Jump to content

Karlo

Leden
 • Content Count

  3,780
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

69 Excellent

About Karlo

 • Rank
  Manager
 • Birthday 07/22/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ah zo, dan snap ik 'm.
 2. Karlo

  FM-Café

  https://fm-arena.com/topics/418-TESTED-19-3-5WULF4132PFDMIWBSPKnapP112ALLCUPSNOLOSS-by-Knap/page-0.html
 3. Karlo

  FM-Café

  Tijd om de 4132v8 van Jan Vanhove van stal te halen, denk ik.
 4. 3-1 winst, koploperrrrrr
 5. Karlo

  FM-Café

  Deze formatie heeft ook de beste tactiek van FM2019 voortgebracht, de 4132 van Knap. Dus het verbaast mij eerlijk gezegd niet dat deze opnieuw goed werkt.
 6. Karlo

  PSV Eindhoven

  We zullen het zien. Soms heeft een trainer een bepaalde vibe, dat-ie ooit een stap gaat maken richting een topclub in NL. Wat een paar jaar terug het geval was met Ten Hag, heerst dat gevoel nu met Slot.
 7. Karlo

  PSV Eindhoven

  Soms moet je ook even verder kijken dan prestaties of prijzen. Een komende trainer heeft dit vaak nog niet bereikt maar wil niet zeggen dat die potentie er niet is. Soms krijg je wel eens iets mee dat een club een goede assistent heeft en dat was bij Slot al het geval bij Cambuur en als assistent bij AZ. En als meerdere mensen dan lyrisch over iemand is, en hem prijst om zijn know-how.. dan zegt dat wel iets.
 8. Karlo

  AFC Ajax

  Wát een opstelling, echt blij mee
 9. Karlo

  AFC Ajax

  Wat is hier altijd precies de bedoeling van, eigenlijk? Soort van reverse jinx zo van 'Als Ten Hag dit en dit doet, dan kan-ie echt niet meer, of dan ga je echt kansloos zijn' En dan soort van hopen dat dit gebeurt om je gelijk halen?
 10. Helaas de ongeslagen status kwijt, 2-0 verloren. Tegen een ontzettend irritante en zuigende ploeg, scheids ook nog eens niet mee. Frustrerende pot. Persoonlijk zelf wel lekker gespeeld, centraal achterin. Spits in het broekzakje en zo nu en dan lekker het middenveld in dribbelen.
 11. Niki Mäenpää, inderdaad.
 12. HJK Helsinki RC Lens Den Bosch Willem II AZ VVV Brighton Bristol City
 13. Karlo

  AFC Ajax

  Zo, hebben een paar honger zie ik Al hoewel vooraf werd aangekondigd dat Promes op 10 stond (o.a. in de opstelling bij Fox) was dit in de praktijk inderdaad vaak Ziyech. Daarnaast switchten ze nogal eens, maar omdat die kerel weer popi jopie komt doen zo van 'eindelijk ziet ten Hag het, Ziyech op 10!' denk ik ik gooi even wat olie op het vuur. Zal er voortaan een smiley bij zetten. Of 100.
×
×
 • Create New...