Jump to content

ElPrincipito

Leden
 • Posts

  5,725
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by ElPrincipito

 1. ElPrincipito

  FM Café

  Met Boca 5 keer landskampioen geworden, 5 keer de Libertadores gewonnen en vervolgens een jaar later, na mijn ontslag vanwege wensen die het bestuur niet wilde doorvoeren, het WK gewonnen met Argentinië. Toen kwam het idee om een nieuwe save te starten waarbij ik na het winnen van alle belangrijkste internationale prijzen op de continenten juist wil afsluiten met Boca. Nu begonnen met America, eerste 3 prijzen binnen en nog geen 16 wedstrijden gespeeld.
 2. ElPrincipito

  FM Café

  5e achtereenvolgende overwinning van de Copa Libertadores is binnen. Van River winnen is altijd fijn, zeker in een finale, zeker met 5-1..
 3. Ja, ben de grootste! 4 keer op rij de Libertadores gewonnen. In Zuid-Amerika kan ik alles kopen, daarbuiten kijk ik niet. Enkel oudere spelers willen terugkeren, niet heel interessant!
 4. Ik speel FM20, game met Boca (uiteraard), nu 5e seizoen. Almada in het eerste seizoen winterstop gekocht voor 6 miljoen, verkocht na 2 seizoenen voor 50 miljoen. Arezo gratis gehaald en na 2 seizoenen verkocht voor 65 miljoen. Almendra verkocht voor 40 miljoen, Capello 25 miljoen, Cortes 25 miljoen, Canpuzano 20 miljoen, Arrieta (regen) voor 45 miljoen. mooi ook dat ik dus denken spelers gratis haal, aardige spaarkas nu!
 5. Lekkere middenvelder!
 6. Geweldig hem de Belgische variant? Mooi om te zien dat er hier meer kijken. Ik kijk elk seizoen eigenlijk, vind het ook leuker dan de Nederlandse variant. Ik denk dat Yens het is.
 7. Dit was heerlijk hè! Ongekend, wat een strot heeft die gozer. @007mark ook genoten?
 8. Vanavond Sam Fender!
 9. Iemand een stream van F1? F1 Pro accepteert mijn betaling niet.
 10. ElPrincipito

  FM Café

  Bocaaaaaaa! Lekker man, netjes. Hoe zijn Almendra, Obando, Avila en Zeballos?
 11. ElPrincipito

  FM Café

  Dit is serieus geld niet? Ik heb dit nog niet eerder zo hoog gehad. Jullie wel?
 12. ElPrincipito

  FM Café

  2e seizoen AEK. Mooie overwinning!
 13. ElPrincipito

  FM Café

  Hottie alert
 14. @Karlo Nieuwe! Lekker hoor!
 15. ElPrincipito

  AFC Ajax

  Absurde actie, zeker als je dan kijkt hoe makkelijk hij valt. Leuk geprobeerd, komt je nu duur te staan. Thuis afmaken, maar met dit niveau ga je tegen een betere tegenstander echt niet ver komen. Darwin vind ik trouwens wel een leuke spits om te zien spelen. Niet meer te halen voor Ajax, was anders een leuke spits geweest denk ik.
 16. ElPrincipito

  AFC Ajax

  Ewerton had ooo heel mogen hebben hè! Sliding achterop Mazraoui. Blij dat Martinez blijft staan, Schuurs tegen Darwin moet je niet aan denken.
 17. ElPrincipito

  AFC Ajax

  Hoppaaaaa! die actie van Anthony de eerste minuten, potverdikkie!
 18. ElPrincipito

  FM Café

  Held! Dat komt vanavond pas. Maar dan de voorzitter van Panathinaikos en Olympiakos.
 19. ElPrincipito

  FM Café

  Blijf FM soms een wonderlijk spel vinden. Ik heb 4 jaar bij Boca alles gewonnen, elk jaar kampioen en de Libertadores. Iedereen wilde mij hebben, maar ik wilde graag naar AEK Athene (wat moet je anders als je naar Athene vliegt?). Toevallig ook discussie met het bestuur, dus ik had ontslag genomen en Griekenland al geladen als competitie. City, United, Inter, Barcelona.. Allemaal stuurde ze mij uitnodigingen. Na 2 jaar kwam de functie bij AEK vrij, ik solliciteerde en ze wezen me af.. Hoe dan? Dan maar een nieuwe game gestart!
 20. ElPrincipito

  FM Café

  Dat gaat prima!
 21. ElPrincipito

  AFC Ajax

  Prachtig, dit maakt hem nog mooier! Hopen op Florentino Perez.
×
×
 • Create New...