Jump to content

Jespresso

Leden
 • Content Count

  2,111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

About Jespresso

 • Rank
  Spatiebalktrainert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jespresso

  Feyenoord

  Denk dat je Fer, Janmaat en Janssen er prima bij kunt hebben, mits ze niet teveel transfer- en salarisbudget gaan kosten.
 2. Jespresso

  Feyenoord

  Opvallende statistiek
 3. Vind het gewoon irritant dat die Weiss en Benioff nu die Star Wars film(s?) gaan maken. Daardoor voelt het niet alleen afgeraffeld aan, maar weet je gewoon bijna zeker dat ze er niet meer alles aan hebben gedaan om het volledig te maken. Geld wat ze voor GoT krijgen is vergeleken bij Star Wars waarschijnlijk een fooitje.
 4. Battle of Winterfell had eind seizoen 7 moeten zijn en de rest dit seizoen, maar wel beter uitgewerkt.
 5. Gewoon zeiken om te zeiken. Kan me niet voorstellen dat je je hier echt druk om kan maken, maar dat zal dan aan mij liggen.
 6. Jij bent vroeger echt in een ton met azijn gevallen he, tering zeg. Wat moet jij een kut leven hebben
 7. Bijzonder dat meerdere mensen Daley Blind als tegenvaller hebben.. Vaste speler met een dergelijk niveau dat hij nooit echt door een ondergren kan zakken in de Eredivisie, maar kan ook aan mij liggen.
 8. Waardeloos niveau zeg en waar zijn alle mooie vrouwen ipv allemaal homoseksuele mannen? (no offense btw)
 9. Jespresso

  AFC Ajax

  'De meeste supporters' ahhh ik zie dat je geen eigen mening hebt.
 10. voor het eerst gekeken en wat is die Rodonya of zo een eng tering wijf zeg.
 11. Jespresso

  AFC Ajax

  Wat een kansloze verhalen zeg. Ben een echte Feyenoorder, al meer dan 10 jaar een seizoenskaart maar zal Ajax nooit een 'foute club' noemen. Gewoon een mooie club met een rijke historie en bovenal een duidelijke en goede visie. Dat jij dan iemand liever in een PSV shirt ziet lopen vind ik echt onbegrijpelijk; PSV bestaat voor 90% uit zeikerds en nare mensen. Denk dat Tadic geen betere stap had kunnen maken dan naar Ajax te gaan; hij is de ster en kan echt laten zien wat hij kan ipv sporadisch goed spelen bij een club die niet voor een kampioenschap speelt.
 12. Jespresso

  AFC Ajax

  Wat een ongelooflijk dom geneuzel zeg hahaaha
 13. Jespresso

  AFC Ajax

  Denk niet dat De Roon echt een Ajax type speler is eigenlijk (je kan hem er altijd goed bij hebben natuurlijk), maar dat 'hij er niet veel van kan' is wel echt het meest lachwekkende wat ik vandaag heb gelezen. Na de voorspelling dat Romero topscorer werd in de Eredivisie dan.
 14. Ik wilde het niet zeggen hahahaha
×
×
 • Create New...