Spring naar bijdragen

dvsermelo

Leden
 • Aantal bijdragen

  1562
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

10 Good

Over dvsermelo

 • Rang
  Assistent Manager

Personal Information

 • Woonplaats
  Ermelo
 • Interesses
  Wielrennen, voetbal
 • Opleiding/Werk
  Communicatiemedewerker/tekstschrijver
 • Favoriete CM/FM
  Ajax
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Nationalist

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. dvsermelo

  FM-Café

  In de 2. Bundesliga 4-3-3 met VMC en vleugelaanvallers. Nadat ik promoveerde 4-3-3 met AMC en vleugelaanvallers. Daarna niet meer veranderd. In voorgaande FM's lukte het me nooit om daar goede resultaten mee te halen, maar nu loopt het lekker!
 2. dvsermelo

  FM-Café

  Dit is lekker! Was in de 2. Bundesliga met HSV gestart, direct kampioen. Seizoen daarna direct weer kampioen in de Bundesliga. Daarna wat lastiger gehad, met dubbel programma. Maar nu in seizoen 5 de Champions League gewonnen. En Fiete Arp is zo'n held, wow!
 3. dvsermelo

  Ik speel nu tegen...

  Netjes hoor. Hoe ontwikkelt Kasanwirjo zich bij jou? Zie dat hij basisspeler is. Bij mij is hij nooit in beeld geweest. En speel je een soort van 5-2-3?
 4. dvsermelo

  FM-Café

  Jep, zijn contract liep af. Net als Fruchtl en Eggenstein.
 5. dvsermelo

  FM-Café

  Jazeker! Ik heb de oudjes/dure spelers weggedaan: Hunt, Papadopoulos, Sakai, Lasogga, Moritz. En gelukkig werden Kostic en Wood ook definitief overgenomen na een huurperiode. Dat gaf me een hoop financiële ruimte. Fruchtl (Bayern), Eggenstein (Werder) en Isak (Dortmund) kwamen gratis in seizoen 2. Daarnaast Pedrinho (Corinthians), Uduokhai (Wolfsburg), Szymanski (Legia), Philipp (Dortmund) als belangrijksten erbij gehaald. Daar zijn nu in seizoen 3 Tah (Leverkusen), Berge (Genk), Pellegrini (Estudiantes) en Tonali (Brescia) bijgekomen. Heel goed. Is gewoon vaste keuze als rechtsback, al vanaf het begin. Had Sakai namelijk direct verkocht.
 6. dvsermelo

  FM-Café

  Met Hamburger SV in seizoen 1 met hangen en wurgen kampioen geworden met 64 punten. Dan dit in je tweede seizoen, is wel lekker hoor. En verrassend!
 7. dvsermelo

  FM-Café

  Ik zou echt even mailen met Sports Interactive. Ik had andere klachten, maar die verhielpen ze toch (redelijk) snel.
 8. dvsermelo

  FM-Café

  Met Ajax kocht Svetozar Markovic uit Servië voor 1,3 miljoen (clausule) en verkocht na 3 jaar voor 40 miljoen aan Arsenal FC. Is een centrale verdediger.
 9. dvsermelo

  Ik speel nu tegen...

  Return is na de winterstop denk ik?
 10. dvsermelo

  FM-Café

  Heb je voor het vijfde niveau van Frankrijk nog een speciale database nodig?
 11. dvsermelo

  FM-Café

  Ja, Taylor heeft in seizoen zelfs 20 wedstrijden gespeeld bij mij. Maar daarna groeide ik wel door qua niveau, en was Taylor net niet goed genoeg. Dat gold eigenlijk ook voor Timber en Brobbey.
 12. dvsermelo

  FM-Café

  Eigenlijk alleen Gravenberch.
 13. dvsermelo

  FM-Café

  Ik scout ze en als het rapport bevalt ga ik zoeken op de shortlist in de stats ja. Maar ik doe ze niet allemaal. Als ik in Engeland speel, scout ik eigenlijk alleen de spelers uit Groot Britannië. En als ik in Nederland speel, zoals nu met Ajax, dan scout ik niet in de landen Engeland, Spanje, Frankrijk, Italie, Duitsland, Portugal, etc. Vind ik niet zo realistisch. Dan scout ik weer meer in de kleinere Europese landen, Afrika en Zuid-Amerika.
 14. dvsermelo

  FM-Café

  Vaak wel. En vooral scouts sturen naar Azatische/Amerikaanse/Afrikaanse u19 en u21 kampioenschappen met als opdracht om alleen spelers aan te dragen vanaf een bepaald potentieel. Maar je kan ook bovenin naar 'Wereld' > 'Transfers' > 'Ingestroomde jeugdspelers'. Dan zie je alle nieuwe regens.
 15. dvsermelo

  [FM19] Future screenshots

  Seizoen 5. Geen transfer gemaakt, wel elk seizoen basisspeler bij FC Eindhoven hier.
×