Jump to content

Jeff_J

Leden
 • Posts

  207
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jeff_J

 1. Jeff_J

  FM Café

  Carabao Cup gewonnen in finale vs Manchester United FA Cup finale nog te spelen vs Sheffield United ( nr 14 Sky Bet Championship ) > nog geen eerdere FA cup win voor mij Champions league finale nog te spelen vs West Ham United ( huidige nr 8 premier league ) > nog geen eerdere CL win voor mij Premier league stand met nog 1 pot te spelen waarbij ik zelf tegen Chelsea speel.
 2. Jeff_J

  FM Café

  Dat Dortmund blijft maar winnen.... hopelijk kunnen we daar dit jaar eens verandering in brengen
 3. Jeff_J

  FM Café

  Na een poos niet meer gespeeld te hebben toch maar weer mijn save opgepakt met Dulwich Hamlet om hopelijk wat internationale prijzen binnen te gaan harken en de 1e plek op de manager lijst te veroveren alhoewel dat nog een hele lange weg is.
 4. Jeff_J

  FM Café

  Kom er maar bij hoor Pep!
 5. Jeff_J

  FM Café

  15 jaar later....!
 6. Jeff_J

  (Tussen)stand

  We draaien een uitstekend seizoen... helaas kwam net borussia dortmund met een bod van 109m op mijn centrale verdediger...
 7. Jeff_J

  FM Café

  Dan wordt je een keer 6e en 7e in de premier league en wat gaan de grote clubs dan doen... je betere spelers bij je weghalen
 8. Jeff_J

  FM Café

  Na de winst in de carabao cup de 2e prijs binnen dit seizoen. Tevens een verrassende winnaar in de premier league dit seizoen
 9. Jeff_J

  FM Café

  1e prijs is binnen, de carabao cup in 2034! Na een 0-2 achterstand door 2 goals van de inmiddels 31 jarige Ryan Gravenberch toch nog een 3-2 overwinning.
 10. Jeff_J

  FM Café

  Hmm... zit bij Dulwich Hamlet in de premier league en speel met een targetman, denk dat ik de gok ga wagen en er nu al 40miljoen voor ga neerleggen. Heeft er al 2 seizoenen opzitten in de keuken kampioen divisie.
 11. Even in mijn save gekeken wie de conference league gewonnen heeft de afgelopen jaren + gespeelde finales bij deze:
 12. Jeff_J

  FM Café

  Liverpool zit net onder de top rond plek 3 tot 5 met Chelsea en United als echte toppers en West Ham United die zijn plek heeft gevonden bij de traditionele top 6. Helaas.. onverdiend verloren... troostprijs is dat we de Europa Conference League in gaan dankzij een topjaar in de premier league dus toch europees voetbal! Helaas zullen goede spelers vertrekken omdat ik niet aan de salaris eisen kan/wil voldoen.
 13. Jeff_J

  FM Café

  Eerste kans op een echte prijs en europees voetbal! Na zeer gunstige lotingen ( geen enkele premier league club )
 14. Jeff_J

  FM Café

  Dicht bij europees voetbal na wat degradatie seizoenen en eindelijk geen Manchester United op 1 dankzij onze overwinning op Manchester United in de laatste wedstrijd van het seizoen. Ze zullen nu wel moeten gaan vernieuwen qua selectie Alhoewel Haaland nog wel even meekan.....
 15. Jeff_J

  FM Café

  Anders gaan er even 9 clubs europees spelen o,0
 16. Jeff_J

  FM Café

  1e premier league seizoen overleeft
 17. Jeff_J

  FM Café

  Haha ja klopt is wel alleen in geval van nood / laatste 15 minuten als afmaker. Anders wordt het een spits die al meedoet vanaf de vanarama national, het is een wonder dat ik zo snel door alle promoties ben gegaan met dit team.
 18. Jeff_J

  FM Café

  Paniek aankoop 1 is een feit. Gratis op te halen, kan bijna geen enkele speler binnen halen vanwege de lage reputatie... speel je in de premier league en zelfs club in sky bet league1 hebben een betere reputatie :')
 19. Jeff_J

  FM Café

  Laten we hopen dat dit nog iets rechtgetrokken gaat worden....
 20. Jeff_J

  FM Café

  En nu al naar de premier league, dat wordt zwaar om te overleven aankomend seizoen.
 21. Jeff_J

  FM Café

  Het 1e seizoen overleefd 2e seizoen enorm veel spelers laten gaan aangezien er nog veel spelers in de basis stonden die ook al in league2 bij mij zaten. NU wat budget gekregen door een seizoen op dit niveau te spelen. Gedurende het jaar de -23 gescout van de premier league teams om daar de nodige spelers hopelijk op te halen die geen contract krijgen en dus transfervrij op te halen zijn. Het begin is veelbelovend, de doelstelling blijft handhaving en uitbouwen van reputatie + faciliteiten met hopelijk wat rondes overleven in de beker om wat geld binnen te halen.
 22. Jeff_J

  FM Café

  Ondanks het enorme verschil qua inkomsten, salarisbudget, transferbudget en reputatie doen we het zeker niet slecht in het 1e seizoen op dit niveau echter wordt het nu wel lastiger nu er wat blessures bij komen kijken en de reserves lange na niet het niveau halen. Hopelijk sprokkelen we de puntjes bij elkaar om niet te degraderen.
 23. Jeff_J

  FM Café

  Klein verschilletje maar o,0
 24. Jeff_J

  FM Café

  Met Dulwich Hamlet gepromoveerd naar de Sky Bet Championship nog altijd 1 speler in de basis die er al bij is vanaf de Vanarama South.
 25. Jeff_J

  FM Café

  Mogelijk dat we dit jaar promotie kunnen afdwingen! Play offs moet haalbaar zijn.
×
×
 • Create New...