Jump to content

Grote Ree

Forum Admin
 • Posts

  4,096
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Grote Ree last won the day on July 21 2021

Grote Ree had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Grote Ree's Achievements

 • Meesterscout
 • Topscout

Recent Badges

1.2k

Reputation

 1. Wat een gezelligheid onderin!
 2. Ik vind mijn inzending eigenlijk wel een typische ivago-inzending. Zou dat een verklaring zijn voor mijn huidige notering?
 3. We zijn heel hard op weg richting mijn slechtste editie ooit.
 4. Dit is ook één van de redenen dat ik sociale media als Facebook en Twitter - naast dat ik het hele concept überhaupt in sociaal opzicht een lege huls vind - zelf 'gecancelled' heb. Wat er de laatste jaren wat mij betreft in de maatschappij - en sociale media vormen een katalysator in die ontwikkeling - steeds meer begint te ontbreken is nuance. Eerst eens afwachten en het verhaal van meerdere kanten beschouwen voordat je een oordeel de wereld in bonjourt. Er is een bepaalde geldingsdrang ontstaan die mij sterk tegenstaat. Overal moet maar iets van gevonden worden. Ik weet niet of die ontwikkeling hypocriet te noemen is. Ik typeer iemand als hypocriet als hij anderen afbrandt maar zelf geen haar beter is. Zorgelijk vind ik de bovengenoemde ontwikkeling in ieder geval wel.
 5. Ik ga gewoon de rest van deze editie het feit dat mijn liedje een extra klik op een link kostte gebruiken als excuus voor mijn slechte prestaties.
 6. Fijne escalerende finale wel! Zoals je het eigenlijk verwacht bij dit soort gure competities. Lekker gewerkt Staffen!
 7. Grote Ree

  Nintendo Switch

  Thanks voor het aanbod! Heb al met @Chimpa een dealtje staan om onze Kadabra's onderling te ruilen. Evengoed bedankt, wordt gewaardeerd!
 8. Ik laat mijn hoop op een goede notering maar vast Kosovaren.
 9. Grote Ree

  Nintendo Switch

  @La Pulga Het moge duidelijk zijn dat die Happiny pas net uit het ei is. Had hem per ongeluk bovenaan staan terwijl ik een lvl 30 Onix tegenkwam. Toen ging ie in één keer 13 levels omhoog.
 10. Je avatar past behoorlijk goed bij de toon van je post Ik vond het zelf eigenlijk wel een prima editie. Maar een paar vijfjes uitgedeeld en vooral heel veel zevens. Kan ook zo vijf nummers opnoemen die wel top 10-waardig waren maar het niet hebben gehaald. Echter weinig songs die er écht bovenuit staken.
 11. Grote Ree

  Nintendo Switch

  Zal binnenkort even een fotootje maken.
 12. Grote Ree

  Nintendo Switch

  Ga 'm binnenkort waarschijnlijk wel halen, maar ik vermaak me nog opperbest met Pokémon Brilliant Diamond
 13. Dat is een mooie kwaliteitsimpuls voor onze Aziatische vrienden.
 14. Ik las Kuching op zijn Nederlands Maar lekker trainersklusje hoor voor onze Staf. Nu maar hopen dat ie niet al te veel in zichzelf gaat geloven.
 15. Grote Ree

  Brits voetbal

  Ik haal mijn stokpaardje maar weer van stal: ijshockey. Daar is het echt not done om een blessure te faken. Zuivere speeltijd maakt een wedstrijd soms erg lang, maar tijdrekken krijgt op die manier gewoon geen enkele kans.
×
×
 • Create New...