Jump to content

Karlo

Leden
 • Posts

  5,348
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Karlo

 1. Karlo

  Nederlands Elftal

  0-6, drie keer Memphis. Kan mij het schelen.
 2. Karlo

  Nederlands Elftal

  Je mag er 26 meenemen waaronder minimaal 3 doelmannen, dat had iemand van VI (?) binnen 30 seconden gevonden in de online regelementen, maar de KNVB moet het eerst 'navragen'. Best bijzonder.
 3. Karlo

  FM Café

  De sterren zijn een beoordeling van het staflid wat je daarvoor hebt aangewezen (via 'verantwoordelijkheden') en zijn gerelateerd aan je beste speler. Dus dan is je algehele niveau wellicht hoger geworden en dat je jeugdspelers daardoor minder 'lijken'.
 4. Karlo

  FM Café

  Ik heb deze video vanochtend ook bekeken, evenals de voorgaande video's van deze serie. Ik vind het toch vrij opmerkelijk en toch ook ietwat onrealistisch. En dat zit hem vooral in het testen in aangepaste databases. Ik snap dat puur om de nummertjes te genereren dit nodig is, maar het voelt niet overeenkomen met een volledig FM-seizoen - waarin bijvoorbeeld je assistent de training doet - met alle ups & downs, blessures, enz. Ook het ontbreken van trainingen die marking/tackling/positioning stimuleren, omdat dat niet in dit schema paste vind ik dan weer zonde.
 5. Karlo

  FM Café

  Heerlijk! Paar gave rollen, zoals NBV, VSV en SS Ik gok dat je bewust de linkerkant open gelaten en je back daar een veilige rol gegeven hebt, om het spel vooral over rechts te laten gaan?
 6. Karlo

  FM Café

  Nice IWB op attack? Hoe heb je het verder staan qua rollen en instructies momenteel? Ben wel benieuwd.
 7. Karlo

  Go or no go?

  Demir is geboren in 2021?
 8. Daar moet meer aan de hand zijn intern, je wordt niet op basis van twee verliespartijen in de competitie en één slecht resultaat in de CL ontslagen. Om even lekker te speculeren; het zou mij niks verbazen dat hij ook zijn onvrede over het transferbeleid heeft uitgesproken en niet de spelers kreeg die hij wilde en zich daarna onmogelijk gemaakt zou hebben.
 9. hihi. (seizoen is nog lang, ik weet het)
 10. Karlo

  Brits voetbal

  Meteen het logo kussen vond ik dan wel weer wat overdreven.
 11. Ik sla deze even over.
 12. Je moet ook op 'Save your team' klikken nadat je een aanpassing hebt gedaan, hè.
 13. Karlo

  Old school games

  Ha, die onderste, Donald Duck, had ik ook op de SEGA. Mooie tijden!
 14. Karlo

  AFC Ajax

  DM - Pasveer / Gorter / Stekelenburg VR - Rensch / Sánchez VC - Timber / Magallán VC - Bassey / Kaplan / Pierie VL - Blind / Wijndal / Baas MC - Alvarez / Grillitsch* / Regeer MC - Taylor / Klaassen** AMR - Berghuis / Conceicao AMC - Tadic / Kudus** AML - Bergwijn / Ocampos SP - Brobbey / Lucca * lijkt te komen **kunnen natuurlijk beide MC en AMC, dit is even voor het idee. Mag hopen dat Alvarez en Kudus blijven, anders wordt de spoeling wel heel dun.
 15. Karlo

  Brits voetbal

  Er is een hoop diarree voorbijgekomen in de media de laatste twee weken over United en Ten Hag maar Neville komt in dit filmpje zéér goed en oprecht over.
 16. Karlo

  Spaans voetbal

  Het lijkt ook dat iedereen schijnt te weten wat er binnenskamers allemaal gebeurt. Erg bijzonder. Tuurlijk zullen er lekken zijn, waar rook is is vuur, bla bla, maar niet alles wat je leest is waar hè. VI is wat dat betreft ook weer lekker aan het doorslaan qua artikelen en welke 'bronnen' ze daarvoor gebruiken. Niet alleen qua Barça trouwens.
 17. Karlo

  Brits voetbal

  Rice en Šeško en je bent al een eind op weg.
 18. De stand wordt niet goed geüpdatet. Beter even wachten tot alle wedstrijden zijn geweest.
 19. Karlo

  Brits voetbal

  Kreeg bij deze Canal+ vibes.
 20. Lijkt mij een grafisch probleem. Even de skin herladen, of terugzetten naar de standaard?
 21. Karlo

  AFC Ajax

  Opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Blind, Wijndal; Álvarez, Berghuis, Klaassen; Bergwijn, Antony; Tadic.
 22. Karlo

  Het Awayday Topic

  Het touwtje van je helm hangt steeds voor je lens.
×
×
 • Create New...