Jump to content

ElPrincipito

Leden
 • Content Count

  3,235
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

ElPrincipito last won the day on September 12

ElPrincipito had the most liked content!

Community Reputation

491 Excellent

About ElPrincipito

 • Rank
  Het kleine prinsje
 • Birthday 01/04/1990

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal, Films, Muziek, Series
 • Opleiding/Werk
  Algemeen Manager
 • Favoriete CM/FM
  FM 20
 • Favoriete Club
  Real Madrid
 • Managerstijl
  Perfectionist
 • Huidige novelle
  Il Bimbo d'Oro
 • Mijn novellen
  [IDS] Living Under The Stars
  Guti Haz
  Il Bimbo d'Oro

Recent Profile Visitors

1,479 profile views
 1. Alleen vreselijk balen dat hij voor Amerika heeft gekozen en niet voor het Nederlands elftal. Als Nous rechtsback speelt, is er dan wellicht een geschikte opvolger vanuit de jeugd? Loopt daar wat rond voor de rechtsback positie?
 2. ElPrincipito

  FM-Café

  Ai, wel een heerlijk bedrag maar een speler die je liever niet ziet gaan natuurlijk!
 3. Eerste seizoen met Palermo. Prognose was 8, gaat tot nu toe prima. Helemaal gezien het feit dat er door het financieel beleid (geen 800k uitgeven) meerdere 17-jarigen in de basis staan. Helaas wel mijn topspits Lucca gratis naar Genoa aan het eind van het jaar, wilde het contract niet verlengen.
 4. @Michaelinho* heerlijke spelers gekocht! Tof dat Weigl terug is en Havertz gehaald
 5. ElPrincipito

  FM-Café

  Zie het nu in de tekst staan, overheen gelezen. Prima zienswijze zo, zeker financieel zal het voor veel inkomsten zorgen. Hoeveel staat er op de balans?
 6. ElPrincipito

  FM-Café

  Welke club ben je? Lekker gehandeld hoor, bizar!
 7. ElPrincipito

  FM-Café

  Ai, dit is wel pittig ja! Zelfs Sociedad is in mijn ogen een lastige tegenstander. Je moet nog even aan de bak, wel mooie wedstrijden!
 8. Zullen we niet eerst eens even 3 potjes aankijken met Gravenberch en Kudus naast elkaar? Kudus heeft mij positief verrast, ook in defensief opzicht. Gravenberch heeft de potentie om een geweldige speler te worden. Ik ben oprecht benieuwd of een middenveld met hun niet haalbaar is.
 9. ElPrincipito

  FM-Café

  Nee! Merkte dat het allemaal wat te makkelijk ging, miste de uitdaging echt. Achteraf wel spijt van, maar game ook verwijderd. Wil even een game wat langer volhouden, ga telkens snel twijfelen of er niet leukere keuzes zijn. Ken je dat? Had nu met Torrevieja een toffe game (4e klasse) maar was middels een update, zat een bug in waardoor ik na 2 promoties niet werd ingedeeld in de 2e divisie B. Met Palermo speel ik nu, dat is wel de uitdaging waar ik naar op zoek ben, laag beginnen, veel mogelijkheden en veel uitdaging. Speel met 6 spelers die 16-17 zijn in de basisselectie, die maken nu een prima groei door.
 10. ElPrincipito

  FM-Café

  Als je in de Serie B bent check ook eens Alessio Riccardi van AS Roma, speelde bij mij (Roma) in een andere game echt geweldig. Evenals Rovella van Genoa.
 11. ElPrincipito

  FM-Café

  Handelshuis hoor, lekker!
 12. ElPrincipito

  FM-Café

  @Elsjorro1990 lekker! Toevallig moet ik de volgende pot tegen Bari, ben Palermo. Aanraders om te kopen, wat zijn talenten/spelers die interessant zijn?
 13. Ja, bedoel ook dat ik dus met de 3e bezig ben en de 2e (Captain Marvel al heb gezien). Ik doe het ook op de in-universe chronologische volgorde. Momenteel Iron Man aan het kijken, had ik al eens gezien maar blijft toch goed! Met name benieuwd naar de laatste films van Avengers.
 14. Dat blijft nog steeds iets anders dan dat hij er daadwerkelijk niks van kan. Want ik zie met vlagen wel terug dat er elementen in zijn spel zitten die een 6 moet hebben, wellicht te weinig maar hij heeft op dat moment en op dat gebied dan meer van een 6 dan Gravenberch, Eiting, Ekkelenlamp of een andere (interne keuze). Kudus die als 10 werd geopperd speelde vandaag erg sterk, wellicht kan hij inderdaad die positie feilloos invullen. Dan zal er echter nog wel een middenvelder bij moeten komen. Voor Alvarez hoop ik wel dat hij weer wat vertrouwen krijgt, vorig jaar in Nederland zonder vrouw en kinderen. Hoop oprecht dat hij nog wat kan presteren, ze waren er toch enorm positief over.
 15. Die Kepa kan echt niet meer he. Als je op dat niveau zo vaak een fout maakt die leidt tot een doelpunt (wat op zich ook logischerwijs gebeurd als keeper zijnde) dan ben je niet geschikt. Missen ze ook nog een penalty, anders was het een leuk slot nog.
×
×
 • Create New...