Jump to content

ElPrincipito

Leden
 • Posts

  5,471
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by ElPrincipito

 1. Jullie al geboekt mannen?
 2. Zuur om zo de wereldbeker te verdienen in het 1e seizoen.
 3. Avengers: Infinity War 7/10 Avengers: End Game 8/10 Eindelijk aangebroken bij deze twee films. Ontzettend genoten, niet gedacht maar ik vond End Game echt heel goed. Fijne vechtscenes, iconische samenkomsten.
 4. ElPrincipito

  AFC Ajax

  Mo'tje. Verrassende transfer, snap hem ook niet helemaal. Mocht je hem echt mentaal en fysiek terugkrijgen op topniveau, wat ik ergens wel zie gebeuren, dan is het wel een buitenkansje. Maar anderzijds moet Ajax ook geleerd hebben van het verleden, dat is niet altijd goed gegaan. Je haalt toch even wat in huis. Zie inderdaad liever Bergwijn komen.
 5. Speciaal ook voor @Titan @sennid en @komodo25
 6. Zojuist verder gegaan in het Marvel Universum. Doctor Strange 7/10 en Thor: Ragnarok 7/10 bekeken.
 7. Aangezien jullie hier bezig zijn om hoogwaardige en intellectuele documentaires te delen zal ik ook bijdragen aan dit topic met een pareltje. Tiger King Season 2 ben ik momenteel aan het bewonderen. Geweldig, elke aflevering nog bizarder dan de andere. Al blijft voor mij seizoen 1 legendarisch.
 8. Dat heb ik ook. Totaal niets met U2, Adele maar ook niet met Ed Sheeran bijvoorbeeld. Maar een aantal leuke nummers, de rest te commerciële
 9. Ik ga een ticket bestellen denk ik!
 10. Ik houd niet van Nederlandstalig, maar deze is wel legendarisch hoor na 5 biertjes.
 11. Sam Fender In Afas 5 mei. @Tim' @007mark https://www.afaslive.nl/agenda/sam-fender
 12. ElPrincipito

  FM Café

  Ik ben een Bocafiel. Voor de 5e keer een game starten met Boca. Nu met het idee als trainer daarna de stap te maken naar Europa. Partizan was leuk, echter wilde geen clubs de Servische internationals hebben waardoor je dus niet kan doorselecteren. Teleoptik promoveerde nog steeds niet ondanks een leger aan talent en bovengemiddelde beoordelingen.
 13. ElPrincipito

  FM Café

  Ik blijf toch bij Partizan. Ik heb echt een heel legioen aan talenten en er komen er nog veel meer bij (zie beste regens topic). Ooit wil ik wel de stap maken naar Rusland, maar wat je zegt dat er weinig talent doorkomt is wel een minpunt; daar leef ik juist voor in zo'n game. Teleoptik kan ik spelers heensturen, echter kan ik dus niet de trainingsstaf uitbreiden, dat is ook de bovengenoemde vraag. Momenteel spelen ze in een divisie die ik niet ken, hopelijk snel in de 2e divisie, dan gebruik ik dat nog extremer als opleidingsclub.
 14. ElPrincipito

  FM Café

  Andere vraag nog. * Ik heb een club die is geïntegreerd, dat is. normaal in Servië. Teleoptik! Als het goed is komen die automatisch in de 2e divisie straks mochten ze promoveren uit de 3e divisie die ik nu dus niet kan zien. Dat klopt he? Enfin, ik kan geen staff aannemen voor deze club, als ik een trainer aanneem komt hij niet bij Teleoptik te staan. Daarom heb ik dit nu toegewezen aan de technisch directeur, die doet echter niks. Wat nu? Ik bulk van het talent, zojuist weer 12 jeugdspelers gekocht en wil een enkeling graag doorschuiven, maar wel met een batterij aan trainers. * Ik heb echt een bulk aan talent nu, echt bizar. Hoe gaan jullie hier normaliter mee om? Ik denk dat ik zo wel 30+ spelers heb met 4 sterren+. Verhuren lijkt mij niet altijd wenselijk voor de ontwikkeling, ik ontvang helaas nog geen hoge bedragen voor de 1e elftal spelers; zonde om die snel te verkopen dus.
 15. Zojuist deze Rus gekocht voor 2.5 miljoen. Tevens lopen deze, en nog veel meer pareltjes rond in de jeugd.
 16. ElPrincipito

  FM Café

  Iemand ervaring met een game in Rusland? Mooie Partizan save nu, 3e kampioenschap op rij. Maar ik krijg wat aanbiedingen om ergens anders te starten. Sociedad, Valencia, AS Roma maar ook Zenit. Die laatste lijkt mij een mooi vervolg en een prima uitdaging.
 17. Helemaal weg van zijn nieuwe album. Dank aan @007mark en @Tim' voor het meermaals noemen van Sam Fender.
 18. 3e seizoen. Helaas CL groep niet overleefd met City, PSG en Hoffenheim. Doorgestroomd richting de EL. 1e knock outfase doorgekomen tegen de Wolves. Nu tegen Sociedad. Wat een pot!
×
×
 • Create New...