Jump to content

JordiAFCA1

Leden
 • Content Count

  5,408
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About JordiAFCA1

 • Rank
  Danny Ings
 • Birthday 09/13/1996

Personal Information

 • Interesses
  Football Manager 2014, Voetbal.
 • Managerstijl
  Perfectionist
 • Huidige novelle
  AJAX, Kowet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Morgen is het dan eindelijk SHOCKERZ, lang naar uitgekeken. Niet al te groot feestje en een heerlijke line-up. :love::love::love: Nog meer mensen die morgen gaan? Btw, die nieuwe van Sefa & Rooler - Survive the streets, de tering wat een plaat zeg
 2. JordiAFCA1

  Fortnite

  Ben op zoek naar een tof spel om te spelen, lees hier wat positieve reacties, wel een aanrader dus?
 3. Wel de juiste keuze denk ik, probeer naast Ajax, Go Ahead op de voet te volgen. Ik vind het persoonlijk echt een geweldige club met een heerlijke sfeer en probeer ook af en toe te gaan. Maar denk jij dat met een nieuwe trainer het probleem is opgelost of ligt het ook niet deels bij de zwakke groep die er op het moment staat?
 4. Zit dicht op elkaar bovenin, het is zaak dat we in de winterstop wat extra huurspelers krijgen voor de plekken voorin. Tot nu toe is de spoeling vooral daar gewoon veel te dun, iedere blessure veroorzaakt paniek. Het scorend vermogen is ook nog steeds een probleem, mijn centrale verdediger is topscorer met 7 penalty's :huhu:. Benieuwd of ik na de winterstop een reeks van 7-10 ongeslagen wedstrijden neer kan zetten om mee te doen om de bovenste 2 plekken.
 5. JordiAFCA1

  FM-Café

  Tot nu toe nog niet echt een game gehad waar ik mijn volle focus op kan blijven houden, dit komt vooral doordat ik het gedeelte van de scouting echt totaal niet onder controle heb. Ik zie hier sommige mensen de beste spelers weghalen, maar ik zie het gewoon niet als het ware. Enorm frustrerend waardoor ik vervolgens voorbij wordt gestreefd door mijn concurrenten. Iemand hier nog tips voor om dit te verbeteren? Andere vraag nog; wat doen jullie met de tactische bespreking die je krijgt voor de wedstrijd? Behandelen, delegeren aan assistent manager of simpelweg overslaan?
 6. JordiAFCA1

  FM-Café

  Ooh, hier was ik niet van de op de hoogte. Ziet er echt enorm krom uit haha. Dan maar gaan voor de volgende :mrgy:
 7. JordiAFCA1

  FM-Café

  Iemand enig idee waarom ik hier niet gewoon de eerste periode binnen hark? :whistle::wall:
 8. JordiAFCA1

  FM-Café

  Ja inderdaad en met het team wat er staat kun je toch al redelijk wat. Ik heb zojuist m'n eerste verlies geleden uit bij De Graafschap. Houd me op de hoogte van je game! ;)
 9. JordiAFCA1

  FM-Café

  Volledig met de eigen ploeg gedaan, op het begin was er op transfergebied ook nog maar weinig interessant mogelijk imo. Ik vond het bij voorgaande FM's al lastig om de juiste spelers te scouten voor de juiste posities, maar door de aanpassingen die gedaan zijn is dat nog een stuk moeilijker geworden. Ik ga in de winterstop maar is uitzoeken hoe het precies zit en kijken of er interessante spelers op de markt rondlopen.
 10. JordiAFCA1

  FM-Café

  Lekker heel de avond vrij om een avondje FM te spelen, game met Eagles weer oppakken! :
 11. JordiAFCA1

  FM-Café

  Ik speel een 4-4-2 op lijn, qua resultaten gaat het wel prima, exhter domineer ik nog totaal niet, dat gaat de volgende stap worden in het proces. De Kogel meteen 5 maanden geblesseerd bij mij waardoor ik met Werkhoven speel en soms zelfs met dat talentje Hrasic (?).
 12. Volgens mij kreeg Veltman meer geel voor z'n reactie daarna tegen de scheidsrechter toch?
 13. JordiAFCA1

  FM-Café

  Inmiddels begonnen met m'n eerste game van de nieuwe FM na de officiële release, natuurlijk met Go Ahead Eagles. De eerste 5 wedstrijden allemaal winnend afgesloten (2-0, 4-2, 2-0, 1-0 en 2-0), hopelijk kunnen we deze reeks doorzetten en in ieder geval de eerste periode binnen hengelen! :
 14. JordiAFCA1

  FM-Café

  Inmiddels bezig met mijn eerste game, maar eens een keer begonnen met Twente. Nog enorm zoekende met m'n tactiek, ben normaal al niet zo van de tactieken en zie nu opeens allemaal nieuwe dingen met die lijnen en dergelijke, eens even alles gaan uitzoeken... Iemand nog tips?
×
×
 • Create New...