Spring naar bijdragen

Jespresso

Leden
 • Aantal bijdragen

  2002
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

23 Excellent

Over Jespresso

 • Rang
  Spatiebalktrainert

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Jespresso

  Voetbal: Eigen team #7

  Denk dat leider zijn ook best een dankbare taak is (bij ons team in ieder geval wordt dat erg gewaardeerd door iedereen). Dan is het ook wel leuk om te doen en je blijft idd betrokken bij je club en vrienden. Als ik niet meer zo kunnen voetballen zou ik ook wel voor zoiets gaan denk ik.
 2. Jespresso

  Voetbal: Eigen team #7

  Stand bij ons nog wel redelijk spannend. Wij hebben de 1e periode gepakt, maar daarna helaas vaak onnodig punten verloren. Krijgen van de ploegen boven ons iedereen nog thuis, behalve Papendrecht. Denk dat we daarmee wel een inhaalslag kunnen maken.
 3. Jespresso

  Feyenoord #27

  @Jeffers Ik hoop dat St Juste weggaat, wat een waardeloze gozer is dat. Ik zou eigenlijk alle keren dat hij niet of wandelend omschakelt moeten filmen, dat gebeurt elke wedstrijd wel 2 of 3 keer. Verdediging heeft inderdaad een hele renovatie nodig, Haps linksback is wel prima. Verder is het gewoon teveel middelmaat. Ayoub is redelijk, Toornstra is niet top. Hoop dat Burger en vooral Kokcu een grote rol gaan spelen volgend seizoen. Misschien vergezocht, maar ik zie voor de '6' positie wel iets in Verdonk; hij speelde in de jeugd als centrale verdediger en ook op 6. Hij kan goed voetballen en heeft denk ik genoeg gif in zijn spel. Ik denk dat hij hetzelfde of zelfs meer kan brengen dan Clasie. Larsson pakt het nu wel redelijk op, hoop dat hij dat kan doorzetten. Als hij en Berghuis goed zijn, komt Jorgensen hopelijk ook weer beter uit de verf. Dan heb je gewoon een prima aanval.
 4. Jespresso

  Feyenoord #27

  @Elsjorro1990 Niet alleen verkloot, het is de ommekeer geweest van een stijgende lijn naar een diep dal. Ze hebben ook geen goede aankopen gedaan na het kampioenschap, het is echt dramatisch beleid gewoon. Met het geld dat Ajax binnen nu en 3 jaar gaat vangen en hun betere aankoopbeleid (paar uitzonderingen daargelaten), kun je gewoon verwachten dat je de komende 10 jaar geen rol van betekenis gaat spelen. Vooral als van Geel nog lang aanblijft.
 5. Jespresso

  Feyenoord #27

  Dat is helemaal waar hoor, maar gelijk iemand zo afbranden is een beetje overdreven imo. Volgend jaar wordt het nog triester dan dit jaar ben ik bang. Club is inspiratieloos en heeft absoluut geen toekomstplannen. Word er ondertussen een beetje verdrietig van.
 6. Jespresso

  AFC Ajax #53

  @JanVertonghen Heb echt een beetje het gevoel dat het bregen/laten spelen van Dolberg een klein beetje wanhoop is. Dat ze hopen dat hij nog iets laat zien zodat ze er nog wat geld voor kunnen vangen. Wat speelt die jongen matig zeg. Zou dat ene jaar dan incidenteel goed zijn geweest, of heeft hij gewoon een mega vormdip? Mazraoui vind ik ook gewoon heel matig; kan helemaal niet verdedigen. Hou m'n hart vast tegen Ronaldo met die jongen. Kun je serieus nog beter Veltman opstellen.
 7. Jespresso

  Feyenoord #27

  Zonder van Persie had je ondertussen op plek 5 gestaan denk ik. Kansloze opmerking dus, na een mindere wedstrijd.
 8. Jespresso

  Apex Legends

  Meer betaalde streamers. Zo simpel is het. Fortnite heeft aan het begin 0 betaalde promotie gedaan met streamers oid.
 9. Jespresso

  Fortnite

  Fortnite back at it again Reduced infinite dab duration from 12 hours to 11 hours in the front end Just kidding, Increased Infinite dab duration from 12 hours to 13 hours in the front end
 10. Jespresso

  Game of Thrones

  Dat wordt ff 2 maanden een HBO pakket bij mn Ziggo nemen. Heb het ervoor over.
 11. Jespresso

  Voetbal: Eigen team #7

  Was zaterdag toch een verschrikking. Bizarre wind, tegenstaner kreeg gewoon een corner tegen uit een doeltrap(!) van de keeper die gewoon weer achter waaide. Ik schoot die corner in één keer tegen de lat. Zou toch wat zijn als er zo een doelpunt valt; ik zou helemaal wild worden denk ik. Vind echt dat de scheidsrechter een wedstrijd mag afgelasten vindt dat de wind teveel invloed op het spel heeft. Tot overmaat van ramp blies de beste man elke standaardsituatie af waarbij de bal een beetje rolde. Zo heb ik denk ik een degelijke 2,5 minuut over een vrije trap nemen gedaan. 'Omdat het in de regels staat'. Wat een ergernis.
 12. Jespresso

  Fortnite

  Dan heb ik niets gezegd
 13. Jespresso

  Fortnite

  Call of Duty / Blackout of hoe je het wil noemen is volgens mij wel een beetje aan het doodbloeden. Dan kun je beter gewoon Apex downloaden, imo. Is nog gratis ook.
 14. Jespresso

  Feyenoord #27

  Hahaha FR12 is een prachtige plek inderdaad. Onder welk stuk staat dit nu weer
 15. Jespresso

  Fortnite

  Meer denkwerk, tactisch dan gewoon shooters waarbij je kan respawnen denk ik. Daar kun je blind een mensenmassa inlopen en gewoon weer respawnen, als je dat bij een BR doet kun je terug naar de lobby en weer helemaal opnieuw beginnnen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...