Jump to content

Becks

Leden
 • Posts

  5,618
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Becks

 1. Becks

  FM Café

  Prima, 't is jouw feestje
 2. Becks

  FM Café

  Ja, dat is inmiddels wel duidelijk. Ik weet niet of je het doorhebt maar ik probeer je op deze manier aan te sporen om je patronen te doorbreken. Omdat ze jou ook enorm in de weg zitten om die langere FM-save te hebben waar je zo naar snakt en bij anderen zo jaloers op bent. Zullen we afspreken dat je voor vrijdagavond 22:00 een screen laat zien van de eindstand van seizoen één?
 3. Becks

  FM Café

  Mooi dat je er plezier in hebt, alleen ik denk dat juist dat het micro managen je ervan weerhoudt om doelstelling één te halen.
 4. Becks

  FM Café

  We zijn inmiddels een paar dagen verder, dus vertel... hoe gaat het met je eerste doelstelling?
 5. Becks

  Brits voetbal

  Onbegrijpelijk inderdaad. Pochettino die constant rust predikt en dat hij tijd nodig heeft. Veel blessures ook. Sterk geëindigd in de competitie en dan boem, ontslagen. Echt belachelijk.
 6. In balbezit speel je ook maar met 2 verdedigers, dus dat is niet gek.
 7. Becks

  FM Café

  Heb alles maar even uitgezet eerst. Er was een harde ruis en wat ik ook doe ik krijg het niet voor elkaar. Eerst maar eens wat tutorials kijken denk ik.
 8. Becks

  FM Café

  Gaat lekker dus
 9. Becks

  FM Café

  Ben nu online via OBS, geen idee of het nu met het geluid beter gaat. Alles staat op de standaardinstellingen. https://www.twitch.tv/kobus_k
 10. Becks

  FM Café

  Dankjewel, zal het eens via OBS proberen.
 11. Becks

  FM Café

  Ahja, PS5 natuurlijk. Ik op mijn pc, Twitch Studio gedownload en daar wat in lopen kloten. Iemand die toevallig weet hoe je dan gewoon via je iPhone oortjes kunt praten? zonder een audio loop te horen? @joostmakaay misschien? Anders moet ik maar een keer een headset met microfoon aanschaffen.
 12. Becks

  FM Café

  Ik had nog geen idee wat ik aan het doen was. Hoe doe jij dat met geluid? Ik heb oortjes in en dacht via de microfoon te kunnen praten maar iedere keer als ik wat zei dan hoorde ik mezelf 5x
 13. Becks

  FM Café

  https://www.twitch.tv/kobus_k Eens kijken hoe dit werkt
 14. Becks

  FM Café

  Ben je serieus? Klinkt alsof je weer een excuus zoekt om je save vroegtijdig te kunnen staken.
 15. Wat @bas huijsmans al zegt. Doordat je zonder balbezit 'Vaker' aan hebt staan, kun je bij je SvV's de pressing niet verhogen. Dat ligt ook aan de rol, want bij je CM's kan het wel. Zet je bij teaminstructies de pressing eentje lager, dan kun je het ook bij je SvV's toevoegen als instructie.
 16. Welke rollen hebben ze? En ook de teaminstructies hebben invloed op het wel of niet kunnen toevoegen, zou je die ook willen posten?
 17. Doe maar niet zo schijnheilig, het is ronduit gênant wat je aan het doen bent en dat weet je best.
 18. Hij bedoelt dat je op die screen van Weiper op drie plekken een kopje met 'Career stats' hebt (ligt aan de skin/panels) Beetje flauw grapje, net als hoe Dans overal tegen je doet. Vooral in je novelle met die overdreven reacties. Ga er maar niet op in. Mooie aankoop met Weiper
 19. Becks

  AFC Ajax

  Krijg het alleen via de socialmediakanalen mee, dus kan niet een goede inschatting maken maar er zitten zeker leuke spelers bij inderdaad. Doel vooral op die laatste zin.
 20. Becks

  AFC Ajax

  We weten niet hoe het achter de schermen daadwerkelijk er aan toe ging dus het is vooral speculeren en afgeven op iets waar overduidelijk wel een idee en een filosofie achter zit die past bij Ajax en waar Ajax op dit moment heel ver van verwijderd is.
 21. Becks

  AFC Ajax

  2010-2015 was toch wel aardig? Fluwelen revolutie was ook gewoon met Jonk als hoofd opleidingen. Dat is één voorval. Het hele 'team' werkte op basis van de Cruijff-filosofie. Daar is toch niet zoveel mis mee?
 22. Becks

  AFC Ajax

  Waarom niet?
 23. Die was dan ook gebaseerd op de selectie van Arsenal in seizoen één.
 24. Becks

  FM Café

  Ik heb het ook, maar ik besteed hier eigenlijk geen aandacht aan. Een lucratieve verkoop op z'n tijd of de premies aan het eind van het seizoen maken het vaak wel goed. Of er moeten dusdanig veel schulden zijn dat ik de financiën er eens bij pak om te kijken waar ik kan snijden maar de keren dat ik dit heb hoeven doen is op één hand te tellen.
×
×
 • Create New...