Jump to content

ElPrincipito

Leden
 • Content Count

  4,667
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

ElPrincipito last won the day on January 2

ElPrincipito had the most liked content!

Community Reputation

1,039 Excellent

About ElPrincipito

 • Rank
  Perfectionist
 • Birthday 01/04/1990

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal, Films, Muziek, Series
 • Opleiding/Werk
  Algemeen Manager
 • Favoriete CM/FM
  FM 20
 • Favoriete Club
  Real Madrid
 • Managerstijl
  Perfectionist
 • Mijn novellen
  [IDS] Living Under The Stars
  Guti Haz
  Il Bimbo d'Oro

Recent Profile Visitors

1,881 profile views
 1. ElPrincipito

  FM Café

  Is er ook nog een update aangaande FM20? Met transfers en dergelijke? Waar kan ik de laatste FM20 updates zien op de site?
 2. @Kyrill @Arsène Wat is dat nu met Arsenal?
 3. Gueye en Paredes kunnen mij ook prima bekoren, niet per de frivole middenvelders maar wel ontzettend degelijk voor een ploeg als PSG voor de balans, knap om zo een bijdrage te kunnen leveren. Met Danilo hebben ze ook nog een fijne middenvelder, nu ben ik het wel met je eens dag Verratti een wereldtopper is, die voetbewegingen zijn bijna porno.
 4. Ik kan echt wel genieten van het spel van PSG, prima veldspel zo onder Pochettino. Niet enkel wachtend op de counter of op de ingeving van de mannen voorin, ook het middenveld steeds belangrijker. Paredes is en blijft een heerlijke middenvelder om te zien, fijn dat het er eindelijk uitkomt.
 5. Heb ik ook deze week gezien, kort maar evengoed leuk om verder in te duiken op de aankomst van Koeman in Barcelona. Jammer dat er weinig beelden uit de kleedkamer waren, dat had het wel afgemaakt voor me.
 6. Dat heeft ook een dag standgehouden, lekker! Mooi dat diverse kopstukken direct geslachtofferd worden, aanpakken dat schorem!
 7. Bommetje hoor, dit gaat wel wat betekenen. Zie immers de Founders nu ook niet zo maar terugkrabbelen na de eerste beste dreigementen van UEFA, terwijl die niet mals zijn. Betoog van Neville was prachtig, exact de vinger op de zere plek leggend. Dit heeft niets met een competitieve sport te maken, blij dat Ajax nu een standpunt inneemt dat het het ‘niets’ vind.
 8. ElPrincipito

  AFC Ajax

  Aaah, ik ben dus niet de enige! Heb in het begin een aantal keer het park ingekeken of er geen kinderen kermend op de grond lagen.
 9. Tot nu toe een enerverende eerste helft. Hoge druk van München, mooi om te zien hoe rustig PSG blijft en dr voetballende oplossing blijft zoeken. Paredes kan je wel onder druk aan spelen. Benieuwd naar de 2e helft, prima potje dit.
 10. My Chemical Romance - Welcome To The Black Parade
 11. Beneath gezien, stond op Netflix; onwaarschijnlijk slecht. Zo slecht dat je hem eigenlijk moet zien om vervolgens te kunnen lachen, heel veel te moeten lachen. 2/10
 12. Engels, tussendoor worden ook Frans en Nederlands gesproken maar uiteraard allemaal met ondertiteling.
 13. Homeland is grandioos, althans de eerste paar seizoenen. Staan er meen ik nog 2 te wachten. Zelf begonnen aan The Serpent, bevalt goed tot nu toe. Intrigerend verhaal met een leuke Nederlandse link.
 14. ElPrincipito

  FM Café

  Balen dat de Argentijnen weinig zin hebben in de Chinese competitie. Obando (ik ben Boca Juniors) kon voor 35 miljoen euro (en 50% percentage) naar Dalian Pro, Almendra voor 25 miljoen en Capaldo voor 20 miljoen euro. Alle drie hebben geen zin.
 15. ElPrincipito

  FM Café

  Zie nu 1 interland staan over 2 weken, vorig seizoen 0 interlands en jaar ervoor ook maar 1. Raar of niet? Zal na de komende interland weer eens kijken. Gracias!
×
×
 • Create New...