Jump to content

Jeff_J

Leden
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About Jeff_J

 • Rank
  Jeugdtrainer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeff_J

  FM-Café

  @neva nee niet meer een miljard Nog maar een schamele 846miljoen over... Ik moet het geld wel spenderen want boven de miljard stoppen ze het geld elke keer in een fonds... dan maar kijken of ik de beste spelers kan wegkopen. CL winnen blijft moeilijk laatste jaren >.<
 2. Jeff_J

  FM-Café

  Mijn duurtste transfer ooit. 222M was de afkoopsom.. gekocht op deadline day en zodoende ook nog mijn andere spits voor 99m weer kunnen verkopen aan Real Madrid.
 3. Jeff_J

  FM-Café

  Keuken Kampioen Divisie begint ook een aardige reputatie te krijgen :-) Jong teams krijgen het ook wel een stuk moeilijker.
 4. Jeff_J

  FM-Café

  Gravenberch heeft bij mij een aparte carriere gemaakt.
 5. Jeff_J

  FM-Café

  Weet iemand of het mogelijk is om nog een keer manager te worden van het Nederlands elftal als je daar een keer ontslagen bent? En hoe lang daar eventueel ongeveer over heen gaat voor ze je nog een kans willen geven? Gaat om FM19.
 6. Jeff_J

  FM-Café

  Wanneer het gewoon niet meer lukt en Nac Breda de betere ploeg wordt :(
 7. Jeff_J

  FM-Café

  Helaas mag ik in mijn AZ game in Fm19 niet meer dan een miljard op de bank hebben. Elk seizoen dat er meer dan een miljard op staat gaat er geld naar een fonds voor de toekomst wat de balans weer onder de miljard brengt... Eens kijken of ik het dan ergens aan kan besteden :')
 8. Jeff_J

  FM-Café

  Een niet onaardige reeks
 9. Jeff_J

  FM-Café

  Beste statistieken voor een centrale verdediger dacht ik zo Kopt er aardig wat in met hoekschoppen/vrije trappen.
 10. Jeff_J

  FM-Café

  Als je nog een backup centrale verdediger nodig hebt dan koop je natuurlijk de nieuwe record houder met de meeste internationale caps voor NL
 11. Jeff_J

  FM-Café

  Heeft wel wat weg van de keeper die ik verkocht aan Real voor 131m ex bonus
 12. Jeff_J

  FM-Café

  2033/2034 FM19 wel te verstaan
 13. Jeff_J

  FM-Café

  NA de poule fase zwaar gedomineerd te hebben met AZ tegen o.a. Real Madrid, Juventus en Dinamo Zagreb ( 6 win 24 voor 5 tegen ) verslagen in de 1e KO ronde tegen Atletico na 1-1 uit en 1-2 verlies thuis :O toch naar maar de 7e CL winst uitstellen... :( jammer zo'n off day met beste speler een zware blessure net voor aanvang wedstrijd. Grote schoonmaak houden denk ik einde van t seizoen!
×
×
 • Create New...