Jump to content

Monk

Leden
 • Content Count

  7,015
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Monk

 • Rank
  Arsenal (L)
 • Birthday 12/02/1988

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  Fm 2005
 • Favoriete Club
  Arsenal
 • Managerstijl
  Bouwer
 1. Monk

  PlayStation topic

  Zombies was van Treyarch. World at War, Black Ops en Black Ops 2. En zat er altijd al standaard in.
 2. Monk

  PlayStation topic

  Het hoort te werken zonder patches. Doet dat het niet hoort het spel niet in de schappen te liggen. Je betaalt immers niet voor een alpha/beta/early acces he ;)
 3. Monk

  PlayStation topic

  Wist niet of het al bekend was, maar als je op de site van playstation inlogt kan je met ideal geld toevoegen aan de portomonee. Dus voeg je altijd het bedrag toe wat je zelf wilt, en hou je als het goed is niks over op psn.
 4. Monk

  PlayStation topic

  Ach, duurt zowieso nog wel 1 tot 3 maanden voordat ze niet meer uitverkocht zijn en je er één kan kopen :p
 5. Ik weet niet of iemand het weet, maar ik zoek het origineel van dit nummer. yPQwgbcZ5lg
 6. Monk

  Xbox topic

  Microsoft.. Facepalm...
 7. Monk

  PlayStation topic

  Het gaat er om dat je uiteindelijk de xbox gewoon geen waarde heeft zonder internet. Mis je tevallig een betaling op je Internet? En je moet een aantal dagen wachten, leuk, xbox werkt niet. Je speelt alleen Fifa carriere modus, Of single player games als Uncharted en je hebt goed draadloos internet van je werk? Wat leuk, je kan je internet abbo niet opzeggen omdat je 400 Euro+ console dan niet meer werkt. Voor een individuele game, ok, kan nog, maar voor de console zelf? Nee dat hoort niet te kunnen. Gelukkig snappen ze dat wel by Sony.
 8. Monk

  PlayStation topic

  Hehe, Microsoft totaal vernederd op de E3. Kan niet wachten op de PS4 :)
 9. Monk

  PlayStation topic

  Maar het maakt verkopen van games ook een stuk moeilijker. Nu kopen mensen serieus nog een spel omdat ze weten dat ze hem terug kunnen brengen/omruilen indien het een kutspel is. Dat kan dan niet meer.
 10. Monk

  Kpop!

  [video=youtube;u1ulVHU-7bo]http://www.youtube.com/watch?v=u1ulVHU-7bo http://www.youtube.com/watch?v=jmrSejhMYhg :)
 11. Integendeel zelfs, downloaden zorgt er juist voor dat er meer verkocht word. Het is bv niets voor niets een feit dat op Itunes kleine artiesten steeds meer verkopen dan de grote artiesten die iedereen kent. Plus dat men niet geld uit wil geven voor troep. En dat is er veel te veel.
 12. In aflevering 1 gaat hij dat dus onderzoeken en komt tot ontdekking dat er wel mensen zijn gedood door Piranha's. Maar dat aantal is verwaarloosbaar.
 13. Ik zou er ook niet naast gaan zwemmen. Maar wel een reden minder om in paniek te raken mocht je ooit in zo een situatie terecht komen. Niet dat dat ooit zou gebeuren.
×
×
 • Create New...