Jump to content

Oerlie

Leden
 • Posts

  9,605
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Oerlie

 1. vond dat persoonlijk toch een van de mindere films.
 2. om dat tijdrekken tegen te gaan hebben ze toch ook de regel gehanteerd dat je maximaal 3 wisselmomenten mag gebruiken? Als ze voor het wisselen een oplossing hebben rekken ze toch wel weer tijd op een andere manier. Enige oplossing is natuurlijk dat de scheids gewoon de verloren tijd bijtelt.
 3. Vind het toch geen verkeerd elftal, zeker voor kkd begrippen niet. Armenteros een heerlijke techniek, maar kkd is wel zijn niveau doordat ie zijn snelheid is verloren en nu toch wel vooral op de helft van de tegenstander gaat spelen. Vejinovic natuurlijk een meesterlijke trap en met hoogma natuurlijk voor de kkd een fantastische verdediger. hansson speelt de hele voorbereiding al sterk en lijkt nu onder lammers meer de acties te mogen maken. Vul dat aan met spelers die wat potentieel hebben of gewoon hun taken uitvoeren zoals een Rooskens, Schoofs en bakboord (wellicht op termijn mokono) dan kan je heel ver komen. Feit blijft wel dat Laursen te weinig brengt en hoop dan ook dat er daar nog wat versterking komt. Het is ook te hopen dat ze bilal en bakis nog kunnen slijten en daar wat vers bloed voor halen, met de al gedane verkopen is er natuurlijk nog budget voor nog een buitenkansje.
 4. Qua sfeer zal t zeker bevorderlijk zijn, volgens mij het hoogst aantal verkochte seizoenskaarten sinds jaren, al zal ik zelf niet tot nauwelijks in het stadion te vinden zijn. maar moet ook wel zeggen dat je dit jaar met Ado, Willem II, PEC etc. Wel veel grote namen in de kkd hebt rondlopen. maar promotie zal idd een must zijn, kan eindelijk dat kunstgras eruit
 5. Bruns vind ik nog wel een sterke aankoop, vejinovic wel een groot vraagteken met zijn fitheid. Maar goed, denk dat er buiten de rechtsbuiten positie wel een kkd waardig elftal staat. In ieder geval ondanks de degradatie wel zin in de competitie.
 6. Nog altijd beter dan Bakis
 7. Begint bij heracles ondertussen toch meer op een reunie te lijken dan dat we echt versterkingen halen 😂
 8. Oerlie

  Nintendo Switch

  Game is dus niet aan te raden als je geen mp zou spelen?
 9. Oerlie

  FM Café

  prima eerste seizoen gedraaid met Wrexham
 10. Een van de betere spelers samen met De La Torre die naar Celta gaat. Wel een beetje vergelijkbaar met Malacia. Al moet Quagliata defensief nog wel wat stappen maken… Heracles zou 2 mil willen, gaat dat bedrag zeker uitbetalen.
 11. Blaswich werd als leider gezien maar was natuurlijk geblesseerd. Daarnaast was t grote probleem vooral dat ze zichzelf al rijk rekende na het punt tegen FC Twente. Dat De La Torre vertrekt is iets dat zeker is, jammer maar ook niet onvervangbaar, kan heel goed voetballen maar mist nog wel rendement.
 12. Naast Vejinovic gisteren, zou Ben Rienstra ook terugkeren bij heracles (bij vertrek Kiomortzouglu, die een clausule in zijn contract heeft.) Vraag me toch sterk af of, al die oude namen een succes gaan zijn...
 13. Oerlie

  Nintendo Switch

  Ligt er een beetje aan wat je zoekt… ik speel graag pokemon arceus en super mario smash bros ultimate, maar ook spellen als mario party, mario kart zijn tof om te spelen als je met vrienden of familie speelt.
 14. Oerlie

  Brits voetbal

  überhaupt iemand afrekenen op wat ie als kind droeg... Daarnaast als een voetballer aangeeft al zijn gehele leven fan te zijn van een club zou ik niet al te serieus nemen.
 15. Oerlie

  Nintendo Switch

  Thanks! Dan ga ik er zeker plezier aan beleven.
 16. Oerlie

  Nintendo Switch

  Mannen, wat vinden jullie van Pokemon Arceus? Ik ga die waarschijnlijk vrijdag halen.
 17. denk dat die clausule vervalt op het moment dat je zelf CL speelt.
 18. Oerlie

  Nintendo Switch

  Ga Knockout City zelf ook eens checken, zijn er hier overigens meerdere die het Online Switch + uitbreidingspakket genomen hebben?
 19. @Fantasy @Mansveld de spelers waren gewoon te slecht om de tactiek te begrijpen
 20. @Renato en @Fantasy kunnen in ieder geval hun titel al op hun buik schrijven
 21. België heeft er overigens in de tussentijd ook maar 2 gewonnen, de rest waren gelijke spelen.
 22. Ja ik verwacht zijn komst ook totaal niet, maar zou wel een leuke meevaller zijn. vandaag ook gelezen dat de zaakwaarnemer van armenteros gezegd heeft dat hij weinig trek heeft in de kkd. Dat ie dan maar snel vertrekt, want meneer heeft afgelopen seizoen toch ook niks laten zien
 23. Is enkel wat ik gelezen heb (niks concreets), maar vergeet niet dat hij inmiddels al 38 is.
 24. Willem II begon wel echt geweldig. Hoop zelf op Tobiasen als ik eerlijk ben, liet bij Heerenveen toch goede dingen zien afgelopen seizoen. Zijn natuurlijk wel bekenden van Hoogma. Van die namen zie ik Bruns wel graag komen, altijd wel een gifkikker geweest en dat was toch ook wat Heracles miste afgelopen seizoen, van Pasveer ga ik er niet vanuit dat hij komt maar als die een jaartje KKD komt keepen zou hem dat wel heel erg sieren. Denk dat de eerste focus nu sowieso op een nieuwe trainer moet liggen zodat zij in onderling overleg ook aan een nieuwe selectie kunnen gaan bouwen.
 25. Komt door de aanstelling van Nico-Jan Hoogma onder andere. Nico wil liever een Nederlandse coach, het is nog even afwachten welke koers er gevaren wordt maar ik pik hier en daar op dat Grim en Tobiasen de belangrijkste kandidaten zouden zijn en dat Thomas Bruns, Paul Gladon, Ben Rienstra wellicht terug zouden keren. Bij de aankoop van een extra keeper bij Ajax zou Remko Pasveer ook interesse hebben. Het is in ieder geval duidelijk dat er een nieuwe weg ingeslagen gaat worden en ik verwacht dat er de komende weken een heleboel meer duidelijkheid verwacht mag worden.
×
×
 • Create New...