Jump to content

Chimpa

Leden
 • Posts

  4,237
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Posts posted by Chimpa

 1. 3 uur geleden zei PatjePauw:

   

  Het was al bekend dat er een Blade film kwam. Acteur is al gecast en zat al als end-credit in The Eternals.

   

  Oh ok, ik dacht dat het slechts geruchten waren tot zover.

   

  Die end-credits hebben blijkbaar geen indruk op mij gemaakt destijds :)

 2. 11 minuten geleden zei PatjePauw:


  Veel is niet nieuw, maar het is eerder een aankondiging van release dates. Enkele nieuwe beelden, extra info en 3 nieuwe titels. 

   

  Ik zei ook niet dat alles nieuw is. Thunderbolts, Blade en de Avenger films zijn dacht ik de nieuwe aankondigingen, en hoe de phases zijn opgedeeld. 

 3. Eindelijk (!) Dr. Strange: MoM kunnen bekijken. Als ik eerlijk ben was ik ook een klein beetje underwhelmed, en beetje teleurgesteld door de clichés hier en daar. Anderzijds zag het er weer fantastisch uit, vond ik het verhaal verder tof uitgewerkt en heb ik mij al met al deze twee uur zeer goed vermaakt. Wetende dat dit de 28e MCU installment is, zou ik het ergens in de middenmoot plaatsen. 

   

  Verder ben ik benieuwd naar jullie mening over het volgende: Er worden wederom weer een handvol nieuwe personages geïntroduceerd binnen het MCU in deze film. Ik weet dat we nu midden in (de opbouw van) phase 4 zitten, maar ik merk dat ik een beetje verzadigd begin te raken van al die nieuwe personages constant. Het voelt als teveel, in te korte tijdspanne om één of andere reden. Herkennen jullie dit gevoel, of ligt het aan mij? 

 4. Ingezonden. Aantal inzendingen kostte mij een aantal keer luisteren om te (leren) waarderen. Al met al toch prima vermaakt met deze editie. Ik ben benieuwd in hoeverre ik op één lijn lig met jullie, en hoe mijn eigen inzending het er vanaf gaat brengen natuurlijk. 

 5. 15 uur geleden zei Urbeto:

  Ik vind het algehele niveau echt niet slecht, al mis ik de muzikale verscheidenheid van de vorige editie. Heb wel mijn favorieten inmiddels, maar moet de punten komende week nog eens goed bekijken. De afspeellijst staat inmiddels al meermaals aan in ieder geval.

   

  Persoonlijk teken ik dan ook voor een plek in het linkerrijtje;)

   

  Je haalt mij de woorden uit de mond. M'n top tien bestaat uit best leuke inzendingen allemaal, al moest ik sommigen wel meer dan één keer luisteren om meer te waarderen.

 6. 4 uur geleden zei 007mark:

  Verder kunnen mensen wel haten op Excelsior. Hebben inderdaad weinig supporters, klein stadion, geen geschiedenis en kunstgras.

   

  Hoezo geen geschiedenis eigenlijk? Ik ga niet doen alsof ik precieze weet heb van hun geschiedenis, maar de club bestaat wel degelijk reeds een kleine 120 jaar.

 7. 9 minuten geleden zei Miz:

  Even om zeker te zijn: dit zijn de enige landen waaruit we mogen kiezen? Ik vraag het omdat er vorige edities veel meer landen en deelnemers waren...

   

  Die landen zijn al reeds gekozen. Ieder ander land ben je dus nog vrij om te kiezen.

 8. Anonimiteit wel/niet heb ik geen voorkeur. Het heeft allebei zijn charme wat mij betreft. Beperkingen met era ben ik ook geen voorstander van. Voor de rest zou ik de vrijheid aan de organisator willen geven om eventueel een twist (of niet) aan het spelopzet te geven. @Laki Top als je de organisatie van de volgende editie op je wilt nemen!

   

 9. Nog een twaalfpunter op de valreep, bedankt!

   

  Gefeliciteerd @Urbeto met een mooie eindoverwinning!

   

  @Socratesbedankt voor tweemaal de organisatie op jou te nemen. Je hebt er zonder twijfel een orginele draai aan gegeven, en persoonlijk heb ik mij er kostelijk mee vermaakt.

   

  Ik zal eerdaags de database updaten en vervolgens hier delen, ter voorbereiding al op een volgende editie. @Socrates zou je wederom zo'n tabel met een overzicht van alle stemronden willen delen?

×
×
 • Create New...