Jump to content

jenskee

Leden
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Excellent

About jenskee

 • Rank
  Amateur

Personal Information

 • Favoriete Club
  Anderlecht

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jenskee

  Maximum salaris

  Ik heb een probleem in verband met het maximum salaris voor spelers in FM21. Via de editor heb ik, voor ik het spel begon, het vakje met maximum salaris bij financiƫn uitgevinkt, zodat er eigenlijk geen max. salaris zou zijn. In het spel is het maximum dat ik kan geven echter 25K. Daarna heb ik dan geprobeerd om het max salaris op 700K te zetten, maar ingame kon ik nog altijd maar 25K geven. Aan het transfer- en salarisbudget ligt het niet want dat is er echt meer dan genoeg. Iemand die weet of ik iets fout doe of waar ik dit kan fixen? Alvast bedankt!
 2. Frankrijk - STC - 25: Frankrijk - DC,DM,MC - 32: Luxemburg - AMC - 19:
 3. Mainz lijkt me de beste optie!
 4. Kampioen gespeeld met Westerlo! Hopelijk volgend seizoen verrassen als promovendus.
 5. Sorry voor de late reactie.. Ik kies Nikola Iliev dan. Dan is het nog altijd aan @spaansetukker
 6. Aanmeldingen: 1. Copywriter 2. FlyD 3. RubenS 4. Chrisje1993 5. Nasje92 6. Elano 7. Kelvin 8. Jenskee 9. 10
 7. Spijtig van de blessure in de kwartfinale waardoor ik de halve finale en de finale moest missen. Maar euforie om de WK-winst uiteraard!
 8. Heb ook wel zin om aan deze challenge te starten. Maar ik heb misschien nog een klein verzoek: Zou het mogelijk zijn om vanuit hetzelfde scenario gewoon in juni 2019 te beginnen? Weet niet of het veel aanpassingen vergt maar zou dus gewoon van 2026 naar 2019 willen terugspoelen terwijl al de rest hetzelfde blijft zoals jij het hebt opgezet. Bedankt alvast!
 9. Iemand al een data update voor komend seizoen zien passeren? En dan vooral eentje waarin de Belgische competitie al aangepast is. Met het nieuwe format --> 18 ploegen ?
×
×
 • Create New...