Jump to content

jefri

Leden
 • Posts

  286
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by jefri

 1. KV Kortrijk ziet Elsner naar Standard de Liège vertrekken. Opvolger al bekend...

   

  Grote ophef in het Guldensporenstadion deze avond. Luca Elsner verlaat KV Kortrijk om een contract te tekenen bij Standard. Elsner was nog maar bezig aan zijn eerste seizoen bij de Kerels, toch konden de Luikenaren hem overtuigen om de overstap te maken. De frustraties zijn dan ook zwaar te merken bij het KVK bestuur, "Dit hadden we niet verwacht, dit is dan ook een teken van weinig respect naar onze club toe' klinkt het bij voorzitter Ronny Verhelst.

   

  Dat er bij de West-Vlaamse club snel geschakeld moet worden is inmiddels duidelijk. Een dag na de bekendmaking van het vertrek van Elsner is er al een opvolger aangeduid. Jefri Laflere, een jeugdtrainer die z'n stage liep bij de A-Kern, neemt de leiding over. "We hebben het volste vertrouwen in Laflere, hij kent de club en is al een eindje bezig met de spelersgroep in functie van z'n opleiding."

   

  De West-Vlaamse club zou graag terug meedraaien in de middenmoot, na enkele moeilijke seizoenen. Laflere is er zeker klaar voor, "Deze groep heeft alles in zich om mee te draaien in België. Met de juiste mentaliteit kunnen we hier mooie dingen laten zien." Klinkt het bij de kersverse manager.

   

  logo-kvk.png.96a9a6e5fdd37c33ea64aaa7d3df513c.png

   

  Citaat

  Vorig jaar startte ik ook een verhaal met deze club, en vond die heel plezant. Spijtig genoeg moeten stoppen door foutmeldingen, deze keer een nieuwe kans na m'n eerder verhaal met Club Brugge die ietwat te gemakkelijk was in België.

   

  Veel plezier met het lezen!

   

 2. Banner.png.dc5c5f55f515f221f07faf942409e296.png

   

  Nieuw jaar, hetzelfde Club Brugge!

   

  Ook in 2022 is Club Brugge met een goed rapport gestart. Het blijft aan hun ongeslagen reeks bezig in de competitie, intussen al 25 wedstrijden. Ook de aangetrokken versterkingen vinden hun draai meteen, en spelen op goed niveau. Jorman Campuzano is één van die nieuwe spelers. De Colombiaan kwam over van Boca Juniors voor drie miljoen euro.

   

  Citaat

  Campuzano.thumb.png.b82639f03ad6372cf7d4f2d19c22be91.png

   

  Wedstrijden.png.1549697ab302ad2efa2aa51292826247.png

   

  Beginnen deed Club het nieuwe jaar in Zulte-Waregem. De hekkensluiter was in goeie vorm, maar had nog punten goed te maken om degradatie te vermijden. In de eerste helft hield Essevee zeer goed stand, de Bruggelingen hadden wat moeite om in de wedstrijd te komen. De beste kansen waren wel voor Blauw-Zwart, maar scoren lukte nog niet. In de tweede helft lukte dat wel. Net voor het uur brengt Perez z'n club op voorsprong, en tien minuten later herdoet de Venezolaan dat kunstje opnieuw. De snelle 0-2 voorsprong komen de Boeren niet meer te boven, een verdiende overwinning voor Club.

   

  Een week later maakten we ons op voor de klassieker der klassiekers. Club Brugge versus Anderlecht, een wedstrijd die altijd voor spektakel zorgt. Club begon weer wat twijfelachtig aan de partij, en daar kon Anderlecht wat van profiteren. De Brusselaars namen de wedstrijd in handen, en dreigde het meest. Toch was het wachten tot net voor rust, toen Murillo Anderlecht op voorsprong bracht. De tweede helft begon Club gretiger te voetballen, de snelle gelijkmaker van Otasowie was het gevolg. Perez trapte de thuisploeg even later op voorsprong, maar Kouamé maakte deze al snel ongedaan. In de toegevoegde tijd kopte N'Soki nog raak voor de 3-2, maar ook deze wordt een minuut later nog ongedaan gemaakt via Zirkzee. Een punt was terecht voor beide teams in een spektakelmatch.

