Jump to content

RanDMC

Leden
 • Posts

  35,085
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

RanDMC last won the day on March 30 2021

RanDMC had the most liked content!

About RanDMC

 • Birthday 08/15/1990

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal
 • Opleiding/Werk
  HBO Commerciële Economie
 • Favoriete CM/FM
  06
 • Favoriete Club
  FC Twente
 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RanDMC's Achievements

70

Reputation

 1. Een nepclub wordt niet consistent gesupport door zowel fanatieke supporters die in elke divisie terugkomen als een zeer breed bedrijfsleven.
 2. RanDMC

  FC Twente

  Er lopen wat contracten af, een aantal spelers zullen wel vertrekken waardoor ruimte komt voor transfervrije spelers dan wel huurspelers. Als jij ergens je abonnement bij Pornhub opzegt en je maandbudget vrijwel hetzelfde is, betekent dat je nu ergens anders je vieze filmpjes kan kijken. Mooi dat we kampioen zijn, hopelijk volgt financieel herstel snel over de komende jaren en zijn we weer een club die normaal kan ademhalen.
 3. RanDMC

  FC Twente

  Het feit dat de stakeholders uit bedrijfs- en gemeentelijke leven dergelijke concessies willen doen om de club op de been te houden, is voor mij al reden genoeg dat zo'n club niet kapot mag gaan. Al is daarin de gemeente wel erg duidelijk dat het nu wel ophoudt, en groot gelijk. Met deze opofferingen moet de club er weer bovenop kunnen komen, en met fatsoenlijk beleid weer een normaal financieel huishouden kan zorgdragen.
 4. RanDMC

  FC Twente

  Ajoh klaploper, ga even lekker op voetbalzone lopen stoken ofzo.
 5. RanDMC

  Fortnite

  O dat ziet er eigenlijk wel vet uit ja. Misschien maar ff halen.
 6. RanDMC

  Fortnite

  Het geeft een extra dimensie inderdaad, het bouwen. Juist een die ikzelf danweer hekel, doe mij maar een PUBG. Alleen kan ik dat niet spelen op mijn laptop en op de PS4 nog niet uit. ?
 7. Als Rotterdammer (of iig fan van een Rotterdamse club) ben je vast niet zo'n fan van Duitsers nee. Driepköttel.
 8. Gelukkig bepaalt gunfactor ook niet de promotie. Verder is van alle malafide bestuurders afscheid genomen, andere flapdrollen de deur gewezen en de band met de KNVB weer hersteld, wat een goed teken is voor de toekomst. Verder is met de degradatie en zelf veroorzakte financiële ellende de club al erg hard geraakt. In principe heeft de club zichzelf voornamelijk gestraft met het gevoerde beleid en kennen we nog steeds een enorme schuld. Probs voor Van Leeuwen trouwens. In erg kort tijdsbestek een prima selectie kunnen samenstellen met weinig financiële mogelijkheden. Pareltjes als Aitor en Espinosa zijn een schot in de roos geweest en zo manifesteren Drommels en Bijen, jongens uit eigen jeugd, zich ook enorm goed. Al met al denk ik dat we met een paar aanpassingen wel in de middenmoot mee kunnen doen volgend jaar, als we jongens als Aitor en Espinosa ook weten te behouden.
 9. RanDMC

  Apex Legends

  Same story. Die hele discussie hier ook over welke game groter is, lekker boeiend. Ik vind Apex lekker spelen.
 10. RanDMC

  Apex Legends

  Ik ben echt blij met deze game, brute gameplay, graphics en character setup met eigen skills. Ik vind Fortnite maximaal bagger met dat debiele bouwen en nu die vliegtuigen dus blij dat er nu een game is die wel in de smaak valt.
 11. RanDMC

  FC Twente

  Sfeer is juist vaak goed geweest, ook bij mindere tijden. Alleen dit was echt wel het toppunt. Met zo'n score van het veld gestuurd worden in eigen huis. Zelfs tegen Ajax 1 is dit volgens mij nog nooit gepresteerd. Regelrechte schande, dat is het.
 12. Ja zijn slechtste pot van het seizoen. Echt simpele passes gingen nog mis zelfs, en dat tegen Jong AZ...
 13. Wat een kutpot weer gister. Man man man, dat wij maar 3 punten van de koploper staan verbaast me echt.
 14. Ricardinho godverdomd achterlijke randdebiel. Lever je contract maar in, opzouten.
 15. RanDMC

  FC Twente

  Tja, het had anders kunnen zijn. Toen Tedje weer kwam, had hij met Bleuming mooie plannen. Echter hield Velderman de rem erop gezien de financiële situatie die nog niet zeker was gesteld. En hoewel dit o.a. tot de afzetting van Velderman heeft geleid, vind ik dat de man groot gelijk heeft gehad. Man, je komt net uit een grote financiële puinhoop en dan wil je alweer zaken doen zonder financiële zekerheid. Namen als Rienstra, Bel Hassani, van Eijden stonden serieus op de nominatie om te kijken. Plus nog wat potentiele goudmijntjes die Ted/BLeuming in gedachten hadden en al elders haddn getekend. Kwaliteit is natuurlijk wel leidend verder, en je merkt dat bij de meeste van de aanwinsten deze wel aanwezig is. Het voordeel is tevens dat de meeste van de buitenlanders gelijke talen spreken en je dus niet een aaneenrijging van wilde talen hebt waar geen touw in vast te knopen is. Individueel mogen ze er allemaal er best zijn (vooral Espinosa heb ik een hoge pet van op), alleen mist het elftal nog chemie met elkaar. Hopelijk dat dat snel gaat groeien, want het spel wat nu gespeeld wordt lijkt in aanvallend opzicht nergens op..
×
×
 • Create New...