Jump to content

Regis

Leden
 • Posts

  6,654
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Posts posted by Regis

 1. 6 minuten geleden zei Socrates:

  Maar dit is dus wel lekker makkelijk roepen hè. Zet Botteghin en Fer in je as in deze wedstrijd en je bent direct de lul als je zo hoog staat.

   

   Dit is nu toch allemaal niet aan de orde. Zullen in de loop van het seizoen wel behoorlijk in de problemen kunnen gaan komen met deze krappe selectie en het dubbele schema van het Europees voetbal. Van de basis is niemand daar aan gewend.

 2. 3 minuten geleden zei Pharrell:

   

  Kijk is de highlights van Utreg tegen Leverkusen op Youtube. Klasse afronding Kerk.

   

  Dat hij af en toe een balletje erin schiet wil niet zeggen dat hij een goede afmaker is.

 3. Goed half uur, daarna flink gas terug genomen. Zonde, maar opzich logisch. Met dat half uur en 5 goals waren we nog slordig met de kansen. 

 4.  

  Zin om deze straks mee te schreeuwen hoor.

   

   

  AJAX TOT DE DOOOOOD 

  AJAX WIT EN ROOOOOOD
  AJAX DE GROOTSTE DIE ER IS

  WIJ SCHRIJVEN WEER
  GESCHIEDENIS

 5. De achterhoede en dat defensieve blok is wel echt heel matig he. Voorin kom je in de ED nog wel mee weg, maar AZ moet echt wel nog veel gaan doen willen ze zich direct kwalificeren voor Europees voetbal dit jaar. 

 6. Zojuist zei delichris:

   

  Hopelijk heb je niets ingezet :D 


  Ik gok niet nee. Maar blijkbaar ben je erg gepikeerd. Een elftal met McTomimay, Maguire, Shaw, Bissaka en Fred blijft kut. Zal mij verder een rotzorg zijn. Mooie doelpunten en vermaak mij prima met deze pot.

 7. Ik zet in op een Bielsa masterclass vandaag. Zonde dat United met toch zo'n behoorlijk elftal zo'n vreselijk middelmatige trainer in huis heeft. Past gewoon niet

   

 8. 8 minuten geleden zei Beppu:

  Die hadden natuurlijk altijd Guus Til op moeten pikken toen het nog kon.

   

  Ja maar dan had ie Drita uit niet op zijn naam gehad he! Daar droomt iedere jongen toch van. De stap naar Feyenoord was dan ook vele malen logischer. Niemand zit toch te wachten op Chelsea en United joh. Drita, Plovdiv, Waalwijk daar ben je ooit voor op foebele gegaan!

  • De kampioen loopt maximaal 3x tegen puntverlies aan
  • De klassieker van 19 december wordt achter gesloten deuren en onder het zwaarst mogelijke veiligheidsniveau afgewerkt; snippers op het dak, tanks etc omringen de omgeving rondom De Kuip en escorteren de Ajax bus van Amsterdam naar Rotterdam
  • Een scheidsrechter raakt betrokken bij een omkoopschandaal.
 9. Ja, maar de vorige keer dat dit bericht naar buiten kwam heeft Rennes zich nooit gemeld. Lijkt eerder gewoon een spel vanuit zijn management dan daadwerkelijk concrete interesse

 10. Gvd zin in morgen joh :< eindelijk gaan we dan weer echt beginnen.  Zonde dat we vrij rap alweer een eerste interland break hebben en we komen er komende seizoen ook niet meer vanaf want ook na dit blokje spelen we weer maar 5 wedstrijden (exclusief Europees) en dat zulke korte competitie blokken gaat het hele jaar haast door. Wat een ellende eigenlijk.

   

  Citaat

  za 14 augustus 21:00. Ajax-NEC

  Zo 22 augustus 12:15  Twente- Ajax

  Zo 29 augustus 14:30 Vitesse-Ajax

   

   

 11. Vrij logisch trouwens om Alireza te laten starten. Conditie laten opbouwen, zodat hij straks fit is. Daar is zo'n veredeld oefenpotje als vanavond prima voor.

 12. Blijft wel een hele beperkte speler he. Betwijfel ook of hij bij Inter mee gaat kunnen komen, al zullen die wel een vrije val gaan maken door alle verkopen die ze noodgedwongen moeten doen.

 13. PSG heeft altijd een behoorlijke fanatieke achterban gehad hoor. PSG leeft echt in Parijs -al is dat wel vooral in de buitenwijken- , ook al ver voor de overname.  De huidige eigenaren hebben alleen de fans tijden lang verbannen en aantal jaar terug pas weer toegelaten. 

×
×
 • Create New...