Jump to content

Olivierke

Leden
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About Olivierke

 • Rank
  Jeugdtrainer
 1. Olivierke

  FM-Café

  @Nummerke10 , begonnen en topic te lezen op https://community.sigames.com/topic/521061-puștii-lui-hagi-the-viitorul-is-bright/ Sorry voor de link, weet niet of dit mag. In de toekomst zou ik graag posten op dit forum.
 2. Olivierke

  FM-Café

  Bedankt voor de tips. Het is uiteindelijk FC Viitorul geworden , the Hagi Kids . Bedoeling om van hen de grootste club te maken uit Roemenië met enkel spelers uit eigen jeugd of uit regio Dubruja . Kleine visvijer maar een team met veel goede jeugd en geweldige faciliteiten. Editor gebruikt om van Hagi Hoofd jeugdopleiding te maken tot 2030 in plaats van manager. owner is hij ook. Popescu is chairman.
 3. Olivierke

  FM-Café

  Wie kan er mij tips geven ? Ik wil starten met een team uit een bepaalde regio (liefst een eiland) met een mooi verhaal en dat team mag enkel spelers halen (en houden ?) uit eigen regio. Om deze 'bilbao / baskische ' challenge te doen moet ik in de editor alle steden van die bepaalde regio een tag geven. Dit maakt het makkelijker om player search / scouting filters op te maken. zo moet je enkel die tag ingeven en heb je alles. anders moet je bij elke filter , elke stad overtypen. De regels zijn : *Alleen spelers uit die regio halen. *Of spelers 'homegrown' van teams uit die regio. dus een 22jarige die 3 jaar bij een club uit bv de Balearen trainde, kan ik halen. *Spelers Wat met de spelers uit de aanwezige spelerskern die niet in de regio geboren zijn ? OF ik kan ervoor kiezen om ze te houden tot hun contract op is. Of ik kan ervoor kiezen om ze te gebruiken tot ze met pensioen gaan / willen vertrekken om wat realisme toe te voegen. Of ik verkoop ze onmiddellijk. Ik ben op zoek naar een team uit een mooie regio om het Baskische beleid na te bootsen: *Een team met een verhaal, niet het grootste team uit de regio. Ik dacht aan Ibiza (maar ze hebben geen enkele speler uit de Balearen in hun eerste ploeg) , aan Partrick Thistle (glasgow regio) , aan teams in Sardinië of Sicilië maar die regio's zijn te groot. Le Havre uit Normandie is een optie. Madeira (Nacional) ook maar die hebben als clubfilosofie om Brazilianen te halen. *Een team met een paar spelers van eigen bodem omdat de uitdaging anders bijna onmogelijk zou zijn. *Een team met lagere verwachtingen (niet Bilbao bijvoorbeeld). *Een degradatiekandidaat op 1ste niveau of een team op 2de of 3de niveau. *Regio kan niet meer dan 100-150 steden hebben, anders zou de bewerking eeuwen duren.
 4. Heel knap gemaakt, leuk om te lezen. Blijven gaan !
 5. ik heb het al aantal jaren geleden gedaan, en deze challenge stond me toen wel aan .. vooral omdat je met een aantal lange termijn zaken niet moet rekening houden. Ik ben normaal trouw aan één club en stop dan met spelen eens ik het beu ben. na twee jaar youth only challenges heb ik wel eens nood aan iets met echte transfers/scouting. Badge en reputatie het laagste, landen vrij te kiezen. Nog iets waar ik op moet letten ?
 6. Gevonden in men huidig spel, ik ga ook een journeyman starten !
 7. knap gedaan ! waar kan je die info vinden ? ik speel wel in het Engels
 8. Ik zit in seizoen 6 met IR (Ijsland) en het gaat snel en goed. in het vierde seizoen heb ik kunnen spelen in de Europa league conference(voorrondes) . Mijn updates staan op sigames forum.
 9. Olivierke

  FM-Café

  ik speel normaal een dark skin met instant result optie(voor overbodige matchen of pre season) maar dit jaar ben ik voor de TCS skin gegaan, echt mooi qua spelers en club overview scherm.
 10. Olivierke

  FM-Café

  Ik ben enorme fan van FM20 maar helaas hebben ze het uitgebracht met een enorme attributes bug. SI community forum ligt bijna plat .. Jonge (echte) en beperkt aantal oudere spelers van een bepaald (lager) niveau hebben oa 1 tot 3 determination gekregen.. wat het beter maken van die spelers bijna onmogelijk maakt. ook consistency , important matches en versatility hebben dit probleem. Dit is enkel voor echte spelers, niet voor regens . Hopelijk komt SI snel met een fix want ik kan niet starten met men youth challenge als dit niet opgelost is. Verder een probleem met een aantal skins waardoor 2d/3d niet meer kan laden, maar de skin makers zelf kunnen iets bepaald aanpassen om het op te losseN.
 11. Olivierke

  FM-Café

  Hangt er vanaf, als je laag begint, speelt een juiste database minder rol.. als je met een bekender team speelt , dan wil je bepaalde spelers/staff fouten niet tegenkomen. Ik twijfel nog steeds om men echte save nu op te starten of te wachten tot 19/11 .. ik doe wellicht een dafuge of youth challenge en daar kan enkel een fout in de competitie regels spelbreker zijn/worden.
 12. Development centre. Als je hun individuele training of team training overneemt , komen ze automatisch terug in je menu balk te staan.
 13. Olivierke

  FM-Café

  Als je uw instellingen opent moet je links onder 'reset' kiezen en daar clear cache kiezen. Nadien wisselen van skin en bevestigen( reload skin when confirmed best ook aanzetten). daarna terug naar je gewenste skin gaan en dan moet alles werken. Het wisselen van skin is momenteel nodig om nieuwe logo's etc te laten verschijnen, SI is daar mee bezig.
 14. voor het eerst in jaren zie ik zeer veel positieve reacties op het FM community forum.. of het is misschien nog gewoon te vroeg
 15. Nee geen bug. Je krijgt ze enkel links als je controle neemt over individuele of team training van de jeugdteams, dan komen ze automatisch in de menubar. anders niet. beetje jammer Dark skin is prima, 3d ging echt goed bij mij en zag paar leuke aanpassingen. Ik ben fan van de club vision, planning qua speelminuten etc dat je moet toevoegen bij het geven van nieuwe contracten en ook de code of conduct. Nog iets leuk : tactics, squad/shortlist views etc allemaal over te nemen van FM19 en ze werken ! ook filters voor spelers of staff te zoeken. En de newgen gezichten zijn een stuk beter, eindelijk ! valt op te lossen , zie vorige post. Ik neem aan dat de meeste wel de jeugd ontwikkelingen zelf willen organiseren en niet overlaten aan de technische staf. haha gelukkig kan je dit jaar wel in je traininsprofiel een gewone foto opladen (via instellingen - algemeen). Enkel voor je startscherm heb je dan dit lelijke mannetje staan. Je hebt gelijk, een upgrade van FM19 maar voor mij niet enkel met kleine nieuwe dingen, paar belangrijke die er hopelijk voor gaan zorgen dat je bepaalde games langer kan volhouden, zeker de 'only youth challenge'. Die nepclubs (oa Juventus) is lastig maar realname fix van soritoutsi is nu al online.
×
×
 • Create New...