Jump to content

Grote Ree

Moderator
 • Content Count

  2,167
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Grote Ree

 1. Drie stemrondes geleden had ik niet verwacht dat ik nu aan kop zou staan. Bedankt Esten!
 2. Van 1 naar 23 punten in twee stemrondes. Het kan verkeren... Ben hier wel zeer content mee overigens!
 3. Volgens mij loop jij hier lang genoeg mee en ben je oud en wijs genoeg om hier doorheen te kunnen prikken@Satyr; Zeus is uitgesproken, heeft naar eigen zeggen de wijsheid in pacht als het om muziek gaat en steekt zijn mening ook niet onder stoelen of banken. Ik ken hem niet anders maar uiteindelijk blijft hij maar één radartje in het grote deelnemersveld, en dat weet hij zelf volgens mij ook dondersgoed. Dan kun je je daar heel erg druk om maken, of je kunt het laten gaan wetende dat er genoeg mensen met een andere mening zijn.
 4. Was helemaal vergeten hierop te reageren. Eens met het feit dat het technisch absoluut niet het makkelijkste nummer is. Foutloos daarentegen was het ook zeker niet. Ze zit er zeker een keer of drie - vier onder en knijpt bij de hoge tonen soms ook waardoor ze net niet op de toon zit (iets wat bijvoorbeeld Marco Borsato ook doet bij hoge noten). Toegegeven, ik heb het nog een keer beluisterd en het was vocaal wel degelijk een stuk beter dan ik eerst voor ogen had. Denk dat ik op het 2e couplet destijds ben afgeknapt, want die vond ik qua stemgeluid en intonatie echt niet goed klinken.
 5. 10 punten, ik gok dat dat gelijk staat aan een zesje, Zeus?
 6. Het album waar deze op staat is ook uit. Luistert weer heerlijk weg.
 7. Eerste puntje binnen. Bedankt!
 8. 1. ivago 2. Jeroen. 3. 4. 5. StanleyW 6. ElPrincipito 7. nasje92 8. 9. komodo25 10. 11. Titan 12. Fabian. 13. Chrisje1993 14. Qualyon 15. 007mark 16. 17. Chiemel 18. Grote Ree
 9. Ben het met het merendeel wel eens. Wat ik wel bijzonder vind is die hoge notering vocaal bij Oekraïne. Zaten zeker goede stukken bij maar er waren toch echt ook zeker stukken waar ik kippenvel van ellende kreeg. Bij vlagen had deze dame een zeer wringend, ik zou bijna zeggen tenenkrommend, stemgeluid naar mijn smaak. De 5 van Israël kan ik ook niet helemaal plaatsen. Er waren weliswaar twee noten waar de zanger er finaal naast zat, maar voor de rest gewoon goed en zuiver gezongen. Zeker als je het vergelijkt met mijn Litouwse mooiboy.
 10. Tja het niveau was natuurlijk niet best maar ik vond dit best geinig zo. Felicitaties aan Chimpa en dank aan Zeus en QuaLyon voor de organisatie
 11. Oei dat is toch wel een serieuze aderlating. Vond Hamer by far de beste speler van PEC afgelopen jaar
 12. Ingestuurd. Vond het niveau over het algemeen wel oké. Minder dan vorige editie, dat wel, maar toen waren we ook wel verwend. Desondanks heb ik zat slechtere edities meegemaakt. Zaten een hoop 'makkelijke' nummers tussen die op zich best prima in het gehoor lagen, maar mij niet omver bliezen. Qua originaliteit is het wel eens beter geweest kan ik mij herinneren.
 13. Grote Ree

  The Voice

  Ai dit is wel heel zuur zeg. In één klap al mijn inzendingen weggevaagd
 14. Wauw, wat een mooie woorden zeg @Richarð., hartelijk dank! Haha, ik heb mijzelf ook redelijk verbaasd met de grafische vormgeving; wist op voorhand niet dat Word zoveel mogelijkheden had. De T was inderdaad als + bedoeld, vond dat wel een ludiek marketingtrucje. Wat betreft je punt over de snelweg, dat kan zeker bij De Carrousel inderdaad voor problemen zorgen, aangezien je daar met de twee bruggen zit. Nu is het aantal keren dat ik in mijn leven in Spoolde ben geweest op één hand te tellen, dus ik weet niet precies hoe het met de geluidsoverlast zit. Wat ik wel weet is dat verderop er een geluidswand om de A28 is gebouwd, dus bij de twee overige podia verwacht ik geen grote problemen. Het is inderdaad niet het meest realistische concept om in real life uit te voeren, maar dromen mag!
 15. Thanks, leuk om te horen! Zijn er in ieder geval al twee belangstellenden. Ben wel benieuwd wie die artiesten waar je op doelt dan precies zijn.
 16. Grote Ree

  The Voice

  Helaas het einde voor Ane Brun. Maar geen ramp om er tegen Beth Hart uit te vliegen.
 17. Kan ik nog niet goed over oordelen. Ben met o.a. @Chimpa een multiplayergame in Azië begonnen, dus heb nog niet veel met Europa van doen gehad. Vind wel dat Frankrijk er nu echt als een gedrocht uitziet. Het is nu opgedeeld in twee stukken, versnipperd door allerlei kleine landjes.
 18. De nieuwe patch wel maar heb niet de DLC. Vooral de estates zijn een stuk uitgebreider en daarmee ook aanzienlijk ingewikkelder. Wat ik vooral erg fijn vind is dat je nu al voordat je een oorlog start, direct in één oogopslag al kan zien hoeveel legers de tegenstander heeft en wat hun manpower is. Scheelt een hoop gezoek en opgetel in de ledger. Wat verder opvalt is dat de kaart van Europa enorm veranderd is. Talloze nieuwe kleine landjes die erbij zijn gekomen.
 19. Begint vertrouwd aan te voelen, dat stekkie bovenaan het rechterrijtje
 20. Heerlijke deal dit zeg. Heb 25 euro voor vrijwel alle DLCs samen betaald. En dan kun je ook nog bepalen waar het geld heen gaat. Prachtig systeem!
 21. Heeft u wel toestemming van@Lazvic hiervoor gekregen?
 22. Nog altijd middenmoot. En dat vind ik nog altijd prima
 23. Land: Zwitersland Artiest: Mañana Nummer: Berliner Blau
 24. Grote Ree

  The Voice

  De ware strateeg in mij heeft natuurlijk het pad naar de finale voor alle artiesten al helemaal uitgestippeld. Voor zowel IAMX als Ane Brun heb ik het internet afgestruind op zoek naar goede live-performances. Natuurlijk moet ik ook in de halve finale en in de finale een beetje goed voor de dag komen met mijn team, dus naast de kwaliteit van de optredens in de afgelopen ronde, weegt ook vooral het perspectief op succes aan de hand van de toekomstige live-optredens mee. Als ik dan IAMX en Ane Brun naast elkaar leg, dan kan ik maar tot één conclusie komen en dat is dat ik meeneem naar de halve finale... @chrisje1993@hjs
 25. Vind het maar een wazige oplossing, want ik zie zelf de meerwaarde niet van twee keer achter elkaar op hetzelfde circuit racen. Dit is een devaluatie van de prestige die het winnen van een grand prix met zich mee brengt. "Weet je nog in 2020 toen Max die race in Oostenrijk won? "Euh, welke van de twee?"
×
×
 • Create New...