Jump to content

Karlo

Leden
 • Content Count

  4,802
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Karlo

 1. Gebeurt echt te vaak inderdaad, dat je bij max. 5 wissels gewoon 6 keer kunt wisselen, en bij max. 3 toch 4 keer. Je hoort mij er niet over klagen
 2. Ben het hier grotendeels wel mee eens alleen de positionering van Blind is dan een beetje tricky. Ik zou Frenkie en Blind switchen en dan De Ligt centraal en Blind linkscentraal. Ook zou ik Weghorst wel laten staan nu, in plaats van Malen.
 3. Wishful thinking. Elk fucking toernooi weer. Dat hoort zo als je Nederlander bent, vind ik Rationeel: Frankrijk.
 4. Favoriet: Nederland Dark horse: Polen, Tsjechië Topscorer: Benzema Beste speler: Frenkie Revelatie: Barella Talent: Foden Teleurstelling: Duitsland, Engeland
 5. Karlo

  FM Café

  Project Vincent Janssen @ Barcelona is wel redelijk geslaagd
 6. Echt sneu voor Cillessen, man wat zal hij balen.
 7. Of dat je iemand versterking in de verdediging belooft, en dat dit vervolgens iemand moet zijn die altijd speelt en niet een talentvolle back-up mag zijn bijvoorbeeld.
 8. Die beloftes kloppen inderdaad van geen kant, probeer ze er ook altijd uit te slopen tijdens contractonderhandelingen.
 9. Dat moment dat het Panini-album uitkwam en je van je gespaarde zakgeld pakjes ging kopen. En dat je Pa zo nu en dan pakjes kocht en thuis verstopte en je die dan moest zoeken Na een paar weken kende ik het hele album uit mijn hoofd.
 10. Karlo

  FM Café

  Moukoko wordt 17 jaar op 20-11-2021 en tekent dan automatisch een profcontract wat vervolgens afloopt op 30-6-2022. Vervolgens lukt het niet om hem een nieuw contract te laten tekenen, dat wil hij niet want hij heeft er net eentje getekend. Op 1-1-2022 benaderde half Europa hem en tekende hij bij Real Madrid. Dit is al meerdere keren aangekaart, ook op het SI forum zag ik, maar nog steeds geen oplossing voor.
 11. Karlo

  FM Café

  Niet normaal, inderdaad. Kan wel bezig blijven, want hij blijft maar prikken. Nu Moukoko vertrokken is door die contract-bug heb ik Adeyemi gehaald als back-up, maar Haaland is altijd fit klaagde afgelopen seizoen ook al eens dat-ie niet genoeg wedstrijden startte en wilde toen naar Liverpool. Die zijn nog steeds geïnteresseerd, maar dat zal wel overwaaien.
 12. Karlo

  FM Café

  Haaland is het derde seizoen wel redelijk begonnen
 13. Karlo

  Spaans voetbal

  Klopt, beter hadden ze Suárez gehouden.
 14. Karlo

  Spaans voetbal

  Messi tevreden houden.
 15. Duitsland kondigt al jaren hun selecties op een manier waarbij alle middenvelders en aanvallers bij elkaar staan.
 16. Naast Hummels en Müller, vind ik het behoorlijk opvallend dat Musiala al mee gaat.
 17. Helemaal mee eens, vind dat Teun er ook bij hoort. Goed bezig @Erwin. leuk om te volgen!
 18. Karlo

  AFC Ajax

  Ik snap het ook niet zo goed, wat nu precies het idee erachter is. Ook omdat ik de kans aanwezig acht, dat ze binnen nu en een jaar of twee vast ook wel een lijntje naar Cillessen zullen uitgooien.
 19. Hoop het voor je. Schijnt een bekend probleem te zijn, waar tot op heden niet een oplossing voor is als ik het zo lees.
 20. Ben d'r alweer klaar mee Moukoko wordt op 20-11-2021 17 jaar en tekent dan automatisch een profcontract, die op 30-6-2022 alweer afloopt. En in de tussentijd wil hij niet alweer een nieuwe tekenen. Op 1-1-2022 meteen heel Europa d'r achteraan natuurlijk en nu gaat-ie naar Real
 21. Klopt, kreeg flashbacks naar France 98 toen ze ook wereldkampioen werden met een spits die niet scoorde
 22. Wordt inmiddels door meerdere bronnen bevestigd inderdaad, waaronder ESPN. Nou, ben benieuwd kan zeker wat toevoegen aan het elftal, al vind ik de wisselwerking met Giroud vaak ook niet slecht.
×
×
 • Create New...