Jump to content

Jelle.

Leden
 • Posts

  10,238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Jelle.

 1. Jullie mogen mijn coureurs wel weten: Sainz, Hulkenberg, Raikonnen, Massa. Heb nog 15K over maar McClaren is zo overpriced!
 2. Heb je zulke mooie bossen ernaast... Worden ze niet gebruikt. :(
 3. Leuke wedstrijd van Ferguson en RDA. Nu op naar aankomende zaterdag!
 4. Ja snap ik... Maar hoop op een Romero die met en injury uitvalt en dat Gegard kan invallen. Anders in januari/februari tegen Anderson Silva.
 5. Hoop voor Gegard dat een van de 4 bovenstaande mannen uitvalt zodat hij een van de contenders kan vechten.
 6. Zijn volgende tegenstander wordt F.M. Jr.
 7. Ik in tegenstelling vind UFC 205 heerlijk!
 8. Een divisie die Conor al helemaal heeft afgemaakt. Wat voor divisie is dat dan?
 9. Komt gewoon door gasten als Woodley die in één keer een money fight willen. Als je je titel niet wilt verdedigen en je krijgt de kans voor 3 opponents gewoon strippen die handel en dan vecht je maar ergens anders.
 10. Hij kan de gok maken en hem direct afmaken op de grond maar Nate was niet zover KO. De kans was groot dat hij in een van de submissions kwam van Diaz, die is op de grond oersterk. Vandaar dat hij op zn voeten bleef staan. Mijn onderbuik zei ook McGregor maar kan zo de andere kant opgaan.
 11. Ik haal hem morgen bij de mediamarkt op... Hoop op iets meer arcade dan Project Cars maar wel dat het leuk blijft. Binnenkort maar eens lekker racen!
 12. Ik ben tot dusver zeer tevreden met mijn Thrustmaster. Als je iets wilt uitgeven maar wel je eerste stuur is dit echt prima!
 13. Ai, jammer van de tijden vooral voor de supporters daar. Maar zolang ik geen PPV doe heb ik geen recht van spreken.
 14. Ik McClaren ipv Button!
 15. Conor gaat niet terug naar Aldo. Zijn conclusie ik heb de hele divisie gesloopt en de kampioen van nu heb ik in 13 sec geKO'ed. Nee hij pakt gewoon de grootste money fight en wie dat is boeit hem niet.
 16. Duidelijk feedback. Thanks, ik ga dus aankomende tijd lekker oefenen!
 17. Ik heb nu ook een wieltje gekocht: Thrustmasters T150 met force feedback maar damn wat is het spel moeilijk voor mij geworden. Enige tips om te wennen aan zo wieltje? Track, cars, bepaalde settings?
 18. Moet je dan echt vast zitten. Lijkt me niet dat je dit op een bank kan doen. Je zal echt achter een tafel moet gaan zitten of niet?
 19. Blegh, nu moet die Paige zich wel kut voelen!
 20. Balen, alhoewel ik Pearson een prima vechter vind. Wilt altijd vechten en zorgt ervoor dat de publiek waar voor zijn geld krijgt. Geen wereldtopper of iets dergelijks maar mag worden gewaardeerd!
 21. Mousasi en Lauzon waren echt leuke gevechten. Aldo was heel erg sterk net zoals Dillashaw. Verder was de hele Main Card echt een aanfluiting. Kijk de early prelims en de prelims dat is voldoende! Bisping tegen Henderson is een aanfluiting. Stuur die Henderson lekker met pensioen... Maar goed nu krijg je wel Jacare tegen Rockhold wat ik qua entertainment vet ga vinden. Hopen op Rousey binnenkort in dezelfde card wanneer McGregor tegen Aldo gaat vechten! Overeem als champion tegen Cain en ik hoop ook weer dat Lawler een dog fight aangaat, dat vind ik echt een heerlijke vechter!
 22. Zie PM... We weten allemaal dat we er iemand naar een 'katje' wordt gestuurd!
 23. Had misschien wel liever Bisping gezien. Maar Tate als main event nu. ;e ;e Het is dat ze goede tieten heeft maar wat een bout gevecht zeg. UFC 202 is qua main event leuker op dit moment. Maar goed namen zegt weinig wil goede gevechten zien. Gister was Alan en die nieuwe Mohammed (?) echt een leuk gevecht. Beide hebben geweldig karakter getoond!
×
×
 • Create New...