Jump to content

MarkHouten

Leden
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About MarkHouten

Personal Information

 • Biografie
  Geboren te Wageningen op 05-11-1995, Begonnen aan RKS Don Bosco. In 2013 HAVO Diploma op het Dorenweerd College behaald.
 • Woonplaats
  Renkum
 • Interesses
  Mountainbike, Wielrennen, Voetbal
 • Opleiding/Werk
  Food & Business - HAN Nijmegen / Vakkenvullen bij Albert Heijn
 • Favoriete CM/FM
  FM 2013
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Is het nu de bedoeling dat we de punten doorsturen in een Pm?
 2. League One - Seizoen 2018-2019 - April en Mei In de laatste periode van het seizoen staan er nog 9 wedstrijden op de planning. De openingswedstrijd tegen Scunthorpe United werd helaas 2-2, gelukkig is er nog steeds sprake van een ruime voorsprong op de ranglijst. Na deze teleurstelling stond de uitwedstrijd tegen de huidige nummer vijf, Shrewsbury Town, op de kalender. Deze wedstrijd werd helaas met 2-0 verloren. Na de volgende wedstrijd, een 1-0 overwinning tegen Peterborough united, lijkt de titel ons niet meer te kunnen ontglippen nu we 9 punten voor staan met nog 6 wedstrijden te gaan. Als beloning voor de goede prestaties ben ik ook nog eens onderscheden door de Engelse voetbalbond! Helaas leek het na de beloning vanuit de bond iets minder te gaan. In de uitwedstrijd tegen Wycombe Wanderers werd het 1-1. Met 5 wedstrijden te gaan en nog steeds een voorsprong van 7 punten moet dit eigenlijk niet meer fout kunnen gaan. Wordt het dan toch nog spannend? We speelde namelijk een thuiswedstrijd tegen Rochdale en hier speelde we gelijk met 1-1. Door deze uitslag komen we uit bij de volgende tussenstand: Na het gelijkspel tegen Rochdale mochten we op bezoek gaan bij Burton Albion. We wonnen hier 0-2 en veel concurrenten lieten punten liggen. Door het puntverlies van de concurrenten staan we nu 6 punten voor op de nummer 2: Shrewsbury Town. Met nog 3 wedstrijden te gaan mogen we dit echt niet meer uit handen geven. Thuis tegen Coventry City kon het dan gebeuren, als de uitslagen op andere velden meezitten zijn we kampioen! Helaas.. In een zeer teleurstellende wedstrijd verloren we met 1-0. Gelukkig staan we alsnog 5 punten voor en zijn er nog maar twee wedstrijden te spelen. Zal het dan toch gaan lukken in de uitwedstrijd tegen Sunderland? Het zal een zware dobber worden. JAA! Met een 1-2 overwinning weten we het kampioenschap veilig te stellen. Man, wat ben ik trots op dit team! Na de laatste, plichtmatige, wedstrijd tegen Accrington Stanley, die gewonnen werd met 3-1, was het tijd voor een welverdiende vakantie voor de spelers. Op naar het championship! Reacties: @nasje92 thanks, ben ook erg tevreden inderdaad! @Isco22 hebben het gelukkig over de grens kunnen trekken! @Duarte. En.. Gelukt! @Kavinos thanks, gelukkig is het gelukt, ben benieuwd hoe volgend jaar in het championship loopt! @Marius Bedankt! @delichris inderdaad erg trots, hopelijk kunnen we volgend jaar nog een ronde verder komen. @Mordurette En het is gelukt gelukkig! @komodo25 Zat er inderdaad dik in en gelukkig kampioenschap over de streep getrokken.
