Jump to content

Jespresso

Leden
 • Content Count

  3,177
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Jespresso last won the day on May 7

Jespresso had the most liked content!

Community Reputation

594 Excellent

1 Follower

About Jespresso

 • Rank
  Spatiebalktrainert

Recent Profile Visitors

878 profile views
 1. @GAE EAGLES Lekkere tranfers hoor Van de zomer ook de stap gezet om een consistente waarde te gaan worden en verder te komen in de Champions League Duván Ruiz, met 1.7 miljoen een koopje van Deportiva Cali. Misschien niet helemaal nodig, maar kan denk ik wel van waarde gaan zijn Ivica Bosnjakovic, voor 7.25 miljoen overgenomen van Fortuna Düsseldorf. 15 jaar, dus zeker eentje voor de toekomst. Zal dan moeten gaan concurreren met bovenstaande Stacey Kennedy, verloren zoon 4 jaar geleden nog voor 60 miljoen verkocht aan Arsenal en nu gratis terug. Hebben genoeg aanvallers maar is altijd welkom. Pavel Polansky, had wat diepte nodig op de DLP positie en kon hem voor 16 miljoen oppikken. Kan gewoon gelijk aan de bak als mijn basisspeler niet fit is. (Heerlijke face ook dit btw) Hans-Jürgen Aschenbroich, zoals gezegd al een ruime selectie, maar deze speler kon ik voor 37 miljoen niet laten lopen. Überdeutsche naam en gewoon een topspeler.
 2. Jespresso

  FM-Café

  Heb bij Zaragoza sowieso op al mijn posities 3 spelers tot mijn beschikking die in heel de wereld zouden spelen, dat wil ook wel helpen. Test hem op het moment uit met RW Essen, valt ook niet tegen..
 3. Heerlijk dit man, genieten. Ik voel een Europese stunt aankomen...
 4. Jespresso

  FM-Café

  Moet nog even uitgebreider testen, dan kan ik hem eventueel wel delen.
 5. Jespresso

  FM-Café

  Zojuist in de pauze even wat aan mijn tactiek gesleuteld om evt in mijn andere save(s) te gebruiken, lukte best wel aardig denk ik. Zo gaan we ook nog failliet aan nieuwe wedstrijdballen kopen.
 6. Jespresso

  FM-Café

  Vond de Regionalliga west eigenlijk veel zwaarder dan Bundes 3 en 2.
 7. Veel rekken en idd zo'n foamroller werken heel goed.
 8. Jespresso

  FM-Café

  Sinds wanneer kan ik niet meer dan 170k per maand krijgen als huursom? Kon voorheen makkelijk 250k of soms meer vragen voor spelers. Heel vreemd.
 9. Heerlijke carrière zeg. Meer dan 100 goals voor City, meer dan 100 interlands voor Nederland, Ballon d'Or.. Super geregeld allemaal, thanks voor de leuke updates @jenskee
 10. Ziet er top uit allemaal man! Mooie resultaten, Kan hem helaas weer niet oppakken.. Drukke tijden op het werk en moet dinsdag onder het mes, dus weet niet hoe ik er daarna aantoe ben
 11. Helaas nog een beetje inconsistent
 12. Denk het ook, vind die trait van hem sowieso heerlijk voor een verdediger. Die regenfaces hebben serieus mijn zin in FM alleen nog maar meer gemaakt, spelers krijgen echt een soort van betekenis erdoor. Echt heel blij mee.
 13. Deze twee jongens gehaald. Evangelista als roulatie rechtshalf voor 12.25m van de transferlijst geplukt Enzo Carls mag volgend jaar aansluiten bij ons, gaat nu eerst nog een jaartje bij Gladback spelen, kostte 30m
 14. Jespresso

  FM-Café

  Corners en vrije trappen zijn achterlijk deze FM. Zowel in je voor- als nadeel. Probeer met 'stay on feet' zoveel mogelijk onnodige overtredingen te voorkomen.
 15. Jespresso

  FM-Café

  Al het geluk dat ik heb gehad met newgens bij Real Zaragoza heb ik nu bij Rot-Weiss Essen niet. Al 10 jaar lang hot trash.
×
×
 • Create New...