Jump to content

Jespresso

Leden
 • Content Count

  2,945
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Jespresso last won the day on February 11

Jespresso had the most liked content!

Community Reputation

435 Excellent

1 Follower

About Jespresso

 • Rank
  Spatiebalktrainert

Recent Profile Visitors

789 profile views
 1. T10 (ingestuurd) Copywriter (ingestuurd) TheRedOne (ingestuurd komodo25 Mordurette (ingestuurd) Spaansetukker (ingestuurd) Rossi (ingestuurd) FlyD (ingestuurd ElPrincipito (ingestuurd) Chrisje1993 (ingestuurd) Jespresso (ingestuurd)
 2. Je kan gewoon normaal tegen me praten hoor, ben geen debieltje. Snap heus wel dat het gebeurt hoor, maar die actie van Babel laat nou precies zien dat het spelletje van Getafe heeft gewerkt. Dan zou ik er, als ik Getafe was, ook lekker doorgaan. Zo simpel is het gewoon. Vind het gewoon heel dom dat ze zich zo gek laten maken.
 3. Dat ik Feyenoord supporter ben staat hier helemaal buiten, ik kijk normaal erg graag naar Ajax. In dit soort situaties moeten vooral de mensen met ervaring onverstoorbaar zijn. Gebeurt niet, iedereen gefrustreerd, Getafe merkt dat het werkt en de scheids gaat er in mee. Het is ontiegelijk vervelend dat zij zo spelen, maar er staat nergens dat het niet mag. In die 42 minuten heeft Getafe het verder zeer effectief gedaan. Dit is ook voetbal, hoe irritant het ook is.
 4. Ten Hag had Babel gewoon lekker moeten wisselen. Met al zijn ervaring zich zo gek laten maken? Lachwekkend zeg. Heel de ploeg van Ajax trouwens; je weet wat je kan verwachten en toch laat je je compleet gek maken.
 5. Heb nog geen enkele speler op 20 determination kunnen houden. Lijkt echt onmogelijk..
 6. Echt hoor, met dat anti voetbal van ze. Als andere clubs dat doen is het een schande en bij Atleti een 'masterclass'. Knap hoor dat ze een wedstrijd laten doodbloeden, maar hoop dat ze er keihard afgaan op Anfield.
 7. Dacht zelf dat hij ouder en al een soort van mislukt was, niet dus. Vind hem inderdaad niet log of onhandig met zijn enorme lichaam. Bij de 1-1 gleed hij weg of door, ik weet het niet. Zag er idd ongelukkig uit.
 8. Lukt ze vaak alleen thuis, maar zeker knap om na een 1-0 in de 4e minuut zo'n wedstrijd gewoon dood te laten bloeden. Gelukkig heb ik Dortmund gekeken. Wat is die Sancho toch belachelijk goed en wat een fenomeen is Håland.. Ongelofelijk. Zagadou speelde trouwens ook een supersterke pot.
 9. @frietsaus @Mordurette Ga ik ff naar kijken ja!
 10. Jespresso

  Grime

  @frietsaus Ja ik denk dat het ook wel een persoonlijk dingetje is hoor. Hou ook van elektronische muziek (als in techno e.d), dus misschien dat ik daarom de beats en de daarbij horen flow (al lijkt die soms wel eens ''off-beat'' te gaan) erg lekker en af en toe ook onvoorspelbaar. Skepta is echt wel een beest imo. Stormzy op dit moment wel de beste. Misschien bevalt dit je iets meer, vind dit meer hiphop
 11. Jespresso

  Grime

  Vind om te beginnen het gebruik van breakbeats met meer elektronische invloeden een stuk interessanter dan de beats van (voornamelijk) Amerikaanse hiphop. De gebruikte slang en, heel plat gezegd, accenten in de UK grime vind ik fijn om naar te luisteren. Van alles wat ik nu heb geluisterd vind ik dit overduidelijk de hardste track, vooral de live versies zijn aan te raden: Zijn broertje JME is ook erg getalenteerd. Bracht in 2015 zijn (imo) beste en meest beluisterde track uit met Giggs. Van Giggs heb ik nog niet veel bekeken, maar is wel een soort grondlegger in de grime scene. Staat zeker nog op mijn lijstje. Nog een harde track van JME vind ik Integrity. Moet wel je ding zijn, de flow is heel anders dan je van 'normale' hiphop zou verwachten. Van Stormzy vind ik 'Wiley Flow' van zijn laatste album bizar goed. Uit een eerder stadium is 'Big for your boots' wel een favorietje geworden Wiley is de zogenaamde 'Godfather' van grime, maar moet hem nog iets vaker luisteren. Mede doordat hij niet heel makkelijk verstaanbaar is en zijn flow nog wel eens van hot naar her gaat. Wel erg interessant. Bugzy Malone en J Hus ga ik ook nog bekijken. Verder vind ik Dave en AJ Tracey wel interessant. Vooral deze tune van Dave is keihard. Dit is wel meer een Drill track dan een grime track. Zal in de loop van de tijd nog wat meer tracks posten die mij aanspreken. @frietsaus
 12. Heerlijke resultaten en transfers hoor!
 13. Jespresso

  Grime

  Ben me sinds een maandje een beetje meer aan het verdiepen in de (vooral UK) grime scene. Vind het echt enorm interessante scene met een hoop 'underground' artiesten maar nu natuurlijk ook Stormzy die wat commerciëler is, maar in mijn ogen op dit moment echt de, zoals hij dat zegt, kroon draagt. Zijn hier nog meer fans van of geïnteresseerden in grime?
 14. Wedstrijd: Leuke pot, aardig niveau. VAR: Droevig Aad de Mos die je 15 minuten lang niet hoort en dan zijn stilte verbreekt door alleen 'kijk' te zeggen: mega droevig.
×
×
 • Create New...