Jump to content

ElPrincipito

Leden
 • Posts

  8,694
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

ElPrincipito last won the day on February 5

ElPrincipito had the most liked content!

About ElPrincipito

 • Birthday 01/04/1990

Personal Information

 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

5,750 profile views

ElPrincipito's Achievements

 • WKenner
 • MU Bokalen: Talent van het Jaar (2020)
 • MU Bokalen: Revelatie van het Jaar (2020)

Recent Badges

4.2k

Reputation

 1. Wil ik nu weleens zien.
 2. Wanneer krijgen The Killers de beker @Urbeto
 3. A Man Called Otto bekeken. Oprecht enorm van genoten. Tom Hanks is een geweldige acteur en dat laat hij hier maar weer eens zien. Een oude en chagrijnige man die zijn laatste dagen sikkeneurig doorbrengt, tot er een bont gezelschap tegenover hem komt wonen. Mooi verhaal, ontroerend en met humor. 8/10
 4. ElPrincipito

  FM Café

  Wat is zijn rendement? Scoort hij echt aan de lopende band?
 5. ElPrincipito

  FM Café

  Met jouw vriendin. oehhhhhhhh, boem! Nee, zit te kijken eens met São Paulo te spelen. En jij?
 6. ElPrincipito

  FM Café

  Werkt niet, zo vreemd. De bestanden verwijderd waar zij aan refereren. De fix gedownload, doet het niet.. Gelukt! Met de update ook een andere map selecteren ipv de 2400. Thanks
 7. ElPrincipito

  FM Café

  Mannen, Vraag! Hoe kan ik de kits in Brazilië goed krijgen? Heb gewoon een kit-pack gedownload, werkt echter niet voor Brazilië. Iemand?
 8. Wie had de poule gewonnen over het WK? Leuk, doe mee. Binnenkort even invullen.
 9. When in Malmö, do as the Romans do? Nu maak je het complexer, wat hebben de Romeinen er mee te maken? Tot volgend jaar weer ESF! Zal zeker niet zo’n spektakel worden vrees ik.
 10. Je wenst weinig mensen toe dat ze met blote voeten op een Lego blokje gaan staan, maar…
 11. 0 punten voor jou. Lekker polariseren en dan hier een betoog houden over jouw aversie tegen Israël. Beetje een kind dat telkens blijft drammen om gehoord te worden, we weten nu jouw mening jongen. Stelt je niet in het recht om zulke vergelijkingen te maken jegens @Djurovski, en dan huilie huilie doen omdat je je afgelopen dagen niet gewenst voelde? Sneu.
 12. Zijn punt? Zijn punt is dat Israël niet mee mocht doen en gestraft had moeten worden. Dat ESF geen politieke uitingen mag bevatten maar voor dit jaar wel, want meneer Laki had dat gewenst gevonden. Zijn punt is dat Israël laatste moest worden en iedereen die de Joden punten hebben gegeven rechtse wappies zijn met een nazi-tattoo op de rechterarm en een Duitse adelaar op de penis. Wat is eigenlijk zijn punt? Echt smullen man dit, al die theorieën over landen, stemmingen en politieke ideologie. Lijkt wel het COVID topic van weleer.
×
×
 • Create New...