Jump to content

keida

Leden
 • Posts

  946
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by keida

 1. Een heerlijke speler opgepikt bij SC Heerenveen voor 36,5 miljoen!
 2. Nieuwe stadion naar 21k is afgerond. B team is opgericht. Het gaat heerlijk hier. Helaas wel play offs voor Europa league verloren van Feyenoord. Vorig seizoen.
 3. keida

  FM Café

  Zeker! Ben echt aan het genieten van mn game! VV Hoogland is de club waar ik ook zelf voetbal. Dus dat maakt het extra leuk dat ik mn club naar de Eredivisie gebracht heb.
 4. keida

  FM Café

  Ik speel momenteel met VV Hoogland dat begint in de 3e divisie. 3 seizoenen in de 3e divisie gespeeld. 2 seizoenen in de 2e divisie en 1 seizoen in de keukenkampioen divisie. Net mijn 3e seizoen in de Eredivisie afgerond. Dit seizoen de play offs verloren met 3-2 van PEC Zwolle. Net geen Europees. Heel zonde. Heb nu een stadion van net iets meer dan 5000. Er wordt een nieuwe stadion gebouwd voor afgerond 21.500 wat na 2 seizoenen klaar is. Ondertussen ook mn jeugdopleiding en trainingsveld voor de 6e x uitgebreid. Alleen een 2e team wil nog niet lukken.
 5. keida

  Fortnite

  En met een RPG heb je nu ook meteen een hele base kapot.
 6. keida

  Fortnite

  Gaat ook lastig worden als je in gevecht bent dat ie in 1x gaat editen als je wil reloaden. Ik ben nu aan het werk en ga zo sporten. Ben vanavond na avondeten denk pas 19.30 on.
 7. keida

  Fortnite

  Dan moeten ze het er L3 van gaan maken ofzo. Weet ook niet anders wat. Want bij rondje 1x te klikken ga je naar bouwen en als je dan ook nog editen erbij krijgt gaat dat helemaal fout.
 8. keida

  Fortnite

  @Kokkie lekker zeg
 9. keida

  Fortnite

  Ik speel op sens 9. Inmiddels 188 solowins. 58 duos en 147 squad.
 10. keida

  Fortnite

  Wat een kut update. Focking hoog in de lucht zweven.
 11. keida

  Fortnite

  Mmh tering wat bouw je snel idd. Ik moet er ook nog goed aan wennen, maar moet er zo te zien dus ff de tijd ervoor nemen. Ik was nog veelste gewend aan de R1 dus ik zit alleen maar R1 te drukken krijg ik alleen maar vloertjes. Bam dood.
 12. keida

  Nederlands Elftal

  Spelers met zulke instelling hebben we niet nodig. Opgeruimd staat netjes.
 13. keida

  Fortnite

  [quote name='JanVertonghen'']@keida vandaag toevallig nog aanwezig? [/QUOTE] Was heel kort online. Vanmiddag vanaf 7 uur ong. Morgen weet ik niet aangezien kneiter warm wordt.
 14. keida

  Techno / Minimal

  Buiten festival haha.
 15. keida

  Techno / Minimal

  Afgelopen zaterdag in Basis geweest bij Stranger/Fjaak. Ze draaide echt lekker alleen het was kapot warm daar binnen. Elke biertje dat je op had, had je binnen 5 minuten weer uitgezweet.
 16. keida

  Fortnite

  Oh ik snap je. Ja wtf hoort dat? Ik speelde veel met pump en switchte naar sub of tac maar dat heeft nu ook geen zin.
 17. keida

  Fortnite

  Ik ben nog veelste gewend aan combat pro, ik druk alleen maar op R1 en dan krijg ik platte gronden. Die weapon delay is goed. Sterker nog ik heb een hekel aan mensen die meteen finishen. Ze moeten een update erin gooie als een teammaat bijvoorbeeld 50meter in de buurt is, dat als je iemand wil finishen het geen dmg doet.
 18. keida

  Fortnite

  Ze plaatsten eerst elke donderdag een update. Nu elke woensdag. Spel loopt ook al de hele dag te kutten.
 19. keida

  Fortnite

  Dat lagged te veel man. Dan beweeg je niet meer in 1x wordt je zo door je kop geschoten.
 20. keida

  Fortnite

  [quote name='JanVertonghen'']@keida vanavond toevallig nog aanwezig?[/QUOTE] Aii zie je bericht nu pas. Je kan mij gewoon berichten op de PS4. Ik was de hele avond on haha.
 21. keida

  Fortnite

  Blitz was zo'n chille gamemode he.
 22. keida

  Fortnite

  [quote name='Kokkie'][URL]https://clips.twitch.tv/PatientTentativeTildeNotATK?tt_medium=clips_api&tt_content=url[/URL] @JanVertonghen' Zat gisteren even de stream van Jan te kijken. Doet ie dit :mrg:[/QUOTE] Haha held. Ik ben tussen 7 en 8 on.
 23. keida

  Fortnite

  [quote name='Kokkie']@Magikarp waarom spring je uit zijn fort net na die jumppad? Nu heb je geluk dat je een 7+ hit krijgt met een tactical. Pump Heavy combo :< Het was even wennen maar met die heavy krijg je dus gewoon echt dikke hits van boven de 140 he. Maar goed. Het voelt tegenwoordig meer als een grind dan als een uitdaging helaas. Hoop ergens toch wel dat er skill based matchmaking in gaat komen waardoor er hopelijk ook veel meer build fights komen. [/QUOTE] Hoop niet dat dat skill based matchmaking komt. Verpest het hele spel. Als je goed ben eindig je bovenaan ben je slecht eindig je onderaan. Moet je niet de slechte gaan helpen tegen de slechte. Dan worden die nooit beter. Je wordt beter door te spelen tegen de goede en ervan te leren.
 24. keida

  Fortnite

  [quote name='Kokkie']Eerste pot en ervaring met de nieuwe shotgun :-D Nog nooit zo lang in de storm moeten lopen steeds. Op 5.29 ofzo in een gevecht met zo een John Wick die die heeft gekocht volgens mij :mrg: [youtube]o-cpC3WJs_g[/youtube] Laatste 2 kills oa door die Heavy Shotgun maar denk dat dat wapen niet echt OP is verder. Wel erg lekker om er snel naar toe te switchen zoals die laatste kill om die laatste 50-60 health eraf te raggen. [/QUOTE] Vind je die shottie beter dan de tactical? Ik heb hem nog steeds niet gevonden. @Chris.tiaan je filmpje doet het niet. Blitz vind ik echt een chille gamemode. Lekker snel XP knallen.
 25. keida

  Fortnite

  [quote name='Maxxert']Oeps, week 5 challenges alweer completed... [img]http://i67.tinypic.com/11qjmyo.png[/img] (fuck Moisty Mire) --- @Sacioli voeg me maar toe, username Zootert [/QUOTE] Haha lekker zeg, ik moet alleen Moisty en gas stations nog.
×
×
 • Create New...