 3. Land: Kenia Artiest: Sauti Sol Nummer: Coming Home Youtube link:
 4. Proficiat USA ! Wanneer begint editie 24?
 5. League One - Seizoen 2018-2019 - Februari en Maart Na de maand vol verrassingen stonden we voor de maanden februari en maart. Deze maanden zullen de competitie vormgeven en laten zien of we nog een ronde verder kunnen komen in de FA Cup. De maand begon met de thuiswedstrijden tegen Doncaster Rovers en Bristol Rovers, deze eindigden met respectievelijk een 2-0 overwinning en 0-0 gelijkspel. Met een voorsprong van 5 punten op de nummer twee ging de ploeg op bezoek bij Plymouth Argyle. Deze wedstrijd werd eenvoudig gewonnen met 2-0 als einduitslag. De uitwedstrijd tegen Southend United was niet wat we ervan gehoopt hadden. De wedstrijd eindigde met de brilstand nog op het bord. Hierna stond al vlug de wedstrijd voor de achtste finale van de FA Cup tegen West Bromich Albion uit het Championship op de planning. Toen het rust was en het 0-1 stond voor West Brom wisten wij dat het erg lastig zou worden. Helaas werd de wedstrijd dan ook met 0-2 verloren. Ondanks de uitschakeling mag Portsmouth erg trots zijn op de prestatie in de FA Cup dit jaar. Koppies omhoog en door naar de volgende competitiewedstrijd. Dit is direct ook één van de belangrijkste wedstrijden van het jaar, namelijk tegen de nummer 2, Barnsley. Deze wedstrijd eindigde in 0-0. Hierdoor staan we nog steeds 3 punten voor op de nummer 2. De maand februari eindigde met de volgende stand en wedstrijden: Met drie punten voorsprong staat maart voor deur. 6 wedstrijden waarin wij hopen de voorsprong op Barnsley te vergroten. Maart begon prima met een 2-0 overwinning in de thuiswedstrijd tegen Bradford City, een lekker resultaat zeker gezien directe concurrent Barnsley 0-0 heeft gespeeld en we hiermee 2 punten uitlopen. Ook de tweede wedstrijd van maart werd gewonnen. In een zinderende laatste 10 minuten werd een 0-1 overwinning uit het vuur gesleept tegen de nummer 3 van de competitie. De volgende uitwedstrijd, tegen Walsall, eindigde met een 0-1 overwinning! Met nog 9 wedstrijden te gaan staan we er vrij goed voor. Ik heb er vertrouwen in dat we gaan promoveren! Antwoorden @Duarte. Dank, zeer tevreden met de overwinning inderdaad! @nasje92 Met weinig middelen moet je toch wat proberen natuurlijk. Hopelijk kunnen we promoveren, zou een hoop transferbudget schelen. @delichris Bedankt! Zoals het er nu uit ziet gaat dat inderdaad wel lukken @Isco22 Hahah, wat een heerlijke woordgrap. mag inderdaad niet klagen over de resultaten! @Kavinos Bedankt, mooie club, zeker niet ontevreden met m'n keuze voor Portsmouth! @Mordurette Heel gaaf! Trots op m'n ploeg. @komodo25 Bedankt! ben erg tevreden.
 6. League One - Seizoen 1 - Maand Januari Na de heerlijke maand december staan we aan de start van een nieuw kalenderjaar. Zou dit dan toch het jaar worden dat we promoveren naar de championship? Man.. Wat zou dat een kansen opleveren voor Portsmouth… Bij het openen van de transfermarkt hebben we direct beet. Voor een bedrag van €110.000 hebben wij Jonathan Russell te pakken. Hij zal niet direct van pas komen bij het eerste team maar heeft een veelbelovende toekomst. Laten we hopen dat hij zijn potentie waarmaakt. De openingswedstrijd tegen AFC Wimbledon werd gemakkelijk met 2-0 gewonnen. Daarna stond het grote Fulham op de planning voor de FA cup. Uit in de Craven Cottage werd het 1-1. Coach Mark van Houten gaf aan enorm trots te zijn op zijn ploeg en hoopt dat in de replay er nogmaals gestunt kan worden! Na de stunt tegen Fulham stond er een uitwedstrijd tegen Luton Town en een thuiswedstrijd tegen Blackpool op het programma. De uitwedstrijd tegen Luton Town werd met 1-0 gewonnen. De thuiswedstrijd tegen Blackpool bleek een offday voor Portsmouth. Er werd met 1-3 verloren. Na de offday tegen Blackpool was het tijd voor de replay tegen Fulham. Wat de fans van tevoren niet durfde te dromen werd toch waargemaakt.. 3-1 gewonnen! In de volgende ronde wacht weer een flinke uitdaging, Tottenham Hotspur. Ondanks de stunt tegen Fulham wist onze ploeg de goede lijn niet door te zetten in de competitie. In een teleurstellende wedstrijd werd het 0-0 tegen Oxford United. Na de wedstrijd tegen Oxford stond de vierde ronde van de FA Cup op de planning. Tottenham Hotspur mocht op bezoek komen. Januari bleek de maand van verrassingen te zijn. In een zinderende wedstrijd wist Portsmouth een hele bijzondere prestatie neer te zetten, de wedstrijd eindigde dan ook in een 3-2 overwinning, waardoor de ploeg nu in de achtste finale staat! In de maand Januari is er wat betreft de stand niet veel veranderd. Wel zijn we twee rondes verder in de FA cup, een prestatie om trots op te zijn! Antwoorden: @Duarte. Thanks, erg tevreden mee! @komodo25 Dankje voor je reactie, blij met de eerste plek @Mordurette Ik ga er inderdaad wel vanuit dat de playoffs makkelijk behaald moeten kunnen worden, droom stiekem zelfs van het kampioenschap. @delichris thanks! @Isco22 dat is te hopen inderdaad, championship biedt toch wat meer kansen! @nasje92 bedankt!
