Jump to content
Vacatures: Social Media & Site Staff ×

Oerlie

Leden
 • Posts

  12,338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by Oerlie

 1. Bedankt @Jónstærke & @'Jochem Ga beide zeker gebruiken.
 2. Naam speler: Rony Lopes Huidige club: Braga Waarde: €700.000 Mijn club: NAC Mijn bod: €750.000
 3. als je die nul aan mijn budget toevoegt zal ik erover zwijgen.
 4. Nochtans is die ene euro vrij zinloos, want 2,5 miljoen kun jij natuurlijk ook niet overbieden haha
 5. Naam speler: Willy Boly Huidige club: Nottingham Forest Waarde: €750.000 Mijn club: NAC Mijn bod: €750.000 Naam speler: Terence Kongolo Huidige club: Fulham Waarde: €50.000 Mijn club: NAC Mijn bod: €90.000 Naam speler: Benjamin Uphoff Huidige club: SC Freiburg Waarde: €160.000 Mijn club: NAC Mijn bod: €160.000
 6. Naam novelle: Building a nation: Dinamo Zagreb Club: Dinamo Zagreb Grootte banner: Standaard Kleuren: clubkleuren bij voorkeur. Specifieke plaatjes: Mogen dingen van Kroatië in het algemeen tussen, maar Dinamo moet eruit springen
 7. Oerlie

  Verdedigers

  De nog relatief Jonge Mexicaanse centrale verdediger, die niet bang is om zelf het spel mee te maken: Gilberto Sepulveda
 8. Oerlie

  Doelmannen

  Voor de meer ervaren, maar wel meevoetballende keeper: Jordi Masip
 9. Oerlie

  MU Scout - Ronde 2

  Voor Anderlecht zochten we in de eerste plaats een meevoetballende doelman, en in de naam van de ervaren Jordi Masip werd deze ook gevonden. Voor 3,5 miljoen komt hij het doel verdedigien Voor de vacature in de verdediging werd uitgeweken naar Mexico, waar de nog maar 24-jaar jonge centrale verdediger Gilberto Sepulveda werd opgepikt. Een verdediger die zijn mannetje wel staat, maar ook sterk is in de opbouw. Voor slechts 2,5 miljoen maakt hij de overstap.
 10. Strijden nog altijd om de europese plaatsen, en in de knvb beker een zeer gunstige loting
 11. Thanks heren, ik laat het nog ff bezinken, daar ik pas maandag weer in de gelegenheid ben om te spelen. Ga inderdaad sowieso een ploeg pakken die nog niet eerder gekozen is.
 12. Ik overweeg ook nog een building a nation save, maar wat zijn nu echte aanraders? Het liefst niet te veel regels.
 13. Ik zat meer aan een ADO den Haag te denken.
 14. transfer Duijvesteijn schijnt afgeketst te zijn door zijn zaakwaarnemer. (wilde te veel geld en een percentage bij een volgende transfersom) Denk dat Duijvesteijn graag dan nog met Excelsior de KKD in gaat.
 15. het geld bij NAC is op, dus spelers mogen weg voor een leuke prijs, al het geld is uitgegaan naar het bier.
 16. Oerlie

  FM Café

  Kampioen zonder puntverlies!
 17. Oerlie

  FM Café

  Ja het is (vooral dit seizoen) dramatisch bij de concurrenten.
 18. Oerlie

  FM Café

  Eerste keer dat ik zo'n sterk seizoen meemaak en nog zonder puntverlies zit op het moment dat we de titel pakken! Alles winnen zou helemaal ultiem zijn.
 19. En we blijven maar winnen met NAC, waarmee we ons zelfs in de top 3 gewerkt hebben!
 20. Een duidelijke overwinning, waarbij je vanaf ronde 1 de leiding pakte. Dik verdiend @007mark Zelf wel tevreden met de 2e plek!
 21. Oerlie

  Brits voetbal

  Hadden die niet onlangs ook al Douglas Luiz voor een vergelijkbaar bedrag verkocht? Hebben er sowieso wel geld zitten, want Maatsen is ook voor 40 miljoen aangetrokken dacht ik.
 22. Dovbyk blijft maar scoren wat ons voorlopig een keurige 4e plek oplevert.
 23. Een 5-3-2 zou je perfect kunnen spelen maar inderdaad wel met een inschuivende centrale verdediger, in die formatie zou je er ook voor kunnen kiezen om dan Frenkie de Jong als centrale verdediger op te stellen en in balbezit hem de vrije ruimte te geven. Met een van de Ven en een de Ligt naast zich heb je dan nog genoeg man achterop.
×
×
 • Create New...