Jump to content

Grote Ree

Moderator
 • Content Count

  2,712
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Grote Ree last won the day on December 28 2020

Grote Ree had the most liked content!

Community Reputation

434 Excellent

About Grote Ree

 • Rank
  Groots met een zachte Ree

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Die Lange Frans brengt zijn titanistische - pardon - satanistische theorieën wel naar een hoger niveau
 2. 7/10 uit mijn top 10 die de uiteindelijke top 10 hebben gehaald. Ik ben content. Heb 5 stadions uit de top 10 mogen bezoeken.
 3. Jep. Heb de eerste twee afleveringen nu gezien. Behoorlijk naargeestig sfeertje zit er wel in. Weet nog niet zo goed wat ik er van moet vinden.
 4. Bruce Springsteen inderdaad, evenals Metallica
 5. Grote Ree

  FIFA Carrière

  Posities van spelers aanpassen is wel echt een must. Kan me genoeg FIFA's herinneren waarin ik alleen maar centrale middenvelders uit de jeugd kreeg. Wat ik verder bij FIFA 19 nogal storend vond, was het feit dat ik vaak maar op één manier tegen de AI kon spelen. Het moest bij mij altijd over de vleugels want het centrum staat altijd overvol. Is dat nog steeds een issue in 21?
 6. David Bowie. Laten we eerlijk zijn, echt zingen kon ie niet. Heeft een mythische status verworven, maar dat heeft hij vooral te danken aan zijn voorkomen.
 7. Stelling 2: Er moet een zuivere speeltijd bij wedstrijden ingevoerd worden
 8. Grote Ree

  AFC Ajax

  Wist niet dat er zoveel spelers geblesseerd waren. Met dat in het achterhoofd en de maand januari waarin al die topduels op de rol staat is het wel te billijken.
 9. Ik heb wel het idee dat de markt voor Europees voetbal verzadigd begint te raken. Er is zoveel live voetbal op tv dat ik in ieder geval mijn interesse soms begin te verliezen. De neutrale voetballiefhebber zal natuurlijk eerder bij de CL inschakelen, daarna misschien nog EL meepakken, en dan is een ECL toch misschien een beetje een anticlimax als toetje.
 10. Grote Ree

  AFC Ajax

  Oh ja, ik twijfel niet aan of Haller goed genoeg is. Dat is ie zeker. Ik vind het alleen teveel geld, zeker als je dan ook in ogenschouw neemt dat Tadic als aanvoerder niet zomaar gaat banken en ik hem op de vleugels echt veel minder vind dan in de punt. Zou ook zonde van Neres en Anthony zijn mocht Tadic op hun plek gaan spelen.
 11. Grote Ree

  AFC Ajax

  In FM-termen vind ik dit echt een onnodige transfer. Je hebt twee talentvolle spitsen (even de contractduur daargelaten), een zeer ervaren aanvoerder op die plek en een ouwe rot die het scoren nog niet verleerd is. In het komende halfjaar ben je met 4 man daar dan toch voorzien? Had een half jaartje gewacht, dan had je hem later goedkoper kunnen binnenhengelen en zou er minder talent verkwanseld worden.
 12. In navolging van het topic 'De stelling' in het Serious Chit-Chat subboard, worden hier verschillende stellingen geplaatst waarover vrij gediscussieerd kan worden. Deze stellingen gaan over de volledige breedte van het voetbal. Denk aan spelers, clubs, trainers, nationale elftallen, competitie-indelingen en spelregels die besproken en bediscussieerd gaan worden. In het discussiëren is het natuurlijk de bedoeling dat elkaars standpunten worden betwist en er wordt gepoogd de tegenstander over te halen. Deel dus niet alleen je eigen mening, maar luister ook vooral naar anderen en reageer erop. Al
 13. Heel tof gedaan zo met die klikbare plaatjes @Tim' Klein detail: het stadion van Cluj wordt niet bespeeld door CFR Cluj maar door Universitatea Cluj. Kan gebeuren natuurlijk; ik heb met de persoon boven mij dit stadion bezocht en we waren er heilig overtuigd dat we bij CFR Cluj waren. Totdat ik in het stadion Stadium Guide aanslingerde en we er achter kwamen dat dat stadion twee kilometer verderop lag.
×
×
 • Create New...