Jump to content

Becks

Leden
 • Posts

  5,620
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Becks last won the day on April 17 2021

Becks had the most liked content!

1 Follower

About Becks

 • Birthday 07/22/1986

Recent Profile Visitors

3,834 profile views

Becks's Achievements

 1. Afgelopen zomer afscheid genomen van Christensen, Raphinha, Dest en Gundogan. Komende zomer waarschijnlijk van Ter Stegen en Lewandowski, doorselecteren op Lenglet en Romeu en opvullen met eigen jeugd.
 2. Becks

  FM Café

  Prima, 't is jouw feestje
 3. Becks

  FM Café

  Ja, dat is inmiddels wel duidelijk. Ik weet niet of je het doorhebt maar ik probeer je op deze manier aan te sporen om je patronen te doorbreken. Omdat ze jou ook enorm in de weg zitten om die langere FM-save te hebben waar je zo naar snakt en bij anderen zo jaloers op bent. Zullen we afspreken dat je voor vrijdagavond 22:00 een screen laat zien van de eindstand van seizoen één?
 4. Becks

  FM Café

  Mooi dat je er plezier in hebt, alleen ik denk dat juist dat het micro managen je ervan weerhoudt om doelstelling één te halen.
 5. Becks

  FM Café

  We zijn inmiddels een paar dagen verder, dus vertel... hoe gaat het met je eerste doelstelling?
 6. Becks

  Brits voetbal

  Onbegrijpelijk inderdaad. Pochettino die constant rust predikt en dat hij tijd nodig heeft. Veel blessures ook. Sterk geëindigd in de competitie en dan boem, ontslagen. Echt belachelijk.
 7. In balbezit speel je ook maar met 2 verdedigers, dus dat is niet gek.
 8. Becks

  FM Café

  Heb alles maar even uitgezet eerst. Er was een harde ruis en wat ik ook doe ik krijg het niet voor elkaar. Eerst maar eens wat tutorials kijken denk ik.
 9. Becks

  FM Café

  Gaat lekker dus
 10. Becks

  FM Café

  Ben nu online via OBS, geen idee of het nu met het geluid beter gaat. Alles staat op de standaardinstellingen. https://www.twitch.tv/kobus_k
 11. Becks

  FM Café

  Dankjewel, zal het eens via OBS proberen.
 12. Becks

  FM Café

  Ahja, PS5 natuurlijk. Ik op mijn pc, Twitch Studio gedownload en daar wat in lopen kloten. Iemand die toevallig weet hoe je dan gewoon via je iPhone oortjes kunt praten? zonder een audio loop te horen? @joostmakaay misschien? Anders moet ik maar een keer een headset met microfoon aanschaffen.
 13. Becks

  FM Café

  Ik had nog geen idee wat ik aan het doen was. Hoe doe jij dat met geluid? Ik heb oortjes in en dacht via de microfoon te kunnen praten maar iedere keer als ik wat zei dan hoorde ik mezelf 5x
 14. Becks

  FM Café

  https://www.twitch.tv/kobus_k Eens kijken hoe dit werkt
×
×
 • Create New...