Spring naar bijdragen

nasje92

Leden
 • Aantal bijdragen

  1207
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

16 Good

Over nasje92

 • Rang
  Scout

Personal Information

 • Woonplaats
  Overijssel
 • Interesses
  Voetbal
 • Favoriete CM/FM
  FM2017
 • Favoriete Club
  FC Twente
 • Managerstijl
  Bouwer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. nasje92

  FM-Café

  Zow, snel gedaan haha! Netjes gelijk kampioen. Ik denk dat je geduld nog wel op de proef gesteld gaat worden:)
 2. nasje92

  FM-Café

  Mooi dat je de basis redelijk intact hebt weten te houden, dat krijg ik nooit voor elkaar haha! Maja zat er bij mij niet meer, getransfereerd naar Bordeaux in het echt. Succes in de BPL.
 3. nasje92

  FM-Café

  Ja ik weet het, ik had deze foto's ff snel met telefoon gemaakt omdat ik ze via whatsapp verstuurde toen. Thanks! Ik heb nog een aantal spelers onder contract uit seizoen 1: Max Power (speelt ook nog regelmatig) Jack Baldwin (speelt in het 2e) Bali Mumba (net verkocht voor 6,5mln aan Everton - heeft geen wedstrijd gespeeld) En dat was het wel. De rest is inmiddels verkocht of transfervrij vertrokken. Wat is jouw opstelling nu?
 4. nasje92

  FM-Café

  Korte update over mijn game met Sunderland, so far. Seizoen 1: Kampioen van de League One met 110 punten. Seizoen 2: Na een heel zwaar seizoen met hangen en wurgen een 5e plek bemachtigd, gepromoveerd na het spelen van Playoffs. Seizoen 3: Ging fantastisch! In mijn debuutjaar in de PL, 5e geworden en daarmee direct Europees voetbal bemachtigd. Wel zonde dat ik in de laatste 6 speelrondes uiteindelijk de 4e plek nog heb afgestaan aan Man Utd. Seizoen 4: Na 6 speelrondes sta ik nu 7e. In Europa werd ik gekoppeld aan Ajax, Braga en PAOK. Opstelling is als volgt: Doel: Cameron Dawson LB : Tyrone Mings / Renan Lodi CV: Jake Cooper CV: Krystian Bielik RB: Jayden Bogle CM: Samuel Bastien CM: Iustin Afrem (Regen) AML: Antonio Marin AMC: Pelayo Morilla AMR: Calvin Stengs SP: Maxi Gomez / Facundo Colidio Hieronder ook een greep uit spelers en regens die nu bij mij onder contract staan.
 5. nasje92

  FM-Café

  Lekker talent wel hoor! Typisch Bosnische achternaam ook.
 6. nasje92

  MU Worldvisionsongfestival #23

  Bedankt voor de 3 punten. Ik vind degene met de meeste punten de terechte winnaar. Blijkt toch dat dat nummer op de meeste waardering dan kan rekenen, ongeacht bekendheid.
 7. nasje92

  FM-Café

  Ik vind het al heel knap dat je je eerste resultaten hebt weten te boeken. Ik ben er ook ooit eens mee begonnen en bij mij duurde het echt wel een tijdje voordat ik mn eerste gelijke spel kon vieren. Succes!
 8. nasje92

  FM-Café

  Ik zelf vind het leuker om meteen de leiding te nemen over de club, omdat ik vanaf het begin af aan alles naar eigen hand wil zetten. Dit is natuurlijk een persoonlijke voorkeur. Om het land San Marino te kiezen moet je in het startscherm even je database aanpassen en daar extra San Marinese spelers inladen. Anders kun je het land niet kiezen.
 9. De twee thuiswedstrijden zijn een smetje, maar winst bij AZ uit is wel heel erg knap. Gnabry zit er lekker in!
 10. nasje92

  FM-Café

  Jawel, uiteindelijk wel want zij spelen in de Zwitserse competitie. Op het 2e niveau
 11. nasje92

  FM-Café

  FC Vaduz / Liechtenstein misschien?
 12. nasje92

  The Great American Song Contest

  Thanks voor de 4 punten!
 13. nasje92

  FM-Café

  Ik hoop dan maar op hetzelfde hier!
 14. nasje92

  Speler vervangen

  Ha Joost, Als Luuk momenteel niet scoort, dan zou ik hem passeren. Uiteindelijk gaat het teambelang voor. Dit kan je op kritiek komen te staan van hemzelf en medespelers en misschien moet je hem dan maar verkopen uiteindelijk. Als de resultaten goed zijn, trekt de mening van de rest van het team vanzelf wel weer bij. De belangrijkste vraag hierin is: Wil je Luuk verkopen of niet? Zo niet, dan zou ik hem laten spelen. Als je het geen groot probleem vindt dat hij vertrekt, dan zou ik hem passeren.
 15. nasje92

  FM-Café

  Ah scherpe opmerking. Hij wil geen nieuw contract tekenen, omdat er grotere clubs interesse hebben.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...