Jump to content
Laat je horen: De MU Bokalen 2023! ×

Grote Ree

Forum Admin
 • Posts

  5,397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Grote Ree last won the day on July 21 2021

Grote Ree had the most liked content!

About Grote Ree

 • Birthday July 30

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Grote Ree's Achievements

 • Piet de Muzikale Visser
 • Meesterscout
 • Topscout

Recent Badges

2.2k

Reputation

 1. Grote Ree

  Feyenoord

  Het is toch werkelijk ongelofelijk dat je Bijlow mee naar voren hebt gestuurd en dat je besluit om de laatste corner kort te nemen (en te verkloten). Stengs mag komende week een vierkant rooster met standaardsituaties nemen krijgen. Wat waren die slecht zeg. Verder Ivanusec onzichtbaar, Santi die 220 op zijn schoenen had staan, Stengs die laat zien niet geschikt te zijn als buitenspeler, Geertruida met een kapitale fout. Het hield allemaal niet over. Heb wel genoten van Ueda, die heeft geen kopduel verloren. Slot heeft ook gewoon tactisch gefaald. Zat geen enkele breedte in het spel met deze buitenspelers. Alles moest door het midden, waar het ontzettend druk was. PSV kon daardoor de ruimtes klein houden, waardoor het makkelijker verdedigen was.
 2. Wel geinig dat je even het huidige format van Eurovision volgde @Bogatyr. Ik heb ook liever het één voor één dus ben blij dat hij terug is gezet. Toffe banner ook trouwens.
 3. Mijn nummer 1 artiest is er eentje waarvan ik de nummers individueel niet eens extreem goed vind, maar het luistert op de achtergrond allemaal zo lekker weg. Verder zeer opvallend dat Stereophonics erin staat. Denk dat de keren dat de albumradio erop uitkomt ook meegeteld zijn. Er zijn namelijk artiesten die ik vele malen vaker zelf heb aangeslingerd.
 4. Grote Ree

  AFC Ajax

  Potverdikkeme, ik kom er net achter dat ik ook op Veronica had kunnen afstemmen en Wytse had kunnen horen. Heb ik mezelf veroordeeld tot Michiel Teeling terwijl het niet nodig was.
 5. Grote Ree

  AFC Ajax

  Penaltys zijn sowieso te zware straffen in mijn ogen bij dit soort vergrijpen. Een indirecte vrije bal zou meer op zijn plaats zijn. Maar zowel het moment van Berghuis als die van Ramaj getuigen van weinig voetbalintelligentie bij beide heren. Leggen allebei hun hoofd op het hakblok en dan heb je nu een scheidsrechter die gretig is met het bijltje.
 6. Grote Ree

  AFC Ajax

  Mag ik tussendoor even een kritische kanttekening plaatsen bij de commentator? Zelden zo'n monotoon stemgeluid gehoort bij zo'n spectaculaire wedstrijd. Mooie goal trouwens. Prima voorzet en alert gereageerd.
 7. Grote Ree

  AFC Ajax

  Dit vond ik een twijfelgeval. Is het een 100% rode kaart? Nee, daarvoor wordt de bal teveel gespeeld. Maar ik kan ook niet zeggen dat ik het 100% geen rood vond. Het was wel een tackle met twee benen en hij maakt een klemmende beweging. Gezien de voorbereiding die veel scheidsrechters hebben tegenwoordig en het feit dat ze beelden van individuele spelers bekijken, heb ik een licht vermoeden dat de dubieuze reputatie van Berghuis bekend was bij deze scheids. Zag ook dat de scheids wel heel snel was met het bekijken van de videobeelden. Alsof het een heel makkelijke beslissing was.
 8. Mooie comeback maar natuurlijk volledig in het zadel geholpen door Sevilla. Wat was Tillman ongelofelijk slecht trouwens. Die heb ik niets goeds zien doen.
 9. Deze editie viel me niet mee, had moeite er doorheen te komen. Enorm veel middelmaat: weinig pure bagger maar ook vrijwel geen nummers die ik echt heel goed vond. Top 10 was zeer snel gemaakt, daarna ging het snel bergafwaarts.
 10. Niet denk ik. Wel een gruwelijk nummer overigens!
 11. Grote Ree

  AFC Ajax

  Die Vos had je toch gewoon uit de wind moeten houden en even geen interview moeten laten geven? Dit interview deed meer kwaad dan goed. 0,0 expressie, intonatie en dan dat wanstaltige accent en elk woord met "ahhhhh" eindigen. Had het gevoel naar een kapotte robot te luisteren. Bergwijn-kloontje dit.
 12. We hebben als MU korting bij de goudsmid bedongen bij een grote batch aan badges. Daarom is nu ook het eremetaal voor diverse behaalde challenges in FM23 aan dappere strijders hierboven uitgedeeld. Wil je weten welke challenge je welke badge oplevert? Kijk dan even hier:
 13. Grote Ree

  Feyenoord

  Ik vond Bijlow nou ook niet bepaald vrijuit gaan. Die kwam ook dom uit. Lekker collectief falen wel dit, zonde.
 14. De badges liggen nog af te koelen bij de smid en worden later deze week bij de winnaars opgespeld. Gefeliciteerd allen!
×
×
 • Create New...