Jump to content

ElPrincipito

Leden
 • Posts

  6,114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by ElPrincipito

 1. Lekker!!! Schreeuwend hier door de huiskamer. 2e helft spelen ze eindelijk een stuk beter, meer druk. Die lange ballen passen helemaal niet. Mooi dat Messi zich even met de opbouw kwam bemoeien, die Guido Rodriguez hoeft echt niet meer van mij. Ik vond MacAllister trouwens erg verrassend spelen, die durfde wel wat en had diepgang naar voor.
 2. Nou, die scheids laat wel flink doorspelen zeg. Mexico klapt er flink op, dat siert ze. Hopelijk gaat Argentinië wat meer druk zetten, je merkt dat opbouwend Mexico onder druk wel moeite heeft.
 3. Daar was de 1-2 bijna, ongekend. Berghuis graag. Leuk dat je uitspreekt dat ze 'moeten wachten en lokken', maar je slaat in deze hiermee de plank mis.
 4. Laten we hopen dat we er gewoon zo spoedig mogelijk uitgaan met dit voetbal. Potverdikkie, zit mij een partij te schamen.
 5. Dit is echt slecht. Ik vermaak mij nog meer bij een gemiddelde crematie.
 6. ElPrincipito

  FM Café

  3e seizoen met Ajax, laatste wedstrijd verloren, andere 33 gewonnen. Balen! sta ook in de finale van de CL.
 7. House Of Gucci gezien met de vriendin. Eerlijk is eerlijk, het kon mij wel boeien. Over de top acteerwerk natuurlijk, maar dat past erbij; erg goede en bekende acteurs. Toch een tragisch verhaal. 7/10
 8. The Devil’s Hour gekeken en enorm van genoten. Ik had er Dark vibes bij, echt een aanrader. Komt langzaam op gang, maar goede acteurs en een boeiend verhaal. 8/10
 9. Mooi dat jij de wedstrijd niet kon zien door pauze. Ik kon de 2e helft juist kijken omdat ik pauze had, ik kom bij jou werken denk ik. On: Ontzettend balen, slechte wissels en genoeg reden nu echt te starten met Martinez.
 10. Vind het toch een rare keuze, Romero en Otamendi zijn niet de sterkste en opbouwend (Romero wel wat neer) niet inventief. Of je moet de keuze maken voor kopkracht ivm corners en vrije trappen. Ben benieuwd!
 11. Echt goed dit. Man man man, niet om aan te gluren.
 12. Wat een niveau. Ongekend dit.
 13. 1. Engeland 2. Verenigde Staten 3. Wales 4. Iran
 14. 1. Frankrijk 2. Denemarken 3. Tunesië 4. Australië
 15. 1. Portugal 2. Uruguay 3. Ghana 4 Zuid-Korea
 16. 1. Duitsland 2. Spanje 3. Costa Rica 4. Japan
 17. 1. België 2. Kroatië 3. Canada 4. Marokko
 18. Goede start hoor! Balen van de financiële situatie, dat zal nog wel verbeteren denk ik zo. Met name deelname aan de Libertadores bracht in mijn games wel wat revenuen richting de club. Mooie winst ook op Xeneizes!
 19. 1. Brazilië 2. Servië 3. Zwitserland 4. Kameroen
 20. 1. Argentinië 2. Polen 3. Mexico 4. Saudi-Arabië
 21. Jij hebt verstand! ik heb als halve finale Argentinië - Brazilië Frankrijk - Spanje Met als winnaar ook Argentinië
 22. Domme zet van Max. Ondanks wel of niet opzettelijk crashen gaat het ook om sympathie kweken, dat doe je met dit absoluut niet. Je moet dan ook nog even de ‘vieze’ reden erachter openbaren wat jouw team geen goeds doet. Ongekend dat je hem niet die punten laat pakken.
 23. Kwartfinale CL. Uit met 1-0 verloren (1e seizoen 2019 met Ajax). Thuis 3-0! Halve finale is een feit. Ik ben geen geweldige FM'er, dus dit is een prima resultaat voor mij.
×
×
 • Create New...