Jump to content

Geert

Leden
 • Posts

  511
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Geert

 1. @Chris.tiaan Haha dacht al dat je die bedoelde. Zo'n dame die wel kan uitdelen maar niet kan incasseren. Heb dat tijdens wedstrijd ook nog tegen der gezegd dat ze minder moest mauwen haha. Sowieso als je een block zet moet je ook kunnen verwachten dat iemand er hard tegenin gaat. Heeft ook de hele tijd 't gevoel dat zij benadeeld wordt haha.. Verder was idd prima potje, zijn altijd de lekkerste als gewoon twee ploegen er staan om te ballen, en niet om te zieken in het veld. Ben zelf redelijk allround net zoals mijn vakgenoot haha, hij stond wel lekker te schieten dus zelf niet zo veel naar voren geweest. Die scheidsrechter is altijd wel drama, al viel die zaterdag nog mee. Haha zei ook tegen mijn vakgenoot dat die iets harder moest verdedigen, daarna hadden we 't verdedigend wel goed onder controle idd. Die lange bij jou in het vak, als die iets beter leert schieten en doen heeft die echt het lichaam en potentie van een topkorfballer haha. Zaterdag speel ik alleen waarschijnlijk in 1 of moet met hen mee. Is er eentje geschorst en andere half blessure. Heb je trouwens wel eens tegen top 3 gespeeld?
 2. Haha zelfde nummer. Verdedigde niet tegen jou maar tegen die lange. Andersom wisselde jullie.. Haha fel als in positief of als in agressief?
 3. Yep haha, volgens mij was jij degene met al die wegtrekballetjes toch?
 4. @Chris.tiaan korfbal je nog steeds in VEO2?
 5. Volgens mij is het een aparte vloer alleen neergelegd voor dit evenement in het ijshockeystadion.
 6. Ik zal ook mijn vooruitgang maar weer posten hier. Heb bij Engeland het onderste reepje van het Britse eiland weten te veroveren en een groot deel van Savoy. Deze zijn nu ook vassal dus in de komende jaren een keer diplo-annexen. Montferrat doe ik een keer tussendoor daar die geen allies hebben.
 7. Dit is mijn vooruitgang sinds de vorige keer. Heb wat stukken van Mantua/Savoy overgenomen, anderzijds hebben zij weer een groot deel van Zwitserland overgenomen na die oorlog. Calais kreeg ik in de schoot geworpen nadat Spanje een oorlog met Iroqiues had en Engeland meedeed. Ik vind zelf Brabant te groot worden, maar zij zijn allies met de Emperor, dus hen durf ik niet goed aan te pakken. Denk dat mijn oorlogen voorlopig gericht op Savoy en Mantua blijven. Hoe erg is het in dit spel om oorlog te hebben met de paus?
 8. Thanks voor de hulp en advies beiden. Ben nu inderdaad de kant van Savoy opgegaan en Burgundy helemaal weggehaald. Die werden na de League Wars waarin Austria heel erg verzwakt werd opeens emperor, maar ik heb ze meteen kleingekregen. Nu is mijn ally Brandenburg emperor. Heb net een uitputtende oorlog met Austria, Mantua, Savoy achter de rug waarin mijn manpower erdoorheen is gegaan. Nu maar even bijkomen. Hoe vallen jullie aan? Ik heb twee 25k legers (13-4-8), houden jullie die in zijn geheel, of splitsen jullie die op om de 100% regios te winnen? plaatje van de nieuwe situatie. Nog 1 oorlog met Savoy en Italië ligt open! Spanje, Portugal zijn al jaren mijn ally, die houd ik ook liever zo dus Iberië is voor mij geen optie.
 9. Ik ben dit spel ook maar eens gaan spelen. Ooit twee jaar geleden een keer de tutorial gedaan, waarna ik de game nooit meer heb aangeraakt. Eerste echte game met France. Op zich gaat het wel lekker en win ik eigenlijk al mijn oorlogen. Toch heb ik een beetje mixed feelings, aan de ene kant is het de eerste keer en ben ik niet ontevreden, aan de andere kant zie ik hier een aantal zo rap groeien dat ik me afvraag wat ik verkeerd doe dat ik rond 1560 nog maar alleen het ''oorspronkelijke'' Frankrijk heb. Ben overigens bezig Vlaanderen te annexeren. Heb nog twee Vassals in Utrecht en Saxony. Eigenlijk wil ik in de toekomst oorlog met Brabant en Holland, om deze aan Utrecht te geven. Iemand wat tips wat betreft het bevechten van de HRE. Durf eigenlijk niks tegen hen te doen omdat ze dan gelijk met allemaal komen.
 10. Ja ik volg! Ik zal eens opletten morgen haha.
 11. Ondertussen doen de Bulls een poging hun playoffplaats zo snel mogelijk te verliezen. Lijkt echt nergens op dit jaar.
 12. Lekker hoor! Zo'n aantal doelpunten is altijd fijn voor het ego.
 13. Ik weet niet waar jij hem op Netflix ziet staan?
 14. Daarentegen voorkom je dan niet dat comebacks aan het einde van de wedstrijd onmogelijk worden als je deze free throws uit het spel gaat halen?
 15. VPN gebruiken en op Amerikaanse Netflix kijken, daar staat die wel op.
 16. Vandaag met 30-16 gewonnen. Van die wedstrijden die echt heerlijk lopen vanaf minuut 1.
 17. Ik heb het nog nooit meegemaakt hoor. ;)
 18. Ik speel nog steeds in het tweede van Tweemaal Zes. Reserve Overgangsklasse dus. Staan weer netjes in de middenmoot. Hopen dat we in de zaal echt kunnen gaan vlammen. Ook mijn Hoofdklasse debuut gemaakt in de wedstrijd tegen KVS. Dat kan ik nu dus ook afvinken :p
 19. Zou je voor mij de nieuwe Internazionale kits willen maken zoals in de onderstaande link? http://www.footyheadlines.com/2015/02/nike-inter-15-16-kits.html Club: Internazionale Merk: Nike Sponsor: Pirelli Thuis: Blauw/ zwart Uit: Wit met blauw/zwarte balk 3e: niet nodig Alvast bedankt!
 20. Ben een nieuwe stad gestart, en heb daarbij geprobeerd mijn start gebied te verwijderen en ergens anders verder te gaan. Uiteindelijk is het goed gekomen maar het was een helse klus. Door dit veranderen loopt mijn verkeer nu ook weer heerlijk. Moet even binnenkort ook online het transportsysteem goed onder de knie krijgen. Voor Na
 21. de Page-up en Page-down toetsen gebruiken tijdens het maken van road. Page-up voor naar boven en Page-down voor beneden.
 22. Staat er gewoon nog steeds op hoor?
 23. Trouwens, wat zijn jullie meest ingenieuze verkeerskruispunten? Ben wel benieuwd hoe jullie dat doen met connections met snelwegen en dergelijke, zonder dat er lange files komen.
 24. Dit is mijn stad, waar ik nu een dag aan werk. Wil eigenlijk van mijn begin gebied af. (Coleridgepark) en moet duidelijk een keer beter naar traffic gaan kijken zoals je op 2e screen kan zien.
 25. Nog ongeslagen dit jaar in reserve overgangsklasse. Helaas wel een keer onnodig gelijk tegen Victum waardoor we nu 1 punt achter staan op koploper. Gister 16-16 gelijk tegen koploper, dus gewaagd aan elkaar zijn we wel.
×
×
 • Create New...