Jump to content

Grote Ree

Leden
 • Content Count

  1,223
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Grote Ree last won the day on March 10

Grote Ree had the most liked content!

Community Reputation

56 Excellent

About Grote Ree

 • Rank
  Groots met een zachte Ree

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben een Zweedse kruimeldief
 2. Een toename van 50% qua puntentotaal. Daar zijn we best tevreden mee
 3. Memo to myself: MU loopt niet warm voor lange gitaarsolo's
 4. Wat een deceptie tot nu toe
 5. Dus omdat jij ergens niet van genieten is het geen goede vergelijking? Volgens mij zou je als organisator vooral naar het economische aspect (kosten-opbrengsten) moeten kijken bij het al dan niet organiseren van dit soort evenementen, of het dan Eurovisie, OS of wat dan ook is. Natuurlijk hoort daar ook een stukje emotie bij maar ik denk dat er genoeg mensen zijn die het wel leuk vinden dat er een songfestival in Nederland georganiseerd wordt.
 6. Het is natuurlijk erg lastig te meten of je het geld terug gaat verdienen. Maar moet dat je er dan van weerhouden om zo'n evenement te houden? Dat zou dan ook betekenen dat je nooit meer een OS/EK/WK kunt hosten.
 7. Helemaal eens met jouw betoog!
 8. Voor iemand die niet kijkt hou je je er wel behoorlijk mee bezig, getuige het recente aantal reacties in dit topic
 9. Van wat ik tot nu toe heb gezien vond ik Servië, Australië, Nederland, Azerbeidzjan, Letland, Noorwegen en Noord-Macedonië het beste. Grootste kanshebbers zijn denk ik Australië, Nederland, Azerbeidzjan, Tsjechië en Zweden
 10. Ik stem sowieso altijd anoniem door naar de Spotify-lijst te luisteren. Denk niet dat veel mensen gekleurd stemmen
 11. Ik vond Ziyech anders ook matig de tweede helft. Ja, hij werkte hard maar daarom kan iemand nog wel matig zijn. Hij zwierf over het veld en liep daarmee niet alleen soms de ruimte voor Neres dicht, maar was daardoor ook te laat bij het meeverdedigen.
 12. Klopt, gemiste kans dat dat niet geïntegreerd is in het standaardspel. De mod die het oplost is overigens wel een uitkomst zeg! Mijn verkeer loopt sindsdien zeer soepel en het voegt echt een nieuw managingsaspect toe aan de game.
 13. @TeamWesil de versie op Spotify van mijn song klopt niet. Je moet die met een duur van 4:57 hebben. Even het verzoek aan de rest om voorlopig de YT-versie in dit topic te luisteren.
 14. Even wachten op uw almachtige organisator. Ik fungeer slechts als sidekick
×
×
 • Create New...