   

  Drie dagen later wachtte ons een verplaatsing naar KV Mechelen. Wat vermoeidheid bij de spelers leverde een saaie wedstrijd op, waarin beide teams niet veel konden dreigen. Club kreeg een handvol kansen, maar de scherpte ontbrak voorin. Een 0-0 eindstand was dan ook logisch.

   

  De laatste wedstrijd van januari speelden we thuis tegen STVV. De Limburgers stonden op een voorlaatste plaats, en dat was ook te zien in het spelbeeld. Charles De Ketelaere maakte al vroeg de 1-0, iets later verdubbelde Vormer die voorsprong. Nog voor rust mag De Ketelaere een tweede maal vieren, goed voor een 3-0 ruststand. Na rust controleerde Club verder, veel kon STVV niet meer betekenen. In de laatste minuten maakt Clubtopschutter Charles De Ketelaere zijn hattrick compleet.

   

  Stand.png.352d8ff14b4a3d7f98efc80569e74ef5.png

   

  In de stand houdt Club Brugge negen punten over op eerste achtervolger Genk. Oostende blijft het goed doen, en strijd met Antwerp, Anderlecht en AA Gent om PO1. Onderin zal Zulte-Waregem het nu wel erg lastig gaan hebben, Sint-Truiden maakt nog kans, want daar ligt alles nog op elkaar.

   

  Proximus Player Of The Month

   

  Deze maand nam ons jeugd product Charles De Ketelaere de ploeg op sleeptouw. De 20-jarige Belg heeft nu al 16 Doelpunten en 6 assists, daarmee is hij voorlopig topschutter bij Club.

   

  charlesdeketelaere_1.png.4fe987f36719d05a0efc70ef7127eb49.png

   

  @Jotew @FeyenoordMillwall @Daniell @DGremlin @Marius @mattihamstra @MNie @Mordurette @xJordinosaur @Rossi @Netzwerk @Titan @chrisje1993 @Thymen @RubenS2 @kmk @ElMarcos @Milton @Kyrill @delichris @Fantasy @Glenn08 @FC Bruges @DavyPeeters

   

  Bedankt voor de reacties!

  Alle tips zijn altijd welkom.

   

  @Kyrill: Vandevoordt was lang gekwetst, Leysen nam over en deed het goed.

  @FC Bruges: Buchanan doet het goed bij mij, heeft al 1 assist en speelt goed mee

   

   

 3. Banner.png.bc0417c13b48551f062a77f4bce6aea7.png

   

  Club Brugge spelers vallen in de prijzen

   

  De overgang naar het nieuwe jaar, staat al jaren gekend met de bekendmaking van de Gouden Schoen. Ook andere awards zoals: Beste doelman, beste jongere en beste Belg in het buitenland worden uitgereikt. Dit jaar gaat Club Brugge met twee van de vier prijzen gaan lopen.

   

  Gouden Schoen:

   

  1) Faitout Maouassa (Club Brugge)

  2) Joao Klauss (Standard de Liege)

  3) Bryan Heynen (KRC Genk)

   

  Doelman van het jaar:

   

  1) Jean Butez (Antwerp)

  2) Runar Alex Runarsson (OH Leuven)

  3) Tobe Leysen (KRC Genk)

   

  Talent van het jaar:

   

  1) Charles De Ketelaere (Club Brugge)

  2) Daniel Perez (Club Brugge)

  3) Frederik Jäkel (KV Oostende)

   

  Beste speler in het buitenland:

   

  1) Romelu Lukaku (Chelsea)

  2) Kevin De Bruyne (Manchester City)

  3) Thibaut Courtois (Real Madrid)

   

  110cd03a-54f5-11eb-aad4-dd19e73fa67a.thumb.jpg.6ab97f3646b26dda09032d54bb67bc80.jpg

   

  Spelers komen en gaan...

   

  Ook is de winter transferperiode van start gegaan. Bij Club Brugge wordt niet veel verwacht in de transferperiode, de ploeg proberen samen te houden lijkt het belangrijkste.

   

  Tajon Buchanan sluit aan bij de spelersgroep. De Canadees werd deze zomer al vastgelegd, maar kon maar aansluiten deze winter. De 22-jarige flankspeler komt voor een slordige zes miljoen euro over van New England.

   

  Eder Alvarez Balanta vertrekt dan weer uit het Jan Breydel stadion. De Colombiaan kon geen indruk maken op Laflere, en was alles behalve een basispion. De 28-jarige middenvelder trekt naar Krasnodar voor twee miljoen euro.

