Jump to content

marcelp

Leden
 • Posts

  611
 • Joined

 • Last visited

About marcelp

 • Birthday 05/20/1988

Personal Information

 • Woonplaats
  Zoetermeer
 • Interesses
  Gezin en FM
 • Opleiding/Werk
  Beveiliging
 • Favoriete CM/FM
  FM13
 • Favoriete Club
  PSV
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

marcelp's Achievements

Materiaalman

Materiaalman (1/14)

23

Reputation

 1. Langste reeks zonder tegendoelpunten.
 2. Cool ik zit in de game heel lullig maar zo heet ik echt van achternaam.
 3. marcelp

  FM Café

  Naast mijn LLM met York nu ook met psv begonnen iets wat ik iedere jaar doe. De eerste tien wedstrijden ongeslagen en 25 doelpunten voor en serieus 0 tegen echt bizar. ondertussen helaas wel onverdiend 1-2 van Fc Utrecht verloren maarja je kan niet alles hebben.
 4. marcelp

  FM Café

  Nu op het moment met York waarop me reputatie de kop op gaat doen. 4 keer op rij kampioen, bevinden ons nu in de voorbereiding van de championship league en geen hond van die kwaliteit wil komen spelen voor York. Al die promoties zijn leuk maar we gaan te hard.
 5. Ik heb besloten te stoppen met het delen van York als verhaal. ik kan simpelweg niet de tijd vinden om te spelen te posten en de drie kids en vrouw bezig houden daarnaast nog een mega drukke baan. heb wel een flinke spoiler alert speel nu in league 1 nog 1 game te winnen dan weer kampioen maar verlies ik dan heb ik wel promotie met tweede plek. In league 2 ook al kampioenschap gewonnnen had weer de meeste punten. dus nu vanaf national north iedere jaar kampioen geworden. Dus dit jaar zou de 4de promotie op rij worden. wat mij wel opvalt is dat ik iedere jaar kijk naar de punten van dat jaar ervoor hoeveel er nodig zijn om niet te degraderen of om kampioen te worden het valt mij op dat als ik in een league speel die punten van het jaar ervoor nergens op slaan alsof er ineens een hard mode aangaat ofzo. voorbeeld in league 1 had de kampioen 80 punten na 46 wedstrijden. daar zijn we nu al ver overheen en ik moet me laatste wedstrijd winnen om überhaupt kampioen te worden. dat lijkt iedere jaar zo.
 6. marcelp

