Jump to content

Geert

Leden
 • Content Count

  511
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Geert

 • Rank
  Wielervolger.
 • Birthday 08/02/1994

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Chris.tiaan Haha dacht al dat je die bedoelde. Zo'n dame die wel kan uitdelen maar niet kan incasseren. Heb dat tijdens wedstrijd ook nog tegen der gezegd dat ze minder moest mauwen haha. Sowieso als je een block zet moet je ook kunnen verwachten dat iemand er hard tegenin gaat. Heeft ook de hele tijd 't gevoel dat zij benadeeld wordt haha.. Verder was idd prima potje, zijn altijd de lekkerste als gewoon twee ploegen er staan om te ballen, en niet om te zieken in het veld. Ben zelf redelijk allround net zoals mijn vakgenoot haha, hij stond wel lekker te schieten dus zelf niet zo veel naar
 2. Haha zelfde nummer. Verdedigde niet tegen jou maar tegen die lange. Andersom wisselde jullie.. Haha fel als in positief of als in agressief?
 3. Yep haha, volgens mij was jij degene met al die wegtrekballetjes toch?
 4. @Chris.tiaan korfbal je nog steeds in VEO2?
 5. Volgens mij is het een aparte vloer alleen neergelegd voor dit evenement in het ijshockeystadion.
 6. Ik zal ook mijn vooruitgang maar weer posten hier. Heb bij Engeland het onderste reepje van het Britse eiland weten te veroveren en een groot deel van Savoy. Deze zijn nu ook vassal dus in de komende jaren een keer diplo-annexen. Montferrat doe ik een keer tussendoor daar die geen allies hebben.
 7. Dit is mijn vooruitgang sinds de vorige keer. Heb wat stukken van Mantua/Savoy overgenomen, anderzijds hebben zij weer een groot deel van Zwitserland overgenomen na die oorlog. Calais kreeg ik in de schoot geworpen nadat Spanje een oorlog met Iroqiues had en Engeland meedeed. Ik vind zelf Brabant te groot worden, maar zij zijn allies met de Emperor, dus hen durf ik niet goed aan te pakken. Denk dat mijn oorlogen voorlopig gericht op Savoy en Mantua blijven. Hoe erg is het in dit spel om oorlog te hebben met de paus?
 8. Thanks voor de hulp en advies beiden. Ben nu inderdaad de kant van Savoy opgegaan en Burgundy helemaal weggehaald. Die werden na de League Wars waarin Austria heel erg verzwakt werd opeens emperor, maar ik heb ze meteen kleingekregen. Nu is mijn ally Brandenburg emperor. Heb net een uitputtende oorlog met Austria, Mantua, Savoy achter de rug waarin mijn manpower erdoorheen is gegaan. Nu maar even bijkomen. Hoe vallen jullie aan? Ik heb twee 25k legers (13-4-8), houden jullie die in zijn geheel, of splitsen jullie die op om de 100% regios te winnen? plaatje van de nieuwe situatie. Nog 1 oo
 9. Ik ben dit spel ook maar eens gaan spelen. Ooit twee jaar geleden een keer de tutorial gedaan, waarna ik de game nooit meer heb aangeraakt. Eerste echte game met France. Op zich gaat het wel lekker en win ik eigenlijk al mijn oorlogen. Toch heb ik een beetje mixed feelings, aan de ene kant is het de eerste keer en ben ik niet ontevreden, aan de andere kant zie ik hier een aantal zo rap groeien dat ik me afvraag wat ik verkeerd doe dat ik rond 1560 nog maar alleen het ''oorspronkelijke'' Frankrijk heb. Ben overigens bezig Vlaanderen te annexeren. Heb nog twee Vassals in Utrecht en Saxony. Eigen
 10. Ja ik volg! Ik zal eens opletten morgen haha.
 11. Ondertussen doen de Bulls een poging hun playoffplaats zo snel mogelijk te verliezen. Lijkt echt nergens op dit jaar.
 12. Lekker hoor! Zo'n aantal doelpunten is altijd fijn voor het ego.
 13. Ik weet niet waar jij hem op Netflix ziet staan?
 14. Daarentegen voorkom je dan niet dat comebacks aan het einde van de wedstrijd onmogelijk worden als je deze free throws uit het spel gaat halen?
 15. VPN gebruiken en op Amerikaanse Netflix kijken, daar staat die wel op.
×
×
 • Create New...