Jump to content

Grote Ree

Moderator
 • Posts

  3,244
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Grote Ree

 1. Ik vind Tim nog wel prima te pruimen vaak. Tom is echter alle schaamte voorbij. Extreem chauvinistisch, overemotioneel en zeer gekleurd in zijn oordelen als het op Max aankomt.
 2. Even voor de goede orde, want ik heb sterk mijn twijfels of het aangekomen is bij iedereen: de titel "Kraak 't of smaak 't" heeft betrekking op de nummers die voorbij komen, niet op de muzikale voorkeuren van andere users. Wellicht dat Tim' beter het topic "Kraak of Smaak de songs" had kunnen noemen maar dat bekt weer een stuk minder lekker.
 3. Zijn al heel wat mooie namen genoemd. Zou er graag nog Dire Straits, Earth Wind & Fire en Steely Dan aan willen toevoegen.
 4. Had niet veel punten van onze Fabian verwacht dus dan is alles mooi meegenomen!
 5. Terug aan kop, maar het zit allemaal heel dicht bij elkaar.
 6. Iets wat nog wel op mijn persoonlijke wensenlijstje staat als nieuwe feature: dat in het spelersmenu niet alleen zichtbaar is hoeveel interlands en hoeveel interlandgoals de speler heeft gemaakt maar ook hoeveel assists. Vind dit best interessant om te weten / bij te houden omdat er aardig wat aanvallers en aanvallende middenvelders zijn in mijn Carrières die niet bijster veel score maar wel een absurd moyenne hebben als het om assists gaat
 7. Het ging mij om de combinatie van de grijze spelers en dan toch in de CL zitten. Overigens is mijn database alles behalve klein
 8. Wat er opvallend is aan deze poule? Dat er een club in zit die ik A) niet kende en B) die geen spelers onder contract heeft staan (alle spelers zijn grijs)
 9. Kijk aan, Guernsey en Jamaica gedeeld aan kop! Wopke en Bob zouden trots zijn.
 10. Kijk, ik wist wel dat ik op @ivago kon rekenen! Dank voor de 10 punten. Mooie start zo!
 11. Even een toepasselijk gastoptreden van een deelnemer van twee seizoenen geleden, om het publiek warm te houden.
 12. Deze had niet misstaan in het Steals (tegen) Topic
 13. Nee joh, je hebt elke editie tot nu toe meegedaan. Zou lullig zijn om die mooie streak nu tot een einde te brengen. Ik zou het ook prima als je een andere inzending kiest. Kost weinig moeite om nog even één nummertje te luisteren lijkt me.
 14. Oh ja hoor, dat mag je zeker zeggen! Weet dat ik zelf deze editie ook meedeel in de malaise wat dat betreft. Het wordt inderdaad lastiger om iets te blijven vinden wat nog niet is ingestuurd. Ik loop daar zelf nu ook heel duidelijk tegenaan, zeker ook omdat ik ook The Voice of MU als leidraad neem en niet iets wil inzenden wat daar al heeft meegedaan (voor zover ik dat dan weet). Desondanks vind ik het wel voer voor discussie, niet zozeer voor deze editie maar wel voor de edities die nog gaan komen. Ik wil eigenlijk voorkomen dat er edities gaan komen waarin je elke editie wel een nummer tegenkomt dat al een keer eerder heeft meegedaan. Ik schat in dat het in deze editie absoluut geen bewussie is geweest om een dubbeling in te sturen, maar als het vaker zou gebeuren, zou dat voor mij persoonlijk wel een beetje de charme van het spelletje afhalen. Je zou dat relatief simpel kunnen voorkomen door bijvoorbeeld als deelnemer het Excelbestandje van Chimpa er even bij te pakken en even te CTRL+F'en op je liedje.
 15. Ben het hier deels wel mee eens. Valt me echt op deze editie dat er wat minder inspiratie was onder de deelnemers dan eerdere edities. Artiesten en/of nummers die in 'het echt' al bekend zijn en artiesten die al eerder hebben meegedaan in Worldvision. Sterker nog, kwam zelfs één nummer tegen die al letterlijk een keer eerder heeft deelgenomen. Heb verder wel echt een duidelijke top 5 en de vijf daaronder waren ook redelijk makkelijk te kiezen.
 16. Ik vermaak me vooralsnog prima met Super Smash en twee brawl games is voor mij net iets te veel van het goede.
 17. Als @Tamara84 al in caps gaat typen, dan kun je de lokroep natuurlijk niet weigeren. Auditie 11 voegt zich dus graag in haar team.
 18. Had zelf juist de indruk dat Max hier nog het meest te verwijten viel. Hij komt langs de buitenkant en remt te laat om de curbe te vermijden.
 19. Grote Ree

  F1 2021

  Volgens de legende is hij nog steeds aan het racen.
 20. Een ding is zeker: door de discussie hier ga ik wel meer op hem letten dit seizoen, mocht hij aan spelen toekomen.
 21. Me dunkt dat er wel wat meer is gebeurd dan alleen dat lachincident. Je zou zeggen dat het dan toch echt een mentaliteitsprobleem moet zijn als hij technisch werkelijk zo goed is als jij schetst. Maar goed, dat is ook maar gissen want wij krijgen natuurlijk nooit de interne ins en outs te horen.
 22. Grote Ree

  FC Utrecht

  Nou jongens, sluit maar af, dit topic
 23. Land: Guernsey Artiest: Mura Masa ft. Ellie Rowsell Nummer: Teanage Headache Dreams
×
×
 • Create New...