Jump to content

marcelp

Leden
 • Content Count

  592
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by marcelp

 1. marcelp

  FM-Café

  Nu weet ik waarom mijn eerste save meteen buiten Nederland was. Naast mij York save toch maar eens met psv begonnen maar zodra er ook maar een club uit buitenland aanklopt voor een speler en ik weiger te verkopen meteen iedereen weer over de zeik. Heb na 1 seizoen al gelijk geen zin meer. en aangezien ik ook nog geen zin heb in York moet ik toch maar weer op zoek naar andere club. En aangezien ik met geen enkele club echt feeling heb is het zo lastig om te kiezen. zit nu echt in een fm dip #niet weten wat te doen # niet kunnen kiezen uit een club
 2. marcelp

  FM-Café

  Psv heeft best wel goede affiliated teams met zeer goede jeugd afdelingen. heb gelijk de voorwaardes onderhandeld dat hun jeugd ook bij ons kunnen komen. heb de save met York even in de ijskast gezet.
 3. marcelp

  FM-Café

  mij heb net side game met psv gestart even wat anders. vind het ook leuk om zonder te veel regels te rommelen. normal in iedere fm versie was psv main game maar dit keer is het omgedraaid. met psv altijd leuke saves gehad kon zo goed regens jagen met psv aangezien je niet veel regels hebt betreft aantrekken van jeugd. en in Engeland zijn er veel regels betreft non eu spelers. Met York ga ik nu 9de seizoen in.
 4. marcelp

  FM-Café

  Ik heb nooit jeugd vast gehouden omdat ze altijd maar net aan 2.5 sterren waren dus er is 0 eigen jeugd heb wel een -23 en -18 team maar daar speelt niemand.. Heb al die jaren doorgeslecteerd met transfervrije spelers. nu in de Prem natuurlijk spelers gekocht maar geen jeugd.
 5. marcelp

  FM-Café

  Ik kom er alleen wel achter nadat ik zo snel gepromoveerd ben constant ik helemaal geen focus heb gelegd op eigen jeugd. Aangezien de jeugd die je krijgt twee jaar later helemaal niet relevant is omdat je van national north ineens in league two zit. Alleen nu moet ga ik europa cup 2 spelen ofzo maar dan moet je 4 eigen getrainde spelers hebben, en die zijn er niet haha. Ben nu wel me jeugdafdelingen aan het updragen maar de board werkt niet echt mee, die zegt je koopt maar spelers van grotere kaliber.
 6. marcelp

  FM-Café

  ik ga York absoluut niet verlaten dan zal ik en andere save gaan doen. premier league alleen al is niet vervellend om te spelen 115 miljoen tv rechten alleen al en voor 7 plek kreeg ik geloof ook ergens 35 miljoen. dus financiel zou Europa ook niet heel veel uitmaken. Gaat mij er meer om dat ik hopelijk nu meer en betere spelers kan aantrekken om eens echt te concurreren al zal dat erg moeilijk worden man city bestaat enkel uit spelers met een waarde van 60mil+ echt de absolute top speelt daar.
 7. marcelp

  FM-Café

  Als je de koopwoede bekijkt van de topteams vind ik het best knap dat ik 7de wordt. Ze hebben spelers lopen die heel mijn basis kan vervangen zulke goede spelers. En bij hun spelen ze niet echt, totdat ik ze 1 jaar huur en dan krijgen ze ineens een kans want mooi voor hun is maar ik kan ze daardoor niet langer huren. Ik loop constant tegen het punt aan dat ik weinig roem heb en de spelers kiezen voor bv spurs of city inplaats van bij mij. Maar nu ik in Europa ga spelen dat ik toch weer meer kans maak om betere spelers kan aantrekken. Achterin moet echt versterkt worden, voorin heb ik topscoorder staan die dus ook 1ste werdt met meeste goals en beste jeugdige speler.
 8. marcelp

