Jump to content

ElPrincipito

Leden
 • Posts

  4,874
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by ElPrincipito

 1. Je kan het beter treffen voor de Libertadores..
 2. Barcelona.. Hoe diep kun je zakken! Commercieel bizarre deals.. Ach, van Messi naar Luuk de Jong is een kleine stap.
 3. Nou, dat was weer een mooi begin. Wel wat teveel drama door de regie omtrent de regels. Denk dat er weleens een aantal de mist in kunnen gaan, daarom kijk je toch.
 4. Die Stefano is wel een kerel zeg! Leuke 1e aflevering, ook enorm moeten lachen om John de Bever.
 5. Met Casemiro en Valverde hadden we al genoeg verdedigende middenvelders in de ploeg. Had echt gehoopt op Mbappe.
 6. Dat kan niet he. In principe moet je als je een evenement organiseer wel aan een aantal basis principes voldoen om entree te innen. In deze is dus de regulering zo geregeld dat je minimaal 2 rondes moet rijden, hier is dan de regel aan verbonden dat je vanaf 2 en tot 75% van de race 50% van de punten krijgt.
 7. ElPrincipito

  FM Café

  Hoppa! 1e seizoen wereldbeker gewonnen.
 8. Ongekend ja, waren echt wel mogelijkheden te rijden in mijn ogen. Op basis van andere races waar het eveneens met bakken uit de hemel kwam. Schande voor de fans, hoop dat ze geld terug krijgen. In ieder geval korting voor volgend jaar.
 9. 75% zou 33 rondes zijn, daar gaan de rondes achter de safety car vanaf meen ik. Dan kom je op 29 rondes. Ben je ongeveer een uur bezig, zou natuurlijk nog kunnen.
 10. ElPrincipito

  FM Café

  Almeria is wellicht een leuke uitdaging! Geen idee waar je naar op zoek bent. Verder ook toffe games gehad met Atalanta, Valencia, Godoy Cruz, Boca, Gremio, Partizan Belgrado, Malaga en AEK.
 11. Vandaag campaign uitgespeeld van COD WWII. Erg onder de indruk van het verhaal, graphics erg goed ook van de verhalen tussendoor. Aan te raden om eens te spelen.
 12. Wel sneu ook voor al die bezoekers. Hoop voor ze op gratis bier.
 13. Net nu Verstappen weer pole heeft. Ik zweer het, die Hamilton heeft echt het geluk van een kampioen. Telkens als hij pech heeft, hebben de rijders voor hem dat nog meer, rode vlaggen etcetera. Dwing je ook af natuurlijk. Wilde gewoon 2 uur Spa kunnen zien, heerlijk circuit.
 14. ElPrincipito

  FM Café

  Finale van de Copa Libertadores winnen is altijd goed. Het wordt nog beter als het tegen River Plate is en met penalty's.
 15. Exact. Het moet veilig zijn, maar uiteindelijk bepaal je zelf als coureur de kaders. Hoe hard wil en durf je te gaan? F3 ging ook prima, niet heel veel slechtere omstandigheden dan dat het nu zijn. Enfin, we gaan het zien. Verheug me enorm op deze spannende race.
 16. F3 gekeken, toen was het ook flink aan het plenzen van te voren; evengoed een prima race zonder rare dingen. Ze moeten zich gewoon aanpassen aan de omstandigheden.
 17. Zo ook F3! Ook altijd wel toffe races hoor in mijn ogen.
 18. Ik ga bijna op vakantie! Helaas, anders deed ik mee. Leuk dat je het weer oppakt.
 19. Mooi ook dat de Argentijn hem maakt tegen River Plate! Heerlijke speler, Ajax zat ooit eens voor hem op de tribune las ik ooit.
 20. Dikke +1. Door @Karlo ook eens wat gaan luisteren van TATE, kan oprecht wel zeggen dat het nu mijn favoriete band is. Heerlijke nummers, melodramatisch maar ook opzwepend. Fijne lyrics en een scala aan energieke nummers. Oprecht, luisteren!
 21. Ik denk dat Sunderland ook boven Arsenal gaat eindigen volgend seizoen. Maar ik heb niet gekeken, City was echt goed? Of Arsenal gewoon bedroevend slecht?
 22. Wat een ronde van Russel, onwijs knap! Natuurlijk ook wat minder verschil nu in de diverse auto's. Juist nu zie je wie goede coureurs zijn. Gasly ook weer netjes! Perez valt wel tegen, had er echt wat beter bij moeten zijn.
×
×
 • Create New...