Jump to content

keida

Leden
 • Posts

  946
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

keida's Achievements

19

Reputation

 1. Een heerlijke speler opgepikt bij SC Heerenveen voor 36,5 miljoen!
 2. Nieuwe stadion naar 21k is afgerond. B team is opgericht. Het gaat heerlijk hier. Helaas wel play offs voor Europa league verloren van Feyenoord. Vorig seizoen.
 3. keida

  FM Café

  Zeker! Ben echt aan het genieten van mn game! VV Hoogland is de club waar ik ook zelf voetbal. Dus dat maakt het extra leuk dat ik mn club naar de Eredivisie gebracht heb.
 4. keida

  FM Café

  Ik speel momenteel met VV Hoogland dat begint in de 3e divisie. 3 seizoenen in de 3e divisie gespeeld. 2 seizoenen in de 2e divisie en 1 seizoen in de keukenkampioen divisie. Net mijn 3e seizoen in de Eredivisie afgerond. Dit seizoen de play offs verloren met 3-2 van PEC Zwolle. Net geen Europees. Heel zonde. Heb nu een stadion van net iets meer dan 5000. Er wordt een nieuwe stadion gebouwd voor afgerond 21.500 wat na 2 seizoenen klaar is. Ondertussen ook mn jeugdopleiding en trainingsveld voor de 6e x uitgebreid. Alleen een 2e team wil nog niet lukken.
 5. keida

  Fortnite

  En met een RPG heb je nu ook meteen een hele base kapot.
 6. keida

  Fortnite

  Gaat ook lastig worden als je in gevecht bent dat ie in 1x gaat editen als je wil reloaden. Ik ben nu aan het werk en ga zo sporten. Ben vanavond na avondeten denk pas 19.30 on.
 7. keida

  Fortnite

  Dan moeten ze het er L3 van gaan maken ofzo. Weet ook niet anders wat. Want bij rondje 1x te klikken ga je naar bouwen en als je dan ook nog editen erbij krijgt gaat dat helemaal fout.
 8. keida

  Fortnite

  @Kokkie lekker zeg
 9. keida

  Fortnite

  Ik speel op sens 9. Inmiddels 188 solowins. 58 duos en 147 squad.
 10. keida

  Fortnite

  Wat een kut update. Focking hoog in de lucht zweven.
 11. keida

  Fortnite

  Mmh tering wat bouw je snel idd. Ik moet er ook nog goed aan wennen, maar moet er zo te zien dus ff de tijd ervoor nemen. Ik was nog veelste gewend aan de R1 dus ik zit alleen maar R1 te drukken krijg ik alleen maar vloertjes. Bam dood.
 12. keida

  Nederlands Elftal

  Spelers met zulke instelling hebben we niet nodig. Opgeruimd staat netjes.
 13. keida

  Fortnite

  [quote name='JanVertonghen'']@keida vandaag toevallig nog aanwezig? [/QUOTE] Was heel kort online. Vanmiddag vanaf 7 uur ong. Morgen weet ik niet aangezien kneiter warm wordt.
 14. keida

  Techno / Minimal

  Buiten festival haha.
 15. keida

  Techno / Minimal

  Afgelopen zaterdag in Basis geweest bij Stranger/Fjaak. Ze draaide echt lekker alleen het was kapot warm daar binnen. Elke biertje dat je op had, had je binnen 5 minuten weer uitgezweet.
×
×
 • Create New...