Jump to content

Jespresso

Leden
 • Content Count

  2,707
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Jespresso last won the day on December 6

Jespresso had the most liked content!

Community Reputation

272 Excellent

About Jespresso

 • Rank
  Spatiebalktrainert

Recent Profile Visitors

453 profile views
 1. Jespresso

  FM-Café

  Ja dat dacht ik ook wel. Heb hetzelfde met de 'consistency' verborgen eigenschap, dat zie ik ook als positief maar denk af en toe ook: als iemand een vormdip heeft, speelt ie dan consistent slecht?
 2. Jespresso

  FM-Café

  Krijg voor grote wedstrijden steeds bericht dat mijn keeper gemaakt is voor grote wedstrijden. Ik weet dat dit een verborgen eigenschap is en vraag me steeds af of dit goed is, of dat hij dan 'kleine' wedstrijden minder benadert. Weet iemand dit?
 3. Jespresso

  FM-Café

  @glennix Tactische omzetting was wel nodig denk ik zo.. Wilde hem na z'n eerste halve seizoen bijna verkopen omdat hij tegenviel, maar wat is deze gozer goed zeg
 4. Jespresso

  FM-Café

  Ik speel per FM eigenlijk maar één game. Stel mezelf na een tijdje ook nieuwe doelen, zo had ik in de vorige FM op een gegeven moment vaak 9 jeugdspelers in de basis staan en was heel mijn team Italiaans of hadden ze een Italiaans paspoort bij FC Bari. Heb toen ook Matera Calcio als sattelietclub genomen en ervoor gezorgd dat zij een stabiele Serie A ploeg werden. Dat soort dingetjes vind ik altijd wel grappig om te doen.
 5. @oblomov Das waar. Moet ook Luna en Diaz nog verhuren. Kunnen neutraliseren na twee hele jaren in Spanje, kan ze anders toch niet inschrijven. Signorelli en Henrique zijn voorlopig nog back ups. Denk dat Henrique over een jaar of 2/3 wel een prominente rol kan spelen in het team. Voorlopig teveel concurrentie.
 6. Weer lekker impulsief spelers gekocht op posities die prima bezet zijn.. 26,5 miljoen 11,25 miljoen 10 miljoen 10 miljoen
 7. Niet zo heel raar blijkbaar
 8. Jespresso

  FM-Café

  2026/2027 zit er net op. Heel veel gescoord, dat is positief. Volgend jaar echt met Barca strijden om het kampioenschap Eindstand Player stats
 9. Jespresso

  FM-Café

  @glennix Absurde selectie voor 2023, toen zat ik nog op een houtje te bijten.. Heerlijk Cruciale overwinning voor de nummer twee plek en mogen zelfs een beetje dromen van het kampioenschap
 10. Jammer dat ik uit met 4-0 verloor..
 11. Houtwerk nummertje 1 (7x) Balbezitpercentage (71%)
 12. Twee transfers gedaan in de winter. Vind dat we veel te veel kansen missen, dus heb een enorme smak geld betaald voor een nieuwe aanvaller. Ook heb ik voor het eerst een terugkoopclausule gebruikt. Ubirajara Natan, 87 miljoen van Schalke. Normaal geef ik nooit zoveel geld uit aan spelers, maar dat is ook wel weer spannend. Garrido, verkocht voor 2,1 miljoen met 15 miljoen terugkoopclausule.
 13. Erg interessant speler uit eigen jeugd. Technisch natuurlijk niet top, maar mentaal en fysiek supersterk. Heeft al een aantal (belangrijke) goals gemaakt en valt altijd goed in.
 14. Jespresso

  FM-Café

  Ik heb het gevoel dat voor elke Europese wedstrijd ineens iemand geblesseerd raakt. Kan ook aan mij liggen natuurlijk
 15. Jespresso

  (Tussen)stand

  Netjes hoor. Bij mij heeft nog niemand van de top 3 een ''off-year'' gehad. Om gek van te worden.
×
×
 • Create New...