  FM-Café

  Met York tweede seizoen premier league afgerond, eerste seizoen werden we 16 nu toch verrassend 7. Dus volgende jaar europa in, had even bij de club info gekeken en na 8 seizoenen al tussen de clublegends :). Board wil al wel dat we de kwartfinale halen van de europa league, zou opzich wel haalbaar moeten zijn mits de juiste aankopen gedaan worden.
 9. marcelp

  FM-Café

  Gaat steeds beter met York, nu in tweede seizoen in premier league halverwege draai opeens mee in de top 7. ik hoop dit vol te houden maar ik moet de verdediging echt versterken maar spelers kiezen nog steeds voor rivalen ipv van mij. En me me reputatie is nog steeds niet afdoende dus hoop echt hoog te eindigen.
 10. Volgens mij kan dit alleen maar volledig handmatig.
 11. marcelp

  FM-Café

  Ik wou het dan net niet op het forum gooien maar dit is er inderdaad 1 van
 12. marcelp

  FM-Café

  Ik doe dat meestel door naar de scouting kant te gaan en zoeken op spelers van 15 tot 17/18 jaar oud en dan bepaalde spelerseigenschappen selecteren. Check anders even youtube staan echt heel veel filmpjes en uitleg over hoe mensen dit aanpakken. Je kan ook je scouts laten zoeken door zoekopdrachten in te stellen.
 13. marcelp

  FM-Café

  Met veel pijn en moeite toch nog 14 plek met York eerste seizoen in de premier league nu wat meer budget dus nu heel goed zoeken. Aangezien ik al in 2026 zit zullen er genoeg regens zijn. Valt me echt op dat de grote clubs echt veel spelers binnen harken en soms voor astronomische bedragen op zich goed voor mij want ze kunnen al die spelers geen speeltijd geven. merk alleen wel dat ik nog niet echt roem heb want spelers die ik benader en ook door andere clubs benaderd worden vaak kiezen voor de andere club waardoor het nog wel moeilijk wordt je snel te versterken en goed mee te draaien in de premier league
 14. marcelp

  FM-Café

  Ben pre season voorbij heb me opzich wel versterkt maar zal ongelofelijk moeilijk worden dit jaar. al heb ik nu 4 wedstrijden gehad en toch al 7 punten binnen. iedere punt zal dit jaar tellen. financiel is de premier league wel leuk en aantrekkelijk
 15. marcelp

  FM-Café

  al mijn huidige basisspelers houdt ik ook nog 1 jaar aan als wissels. En de basis elftal moet ik opnieuw gaan zoeken. Heb nu geloof 1 speler die premier league ready is. maar ik zal het echt moeten hebben van koopjes en einde contracten.
 16. marcelp

  FM-Café

  Met York in seizoen 6 promotie afgedwongen naar de premier league. wordt echt een struggle om up te blijven team is echt nog niet klaar voor de premier league. krijg 33 mil transfer en 450k salaris per maand.
 17. marcelp

  Club gezocht

  Me enige game is nu een LLM met York ik ga seizoen 6 in en zit al in de championship. op zich nog uitdaging genoeg maar ik merk dat ik minder zin begin te krijgen het wordt langzaam een sleur. ik ben dus opzoek naar een nieuwe uitdaging maar ik heb buiten PSV geen feeling met clubs en vind het daarom dus dubbel zo moeilijk om te kiezen. nu het in real live zo slecht gaat met psv ben ik geneigd om psv te kiezen maar je bent te snel te goed en domineer je te snel. ik ben opzoek naar een club met de volgende eisen. 1. Goede of redelijke faciliteiten zowel voor de A team als de jeugd. 2. Spelers aanbod moet redelijk capabel zijn om een 4-4-2 te kunnen hanteren. 3. moet in de hoogste league spelen maar hoeft geen absolute topper te zijn moet nog wel wat uitdaging aan zitten.
×
×
 • Create New...