Jump to content

RanDMC

Leden
 • Posts

  35,124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

RanDMC last won the day on March 30 2021

RanDMC had the most liked content!

About RanDMC

 • Birthday 08/15/1990

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal
 • Opleiding/Werk
  HBO Commerciƫle Economie
 • Favoriete CM/FM
  06
 • Favoriete Club
  FC Twente
 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RanDMC's Achievements

110

Reputation

 1. RanDMC

  FC Twente

  Eveneens als tegen Heracles, een ineenstorting na rust opeens. De dominantie/scherpte is er tijdelijk van af en dan plots meerdere deksels op de neuze. Gelukkig voor Oosting een punt van aandacht dat hij al aankaartte. Desalniettemin, ook een aantal positieve punten: Taha en Van Bergen lieten beide momenten van klasse zien, en hopelijk kunnen ze dit verder etaleren. Brenet weer minuten gemaakt en kan extra dimensies geven in het aanvalsspel. En Steijn, echt waar hoe die gozer keer op keer weer op de juiste plek staat.
 2. RanDMC

  FC Twente

  Inderdaad. Puur op basis van kwaliteit vleugelspelers had ik eerlijk gezegd niet eens meer dan een 6e plaats verwacht vooraf het seizoen, met een negatieve uitschieter naar de middenmoot. Gelukkig zijn een aantal zaken in de selectie (defensie, keeper, groepsbinding, trainer) erg goed op orde
 3. Zo sta ik er ook altijd bij als ik er een dikke bolus uit draai.
 4. RanDMC

  Feyenoord

  Bij de herhaling in de samenvatting hieronder vind ik de manier van inkomen onbesuisd (benen aan beide kanten van Gimenez' benen geplaatst) maar ik heb het gevoel dat hij hem niet raakt.
 5. RanDMC

  Feyenoord

  Makkelie toch? Die heeft er prima oog voor.
 6. RanDMC

  Feyenoord

  Net zo blind als de VAR die er ook niks in zag.
 7. RanDMC

  AFC Ajax

  Als je meer dan zijn aankoopbedrag eruit haalt, is dat een erg makkelijke beslissing.
 8. RanDMC

  Feyenoord

  Niks aan de hand hoor die situatie, ik snap de ophef niet.
 9. RanDMC

  Praatprogramma's

  Ik heb echt nog nooit langer dan 2 minuten naar voetbalpraatprogramma's kunnen kijken. Sky is nog wel eens leuk met Keane, maar CBS Golazo heeft nu wel een geniaal stel mensen bij elkaar:
 10. Een nepclub wordt niet consistent gesupport door zowel fanatieke supporters die in elke divisie terugkomen als een zeer breed bedrijfsleven.
 11. RanDMC

  FC Twente

  Er lopen wat contracten af, een aantal spelers zullen wel vertrekken waardoor ruimte komt voor transfervrije spelers dan wel huurspelers. Als jij ergens je abonnement bij Pornhub opzegt en je maandbudget vrijwel hetzelfde is, betekent dat je nu ergens anders je vieze filmpjes kan kijken. Mooi dat we kampioen zijn, hopelijk volgt financieel herstel snel over de komende jaren en zijn we weer een club die normaal kan ademhalen.
 12. RanDMC

  FC Twente

  Het feit dat de stakeholders uit bedrijfs- en gemeentelijke leven dergelijke concessies willen doen om de club op de been te houden, is voor mij al reden genoeg dat zo'n club niet kapot mag gaan. Al is daarin de gemeente wel erg duidelijk dat het nu wel ophoudt, en groot gelijk. Met deze opofferingen moet de club er weer bovenop kunnen komen, en met fatsoenlijk beleid weer een normaal financieel huishouden kan zorgdragen.
 13. RanDMC

  FC Twente

  Ajoh klaploper, ga even lekker op voetbalzone lopen stoken ofzo.
 14. RanDMC

  Fortnite

  O dat ziet er eigenlijk wel vet uit ja. Misschien maar ff halen.
 15. RanDMC

  Fortnite

  Het geeft een extra dimensie inderdaad, het bouwen. Juist een die ikzelf danweer hekel, doe mij maar een PUBG. Alleen kan ik dat niet spelen op mijn laptop en op de PS4 nog niet uit. ?
×
×
 • Create New...