Jump to content

Karlo

Leden
 • Posts

  5,257
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Karlo

 1. Karlo

  FM Café

  Ik weet niet of je het weet, maar dit is in het echt ook zo Klik Maar desondanks zuur natuurlijk en heel gek dat je hem in de oefenwedstrijden wel kon gebruiken.
 2. Karlo

  FM Café

  GK - Dubravka (Woodman) DR - Aarons (Trippier) DC - Mepham (Schär) DC - Lascelles (Burn) DL - Mitchell (Lewis) MC - Cook (S.Longstaff) MC - Bruno G (Willock) AMR - Edwards (Fraser) AMC - Brooks (Vilca) AML - St. Maximin (Eze) FC - Wilson (Nketiah)
 3. Karlo

  FM Café

  Anders kun je ook altijd nog Longstaff opstellen en Willock omtrainen tot AMC. Ben zelf toevallig ook bezig met Newcastle en zit nu in het tweede seizoen. Het gaat alleen iets te makkelijk. Heb ook een blik Britten opengetrokken afgelopen zomer.
 4. Karlo

  FM Café

  Speel je met de 22.4 data? Dan is Brooks tot juni 2022 niet beschikbaar.
 5. Karlo

  FM Café

  Son doesn't do normal assists. 701e6c848bd0a7b07f102f192645f2d8.mp4
 6. Karlo

  FM Café

  Die fixt helaas niet meteen ook Man UFC, Zebre, Hansi Flick, Jan Jansen en fake players voor o.a. Duitsland
 7. Karlo

  FM Café

  Tato Ik vind die van Sortitoutsi heel fijn. Duidelijk stappenplan en werkt bij mij altijd.
 8. Mijn Dortmund-game wordt net even verpest. Bayern activeert de clausule van Adeyemi en in de eerstvolgende wedstrijd tegen Bayern verliezen we 6-3 waarvan 6x Adeyemi. Ja daag.
 9. Karlo

  FM Café

  Die config file hoort /skins Je hebt wat mappen gecombineerd wat niet zou moeten, als ik het zo zie. Dit is de Football Manager 2022 map in /Documenten/Sports Interactive: en zo ziet /graphics er bij mij uit:
 10. Karlo

  Brits voetbal

  Ik denk echt dat als je gister de hele wedstrijd live had gezien, dan had je dit niet gezegd. De wedstrijd - en vooral City - was zo goed omdat het zo op en neer ging. Voor de kijker vooral vermakelijk, maar als het tactisch gaat ontleden (hallo Fernandinho op rechtsback) ging er ook genoeg mis. Maar hij gaf ook een prima assist op Foden. Dat dan ook weer. Dus ja.
 11. Chiellini scheurt zijn kruisbanden, stopt en wij krijgen 279K van de verzekering
 12. Karlo

  Brits voetbal

  Dat klopt, en daar mag dan ook iets over gezegd worden vind ik. Al zijn er natuurlijk altijd té extreme reacties op social media, daar zou ik persoonlijk weinig waarde aan hechten. Tenzij het zo ver gaat als bij Maguire, dat kan natuurlijk niet. Ik ben ook gewoon United-sympathisant hè, dus ik ben ook gewoon fan van Bruno. En weet dus ook dat hij veel beter kan. Maar ik ben er ook van dat spelers dan hun verantwoordelijkheid pakken. In plaats van gaan lopen schoppen en mokkend over het veld sjouwen.
 13. Karlo

  Brits voetbal

  Het was niet alleen die actie die rood verdiende, hij liep verloren en gefrustreerd over het veld. Maar ik was even vergeten dat we niks negatiefs over United-spelers mogen zeggen.
 14. Karlo

  Brits voetbal

  Misschien moet je dat eerst even doen dan.
 15. Karlo

  Brits voetbal

  Had ook gewoon rood moeten hebben.
 16. Karlo

  AFC Ajax

  Dit zeggen we ook al twee jaar. Kan je echt niet meer maken. Zeker na het afketsen van Barça in januari. Gewoon een nieuwe Nico ophalen in Zuid-Amerika en Salah-Eddine bij de selectie halen. Eens, maar waarom deed Ten Hag dat niet afgelopen jaar? Begin te twijfelen of Ünüvar de stap ooit wel gaat maken en Hansen moet van ver komen na zijn lange blessure. Van Axel Dongen is misschien nog wel dichterbij. Ik zette ze wel bij de selectie, maar het zou toch ook niet verbazen dat er voor de breedte nog iemand komt die niet 18-23 jaar is, maar iets ouder.
 17. Karlo

  AFC Ajax

  Ik hou m'n hart vast voor volgend seizoen. 22/23 Doel Remko Pasveer Jay Gorter Dominik Kotarski Charlie Setford (Maarten Stekelenburg) (Przemyslaw Tyton) Verdediging Devyne Rensch Sean Klaiber Jurriën Timber Lisandro Magállan Perr Schuurs Lisandro Martinez Daley Blind Kik Pierie Nico Tagliafico Anass Salah-Eddine Middenveld Edson Alvarez Ryan Gravenberch Mohammed Kudus Kenneth Taylor Davy Klaassen Steven Berghuis Youri Regeer Aanval Antony Mo Ihattaren Dusan Tadic Sébastien Haller Mohamed Daramy Naci Ünüvar Sontje Hansen Stekelenburg en Tyton lopen af, maar verlengen misschien nog. Setford, Klaiber, Schuurs en Daramy misschien wel verhuren. Kotarski, Magallán en Pierie mogen wat mij betreft vertrekken. Stel dat Timber, Martinez, Tagliafico, Alvarez, Gravenberch en zelfs Antony gaan. Dan mogen Hamstra/Huntelaar aan de bak
 18. Karlo

  mods in laden

  Veel duidelijker wordt het namelijk niet. Ik heb alleen de TCM Logo's. Na het downloaden pak je het uit in C:\Users\***\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2022\graphics\Logos Ziet je map er in ieder geval zo uit na het downloaden en uitpakken? En dan in FM bij de voorkeuren even de cache wissen en skin opnieuw laden.
 19. Karlo

  mods in laden

  Heb je de handleiding geprobeerd te volgen?
 20. Karlo

  FM Café

  Ja, inderdaad. Hebben ook een hele goede Luxemburger op het middenveld genaamd Leandro Barreiro, waar ik ook al een tijdje achteraan zit.
 21. Karlo

  FM Café

  2e seizoen, weer op de laatste speeldag pas definitief. Niet goed voor m'n hart dit
 22. Karlo

  Beker van België

  Ik denk het ook @Miz Dank heren. Wordt hoog tijd voor weer eens een Anderlecht-game in FM.
 23. Karlo

  Beker van België

  Ik volg België niet, maar begint Verschaeren zijn belofte al eens in te lossen? En Sergio Gómez op linksback. Geniaal? of beter niet doen?
 24. Karlo

  FM Café

  Extremely high tempo, counter-press en much more often pressing... met Everton eeeuh, gewaagd zullen we maar zeggen
 25. Karlo

  FM Café

  Dit zijn toch wel de leukere momenten. Op de laatste speeldag op doelsaldo kampioen worden
×
×
 • Create New...