Jump to content

jenskee

Leden
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About jenskee

 • Rank
  Amateur

Personal Information

 • Favoriete Club
  Anderlecht

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. T10 (ingestuurd) Copywriter (ingestuurd) TheRedOne (ingestuurd komodo25 Mordurette (ingestuurd) Spaansetukker (ingestuurd) Rossi (ingestuurd) FlyD (ingestuurd ElPrincipito (ingestuurd) Chrisje1993 (ingestuurd) Zo klopt het lijstje volledig.
 2. We moeten snel aanknopen met een driepunter..
 3. Als je in de spoiler van de invullijst naar beneden scrollt, staat er een voorbeeld van alle info die ik zou moeten hebben. Dus als je dat voorbeeld kopieert, daar staan alle gegevens in die jij opsomt!
 4. Top, ziet er zeer goed uit, bedankt!
 5. Naam Novelle: In de voetsporen van Messi en Ronaldo Club: Geen club Grootte banner: Maakt niet echt uit Kleuren: Vrij te kiezen Specifieke plaatjes: Volledige vrijheid Extra opmerkingen: Zoals jullie zien dus volledige creatieve vrijheid
 6. Respectievelijk 32 en 35 jaar zijn ze, Messi en Ronaldo. Hoe moeilijk het ook is voor de neutrale voetballiefhebber, hun afscheid zal geen decennium meer op zich laten wachten. Vandaar lijkt het mij een tof idee om nu al op zoek te gaan naar waardige vervangers. En die vervangers kunnen jullie creëren! In deze Sign-Up krijgen jullie de kans om je eigen speler samen te stellen. Aan de hand van een invullijst kunnen jullie de speler aan jullie wensen laten voldoen. Elke speler start met een CA van 100 en een PA van -10. Als veldspeler kun je 320 punten verdelen onder de lijst van eigenschappen. Als doelman zijn dit 270 punten. Als doelman verdeel je 270 punten over: Mentaal, fysiek en eigenschappen doelman Als veldspeler verdeel je 320 punten over: Mentaal, fysiek en technische eigenschappen Invullijst(gelieve deze in PM naar mij te sturen): Ik zou graag met een maximum van 25 spelers werken. Er komt dan na elk seizoen een update waarin we kijken hoe de spelers het ervan afbrengen in de harde voetbalwereld.
 7. Dat was inderdaad het probleem. Thanks!!
 8. Bedankt voor je antwoord. Maar in mijn voorbeeld wil ik eigenlijk spelers toevoegen aan een reeds bestaande club. Dus heel veel wijzigingen heb ik niet aangebracht, enkel de spelers aangemaakt en een contract gegeven bij die club en daarna de competitie getest. Maar ik doe blijkbaar niet voldoende.
 9. Ik wil graag enkele spelers zelf creëren en toevoegen aan een club via de editor. Echter als ik op FM de database wil laden om te starten, krijg ik volgende melding bij de databank met het driehoekje voor: "de databank moet eerst getest worden in de editor vooraleer het in de game kan gebruikt worden'. Echter heb ik deze competitie veelvuldig getest in de editor, zelfs tot het jaar 2034. Iemand die weet wat ik fout doe of wat ik anders moet doen?
 10. Clubnaam: KVK Hingene Clubkleuren: Rood-Zwart Manager(Beschikbare managers zijn te vinden in de links hieronder): László Bölöni
 11. Kan ik ergens zien hoeveel keer ik het spel al heb opgeslagen? Zodat ik kan controleren dat ik niet over de limiet ga..
 12. jenskee

  FM-Café

  Met welke data update speel je?
 13. Naam Novelle: Project Kompany ~ Trust the process Club: RSC Anderlecht Grootte banner: / Kleuren: / Specifieke plaatjes: Vincent Kompany in een Anderlecht-shirt + RSCA-logo, foto's van enkele Anderlecht-jeugdspelers (Verschaeren, Doku,..) mogen ook. Extra opmerkingen: Alvast bedankt!
 14. Daar had ik voorbij gelezen.. Bedankt!
 15. Ik zou graag last-minute nog meedoen aan de challenge. Ik heb het .fm bestand gedownload, maar waar moet ik dit nu plaatsen? Heb het in mijn editor data-map geplaatst maar het komt in-game niet terug. Wat moet ik doen met dit .fm bestand?
×
×
 • Create New...