Jump to content

Grote Ree

Forum Admin
 • Posts

  4,359
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Grote Ree

 1. Oranje shirt of geel gevlekt shirt? Ik weet het niet hoor dit WK. Eigenlijk vind ik alles zo fout aan dit WK dat ik het niet wil kijken. Maar tegelijkertijd schreeuwt de voetballiefhebber in mij ook om toch te gaan kijken. Ben er nog niet uit.
 2. Die van België vind ik overigens niet veel beter.
 3. Wout Weghorst: "doe maar een kapseltje"
 4. Ik heb nog niet geluisterd maar er is een kans dat ik de Akcenten in mijn stemlijstje toch elders ga leggen.
 5. Tsjonge wat een werk heb je hierin gestopt nu al @aron24!
 6. Gisteravond met The Stanley Parable begonnen. Eén grote trip die game.
 7. Grote Ree

  F1 Manager 22

  Heerlijke verhalen @neva! Wat ik me afvraag: hoe lang doe je nou over zo'n raceweekend en zo'n race in het bijzonder? Is dat 1 op 1 qua rondjes en simulatiesnelheid ook gelijk aan een race op tv?
 8. Haha, dat Frankrijk joh, wat een geniale prestatie. Absoluut een unicum inderdaad. Voor mijzelf was dit een editie om snel te vergeten. Mooie overwinning van @Tim' desondanks en uiteraard mijn dank aan @Laki voor de uitstekende organisatie!
 9. Je viel echt net buiten mijn top 10 helaas.
 10. Beetje makkelijk dit natuurlijk he. Geen idee of je de wedstrijd hebt gezien, maar het voetbal van Twente zag er echt een stuk beter uit dan dat van PSV. Waar je bij PSV geen enkel moment het gevoel had dat ze goed genoeg waren om door te gaan, was dat bij Twente wel anders. Maar goed, ik zal wel weer makkelijk happen nu.
 11. Toen ik echt jong was verslond ik alle Davilex-games. Op de Red Cat-reeks ging ik verdomd goed (vooral Superkarts en Topografie) en ook de A2-Racers serie (A2 Racer II & IV, Vakantieracer en Grachtenracer) heb ik enorm veel gespeeld. Wel vaak gefrustreerd dat de games zo vaak slecht geproduceerd waren dat de pc vast sloeg. Ook Worms II, verschillende LEGO-games (LEGO Loco, LEGO Island), The Sims, Roller Coaster Tycoon en Timon & Pumba: Jungle Games heb ik tot in den treuren gespeeld. Toen ik wat ouder werd een Gameboy Advance en Gamecube aangeschaft. Uiteraard Pokémon Silver, Mario Kart en Super Smash kapot gespeeld, evenals verschillende versies van FIFA.
 12. Grote Ree

  In concert!

  En, hoe was de eindbaas aller eindbazen?
 13. Er waren er een paar aan Italiaanse zijde die toch wel even een doodschopje of twee verdiende, de coach en Biraghi voorop. Voor de rest: Twente mag trots zijn. Hebben prima partij geboden. Fiorentina had er zelf ook wel minimaal twee of drie moeten maken. Die omhaal op de paal had echt een wereldgoal geweest.
 14. Twente laat PSV even zien hoe het wel moet. Zoveel meer strijd en inzet. Ook gewoon lekker aanvallen, niet van dat slome, laffe gedoe als je de bal eenmaal hebt.
 15. Dit PSV heeft niets maar dan ook niets in de CL te zoeken. Als je beste speler al een 19-jarig broekie is, zul je je diep moeten schamen als overige spelers.
 16. Wat is Gakpo enorm apathisch zeg. Zet geen stap te veel. Hangt in mijn ogen ook veel te veel in het centrum rond.
 17. We blijven mooi meedraaien.... ...om de onderste plekken welteverstaan.
 18. Fijne gospelvibes en een verdomd krachtige stem. Dikke +1 van mij. Ga hier direct meer van checken.
 19. Hoe krijg je het ook voor elkaar om een kruisband af te scheuren als je tegen een verkeersbord aan loopt? Je zou denken: een hersenschudding als ie op ooghoogte staat, oké, maar een kruisband?
 20. This is definitely throughstabbed card
 21. Haha mooi man, dit! Ik zie Jan Smit al een eerbetoon zingen, op de wijs van Laura: Zijn naam is Sta-haf een hele goede coach als ik in zijn ogen kijk ben ik hem echt liever rijk dan kwijt
 22. Heb alles even bijgelezen. Toffe novelle hoor! Mooi ook hoe je allerlei slinkse trucjes uithaalt om sneller nieuwe oorlogen te kunnen starten en minder gezeik te hebben met AE. Dat was mijn manco vaak als ik een wereldmacht werd.
 23. Puntenfrenzy voor de landen onderin! Wat moeten we toch zonder onze organisator?
 24. Heeft die spits er nou echt 56 ingelegd in de Eredivisie?
 25. Haha, wat is dit nou weer dan? Even doodleuk tijdens een WK aan komen zetten en als een dief in de nacht direct de cup meenemen en vertrekken. Wat moeten die andere landen wel niet denken nu?
×
×
 • Create New...