Jump to content

Vitesse2012

Leden
 • Posts

  155
 • Joined

 • Last visited

About Vitesse2012

 • Birthday 08/01/1997

Personal Information

 • Woonplaats
  Ergens in de Achterhoek
 • Interesses
  Voetbal, Gamen, Muziek, Films
 • Opleiding/Werk
  Interieurbeplanting
 • Favoriete CM/FM
  FM14
 • Favoriete Club
  Vitesse
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

366 profile views

Vitesse2012's Achievements

43

Reputation

 1. Voor het 3e seizoen met Helmond heb ik weer een aantal spelers binnen gehaald. Niet de toppers die ik op mijn lijstje had staan, dus echte stappen gaan we waarschijnlijk niet maken. Er moeten toch grotere transfers komen wil ik stappen gaan maken.
 2. Seizoen 2 met Helmond is redelijk goed verlopen. Een 13e plaats is op zich netjes, maar er had meer ingezeten. Vooral omdat we na 13 wedstrijden netjes op de 5e plek stonden. Maar voor een eerste seizoen in de Eredivisie ben ik best tevreden. In de beker hebben we net zoals vorige jaar de kwartfinale weten te bereiken. Helaas was NEC ditmaal voor ons een maatje te groot. Na de overname die er net is geweest wil het bestuur op eens helemaal niets meer. Alle aanvragen die ik indien worden afgewezen, dus waarschijnlijk zet ik deze save even aan de kant en ga ik met een nieuwe verder. Wordt vervolgd!
 3. Kijk, dit zien we graag. Een beetje geluk, maar alsnog erg tevreden.
 4. Ah, dat is zuur @Mansveld, maar desalniettemin een prima prestatie. Ben benieuwd hoe ver je het gaat schoppen.
 5. Het 2e seizoen gaat redelijk. Na 13 wedstrijden stonden we op een nette 7e plaats. Helaas hebben we de 5 wedstrijden daarna maar 1 punt kunnen pakken. Het overvolle programma door het WK2022 begint een beetje zijn tol te eisen. Het moet wel gaan lukken om degradatie te ontlopen en dat was ook het doel voor dit seizoen.
 6. Oké, dank je! Gelukkig dat je er niet echt last van hebt. Speelt een stuk fijner Misschien dat ik dan binnenkort een sidegame begin met Fulham.
 7. Netjes hoor @glennix! Gewoon even 23 puntjes voor op de nummer 2. Hoe gaat trouwens het met de werkvergunningen in Engeland? Ik heb laatst een game gestart met Fulham, maar die werkvergunningen begonnen mij behoorlijk te irriteren. Zit er wel aan te denken om het nog een kans te gaan geven.
 8. Even creatief geweest met de transfers, aangezien ik totaal niet verwacht had om het eerste seizoen al te promoveren met Helmond. Ik denk dat het met deze transfers aardig moet lukken om degradatie te ontlopen.
 9. Ik heb gisteren de laatste aflevering van het 3e seizoen gekeken. Lekker veel gore en andere over the top gedoe. Het blijft een heerlijke serie. Homelander wordt trouwens ook geweldig gespeeld door Antony Starr. Heerlijk personage. Op naar seizoen 4 zou ik zeggen.
 10. Nu ik toch vakantie heb, ben ik laatst begonnen met een nieuwe save. Dit keer gekozen voor Helmond en het eerste seizoen is verassend goed verlopen. Door de eerste periode te hebben gewonnen, konden we meedoen aan de play-offs, die we ook vol overtuiging wisten te winnen. De beker ging ook verassend goed. Met een plaats in de kwartfinale, waarin we het AZ aardig moeilijk hebben gemaakt. Door de onverwachte promotie in het 1e seizoen wordt het lastig om een goed team samen te stellen die Eredivisie waardig is. Maar ik ga kijken wat ik er van kan maken. Kijken hoe creatief ik ben😁
 11. Iemand nog leuke suggesties voor een nieuwe save. Ik zoek iets in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal of Italië. Het mag een club zijn in de lagere divisies, maar ook een subtopper uit 1 van deze landen.
 12. Misschien dat de regels toch verschillen met Europa, al zou dat wel vreemd zijn natuurlijk. Ik kan er ook niet echt duidelijke informatie over vinden op internet. Misschien heeft iemand een idee hoe dit zit?
 13. @Mordurette Geen idee eigenlijk. Volgens mij heeft het met de ranking van de competitie te maken. Die is behoorlijk laag en daar zit ook niet echt verandering in. Dus ik ben bang dat het zo zal blijven.
 14. @Chiemel Voor zover ik gezien en gemerkt heb zijn er geen restricties. Het enige jammere is dat we niet meedoen aan de Champions League in Azië, dus na 3 seizoenen heb je eigenlijk alles wel gewonnen wat er te winnen valt.
 15. Weer even een update over mijn avontuur in Brunei. Het is een tijdje geleden, maar door werk weinig aan spelen toegekomen helaas. Maar we zijn weer een stukje verder gekomen. Ik zie langzaam lichte progressie ontstaan, de regens worden al iets beter, waardoor er enigszins perspectief is voor de toekomst. Al zal het een weg van de lange adem zijn. Voor het eerst deed Brunei mee aan de SEA CUP. Elke wedstrijd hadden we de bovenhand en we wisten het Indonesië zelfs enigszins moeilijk te maken. Tegen Cambodja verloren we helaas in de allerlaatste minuut, nadat we de hele wedstrijd volledige controle hadden. Maar met een 4e plaats en 4 puntjes ben ik optimistisch voor de toekomst. Vanaf het begin ben ik ook begonnen in de Bruneise competitie met Indera. Waar het eerste jaar DPMM nog oppermachtig was, hebben wij in 3e seizoenen compleet de overhand genomen. DPMM speelde de jaren daarvoor in de Maleisische Super League en de Singaporese League, maar is nu weer teruggekeerd in Brunei. Dus het niveau lag direct al een stuk hoger dan die van ons. Het laatste seizoen hebben we zelfs ongeslagen afgesloten. Om het nog een beetje interessant en uitdagend te houden heb ik besloten om voor het aankomende seizoen vooral jeugdspelers te gebruiken. Kijken of ik nog potentiële spelers voor het nationale team kan ontwikkelen.
×
×
 • Create New...