Jump to content

Bingbangboem

Leden
 • Posts

  5,395
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Bingbangboem last won the day on April 7 2021

Bingbangboem had the most liked content!

About Bingbangboem

 • Birthday October 14

Personal Information

 • Favoriete Club
  KV Mechelen <3
 • Managerstijl
  Nationalist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bingbangboem's Achievements

842

Reputation

 1. Toch even Unibet-historiek nakijken bij Derby County-spelers op penaltygoals van Deeney...
 2. Bingbangboem

  FM Café

  Nice! In de Premier League nog wat moois kunnen halen qua spelers?
 3. Bingbangboem

  FM Café

  Geen eigenlijk Zomertransfers uitgeschakeld. In de winter enkel Watts gehaald bij Newcastle voor 32.000 EUR (bargain) en vooral uitgaand actief geweest met o.a. beëindiging huurbeurt Bielik (langdurig gekwetst) en verkoop Dean en Graham. Nu wel wat actiever op de transfermarkt. De bedoeling is om te evolueren naar een team met enkel native Engelstaligen én Serviërs (omdat Nikola Zigic m'n manager is). Momenteel is enkel Chong nog de uitzondering op de regel in de selectie. De aankopen zijn Brits of Servisch: Uitgaande transfers S2: Inkomende transfers S2: Vooral Jojic en Gordic zouden hun gezamelijke aankoopprijs van 1 miljoen zeker waard moeten zijn... Selectie die een gooi naar de Premier League PO's moet doen:
 4. Bingbangboem

  FM Café

  Dubbelpost, but worth it: Jude zorgt ervoor dat z'n broertje een contractverlenging krijgt Pfieuw. Misschien hebben we nu toch wat ruimte om transfers te doen deze zomer zodat we weer een gooi kunnen doen naar de Premier League play offs!
 5. Bingbangboem

  FM Café

  Zuur. Lekker seizoentje gedraaid met een mooie vierde plek. Doelstelling was degradatie vermijden, dan is de play offs halen mooi. In de finale onze meerdere moeten erkennen met Hull City. Wat pech met de bloedrode cijfers (waardoor enkele spelers moesten vertrekken in de winter) en blessures, o.a. Bielik moeten terugsturen naar Derby en doelman Ruddy zelfs einde carrière... Maar zelfs zonder die tegenval was de concurrentie (te) sterk. Volgend seizoen gaan we aan kwaliteit moeten inboeten, vrees ik. Er moet minstens één sterkhouder worden verkocht om putten te dichten en de 5 huurspelers, waaronder wonderkind Hannibal, gaan terug naar hun moederclub. Bovendien is er slechts 1 miljoen transferbudget, en geen salarisbudget... Pittig!
 6. Nooit eerder meegemaakt dit. Premier League club met Diego Costa, Jimenez, Moutinho, Traoré,... in de basis
 7. Bingbangboem

  Rode Duivels

  Mondjesmaat gelekt in de media. Bij Genk zou men enkel een brief voor Heynen gekregen hebben.
 8. Bingbangboem

  Rode Duivels

  Trésor dus niet in de voorselectie. Duranville en godbetert Stroeykens wel...
 9. Eentje van Mikey O'Neil (Preston) please!
 10. Bingbangboem

  Rode Duivels

  Ik dacht het Belgisch te houden met Preud'homme.
 11. Bingbangboem

  Rode Duivels

  Nu mijn echte selectie: Coucke Thoelen Coosemans Cobbaut Van Cleemput Seth De Witte Van Horenbeeck Bolingoli Vanlerberghe Swers Schoofs Verstraete Joa "de slager" Van Damme Van Hecke Rits Vranckx Defour Storm Amuzu Jr. Kawaya Hairemans Vleminckx Ngoy Vanzeir Benteke Soelle Soelle It's coming home.
 12. Bingbangboem

  Rode Duivels

  Ik kan me best vinden in deze selectie. Alleen denk ik dat CDK er bij gaat zijn ten koste van Trésor, ook niet geheel onterecht al gun ik Trésor de kans. Persoonlijk hoop ik bijna dat Vertonghen out gaat zijn voor het WK. Ik vind die echt verschrikkelijk over de top, zijn fysieke manco's komen in de JPL zelfs serieus bovendrijven. Samen met Alderweireld teveel van het goede, 't zou niet slecht zijn dat Martinez gedwongen wordt tot vernieuwing. En Soelle Soelle hoort natuurlijk ook mee te gaan als 16-jarig toptalent. Ah nee, wacht, hij speelt niet in paars-wit
 13. Onnodig puntenverlies toch weer. Teleurgesteld huiswaarts... Zo'n Gano zouden we goed kunnen gebruiken.
 14. Bingbangboem

  FM Café

  Belangrijk voor m'n save, anders kon 'ie bijna de vuilbak in. Bellingham heeft bij het begin van het spel al een voorcontract getekend, dat op z'n 17e eind september ingaat. Dat bleek maar anderhalf seizoen te lopen, best wel een bummer als dat hét talent van de competitie is. Ik vreesde ervoor dat hij misschien geen nieuwe deal wilde tekenen, maar in november heeft hij gehapt. Meteen alle mogelijke optionele contractverlengingen inclusief Nu kan ik hem eindelijk echt gaan gebruiken. Ondertussen doen we het trouwens veel beter dan verwacht (prognose: degradatie). Bijna de helft van de competitie achter de rug en we staan op een plek in de play offs als nummer 3 (klik). Het seizoen is nog lang en alles zit dicht op elkaar, dus ik verwacht niets. Financieel gaat het ook dramatisch, al kleine 10 miljoen verlies en rode cijfers, dus in de wintertransferperiode kan er ook wel wat gaan gebeuren helaas.
 15. Bingbangboem

  FM Café

  Wie kent deze cultheld nog? Even kijken of ik met Birmingham de FM23-microbe te pakken krijg. De club wordt (volgens mij enigszins verrassend) als degradatiekandidaat gezien in de Championship en heeft geen transfer- of salarisbudget, gezien de torenhoge schuldenlast van 110 miljoen. Positiever is in elk geval de jeugdwerking, ons allen reeds bekend door Jude Bellingham maar binnenkort misschien ook z'n broer Jobe die op de rand van de doorbraak staat. De selectie is een leuke mix tussen talent en ervaring, met maar liefst tien dertigers. Bekende namen zijn Deeney (ex-Watford), keeper Ruddy (ex-Norwich), Chong (ex-Man Utd) en huurspeler Hannibal (Man Utd). Qua talent zit er in de jeugd duidelijk een goede middenvelderstrainer, met Jobe Bellingham maar ook James, Hall en Khela. Qua transferbeleid is er nog wat denkwerk, zomertransfers zijn gelukkig uitgeschakeld. De bedoeling is - uiteraard - om de jeugd zoveel mogelijk te betrekken. Het aantal buitenlandse (huur)spelers zie ik daarnaast graag drastisch minderen. Zou misschien wel cool zijn om een volledig Engels team te hebben aangevuld met een Serviër of twee. Let's see!
×
×
 • Create New...