Jump to content

Jespresso

Leden
 • Content Count

  3,380
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Jespresso last won the day on May 27

Jespresso had the most liked content!

Community Reputation

685 Excellent

1 Follower

About Jespresso

 • Rank
  Spatiebalktrainert

Recent Profile Visitors

1,234 profile views
 1. Bijna foutloos deze maand, deze vorm nu vasthouden. Nog genoeg lastige potjes in de laatste 8 wedstrijden.
 2. Toffe opzet man! Gelijke kansen is altijd leuk. Zin in.
 3. Duitse regionalliga lijkt me wel top. Kun je verschillende regio's vullen en proberen in de 3. Liga te komen Enige probleem is dat deze wss niet gelijk speelbaar zijn.
 4. Voornaam: Jan Achternaam: Koller Geboortedatum: 30-03-1973 Nationaliteit: Tsjechisch Voorkeursformatie: 4-3-3 Favoriete competitie: Deutsche Regionalliga Favoriete ploeg in jouw eigen land: Feyenoord Favoriete ploeg in het buitenland: Real Zaragoza Minst favoriete competitie: Premier League Minst favoriete ploeg in jouw eigen land: PSV Minst favoriete ploeg in het buitenland: Paris Saint-Germain
 5. Ellende doe ook graag mee als het mogelijk is
 6. Zat wel op de bank, heb niets specifiek gehoord over hem bij de personferentie(s)
 7. Die wissels... Alsof ik naar Gio zat te kijken. Johnston is trouwens ook echt een droevige speler zeg, heeft meer overtredingen gemaakt dan hij gelukte passes had, meine Güte
 8. Sinisterra over 3 a 4 weken terug verwacht. Als hij zijn niveau haalt samen met Berghuis heb je een supergevaarlijke aanval. Spits is nog steeds wel een dingetje, maar ben op dit moment wel positief gestemd over het geheel van het team.
 9. Updaten per maand: IIIIII Updaten per speelronde: I De twee inhaalwedstrijden moeten we winnen!!
 10. Vind Hateboer niet echt een goede voetballer. Speelt bij Atalanta in een systeem waarin hij druk moet zetten en tot voorzetten/schoten moet komen, heeft nauwelijks een rol in de passing daar. Dumfries is gewoon echte middelmaat, is alleen maar zijn eigen foute keuzes aan het opknappen. Met Blind op links moeten we helemaal kappen.
 11. Dit is idd de beste optie. Zou echt een goede versterking zijn als hij fit wordt en kan blijven.
 12. Een rechterkant met Dumfries, de Roon en Malen is ook wel echt het domste wat ik ooit heb gezien. Twee matige spelers aan de bal en een diepgaande speler als Malen. Je zou daar toch iemand moeten hebben die de bal laag kan ophalen en hoog op het veld ook gevaar kan stichten. Zo moeilijk is het volgens mij niet om te beredeneren. Hou mn hart vast voor het komende EK met deze bondscoach..
 13. Pijnlijke nederlaag tegen Twente.
×
×
 • Create New...