Jump to content

Grote Ree

Moderator
 • Posts

  3,055
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Grote Ree last won the day on July 21

Grote Ree had the most liked content!

About Grote Ree

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Grote Ree's Achievements

Assistent-trainer

Assistent-trainer (6/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

626

Reputation

 1. Grote Ree

  Steam Deck

  Heb een adapter besteld waardoor mijn lading Gamecube controllers erop aangesloten kan worden.
 2. Grote Ree

  Steam Deck

  Thanks! Ik heb hier ook nog mijn Gamecube staan met dezelfde titels (en uiteraard veel meer spellen). Denk wel dat dit een hele andere ervaring gaat worden. Op de Wii vond ik vooral Smash en Kart al een stuk meer hyperactief dus dit zal wel wennen worden.
 3. Grote Ree

  Steam Deck

  Haha, ik zit altijd gewoon met mijn laptop op de bank FM te spelen. Heb 'm vanochtend gehaald met Mario Kart, Mario Party en Smash. Wellicht later nog een Pokémon game er bij.
 4. Grote Ree

  Steam Deck

  Ik sta juist op het punt om een Switch te halen. Zie ook niet echt de toegevoegde waarde voor wat betreft een aantal games die ik speel (FM, Cities Skylines, Europa Universalis)
 5. Hoeveel salaris gaat ie bij jou krijgen? Zie dat ie nu echt een habbekrats krijgt. Edit: nvm, is per week
 6. Damn, wat een speler zeg. Ook serieus hoge score op het gebied van voorzetten, dat zie je niet bijster vaak.
 7. Belangrijke mededeling: We zijn nu dus nog in afwachting op de reactie van Stefanos op mijn PM. Zodra ik die heb, kunnen we weer verder. Hierbij ook een oproep aan één ieder om zijn eigen stemlijst nog even na te lopen en te kijken of Zuid-Afrika er een plek in heeft bemachtigd. Als dat zo is, zorg er dan voor dat je nog even een reserveland doorgeeft. Ik ga zelf niet alle stem-PM's bij langs, want dan zou ik alle uitslagen al weten en ik wil het graag ook een beetje leuk en verrassend voor mijzelf houden. Spotifylijst: Ik heb alle winnaars van de vorige edities voor de fun in een Spotifylijstje gezet. Voor mij was het wel een leuke manier om weer eens herinneringen op te halen aan deze muziekwedstrijd, die al bijna haar achtste (!) verjaardag viert. Het heeft geresulteerd in een afspeellijst van 2 uur en 12 minuten. Mocht je nog wat afwisselende muziek willen opzetten tijdens je vakantieperiode, dan weet je wat je te doen staat! [email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected]
 8. Ik wist dat iemand hier een woordgrap over ging maken.
 9. Dit is oprecht een parodie op voetbal. En dit is zeker niet de eerste damespot die ik zie.
 10. Het is alsof ik mezelf zie op doel bij een balletje trappen. "Ja jongens, ik ga dus echt niet duiken hoor".
 11. Klopt ja, het grote verschil daartussen is hetgeen wat mij tegenstaat. Prima om een hogere vraagprijs te hebben, dat is ook wel realistisch, maar een verschil van 60-70 miljoen tussen marktwaarde en vraagprijs vind ik niet realistisch. Het maakt dat de marktwaarde in die zin weinig meer zegt.
×
×
 • Create New...