  FM Café

  Weet iemand dit ik speel met York nu seizoen 3 nu in league 2 vanuit de national north. Maar we hebben naast eerste team alleen een onder 18 team en geen onder 23 of B team. Wordt deze automatisch aangemaakt op en gegeven moment of moet je dit echt vragen bij bestuur.
 7. York City bleeft maar winnen en winnen, dit kon absoluut niet meer mis gaan voor York. Noobish Gamer is al bezig met het scouten van betere spelers aangezien er toch een groot aantal spelers van de selectie wederom gaat afvallen. Niemand had kunnen verwachten dat York zich kon gaan voorbereiden op League 2 Dit gaat weer een zeer drukke transfer periode worden voor Noobish Gamer, dit keer oogt hij echt op een tussenjaar, aangezien de vooruitgangen te snel gaan om de reputatie mee te laten groeien. Dit resulteerd vaak in het niet kunnen binnen hengelen van de gewenste spelers voor de toekomst. Ook zal er druk naar de staff gekeken worden en deze zal dan ook volledig verbeterd gaan worden. Februari Maart April Eindstand York City heeft een aantal records gebroken dit jaar 1. Meeste doelpunten in 1 seizoen doelpunten in 1 seizoen 2. Meeste punten verzameld in 1 seizoen. Beste speler
 8. Wederom wist York zich zeer sterk te houden tegen alle verwachtingen in, Noobish Gamer had bloed geproefd na de eerste paar maanden en wist het zeker York City gaat voor veel meer dan alleen vechten tegen degradatie. November December Tussenstand Januari Januari
 9. Dat de eerste wedstrijd werd gewonnen was van zeer groot belang voor het moreel van de spelers. Deze lijn werd zeer goed doorgetrokken de eerste drie maanden van het seizoen. August September Tussenstand na 12 gespeelde wedstrijden Oktober
 10. Na de promotie uit de National League North wachte er een drukke transfer periode, er zijn zelfs 13 spelers aangetrokken om te zorgen dat men niet direct zou degraderen. Transfers 2021-2022 Media verwachtingen De media had het al voorspeld dat voor de transfers York het erg lastig zou gaan krijgen zelf 23 was de verwachtingen, Nadat Noobish Gamer de 13 nieuwe spelers had geintroduceerd waren de voorspellingen iets verbeterd. York zou in de National League overwinteren. Preseason De Preseason werdt voornamelijk gebruikt om geld binnen te halen dit werd gedaan tegen de grotere jongens. Tevens werdt de eerste wedstrijd van de National League nipt gewonnnen.
 11. Dacht waar wordt ik nu in getagd. Voor mij is dit echt de eerste keer dat ik dit doe dus nog plenty te leren. En Wegens het feit dat ik een mega drukke baan en drie kleine kids heb rondlopen gaat het updaten wat langer duren dan waarschijnlijk de meeste hier doen maar doe me best.
 12. Ik zie het probleem inderdaad kijk er morgen even naar.
 13. Transfers 2020-2021 Noobish Gamer vind dat de selectie toch nog niet helemaal rond is en besluit toch wat extra kracht te halen. Noobish Gamer heeft gekozen voor twee transfer vrije spelers die jong zijn, voornamelijk met het oog op de toekomst. Tevens is er 1 speler geleend van Fleetwood, dit omdat hier geen kosten aan verbonden waren. Taktiek voor seizoen 2020-2021 Voor de eerste twee maanden werd er gekozen voor de traditionele 4-4-2 maar hier bleek men gauw op uitgekeken na zeer tegenvallende resultaten. Hierop viel men terug op de wat aanvallender 4-2-2-2 hierbij werdt gebruik gemaakt van zeer hoge druk voetbal. Speelschema 2020-2021 Het seizoen begon zeer sterk, maar vanaf November begon het te rommelen en December was helemaal dramatisch. Hiervoor heeft Noobish Gamer besloten dat er vanaf Januari met een nieuwe taktiek gestart zou worden ter experiment. Zoals je kan zien heeft dit zeer sterk uitgepakt. Eindstand 2020-2021 York City had een prognose om als tweede te eindigen dit jaar, maar Noobish Gamer nam geen genoegen met het spelen van Play-Offs en ging daarom vol voor de Kampioenschap, dit is goed gelukt al was het tot de laatste speeldag zeer spannend. York CIty mag zich dus nu gaan voorbereiden op de National League, het belangrijkste doel voor seizoen 2021-2022 is daar te blijven, hiervoor zal er zekers versterking moeten gaan komen. Noobish Gamer oogt op voornamelijk jonge spelers die transfervrij clubs uit de Premier League. FA Cup Dat York CIty kan stunten in de FA cup is al eens uit het verleden gebleken, het grote Man Utd moest wijken voor een opermachtig York city. Helaas begon Salford op volle sterkte en moesten we diep buigen. FA Trophy Cup In de FA Trohpy cup kwam York CIty niet heel ver, hier had Noobish Gamer ook niet op in gezet.
 14. Geschiedenis York City is een Engelse voetbalclub uit York en werd in 1922 gesticht. In 1929 werd de club toegelaten tot de Football League De club bracht de meeste jaren van zijn bestaan door in de lagere klassen met een uitzondering van twee seizoenen in de 2de klasse. Enkele keren kon de club het wat verder schoppen in bekervoetbal. Ze behaalden de halve finale van de FA Cup in 1955. Een van de hoogtepunten uit de clubhistorie is de League Cup in 1995-'96 toen ze in de tweede ronde Manchester United met 3-0 uitschakelden; datezelfde United won dat jaar zowel de FA Cup als het landskampioenschap. Andere clubs die in de loop der jaren tegen York het onderspit hebben moeten delven zijn onder meer Arsenal, Everton, West Bromwich Albion en Middlesbrough. In 2001 had de club te kampen met financiële problemen. Deze werden weliswaar opgelost, maar waren er mede de oorzaak van dat York City in 2004 na 75 jaar uit de League degradeerde. In het seizoen 2011/2012 wist York via de play-offs te promoveren naar de Football League Two. In het seizoen 2015/16 kwam de club uit in de Football League Two en eindigde het op de 24ste en laatste plaats, waardoor degradatie naar de National League andermaal een feit was. Het volgende seizoen degradeerde de ploeg weer, naar de National League North Stadion Het stadion Bootham Crescent waar York City nu nog zijn wedstrijden speelt is gebouwd in 1932 en heeft plaats voor 7872 toeschouwers. Dit stadion is echt zwaar verouderd, hiervoor heeft het bestuur besloten om een spik splinternieuw stadion te bouwen die op 10 Oktober 2020 in gebruik genomen zal worden. Dit stadion zal onder de naam York Community stadion/LNER Community stadion gaan heten, dit stadion zal gedeeld gaan worden met de York City Knights Rugby Club. In dit nieuwe stadion zal er plaats zijn voor 8005 bezoekers, men kan niet alleen naar voetbal en rugby kijken, dit stadion zal tevens als een wellness center en community hub fungeren om extra inkomsten te generen. De bouw van dit stadion zal ongeveer 50.000.000 miljoen euro gaan kosten. Manager Teamselectie voor het jaar 2020/2021 bij aankomst Noobish Gamer
×
×
 • Create New...