   

  Ook Matej Mitrovic vertrekt uit Brugge. Met jongelingen als Mbamba die goed presteren is er geen plaats meer voor de Kroaat. Hij trekt terug naar eigen land, bij Osijek voor een kleine €500.000.

   

   

  @Jotew @FeyenoordMillwall @Daniell @DGremlin @Marius @mattihamstra @MNie @Mordurette @xJordinosaur @Rossi @Netzwerk @Titan @chrisje1993 @Thymen @RubenS2 @kmk @ElMarcos @Milton @Kyrill @delichris @Fantasy @Glenn08 @FC Bruges @DavyPeeters

   

  Bedankt voor de reacties!

  Alle tips zijn altijd welkom.

 4. Banner.png.1604464b320257ed01926f4d2d6a1c79.png

   

  Club Brugge recht de rug in december!

   

  De troepen van Laflere hebben terug een goede maand achter de rug. Club Brugge blijft ongeslagen in de competitie, en ook Europees voetbal is veilig gesteld na nieuwjaar. Kan Laflere z'n ploeg bijeen houden, of lonken er spelers naar een transfer?

   

  wedstrijden.png.e3053410553a7b4284ea2dc8bb4d79b8.png

   

  Beginnen deed Club met een verre verplaatsing naar Eupen. De Bruggelingen namen de wedstrijd meteen in handen en kwamen vroeg op voorsprong via Perez. Even later verdubbeld Vanaken de score vanop de stip. Nog voor rust lag de wedstrijd in een definitieve plooi, nadat De Ketelaere de 0-3 binnen kopte. Na rust hetzelfde spelbeeld, waar Brugge domineerde. De Ketelaere scoorde met z'n tweede van de middag, de laatste Brugse goal.

   

  Een week later staat de Stadsderby op het menu. De Vereniging startte goed aan de partij en domineerde zowaar het Club Brugge van Laflere. Voor rust kon Millan z'n ploeg op voorsprong brengen. De peptalk van de Brugse coach hielp, want na rust een volledig ander Brugge. Club domineerde nu wel, en kreeg kans na kans. Toch was het wachten tot vijf minuten voor tijd, Perez kon eindelijk raak treffen en Club nog een punt bezorgen.

   

  Een week later volgde de wedstrijd in Standard. De Luikenaars beleven een lastig seizoen, en hebben punten nodig om Europees voetbal te halen. Toch is het Brugge die de wedstrijd in handen nam. Speler in vorm Perez bracht de bezoekers voor rust op voorsprong. Ook na rust konden de Rouches geen vuist maken tegen een sterk Club. Hans Vanaken verdubbelde de voorsprong vanop de stip, en besliste zo de wedstrijd.

   

  De laatste partij van de maand, was een ware topper. Leider Club Brugge ontving eerste achtervolger Antwerp. Club Brugge nam meteen het hef in handen, en na tien minuten mocht het al vieren via De Ketelaere. Antwerp kwam meer in de wedstrijn en kon gelijk maken via Fischer. Na rust tapte Club uit een ander vaatje, en trok de wedstrijd naar zich toe. Vanaken kopte de 2-1 voorbij Butez. En twee minuten later scoorde Perez opnieuw. De Venezolaan is een ware ontdekking dit seizoen en besliste deze partij.

   

  Stand.png.9496367d1c3b736ab3d22166431009e0.png

   

  In de stand heeft Club nu twaalf punten voorsprong op Antwerp. Genk, Oostende, Anderlecht en AA Gent strijden voor PO1. Standard blijft het moeilijk hebben, Zulte-Waregem begint in te lopen maar heeft nog werk.

   

  Ajax met rode wangen uit Europa gekegeld

   

  De laatste partij in de Champions League campagne van Club Brugge was van groot belang. Het moest deze partij winnen om nog Europees te spelen na nieuwjaar. Ze begonnen dan ook met veel drang naar voren, Mechele kopte na vier minuten een hoekschop tegen de netten. De Amsterdammers hadden geen antwoord klaar, en het was Club die de score verdubbelde via De Ketelaere. Voor rust was de vernedering compleet nadat Otasowie en Vanaken de 0-4 ruststand op het bord zette. Na rust controleerde Club de partij uit. En wie anders dan Perez zette de forfaitcijfers klaar. Amsterdam werd stil, het mocht wel nog een eretreffer maken via Neres. Een ware triomf voor Laflere.

