Jump to content

Mangata

Leden
 • Posts

  9,857
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mangata

 1. Mangata

  Feyenoord

  Eerst de Graafschap, nu dit. Wat een drama joh.
 2. Mangata

  Feyenoord

  Heerlijk hè, die gretigheid.
 3. Mangata

  Feyenoord

  Was meer cynisch dan serieus bedoeld,
 4. Mangata

  Feyenoord

  Ja snap ik, maar ik hoop gewoon op minuten. Zwarts heeft zich meer dan bewezen in het tweede. Evenals Orkun. En laat Martin van Geel die Scherpen maar kopen. Wat een octopus.
 5. Mangata

  Feyenoord

  Vente basis, Zwarts en Kökcu op de bank. Come on Gio!
 6. Dan nog is dit een kwestie van zou die 'm halen, ja of nee? Maarja, dat zullen we nooit weten, vind het alleen echt weer heel typisch dat dit bij Ajax gebeurd.
 7. Begrijpelijk, maar alsnog is dit toch geen vrijbrief om doorgebroken spelers neer te halen? Omdat zijn aanname slecht is, is het geen rode kaart?
 8. Zeker niet, dit is gewoon doorgebroken. Dit kan toch never nooit geel zijn, dit zijn makkelijke punten zo.
 9. Die kan er gewoonweg niet zijn. Doorgebroken speler = rood, that's how it works.
 10. Als dit geen rood is...
 11. Mangata

  Feyenoord

  Roma krijgt concurrentie van Spurs wat betreft Vilhena. 20 miljoen + Janssen.
 12. Mangata

  Feyenoord

  Er moet gewoon meer gewisseld worden, meer jeugdspelers de kans en is stoppen met het verpesten van de jeugd. Zijn genoeg spelers uit Jong Feyenoord die allang een kans hadden moeten krijgen in Feyenoord 1, zoals Zwarts, El Bouchataoui, Wehrmann, Burger, Lewis, etc. Als je dit soort spelers nooit kansen geeft, wat heb je er dan aan?
 13. Mangata

  Feyenoord

  Eens met Magikarp. Kokcu is een creatieve speler, die dingen doet die geen tegenstander verwacht. Daarnaast heeft hij een geweldig schot. En dat schot is iets wat Clasie, Ayoub en Tapia sowieso missen. Het is alleen de vraag hoeveel ruimte en tijd Kokcu krijgt in Feyenoord 1, maar ik vind dat hij op z'n minst al zijn Eredivisiedebuut had moeten maken.
 14. Om de verhalen aantrekkelijker te maken, kun je een banner aanvragen in dit topic. Vul onderstaande opties in. Als je geen voorkeur hebt kun je desbetreffende optie het beste leeg laten. Naam Novelle: Club: Grootte banner: Kleuren: Specifieke plaatjes: Extra opmerkingen:
 15. Mangata

  Feyenoord

  Chelsea, Arsenal, Spurs en PSG geïnteresseerd in Kökcu. Zat eraan te komen natuurlijk. Geef die jongen nou alsjeblieft is een kans in het eerste elftal.
 16. Mangata

  Feyenoord

  Feyenoord zelden zo zien tijdrekken, hehe. Hopen dat dit de ommekeer kan zijn voor Feyenoord.
 17. Mangata

  Feyenoord

  Bizar dit hoor. Schitterend.
 18. Mangata

  Feyenoord

  Als er iemand de kleedkamer van Jong Feyenoord wordt binnengebracht om tikken uit te delen zie ik dit echt niet als een jeugdzonde, hoor. Helemaal als je hoort dat er meerdere spelers zich onveilig voelden. Maar goed, akkefietjes in het voetbal worden altijd 100 keer uitvergroot dus het is even wachten op wat er daadwerkelijk gebeurd is. Het feit is wel gewoon dat het echt een troep is bij Jong Feyenoord.
 19. Mangata

  Feyenoord

  Achterlijk ventje. Heb je ruzie met een 3 jaar oudere gast en dan roep je je broer erbij om hem in de kleedkamer een lesje te leren. Ik vind het echt een heel wazig verhaal. Ben ook erg benieuwd wat Feyenoord gaat doen, aangezien ze hem een half jaar geleden een profcontract hebben gegeven. Toendertijd onder druk van interesse van Bayern en Dortmund. Bij die contractverlenging nam hij trouwens ook 15 familieleden mee. ?
 20. Black Sails The Walking Dead The 100 Rectify
 21. 2. Black Mirror 3. Breaking Bad 4. Arrow 6. Planet Earth 10. South Park
 22. Prison Break The Walking Dead Death Note Blue Mountain State Under the Dome Narcos Suits American Horror Story The Flash Penoza Arrow Shooter Orange is the new black Smeris Orphan Black
 23. Succes Zeus! Kun je mij wel uit de mentions halen?
×
×
 • Create New...