Jump to content

PatjePauw

Leden
 • Posts

  1,471
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by PatjePauw

 1. Rond welke tijd moet men rijden om een beetje kansrijk te zijn?
 2. De enige koers per jaar die ik volg; die Bissegger heeft een leuk helmpie.
 3. Dat lijkt mij een zeer geschikte eerste rijder.
 4. Ik vind het tempo wel lekker. Een betere oefenronde kan denk ik wel veel schelen met het uitvallen, al blijven de auto's onbetrouwbaar.
 5. Ik was 2 tijdens dit seizoen, 2005 is de eerste waar ik een beetje actieve herinneringen aan heb haha.
 6. Het is een transfervrije speler. Geen transfer. PSG tweemaal afgetroefd door PSV deze zomer. Eerst Benitez, nu Simons.
 7. Benieuwd welke stappen er gezet zullen worden. Een nieuwe eerste rijder klinkt veel belovend.
 8. Zieke zieke W dit. Ongekend ziek.
 9. Er finishen niet veel rijders in 1999. Damn.
 10. Ik beweer nergens dat ze goed genoeg zijn. Maar iemand als Alex heeft toentertijd wel bijgedragen aan het enorme succes van PSV. Mede dankzij hem staan wij er nu in Zuid-Amerika nog steeds goed voor en zorgt ervoor dat iemand als Savío persé naar PSV wilt ipv Troyes oid binnen de City Group.
 11. Ik vind hem echt irritant met zijn uitdrukkingen, maar helaas is het de enige persoon waar nog wel eens primeurs, nieuwtjes en derglijke voorbij komen.
 12. Zonde dat Badoer uitvalt, maar prima resultaat van Gene! Kan je in de PM vertellen hoe je dit spel werkend hebt gekregen en waar gevonden?
 13. Zolang je er financieel beter van wordt (door bepaalde constructies binnen de huur) is er niks aan het handje. Nee. Hij gaat bijtekenen bij PSG en vervolgens op huurbasis naar PSV. Echt een klasse opmerking weer. Vraag ik mij af welke watcher; Rik Elfrink heeft het ontkracht.
 14. Nee. Vergeet niet dat er weinig is gebeurd met de centen die PSV vorig jaar kreeg voor Rosario, Malen en Dumfries. Ook komt er geld vrij door het vertrek van Zahavi en Götze.
 15. PatjePauw

  FM Café

  Opgelost. Had twee botsende databases aangeklikt.
 16. Prima. Niet meer dan dat. Hoever, Simons en Savinho op huurbasis (laatst genoemde zou twee jaar komen, volgens het geruchtencircuit) is goed voor de club. We laten aan (top)clubs zien dat we daartoe bereid zijn, Met de vernieuwde huurregels is dat een positief iets. Zolang PSV ook de financiele afspraken kan maken, zoals wij met Heerenveen deden met de verhuur van Lammers, is er geen man over boord. Ook blijft er dan hopelijk budget over om Vinicius Souza, Quinten Timber, Luuk de Jong en Wilfried Gnonto te halen.
 17. PatjePauw

  FM Café

  Op de een of andere manier kan ik via de laptop niet ''geavanceerd'' starten met de game. Iemand een idee hoe dit kan?
 18. Vertessen in de spits in het eerste oefenduel. (die live te volgen is via het YT-kanaal van PSV) Ik werd in de jeugd altijd enthousiast van Yorbe, omdat hij mij een beetje deed denken aan van Nistelrooij.
 19. Realistische doelstellingen. Dat moet lekker werken! Hopelijk werken je coureurs een beetje mee haha
 20. Ik geloof niet dat Union 8 tot 10 miljoen wilt betalen voor Max.
 21. Er moet sowieso nog een linksback bij. Als we Mauro daar niet meetellen hebben we Max, Mwene en Oppegard daar. Max' verhaal kennen wij, Mwene is een rechtspoot die al sinds Kopenhagen misschien aan kan sluiten en Oppegard moet het nog laten zien op dit niveau. Bovendien is de kans dat Union doorpakt op Max steeds kleiner, vooral vanwege de vraagprijs van PSV (zo rond de tien miljoen)
 22. Of het nu bij voetbal is of een andere sport: oud “club”-mensen terug halen is altijd een goed idee.
 23. Vond ik ook vrij opvallend, maar klagen doe ik zeker niet.
×
×
 • Create New...