Jump to content

Oerlie

Leden
 • Posts

  9,533
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Oerlie

 1. Oerlie

  Nintendo Switch

  Ligt er een beetje aan wat je zoekt… ik speel graag pokemon arceus en super mario smash bros ultimate, maar ook spellen als mario party, mario kart zijn tof om te spelen als je met vrienden of familie speelt.
 2. Oerlie

  Brits voetbal

  überhaupt iemand afrekenen op wat ie als kind droeg... Daarnaast als een voetballer aangeeft al zijn gehele leven fan te zijn van een club zou ik niet al te serieus nemen.
 3. Oerlie

  Nintendo Switch

  Thanks! Dan ga ik er zeker plezier aan beleven.
 4. Oerlie

  Nintendo Switch

  Mannen, wat vinden jullie van Pokemon Arceus? Ik ga die waarschijnlijk vrijdag halen.
 5. denk dat die clausule vervalt op het moment dat je zelf CL speelt.
 6. Oerlie

  Nintendo Switch

  Ga Knockout City zelf ook eens checken, zijn er hier overigens meerdere die het Online Switch + uitbreidingspakket genomen hebben?
 7. @Fantasy @Mansveld de spelers waren gewoon te slecht om de tactiek te begrijpen
 8. @Renato en @Fantasy kunnen in ieder geval hun titel al op hun buik schrijven
 9. België heeft er overigens in de tussentijd ook maar 2 gewonnen, de rest waren gelijke spelen.
 10. Ja ik verwacht zijn komst ook totaal niet, maar zou wel een leuke meevaller zijn. vandaag ook gelezen dat de zaakwaarnemer van armenteros gezegd heeft dat hij weinig trek heeft in de kkd. Dat ie dan maar snel vertrekt, want meneer heeft afgelopen seizoen toch ook niks laten zien
 11. Is enkel wat ik gelezen heb (niks concreets), maar vergeet niet dat hij inmiddels al 38 is.
 12. Willem II begon wel echt geweldig. Hoop zelf op Tobiasen als ik eerlijk ben, liet bij Heerenveen toch goede dingen zien afgelopen seizoen. Zijn natuurlijk wel bekenden van Hoogma. Van die namen zie ik Bruns wel graag komen, altijd wel een gifkikker geweest en dat was toch ook wat Heracles miste afgelopen seizoen, van Pasveer ga ik er niet vanuit dat hij komt maar als die een jaartje KKD komt keepen zou hem dat wel heel erg sieren. Denk dat de eerste focus nu sowieso op een nieuwe trainer moet liggen zodat zij in onderling overleg ook aan een nieuwe selectie kunnen gaan bouwen.
 13. Komt door de aanstelling van Nico-Jan Hoogma onder andere. Nico wil liever een Nederlandse coach, het is nog even afwachten welke koers er gevaren wordt maar ik pik hier en daar op dat Grim en Tobiasen de belangrijkste kandidaten zouden zijn en dat Thomas Bruns, Paul Gladon, Ben Rienstra wellicht terug zouden keren. Bij de aankoop van een extra keeper bij Ajax zou Remko Pasveer ook interesse hebben. Het is in ieder geval duidelijk dat er een nieuwe weg ingeslagen gaat worden en ik verwacht dat er de komende weken een heleboel meer duidelijkheid verwacht mag worden.
 14. was wel wat geblesseerd aan het einde van het seizoen, wellicht dat Van Gaal hem spaart... een andere reden kan ik niet bedenkten.
 15. ze hadden beter zichzelf eruit gegooid, sinds het vertrek van Hoogma en Smit is het bestuurlijk een zooi geworden.
 16. Draaide ook vooral goed in de eerste seizoenshelft als ik me niet vergis. Tweede seizoenshelft toch al een pak minder.
 17. kwalitatief zeker een van de beste, maar niet perse het beste seizoen gedraaid, waar het in een Team of the Season wel omdraait. Ik zeg ook niet dat Antony niet thuis hoort in dit team maar perse het als eerste selecteren van Antony is wel een tikje overdreven.
 18. met alle respect, maar Antony zijn rendement ligt daar toch echt veel te laag voor. Leuke voetballer maar 8 goals en 4 assists vind ik bij Ajax niet bijzonder.
 19. Favoriete serie: Loki Favoriete Film: Thor Ragnarok Favoriete held: Thor, heerlijke combinatie van actie en een goede dosis humor. Favoriete Villain: vind dit een lastige maar ga toch voor Thanos gaan omdat daar de mooiste reeks mee opgebouwd is imo
 20. 6e plaats met Real Betis is heel lekker. Bedankt voor de organisatie @Fantasy
 21. zaterdag voor het eerst in lange tijd weer eens een marathon meepakken, Fantastic Beasts marathon met film 1,2 en 3. mensen die het 3e deel al gezien hebben?
 22. December Jullie hebben er even op mogen wachten maar hier zijn we dan met de laatste update van de eerste seizoenshelft. Nu kunnen jullie als ploeg serieus de balans op gaan maken en ontstaat er een goed beeld van hoe iedere ploeg ervoor staat. Ondanks de stand is het nog altijd spannend in zowel de top als de bodem van de eredivisie! Ook zijn er wat inhaalwedstrijden gespeeld in December en zien we welke ploegen er Europees nog actief zijn. Stand KNVB Beker 2e ronde Europees voetbal CL stand Loting CL Stand EL Loting EL Stand ECL door de beide groepswinsten zijn er nog geen Nederlandse ploegen in de 1e ronde. @Fantasy @Copywriter @Djurovski @Tim' @Whitewolf345 @chrisje1993 @Mansveld @Kyrill @FlyD @Jeroen. @Nummerke10 @Renato @aron24 @Srangaman @neva @RubenS2 @nasje92
 23. Drukke periode gehad met school, na het weekend probeer ik weer een update te posten
×
×
 • Create New...