Jump to content

ELHenry

Leden
 • Posts

  212
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by ELHenry

 1. Gister pack ik uit een 7,5k pakket C.Ronaldo :classic_biggrin: heb hem meteen verkocht en daarna dit bizarre team mee gemaakt.

  (Ja ik ben Xavi fan en nee hij is voor mij niet te duur). Wat een heerlijk team om tiki taka mee te spelen! 

   

  image.thumb.png.1344b129ab6cb15be6525a634a029d40.png

 2. ik speel met Ajax met de nieuwste update nu het tweede seizoen. in het eerste seizoen kon ik gewoon nog vijf keer per wedstrijd wisselen en tweede seizoen ineens maar drie keer?? Terwijl je in het echt nog wel vijf keer per wedstrijd kan wisselen?

  Ook tellen de uitgoals nog dubbel, heeft iedereen dit nog?

 3. 6 uur geleden zei ElPrincipito:

  Ken je dat? Je hebt een toffe game maar dwaalt wat af van de principes die je in het begin hebt gehanteerd? Ik begon aan het 5e seizoen met Boca, maar ik ga dus opnieuw beginnen. Ik doe altijd onwijs veel met de jeugd, daar horen geen hele hoge aankoopbedragen bij. Talent na talent wist ik binnen te slepen maar het werd steeds gekker, tot ik zojuist spelers kocht voor 17 miljoen per speler. 

   

  Start opnieuw en nu echt enkel met eigen jeugd en hier- en daar goedkoop een talent. 

   

  ik heb dat voor een deel met Ajax. Ik wil het liefste alleen maar Nederlandse talenten aantrekken en over een paar jaar een hele selectie met alleen maar Nederlandse spelers hebben.

  Echter een Moukoko transfervrij die ik heb weten te strikken kan ik gewoon niet laten lopen....

 4. 10 minuten geleden zei Thierryvane:

  4-2-2-2

  Defensief

  Gebalanceerd 

  4

  4

   

  Aanvallend

  Long Ball

  4

  6

  2

  2

  En wat voor rang haal je meestal in de WL>?

 5. @Jespresso ja thanks! Coutinho speelt erg relaxed, samen met Klaiber misschien wel de beste players SBC qua prijs/kwaliteitsverhouding

   

  @Thierryvane Ja ik speel sinds jaar en dag met één controleur. ik speel altijd heel erg tiki taka en zeer aanvallend voetbal (soms iets te aanvallend). Dus ik wordt helaas regelmatig geslacht op de counter, maar ik ben benieuwd waar ik kan eindigen als ik wat defensiever ga spelen. 

   

  de 4-2-2-2 ga ik zeker overwegen.

 6. Hey kijk eens aan, een actief FIFA topic. Goed om de leuke packs en picks te zien in dit topic.

   

  Ik zit de laatste tijd wat te kloten met tactieken, want ik kom in de WL nooit verder dan Goud 2 of Goud 1 helaas.

  Welke formatie en custom tactics spelen jullie?

   

  Dit is mijn team trouwens:

   

  image.thumb.png.34a7de53dd6eb73036716bc99e62c0bd.png

   

   

 7. Sparta.png.6eac20e0a7a0efa49fb6a6eaf5b4b14b.png

   

  De Play-Offs voor Europees Voetbal

   

  image.png.ffc28ebe5a43f9cd8ea24e894fe21ea5.png

   

  We begonnen met een wedstrijd thuis tegen AZ. Na een gelijkopgaande wedstrijd komen we op voorsprong in de eerste helft, in de tweede helft verdubbelen we de score, de volgende ronde leek al binnen totdat Boadu in de ''dying seconds'' toch nog die uitgoal scoort. Dat was wel even zuur...

   

  image.png.abe2a9323b0f70c232fab1eaad5e1625.png

   

  In de return krijgen we het zwaar te verduren, vroeg in de wedstrijd komt AZ op voorsprong, de 2-0 hangt dan lang in de lucht, maar uiteindelijk scoort Piroe de verlossende uitgoal. Na kunst en vliegwerk in de tweede helft houdt Corremans zijn doel schoon en mogen we ons tegen Willem 2 melden in de finale!

   

  image.png.3f7626f0807b0f26dadc8ab47a98fe2e.png

   

  Ik was toch wel verrast, dat we niet tegen Vitesse, maar tegen Willem 2 moesten opnemen. Wij waren dit seizoen toch wel de grootste verassingen van de Eredivisie denk ik zo. Het wordt uiteindelijk een goede wedstrijd van onze kant, we komen verdiend op voorsprong en verzuimen om de score niet in een eerder stadium te verdubbelen, maar dan tikt Joosten de 2-0 binnen in de laatste minuten en het Kasteel ontploft! Gaan we Europa in?

   

  image.png.484bbeb9ccb3d9d9b9f98b60d517601a.png

   

  Het antwoord daarop is volmondig: JA! 

  Na de teleurstellende tweede helft van het seizoen toch wel en de finale van de beker die we kansloos spelen we in Tilburg onze beste wedstrijd van het seizoen, ondanks de vele gele kaarten laten we Willem 2 alle hoeken van het veld zien en winnen we ''slechts'' met 0-2.

  Maar goed, dat zal ons een worst wezen. Wij gaan ons melden in de voorrondes van de Europa League!

   

  @Riquelme @ElMarcos @komodo25 @spaansetukker @chrisje1993 @Isco22 @mattihamstra @delichris @Vis @Tim' @Peppie @Marius @Titan

   @delichris

   

  Bedankt weer voor alle reacties!

×
×
 • Create New...