   

  839110636_wedstrijden4.png.59763d1fcc1b7be4f13b6b07e9244151.png

   

  1019303281_Stand4.png.16682d1106ee59c9f22d8413e959b95f.png

   

  In de stand wint PSG de groep, voor Bayern München. Club plaatst zich voor de Europa League, terwijl het voor Ajax over is.

   

  In de Europa League zullen we het opnemen tegen het Turkse Galatasaray.

   

  Proximus Player Of The Month

   

  Een moeilijke keuze deze maand, want iedereen speelde geweldig. Toch kiezen we voor Daniel Perez. De Venezolaan scoorde aan de lopende band in december en houd Dost en Wesley op de bank. Met elf doelpunten en vijf assists is hij zeer belangrijk voor dit Club Brugge.

   

  danielperez.png.86d9a761ae6039998b44db30622a794c.png

   

  @Jotew @FeyenoordMillwall @Daniell @DGremlin @Marius @mattihamstra @MNie @Mordurette @xJordinosaur @Rossi @Netzwerk @Titan @chrisje1993 @Thymen @RubenS2 @kmk @ElMarcos @Milton @Kyrill @delichris @Fantasy @Glenn08 @FC Bruges @DavyPeeters

   

  Bedankt voor de reacties!

  Alle tips zijn altijd welkom.

 5. Banner.png.5081c96f2b74c9ae2172b258e8c33104.png

   

  Alles of niets in Europa, nog ongeslagen in Pro League

   

  Club Brugge heeft in November een lastige periode achter de rug. In Europa kreeg het slagen van de topploegen, en in de competitie pakte het slechts vijf op negen. Het is niet dat het spel minder is bij Blauw-Zwart, alleen ontbreekt wat scherpte voor doel. Kunnen ze de vorm opnieuw vinden, en Europa halen na nieuwjaar?

   

  Wedstrijden.png.0a8646da43828eb3c011aa126ad4dd00.png

   

  November startte met een korte verplaatsing naar Kortrijk. Een altijd moeilijke wedstrijd voor Club Brugge, en deze was niet anders. KVK begon gretig aan de partij, maar het was Club Brugge die profiteerde van een foutje bij de thuisploeg. Wesley trapte de 0-1 voorbij de Kortrijkse doelman. Nog voor rust stonden de bordjes alweer gelijk, Sainsbury kon een hoekschop vrij inkoppen. De tweede helft was zeer gesloten, beide ploegen leken tevreden met een puntje. 

   

  Na de interlandbreak mochten we KRC Genk ontvangen. De leider tegen de vice-leider, dat kon alleen maar spektakel opleveren. Carlos Cuesta kopte Genk al vroeg op voorsprong en zette Club heel de wedstrijd onder druk. Blauw-Zwart leek niet meteen een antwoord te vinden. In de tweede helft bracht Laflere Lang in de wedstrijd, in de hoop wat creativiteit te vinden. Met succes, Lang bediende Wesley die Brugge langszij bracht. Verder kwamen beide ploegen niet, 1-1 is een terechte uitslag.

   

  De laatste wedstrijd van de maand was op bezoek in Charleroi. Club Brugge had nog eens een overwinning nodig, en Laflere had dat zijn spelers ook duidelijk gemaakt. In de eerste helft neemt Club meteen initiatief, en zocht de aanval. Ondanks de vele kansen, was het toch wachten tot net voor de rust. Hendry kopt een hoekschop binnen. Na rust probeerde de thuisploeg de gelijkmaker te zoeken, maar het botste telkens op LammensMaouassa verdubbelde in het slot nog de score, zo wint Club.

   

  Stand.png.ff5f3d319c58581c6b8d64bf9e5256a9.png

   

  In de stand blijft Club Brugge aan de leiding met zes punten voorsprong op Antwerp. Genk volgt op acht punten, en daarna is er al een gat van elf punten. Zulte Waregem en Seraing hebben wat punten nodig om zichzelf veilig te stellen.

   

  * KV Mechelen stelde Phillipe Clement aan, als opvolger van Wouter Vrancken.

   

  *STVV stopte de samenwerking met Hollerbach, een opvolger is er nog niet.

   

  Zware klappen in kampioenenbal, beslissende partij tegen Ajax

   

  In de Champions League is het verhaal van Brugge al zeker over. Na twee verliespartijen tegen Bayern en PSG, hebben ze geen kans meer op de kwalificatie. Ook Ajax verloor beide partijen, zo is het onderlinge duel beslissend voor de Europa League.

