Jump to content
Doe mee met de jubileumeditie van het MU Worldvisionsongfestival! ×

Oerlie

Leden
 • Posts

  12,311
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Posts posted by Oerlie

 1. transfer Duijvesteijn schijnt afgeketst te zijn door zijn zaakwaarnemer. (wilde te veel geld en een percentage bij een volgende transfersom) Denk dat Duijvesteijn graag dan nog met Excelsior de KKD in gaat. 

 2. image.png.bd179602ba0e1659954e4e7f82fea0b1.png

   

  Eerste keer dat ik zo'n sterk seizoen meemaak en nog zonder puntverlies zit op het moment dat we de titel pakken!

  Alles winnen zou helemaal ultiem zijn. 

  • Like 5
 3. Op 13-7-2024 om 18:19 zei Acquafresca:

  Amadou Onana voor 50mil naar Aston Villa. Doen ze eventjes. Mooie transfer wel 

  Hadden die niet onlangs ook al Douglas Luiz voor een vergelijkbaar bedrag verkocht?

   

  Hebben er sowieso wel geld zitten, want Maatsen is ook voor 40 miljoen aangetrokken dacht ik.

  • Ja 1
 4. 14 uur geleden zei Grote Ree:

   

  In alle eerlijkheid zie ik de toegevoegde waarde van een vijfmansverdediging niet. Toegegeven, we hebben met Firmpong en Maatsen twee goede wingbacks. En centraal loopt het over van verdedigende kwaliteit. Maar in het Van Gaal-tijdperk hebben we gezien waar het 5-3-2-tijdperk in opbouwend opzicht toe leidt: doelloos geschuif tussen de drie centralen. Er is niemand die durft in te dribbelen met de bal. Noch Van Dijk, noch De Ligt noch De Vrij zie ik dat doen en van de andere centralen is het ook maar de vraag wie durft. Wat een alternatief zou kunnen, met de nadruk op kunnen, zijn is Frenkie als derde centrale. Die durft wel naar voren te denken. Maar ja, ik zou dan liever het middenveld versterkt zien dan de verdediging. 

   

  Het enige dat een vijfmansverdediging kan toevoegen in waarde is een extra slot op de deur verdedigend gezien. Maar met drie centralen loop je ook weer het risico dat niemand weet wie nou precies de spits oppakt en dat er miscommunicatie ontstaat met alle gevolgen van dien. 

   

  Ik denk dat je prima met Frimpong en Maatsen zou kunnen spelen maar dat die twee enorm goed zouden moeten afstemmen wie wanneer meegaat in de aanval. Denk dat je daar wel patronen in kunt ontwikkelen.

  Een 5-3-2 zou je perfect kunnen spelen maar inderdaad wel met een inschuivende centrale verdediger, in die formatie zou je er ook voor kunnen kiezen om dan Frenkie de Jong als centrale verdediger op te stellen en in balbezit hem de vrije ruimte te geven. Met een van de Ven en een de Ligt naast zich heb je dan nog genoeg man achterop. 

 5. Wij halen een nieuwe Braziliaan naar Alkmaar, Clayton, die ook niet onwelwillend is om de tegenstander aardig onder druk te zetten komt de aanval versterken.

   

  Profiel:

  Spoiler

  1c777cfb-3d03-42a5-9441-8e5088e6704e.thumb.png.71aaecba98cca4d02128c00fa36775c3.png

   

  Bevestiging:

  Spoiler

  c34e374b-0a96-4099-a67a-348fc9175adf.thumb.png.c999f208e69c4b2bf53f14009c77f8da.png

   

  • Like 1
 6. 8 uur geleden zei Thierryvane:

   

  Ünüvar zullen ze gaan verhuren. Branco exit, Tahirovic hopelijk ook en Berghuis zie ik uiteindelijk ook vertrekken. Dan krijg je Rosario erbij voor 6/rechtsback. Mis je dus enorm veel creativiteit op het middenveld, pittige klus hoor.

  Laat Unuvar maar naar Heracles komen, aangezien wij met Limbombe momenteel maar 1 (fitte) buitenspeler hebben, kan ie zeker genoeg minuten maken. 

  • Like 1
 7. 6 minuten geleden zei Steels:

   

  Jullie stonden in de halve finale omdat jullie van Roemenië en Turkije hebben gewonnen hé, ga nu niet doen alsof jullie Europees kampioen hadden kunnen worden.

  Nee want jullie deden het geweldig in een groep met Roemenië :cab:

   

  Een goed ingevuld middenveld had veel gescheeld. 

  • Haha 1
 8. 3 uur geleden zei Steels:

   

  Zag in het in de post van @bas huijsmans ook al verschijnen, maar met een fitte selectie komen jullie  voor hetzelfde geld in de moeilijkere tabelhelft terecht en eindigt het toernooi voor jullie nog vroeger dan nu in de halve finale. 

  En waarom zou je met een fitte selectie niet van die landen kunnen winnen?

   

  Buiten Duitsland en Spanje waren de andere landen ook maar matig hoor. Ik zie dan niet in waarom je niet van een Portugal zou kunnen winnen.

 9. 2 uur geleden zei tommyboy82:

  hoezo staat er bij bepaalde wisselspelers ; "was liever op de bank blijven zitten" als i kze de laatste 15 minuten inbreng ... wat moet ik hieruit concluderen? Dat ik ze vroeger moet brengen voor ze gelukkig te houden? Of is het een gebrek aan proffesionalisme?

  Lijkt me voor een groot stuk gebrek aan professionaliteit, hebben desbetreffende spelers een fijn type karakter?

  Of zijn het speler met een selectiestatus die doet vermoeden dat ze in de basis zouden starten?

 10. image.thumb.png.66c2d00d172d8de29708f771254e3ed7.png

   

  Met deze prijs sluiten we een zeer druk maar succesvol seizoen af, eerder wisten we al de 3e titel op rij in de wacht te slepen en ook de 2e CL titel op rij. Ook werden de Europese Super Cup en de Supercoppa gewonnen. Enkel de Coppa Italia werd in de finale verloren tegen Inter.

  • Like 1
 11. 15 minuten geleden zei cimbomcu:

  Dat tikken van Spanje in de slotfase, was zo grandioos. 

  Voetballend natuurlijk gewoon verreweg het beste team van het EK. Al kan het in toernooivoetbal soms raar lopen, natuurlijk jammer dat ze Duitsland al in de kwartfinale tegenkwamen. Had een prachtige finale kunnen zijn natuurlijk.

  • Ja 1
 12. 10 uur geleden zei 007mark:

  Oh god, zie alweer allemaal mensen zich druk maken om Spanje vs. Nederland :D

   

  Eerst morgen maar. Heb er een hard hoofd in.

  Eerst inderdaad zelf de finale halen.

   

  Finales zijn wedstrijden opzich waarin vanalles kan gebeuren. 

   

  Dat Spanje dan de favoriet is zie ik zelfs eerder als een voordeel voor Nederland.

×
×
 • Create New...