Jump to content

Olivierke

Leden
 • Posts

  123
 • Joined

 • Last visited

Reputation

59 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja die landen zijn veel moeilijker, je kan sneller in eigen land kampioen worden maar in de champions league bijna geen kans .. Ik had het pas verwacht om mee te doen tegen seizoen 14/15 maar het was dus veel vroeger omdat alles mee zat. zelfs nog met één echte speler in de spits, Max Pronichev. legend ! en ik had op het einde nog 'maar' één wonderkid in de selectie met twee caps voor Duitsland. (screenshot van seizoen 8).
 2. Ja klopt maar Engeland duurt langer, meer leagues, meer wedstrijden, meer bekers. Ik koos Duitsland wegens 'korte' competitie , slechts twee keer promoveren om in de Bundesliga te komen enz.. En ik dacht dat men daar nog de regel had dat men spelers pas mocht opstellen vanaf 17 jaar maar die regel werd aangepast in FM,zoals in het echt.
 3. Ik heb de challenge kunnen behalen , heb al men seizoenen gepost op SIGAMES Forum. Met RW Essen in negen seizoenen, veel sneller dan ik had verwacht MAAR in Duitsland krijg je enorm veel geld van zodra je in de bundesliga komt, dat heeft geholpen. En dit seizoen in CL ging ook wel plots alles.. in seizoen 8 en 9 kampioen, in seizoen 8 eruit in de groepsfase met één overwinning, in seizoen 9 real madrid met 3 0 verslagen, dan Porto , Man City, PSG en in de finale juventus .. dus het was zeker geen makkelijk parcour. IK ben wel heel fier dat het gelukt is en wil het nu op FM22 in een kleiner land doen (Ijsland ?) of toch in het meest populaire maar lastige land: England.
 4. Na 7 seizoenen : Eerste keer een eigen stadion met mijn naam. Helaas heb ik de laatste maand weinig tot niet meer verder gedaan en ben ik de moed een beetje kwijt.
 5. we konden in elke wedstrijd scoren maar in één match gebeurde er een mirakel.. tegen Dzeko , Zaniolo , Smalling en co.. wonnen we thuis Momenteel kan ik al de betere talenten wegkopen bij de andere teams uit gibraltar en dat zijn er best weinig . Dit voelt echt aan als Bilbao in het heel klein qua uitdaging. De eerste youth intake ziet er ook niet echt goed uit.
 6. Na een vliegende start in de competitie (met een halve ploeg wegens homegrown regels in de competitie) een geweldige reeks in europa. . Per zege kregen we +- 250k en ik had verwacht dat het tegen Vaduz ging gedaan zijn.. dan dacht ik dat LASK echt wel het eindpunt zou zijn (zij staan 108ste op de ranking) . Dan kwam Charleroi of Plzen.. het werd Plzen en zij kwamen na één minuut op voorsprong, hoop kansen maar we haalde de rust met 0 1 . De rest is geschiedenis
 7. Ik ben begonnen met St Joseph's FC in Gibraltar. Oudste club (nr 3 van Gibraltar ongeveer) . Ze starten in de voorronde's van europa league en dit heeft me na een zege tegen een team uit Faroe Island en nu Vaduz ( 4 0 ! toch mooi) al heel wat geld opgebracht . Transfer politiek: eigen jeugd en spelers uit gibraltar .. niets anders. Maar al de spanjaarden (paar heel goeie) die er nog zijn, blijf ik wel gebruiken tot ze weg gaan.
 8. Ok bedankt. Het probleem is dat je soms spelers hebt met twee nationaliteiten maar die dan voor een kleiner land worden opgeroepen, waardoor hun andere nationaliteit wegvalt ? dat heb ik toch al gemerkt. Ik ben nog aan het twijfelen welke richting ik zal uit gaan maar ik heb na vele youth only saves wel eens zien in wat (beperkt) aantal transfers.
 9. Klinkt leuk, wat doe je dan met jeugdspelers uit jeugd intakes met enkel de nationaliteit van een ander land ?
 10. Ik werd vierde, daarin behaalde ik zes punten maar op de laatste speeldag verloor ik op Brugge en sprong standard toch over ons.. daardoor werd ik vierde. Ik dacht dat dit voldoende zou zijn voor Europa omdat Standard(derde) de beker won van Brugge (eerste). in de match tegen PO2 winnaar Anderlecht verloor ik na verlengingen en ik dacht dus dat ik GEEN europees voetbal zou krijgen maar.. plots zag ik dit in season review: En anderlecht krijgt de andere ECL plaats.
 11. @RubenS2 eerste international.. dacht ik maar hij mocht niet spelen bij Egypt. nog twee matchen.. we staan dicht bij PO1 en dus kans op eerste europese matchen. Dit is 2025 (seizoen 4( 5 inclusief holiday).
 12. Je kan ook een andere database gebruiken en clubs zoals Ternesse kiezen
 13. Succes, ik heb nu antwerp verslagen voor playoff één plaats in mijn vierde seizoen (tweede in 1a). het is zeer spannend. Succes met de Pirates, ik woon op een kilometer van hun veld.
 14. Ik kan me vergissen maar op sigames (challenge) mag dat niet, grijze spelers een contract aanbieden.
 15. Echt een aantal parels ! die Djeric en Simone hebben hun personaliteit mee natuurlijk. Paar talentjes voor veel geld verkocht zie ik, Haddadi en Mortier :o stuur ze maar naar mij
×
×
 • Create New...