   

  1055438787_wedstrijden3.png.1d9416d72637238b0626572a338f3224.png

   

  Thuis tegen Bayern München was het al meteen duidelijk dat de Duitsers op scherp stonden. Al na vier minuten scoorde Lewandowski de 0-1. Dost kon na twintig minuten nog gelijk maken, maar twee minuten later keek Club opnieuw tegen een achterstand aan. Thomas Müller en Leroy Sané zorgden voor een dubbele voorsprong voor de rust. Even maakte Blauw-Zwart de wedstrijd nog spannend, na de aansluitingstreffer van Wesley. Maar Coman legde de partij in een definitieve plooi.

   

  In Parijs konden we spreken van een totale non match. Brugge kwam overal een stap te laat, en miste scherpte. Mbappé mocht na een kwartier vieren. Even later kopte Sergio Ramos de 2-0 tegen de netten. Ook in de tweede helft kon Brugge geen vuist maken. Mbappé bekroonde zijn partij met een tweede treffer, een makkelijke overwinning voor PSG.

   

  98156293_Stand3.png.c952edc4952a5f6712a5f1ee9c45076e.png

   

  In de stand is PSG en Bayern zeker van de volgende ronde, zij maken in een onderling duel uit wie groepswinnaar wordt. Ajax heeft één puntje meer dan Club Brugge in de strijd voor de Europa League. Ook zij spelen onderling voor die kwalificatie.

   

  Proximus Player Of The Month

   

  Faitout Maouassa blijft op een hoog niveau spelen, en mag voor de tweede maand op rij deze prijs op zak steken. De Fransman voegde nog een doelpunt en een assist aan zijn statistieken.

   

  1633433845-maouassa.png.2e85ce1d35995604bdbcf48d3494b2d3.png

   

  @Jotew @FeyenoordMillwall @Daniell @DGremlin @Marius @mattihamstra @MNie @Mordurette @xJordinosaur @Rossi @Netzwerk @Titan @chrisje1993 @Thymen @RubenS2 @kmk @ElMarcos @Milton @Kyrill @delichris @Fantasy @Glenn08

   

  Bedankt voor de reacties!

  Alle tips zijn altijd welkom.

 6. Banner.png.0411e0dc7c5f72b9e30426443b78edf1.png

   

  Drukke oktober maand brengt wat gesputter in de motor.

   

  Het lijkt allemaal wat stroever te verlopen in het Jan Breydelstadion. Al kunnen we zeggen dat Brugge in de Pro League nog altijd niet verloren heeft. Het haalde acht op twaalf in de laatste vier wedstrijden, maar een nieuw verlies in Europa en de uitschakeling in de Beker van België laten merken dat de spiraal wat neerwaarts gaat.

   

  wedstrijden.png.ef506bfbac8ccaa3213168ae53dce58d.png

   

  In de competitie begon Club Brugge op verplaatsing bij Seraing. Club grap de promovendus meteen bij de keel, en zette enorm veel druk. Die druk werd beloond net voor het half uur, toen Bas Dost op de juiste plaats stond om de 0-1 binnen te koppen. Even later mocht Club opnieuw vieren, Van Der Brempt bekroonde zijn topvorm met alweer een doelpunt. In de tweede helft probeerde Club rustig uit te spelen. Seraing kwam nog dichter via Poaty, maar kon niet meer gelijkmaken.

   

  Daarna ontvingen we Beerschot, die aan een aardig seizoen bezig is. Een wedstrijd met twee gezichten, de eerste helft was voor Brugge en de tweede voor Beerschot. Dost zette Club verdiend op voorsprong, nadat ze al enkele malen het doelkader troffen. In de tweede helft drukte Beerschot door, maar kon niet meteen dreigend zijn. Club leek de zege toch nog over de streep te trekken, tot twee minuten voor tijd. Lemos krulde een vrije trap prachtig in de verste hoek, onhoudbaar. Zo eindigde deze partij toch nog in een gelijkspel.