 7. Ben benieuwd naar de resultaten. Zijn er specifieke uitdagingen die je aangaat om het wat lastiger te maken?
 8. Krijg je met een middelmatige coureur. Bakt er vrij weinig van tot nu toe bij Red Bull
 9. Blijf dit toch zoiets apart vinden he. Dat leclerc aan de kant moet voor Vettel..
 10. Nou.. we zitten er klaar voor. Ben benieuwd. Vind het een leuk circuit , met die bocht net na de start!
 11. League One - Seizoen 1 - Maanden November en December Na de ontzettend teleurstellende maand oktober moest nu toch echt het roer om. Met een nieuwe tactiek wordt er hoopvol omhoog gekeken. De eerste test met de nieuwe tactiek is in de uitwedstrijd tegen Bradford City. Het bleek redelijk te werken, ondanks de onwennige nieuwe tactiek werd er 1-0 gewonnen van de nummer 21 van de competitie. Na deze overwinning stond een uitwedstrijd tegen Barnet op het programma voor de FA Cup. Barnet komt uit in de Vanarama National League. In een saaie maar degelijke wedstrijd werd er met 2-0 gewonnen en staan we in de volgende ronde! Uit de loting kwam een mooie wedstrijd tegen de winnaar van Boreham Wood tegen Forest Green Rovers, beide ploegen die ik prima zou moeten kunnen hebben. Na deze wedstrijd in de FA Cup was het tijd voor een ander bekertoernooi: de EFL Checkatrade Trophy. Uit tegen de huidige nummer 2 van de League One werd het in een mindere wedstrijd helaas 2-0 voor Luton Town. Gelukkig zijn de vier punten die wij in deze groep behaald hebben voldoende voor een plaats in de volgende ronde. In deze ronde mogen we aantreden tegen West Ham United u23. Met twee overwinningen en 1 verliespartij krijgt het team 10 dagen rust tot de volgende wedstrijd. Na de dagen rust zijn de spelers toe aan een volgende wedstrijd. Scunthorpe United uit staat op het programma, de ploeg staat 18e op de ranglijst dus normaal gesproken zouden zij geen probleem voor ons mogen opleveren. Gelukkig ging deze wedstrijd redelijk voor de ploeg uit Portsmouth: we wonnen met 2-1, dit bleek tevens de laatste wedstrijd te zijn voor de manager van Scunthorpe, die na het verlies werd ontslagen. De maand november werd goed afgesloten met een 2-0 winst op Wallsall, de ploeg die direct onder ons stond in de ranglijst. Hiermee sluiten we november af met een 6e plaats op de ranglijst en vier overwinningen deze maand! December wordt een hele drukke maand voor Portsmouth, met zeven competitiewedstrijden tegen onder andere de nummer één, twee en drie wordt dit de maand die de voortgang van dit seizoen zal bepalen. December begon goed met een 0-3 overwinning in de uitwedstrijd van de FA Cup tegen Green Forest Rovers uit de League Two, een 3-2 overwinning in de laatste minuut tegen Charlton Athletic, nummer twee van de competitie en een teleurstellend 0-0 gelijkspel tegen Southend. In de loting van de derde ronde van de FA Cup zijn we gekoppeld aan Fullham, dat wordt een echte uitdaging.. Na de loting stonden de wedstrijden tegen West Ham United u23, Barnsley en Wimbledon op de planning. De bekerwedstrijd tegen West Ham U23 werd helaas met een penaltyreeks verloren, wat geen schande was aangezien er een aantal spelers van het eerste elftal meededen. Na de verloren bekerwedstrijd stond de wedstrijd tegen de koploper van de competitie op het programma. Dit is dé kans om in te lopen richting het kampioenschap en promotie. Natuurlijk was het maar de vraag of de spelers zich weer konden opladen na zo’n teleurstelling van de bekerwedstrijd. In een zinderende wedstrijd versloeg de ploeg Barnsley met 3-2! Na een mooie 1-2 uitoverwinning tegen Wimbledon, en puntverlies van de concurrentie, heeft Portsmouth voor het eerst dit seizoen de koppositie in handen! In 2018 staan er nog drie wedstrijden op het programma: Sunderland, Gillingham en Fleetwood Town. Deze 3 wedstrijden zullen gewonnen moeten worden om als koploper 2019 in te gaan. De eerste, en misschien wel belangrijkste wedstrijd, tegen titelfavoriet Sunderland werd met 2-1 gewonnen. De uitwedstrijden tegen Gillingham en Fleetwood Town eindigden met een 2-0 winst en 0-0 gelijkspel. Hiermee eindigde 2018 voor Portsmouth als eerste in de ranglijst ! Antwoorden @Isco22 Thanks, gaat vast goed komen! @Mordurette Na regen komt zonneschijn @Marius Precies, er was nog niets gespeeld! @Duarte. Verlies was inderdaad jammer, helaas nu wel uit de competitie op strafschoppen, nog flink op trainen dus @komodo25 We staan er nu nog beter bij
 12. Ik ben benieuwd! Succes bij een van de mooiste clubs van de wereld!
 13. Gelukkig geen uitschakeling, bij een gelijkspel in de groepsfase komen er penalty's, vraag me niet waarom. Heb nog kans om door te gaan!
×
×
 • Create New...