Jump to content

Aaron21

Leden
 • Posts

  10,421
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Aaron21

 1. Als 3 afleveringen niet meer, een beetje opletten. Ik heb hem enkel verdacht na aflevering 5 omdat de hints echt heel mooi waren richting hem. Rosario deed deze aflevering echt extreem kandidaats. Ik hoor graag wat jij dan precies verdacht vond. Erg verdacht is het niet als je Rian daar niet afschiet met haar 2K euro en vervolgens in het bootje vrij weinig uitspookt.
 2. Lijkt me toch duidelijk dat het Anna is nu. Anna zit op Fons en Fons zit op Anna is zo'n typisch Nederlands één-tweetje. Die zitten alvast in de finale. Op wie Sor zit houden ze geheim omdat Fons en Anna zijn hoofdverdachten zijn. Sor is dus de 3e finalst. Dat Kees er nog inzit, nadat hij op Rian ging, kan je misschien verklaren door vragen als is de mol een man / vrouw etc. Beetje simplistisch, maar ik ben verder gewandeld in de Anna-tunnel en ben nu ook vrij overtuigd. Het is ook iets in de psychologie dat vrouwen veel makkelijker andere vrouwen om de tuin leiden dan mannen, dus je zal vaak zien met een vrouwelijke mol, dat er meer mannen dan vrouwen overblijven op het eind.
 3. Ijzersterk begin met Engeland. Italië te kijk gezet op hun eigen bodem.
 4. Lekker. Dat Ajax kan ook inpakken nu.
 5. Ja, prima, maar de kans is echt heel klein dat dit het geval is. Sor gedraagt zich de laatste 2 afleveringen ook als een echte kandidaat. Nu ja, ik sta ergens halverwege de Anna-tunnel.
 6. Naar de hints kijk ik niet zo, want naar iedereen zijn er wel prima hints. Dat Babs heel de tijd bij Sor wou in de opdrachten en na haar exit het geld aan Sor overhandigd zegt wmb genoeg. Dit kunnen ze ook niet weg editen.
 7. Babs zat op Sor. Konden ze helaas niet wegknippen aangezien ze nog altijd met dat idiote penningmeesterschap zitten.
 8. Wat een heerlijke selectie hebben die Fransen ook.
 9. Spanje is huijsenhoog favoriet om hem binnen te halen.
 10. Zou handig zijn als ze zondag winnen. Komt mijn ploegje wel lekker uit toevallig.
 11. Goed begonnen is half gewonnen. Het wordt weer een jaartje domineren.
 12. Mooie uiteenzetting. Altijd leuk om te lezen.
 13. Gaat al lekker in het eerste seizoen op het hoogste niveau.
 14. In België kan je het zeker via Go Play. Gewoon account aanmaken.
 15. Kijk, dat is zaken doen. Daar zitten pareltjes tussen en lekker veel Belgen!
 16. Kan je niet gewoon via Go Play? Of gaat dat niet in NL?
 17. Het seizoen met onbekende Nederlanders die eraan komt zal op dat vlak een verademing zijn.
 18. Daar was geen bewijs voor dat het die aflevering zou gebeuren. Het feit is dat er foto's zijn gelekt (voor het afvallen van Jip) waarin Jip, Justin en Kees met een rode achtergrond (kleur van de afvaller) afgebeeld worden. Toevallig vielen die eerste 2 erna af. Nu ja, heb het zelf niet gezien en Kees is ondertussen lekker verdacht aan het doen, dus het hoeft niet te kloppen.
 19. Zo houw gaat dat allemaal niet hoor.
 20. Houw eens op met mopjes recycleren.
 21. Slechte bron inderdaad, als zijn we nog niet aan de finale. Er moeten nog 2 kandidaten uit. Sor heeft niks mollerig gedaan deze aflevering en corrigeert steeds meer kandidaten die iets fout doen. Bovendien lijkt het alsof Babs vol op Rosario is gegaan (of heel misschien Fons), dus ik durf een lichte potloodstreep te zetten. Fons is ook weer zo obvious, ik kan het echt moeilijk geloven, heeft naast zijn mollerig gedrag ook al teveel kandidatenacties achter zijn naam. Rian ook weer erg kandidaats vond ik. Geloof het ook niet meer. We moeten dan toch kijken naar Kees of Anna, vrees is. Ik dacht echt dat Anna de fanatieke kandidaat was, maar toch nog maar even in de gaten houden, met Jan Versteegh e.d. in het achterhoofd. Ik vind het echt bijzonder moeilijk en eigenlijk niet zo'n heel leuk seizoen qua opdrachten.
 22. Ik zou hem inderdaad wel houwen, die keeper.
 23. Proficiat met de Copa America en ook een mooie overstap gemaakt naar Les Bleus.
 24. Aaron21

  Brits voetbal

  Newcastle is ook geen concurrent.
×
×
 • Create New...