   

  Een week later maakten we de verplaatsing naar KAA Gent, voor het duel om Vlaanderen. AA Gent had het overwicht in begin van de partij, en zag dit beloond worden met een doelpunt. Mboyo stond op de goede plaats om een voorzet voorbij Mignolet te koppen. Club schoot meteen wakker, en een minuut later stonden de bordjes alweer gelijk. Bas Dost met zijn derde doelpunt in drie wedstrijden. In de tweede helft niet veel gevaar meer aan beide kanten. Slordig voetbal en vele fouten deden de wedstrijd uitblussen.

   

  De laatste wedstrijd van Oktober was er eentje thuis tegen de Kustboys. KV Oostende stond op een voorlopige zesde plaats, en zag dat Club wat moeite had deze maand. Het geloof in eigen kunnen werd al snel de kop ingedrukt, toen Mbamba een hoekschop binnen kopte. KVO moest iets later met z'n tienen verder, na een rode kaart voor Koziello. Sobol verdubbelde na het halfuur de voorsprong van Blauw-Zwart. Nog voor rust zorgde de Venezolaan Perez voor een 4-0 stand, met twee doelpunten in drie minuten. Na rust controleerde Club verder de partij, Daniel Perez kon in de laatste minuten nog de forfaitcijfers op het bord trappen.

   

  Stand.png.4be65030034ea08f978fd33e81f6fbb3.png

   

  In de stand heeft Club Brugge nog altijd de leiding, nu met vijf punten voorsprong op eerste achtervolger Genk. Antwerp blijft nog in het zicht, daarna is er al wat ruimte met Anderlecht, Beerschot en Oostende. KAA Gent en Standard blijven moeite hebben. Zulte Waregem blijft alleen achter.

   

  * KV Mechelen zette Wouter Vrancken aan de deur, Frederik Vanderbiest neemt voorlopig over

  * Franky Dury deed een stap opzij als manager van Zulte-Waregem, Peter Maes moet de West-Vlamingen van degradatie onthouden.

   

  Alweer geen beloning in Europa

   

  Ook in Europa speelde Club Brugge deze maand een wedstrijd, deze keer op verplaatsing in Bayern München. Club Brugge startte die wedstrijd wervelend en mocht na negen minuten al vieren. Eduard Sobol schoot Brugge op voorsprong. Twintig minuten later moest Club dan toch de betere herkennen in de Duitse grootmacht. Lewandowski schoot met zijn tiende van het seizoen al, de borden in evenwicht. Nog net voor rust ging Bayern over Blauw-Zwart via Müller. De tweede helft probeerde Club nog gelijk te maken, maar het kon niet baten. 

   

  90126747_wedstrijden2.png.4e8ba349af4b7dbd68f0233205290461.png

   

  1856078954_Stand2.png.9dc91040ab2f89ef429e5548124e8f16.png

   

  In de stand lijken Ajax en Club Brugge te strijden voor een derde plek. Bayern München en PSG lijken dit niet meer weg te geven.

   

  Bekeravontuur al ten einde voor Club Brugge

   

  één prijs zal Brugge al zeker niet winnen dit seizoen. Het liet zich verrassen door RWDM, leider in de Proximus League. Na vijf minuten bracht Claes de Brusselaars al op voorsprong. Club drukte de rest van de eerste helft, maar zonder succes. Na rust verdubbelde Goncalves de Brusselse voorsprong. Meteen erna bracht Wesley de Bruggelingen terug in de partij. Even later scoorde diezelfde Wesley de gelijkmaker. Opnieuw drukten de bruggelingen door maar scoren lukte niet meer. De verlengingen brachten geen winnaar, en dus strafschoppen. Nsoki miste zijn strafschop voor Club, en zo gaan de Brusselaars door.

   

  1244108672_6deronde.png.e016d1c066821db9255815165e51ed71.png

   

  Proximus Player Of The Month

   

  Faitout Maouassa lijkt zijn draai volledig gevonden te hebben in Brugge. Hij zorgt voor constante dreiging vanop de linkerflank. Met 9 assists en 1 doelpunt lijkt hij nu al een beslissende speler.

   

  1633433845-maouassa.png.78c882f07b65a29a88c7c62e7593beae.png

   

  @Jotew @FeyenoordMillwall @Daniell @DGremlin @Marius @mattihamstra @MNie @Mordurette @xJordinosaur @Rossi @Netzwerk @Titan @chrisje1993 @Thymen @RubenS2 @kmk @ElMarcos @Milton @Kyrill @delichris @Fantasy @Glenn08

   

  Bedankt voor de reacties!

  Alle tips zijn altijd welkom.

×
×
 • Create New...