Jump to content

Grote Ree

Forum Admin
 • Posts

  4,586
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Grote Ree last won the day on July 21 2021

Grote Ree had the most liked content!

About Grote Ree

 • Birthday July 30

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Grote Ree's Achievements

 • Meesterscout
 • Topscout

Recent Badges

1.6k

Reputation

 1. Als Satyr stemt, dan zal jij ook wel van de nul af geraken.
 2. Leuk dat de laagvliegers ook een lekkere mep punten krijgen.
 3. Pokémon Theme Song, lekker man! Was die helemaal vergeten.
 4. Nog last-minute gestemd. Waren best veel wijzigingen ten opzichte van mijn stemlijstje vorig jaar, maar dit jaar had ik ervoor ook gekozen om alleen maar nummers te doen die in de voorselectie zitten.
 5. Ik vind het juist wel lekker, zo weinig rustdagen. Had het wel prettiger gevonden wanneer de wedstrijden iets meer uitgesmeerd waren geweest. Vooral de timing van de rustdagen is soms beroerd. Zo is er a.s. zondag een rustdag, terwijl dat het perfecte moment is om lekker te bankhangen en voetbal aan te zetten. Vrijdag zijn er dan wel twee wedstrijden, waarvan ik er al één grotendeels moet missen vanwege werk. Dan had ik liever die wedstrijden op de zondag gespeeld zien worden. Heeft alles te maken met die ellendige kleine finale, waarvan de organisatie per se wil dat ie op een andere dag dan de grote finale gespeeld wordt. Was dat geen eis geweest, dan had je alle kwartfinales gewoon in het weekend kunnen stoppen.
 6. Volgens mij is het een beetje een kwestie van 'leven en laten leven' als je met dit initiatief meedoet. Iedereen heeft zo zijn eigen smaak en dat maakt in mijn ogen juist het spelletje zo leuk. Er is wel een soort dominante stijl hier, maar dan nog is er vaak wel de nodige diversiteit (de ene editie wat meer dak de ander) waar je van kan genieten. En volgens mij geniet @Socrates toch ook stiekem best wel van deze competitie, anders had hij waarschijnlijk niet zo vaak meegedaan.
 7. Die samensmeltopmerking van onze organisator is echt spot on! Ik hoorde al wel Lewis Capaldi erin, maar Tom Walker klopt ook zeker als je het refrein beluistert. Is het emotroep? Zeker een vast. Ga ik er goed op? Hell yeah! Voor mij is dit liedje een oorwurm en dat zal ongetwijfeld met dat eentonige lijntje uit het refrein te maken hebben. Het koortje wat erachter zit maakt het krachtiger en de herhaling maakt het ronduit catchy, slim bedacht door de producer.
 8. Ach ja, als je geen hoge verwachtingen hebt, wordt je ook niet teleurgesteld. En volgens mij loopt het gros hier wel lang genoeg rond om te kunnen voorspellen wat de algemene tendens in deze competitie is. Kun je van vinden wat je wil natuurlijk, ik ben in ieder geval niet verrast.
 9. Wat een lul die Memphis, gewoon niet meeverdedigen ook. Probéér in ieder geval die voorzet eruit te halen ook al lukt het niet.
 10. Zeker waar. Al vind ik het niveau daar ook zeker niet altijd om over naar huis te schrijven. Zo kunnen een Albert Mantingh en zeker de beide Leo's bij ESPN mij absoluut niet bekoren. Een Mark van Rijswijk vind ik dan wel weer goed. En natuurlijk de beste van allemaal Wytze van der Goot. Of voor het entertainment Sierd de Vos of Emile Schelvis als een wedstrijd weer eens geen reet aan is.
 11. Twaalf punten van een land wiens inzending misschien wel het dichtst bij die van mezelf ligt. Thanks!
 12. Ik vind de commentatoren mwuah. Zitten weinig toppers tussen, het is allemaal een beetje middle of the road. Ik kan wel genieten van de combinatie urgentie-verbazing die van de stem van Frank Wielaerd uitgaat. De saaiste van allemaal vind ik Jeroen Elshoff, maar laat die nou steeds NL doen.
 13. Denk dat je mijn reactie hier als zijnde feller hebt opgevat dan ik hem zelf bedoelde. In die "ik ga niks afwachten" hoorde jij waarschijnlijk een passief-agressieve ondertoon jegens jouzelf, maar ik bedoelde hem meer als zijnde "ik hoef niks af te wachten om mijn mening hierover te kunnen geven."
 14. Deze snap ik niet. Je kunt toch wel nog steeds bovenstaande vinden maar nog steeds genieten van de apotheoses die zich ontvouwen? Ik vind het qua organisatie nog steeds een kuttoernooi, maar ik kan me weinig WK's herinneren waarin er zoveel prachtige plotwendingen waren in de poules. Volgens mij hoeft het één het ander niet uit te sluiten hierin.
×
×
 • Create New...