Jump to content

Karlo

Leden
 • Content Count

  4,752
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Karlo last won the day on April 17

Karlo had the most liked content!

Community Reputation

412 Excellent

1 Follower

About Karlo

 • Rank
  Manager
 • Birthday 07/22/1986

Recent Profile Visitors

1,341 profile views
 1. In tegenstelling tot vorige FM's, doe ik er sinds FM21 wel iets mee. Eerst zorg ik ervoor dat ik zelf in charge ben voor de OI's (via staff verantwoordelijkheden) en vervolgens dat er een goed staff-lid is die me OI's kan adviseren. Voor elke wedstrijd beslis ik dan wel ik volg en welke niet. Als je dit op automatisch zet dan worden dus constant alle OI's die voorgesteld worden toegepast en dit wil ik niet, omdat het - vind ik - ook wel eens ten koste gaat van mijn tactische benadering. Advies van mijn assistent tijdens de wedstrijd volg ik bijna altijd op, als het gaat
 2. Niet mijn keuze, ik heb het bij Dumfries en Tete gehouden.
 3. Karlo

  AFC Ajax

  Misschien qua transfersom niet, maar is wel door Bournemouth in de Premier League destijds gehaald dus zal een aardig salaris hebben. En Van der Sar zei vorige week bij Goedemorgen Eredivisie dat ze het salarishuis iets willen indammen, dus ben benieuwd of ze dan zo'n jongen kunnen en willen halen.
 4. Karlo

  AFC Ajax

  Mag van mij, we kunnen wel een linksbuiten met een rechterbeen gebruiken. Ervan uitgaande dat de koopoptie op Idrissi niet gelicht wordt.
 5. Karlo

  AFC Ajax

  Ik geloof je hoor, en ook dat er een analyse op VI Pro van is gemaakt, maar vergeet niet dat Pieter Zwart en Peter Bosz vier handen op één buik zijn, dus ik neem dat wel met een korreltje zout. Daarnaast refereerde ik puur aan dit aspect terug vanuit mijn 'supporters'-herinnering van toen ik in de kroeg de wedstrijd keek. Ik ben ook helemaal niet anti-Bosz, in tegendeel zelfs, maar stipte enkel aan dat het onder Bosz niet altijd hosanna was, verdedigend gezien. En in dat opzicht ben ik blij dat Ten Hag heeft verlengd, want sindsdien zit ik een tikkie rustiger voor de tv.
 6. Karlo

  AFC Ajax

  Ik haalde gewoon één facet uit mijn geheugen van die wedstrijd aan, omdat het even over Bosz ging, meer niet
 7. Karlo

  AFC Ajax

  (Parool) Er werd misschien niet verwacht dat hij ze moest gaan winnen, maar hij kwam wel steeds in die situatie. Dit was een prima zet van Mourinho waar onvoldoende door Bosz op werd ingespeeld. Donny en Frenkie kwamen bijvoorbeeld pas heel laat, waardoor je eerder anders had kunnen staan. Waarmee ik niet impliceer dat zij de kopduels wel hadden gewonnen.
 8. Karlo

  FM Café

  Zou zelf voor de voorbeeldige burger gaan. Het is nooit bevestigd vanuit SI maar het karakter speelt een rol in de jeugdlichting. En ook de voorkeursformatie. Er zullen alleen spelers in de lichting komen die in desbetreffende voorkeursformatie van je hoofd jeugdopleiding passen.
 9. Karlo

  AFC Ajax

  KAMPIOENUUUUUHH
 10. Karlo

  AFC Ajax

  Ja, dat laatste vooral. Ik snap dat Milan, Kraay en Vink bepaalde teksten uit hem proberen te trekken, maar daar lult-ie eigenlijk standaard omheen. En over Ten Hag, United en Super League.. dan denk ik je weet dat je naar ESPN moet zondag, probeer alvast voor jezelf te bedenken wat je gaat zeggen daarover, en vooral wat niet. En wat voor boodschap je wilt overbrengen. Nu heb ik het idee dat Van der Sar altijd on the spot antwoorden verzint, waar Kraay dan weer op inhakt en zo kom je steeds in een vicieus cirkeltje wat voor ons als kijker niet zo prettig wegkijkt.
 11. Karlo

  AFC Ajax

  Word er ook altijd wat ongemakkelijk van als ik hem lang voor de camera zie Zou inderdaad niet misstaan om een aantal lesjes mediatraining te pakken nog, zodat hij zijn woorden wat beter kan wikken en wegen. Want heb ook altijd het idee dat hij zichzelf in lastige situaties lult. En alles wat Kraay j.r zegt zag hij als aanval, beetje jammer. Richting het einde ging het wel iets beter trouwens.
 12. Karlo

  AFC Ajax

  Dat hielp inderdaad niet mee. Zelf doelde ik meer op Schöne die kopduels van Fellaini moest gaan winnen. Al met al een heel frustrerende wedstrijd.
 13. Karlo

  AFC Ajax

  Bij Bosz was het spel vaak wel leuk om naar te kijken, maar door het kamikazeachtige pressen werd het achterin ook enorm kwetsbaar bij vlagen. Heeft ons ook de EL gekost toen tegen Man Utd, omdat het gewoon niet goed stond.
 14. Mooie skin zeg thanks voor het melden.
×
×
 • Create New...