Jump to content

Nibbors

Leden
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Nibbors

 • Rank
  Amateur

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  13/14
 • Favoriete Club
  Chelsea FC
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

128 profile views
 1. Op zich een prima overwinning maar zoals je zelf al aangeeft heb je veel kansen nodig. Gelukkig staat het achterin stevig genoeg dus hoeft dit nog geen groot probleem te zijn. Ga zo door!
 2. Knap dat je nog ongeslagen bent! Ga zo door!
 3. 1. nasje92 2.komodo25 3. Nibbors 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
 4. Ik gebruik ook rotatie in de beker als ik merk dat ik in de competitie iets zou kunnen gaan halen, anders switch ik soms prioriteit. Hier is het duidelijk de goede keuze geweest.
 5. Spoiler voor andere kandidaat (en meer):
 6. Ik zie hier veel 700x225 in dit topic iig.
 7. Interessante Novelle! Ik ben wel benieuwd hoe Crystal Palace zo'n grote stap gemaakt heeft dit jaar! Succes verder met de challenge.
 8. Zijn er hier nog bepaalde tips m.b.t. LLM? Ik heb een redelijk seizoen met Hereford achter de rug, 4-3-2-1 Wide, maar merk dat het voetballend nog niet al te best is. Nu valt er natuurlijk ook niet veel te verwachten met dit team, maar wil toch kijken wat mensen hier veel gebruiken. Grotendeels wat ik gebruik is: - Simpel houden, niet te veel persoonlijke aanwijzingen. - Selecteren op resultaten en fysieke stats. - Veel op counter spelen. Toch merk ik dat ik op de counter speel, maar toch hoog druk moet zetten omdat ik in de overgang juist gevaarlijk ben
 9. Zoals zijn plaatje aan lijkt te geven laat hij hem inderdaad kort nemen.
 10. Buddy Vedder zat laatst bij de F1 nabeschouwing (Brazilië geloof ik?) en speelt/speelde? in Goede tijden, slechte tijden.
 11. Ik heb nog nooit strikerless gespeeld. Ben erg benieuwd naar de resultaten verder in het seizoen!
 12. Tijdens de voorbereiding maak ik me nooit zo druk om het resultaat. Soms win ik van teams die 2 klasses hoger spelen en soms speel ik gelijk tegen teams die minder goed zijn. Het gaat om fitheid en voor de trainer om keuzes binnen de selectie te maken. Ga zo door!
 13. Nibbors

  FM-Café

  Eerste seizoen met Hereford en we gaan naar Wembley! [FM19]
 14. Ben geen Ajax fan, maar het gedrag van de spelers als het tegen zit staat me niet aan (voorbeeld: Battle of the Bridge). Als Chelsea supporter heb je dan al snel een afkeer richting dat team. Ben wel benieuwd wat Mourinho daar gaat doen.
×
×
 • Create New...