In het laatste rondje ging hij Fabris nog voorbij en zijn rondetijd was 29,6 :cab:
 15. Mark

  Schaatsen

  Schaatsen Afgelopen middag zag ik nog een boze Ritsma op de televisie. Ze begonnen tegen hem te zeggen dat het misschien tijd werd om te stoppen aangezien hij de laatste weken niet meer bij de top hoort. Ritsma werd toen boos, want hij wist hoe hij zich voelde en hij weet dus wanneer hij moet stoppen. Zelf vind ik dat hij te lang is doorgegaan. Ik zeg ook stoppen :agree:
×
×
 • Create New...