Jump to content

XyLencio

Leden
 • Posts

  1,357
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by XyLencio

 1. Messi was ook erg irritant gisteren. Schwalbe, constant vragen met een handgebaar om een kaart. Bij elke overtreding de scheids erop wijzen wat er gebeurde. Erg vervelend gedrag allemaal. En dan op het moment dat het er echt tot doet faalt hij. Jammer dat hij ragequit, echte topspelers worden hier vaak beter van. Opgeven lijkt mij geen optie.
 2. [spoiler=EInde]Ik kan leven met het einde. Een sterk einde ook in mijn optiek.
 3. XyLencio

  Xbox topic

  Dan is het onnodig.
 4. XyLencio

  Xbox topic

  Ik gebruik Kinect amper. Het is een gadget met weinig toevoeging. Maar de vraag is of je een echte gamer bent. Als je fitness wil doen op je Xbox One of golfen dan is kinect handig. Als ik af en toe een mooie goal maak dan praat ik tegen mijn Kinect. Xbox Record That, dat is wel handig want 5 seconde later kan je het terugkijken. Weet niet of je dit kan doen zonder kinect...
 5. The Sopranos. Fargo is een nieuwe serie, die net begonnen is. True detective ook een aanrader.
 6. Ikzelf heb de Xbox One en Titanfall is tot nu toe de enige topgame op de Xbox One. Trials Fusion kan je over twee weekjes aanschaffen voor 20 euro, verslavende game.
 7. XyLencio

  Xbox topic

  Prima apparaat. CoD met dedicated servers is heerlijk. Nu wachten op games als Division en stiekem ook Garden Warfare.
 8. XyLencio

  Xbox topic

  Voor de personen die nog een Xbox One willen bestellen en gegarandeerd de console op 22 november binnen willen hebben. Amazon.fr is de enige optie nog.
 9. Het is afgelopen :cry:. Beter einde dan de Sopranos. Enkele epische scenes en over een tijdje weer beginnen bij episode 1.
 10. Dat groepje is gebaat dat Walter voor hun gaat werken dus willen ze Hank, Gomez en Jesse wel daarvoor doden. Hank en Gomez stonden beide schuin achter die SUV maar het was inderdaad wat aan de vage kant. Ik denk dat ze Hank, Gomez en Jesse killen om daarna Walter soort van te ontvoeren. Hij moet wat terug geven voor hun dienst, want de afspraak was maar één dode.
 11. XyLencio

  Xbox topic

  Xbox komt uit Duitsland en games bestel ik gewoon op amazon.
 12. XyLencio

  Xbox topic

  Ik krijg de Xbox One op 22 november :banana:
 13. Houd daar maar geen rekening mee. PS4 komt eind november uit en er zit echt geen twee weken tussen de eerste en tweede levering. Ik denk eind januari begin februari.
 14. XyLencio

  Xbox topic

  Microsoft zou niet al te lang wachten met een nieuwe release. Voordat de PS4 uitkomt verwacht ik een release datum voor de overige landen in Europa. Stel ze maken tijdens Gamescom een datum bekend en het zal Q1 zijn dan reserveer ik direct. Tegen de tijd dat ik een PS4 kan kopen in de winkel zal de Xbox One al bijna uitkomen wan ik verwacht de xbox in maart, april.
 15. XyLencio

  Xbox topic

  Voordat Microsoft bekend maakte de release uit te stellen ging ik meteen voor de PS4. Maar Sony flikt zowat hetzelfde. Ze leveren wel alleen maar een beperkt aantal waardoor je ook langer moet wachten. Want wie weet hoe lang die tweede levering of zich laat wachten. Misschien pas februari of maart, geen zinnig woord over te zeggen.
 16. XyLencio

  Xbox topic

  Ik ga denk ik sowieso voor de Xbox One. PS4 de eerste levering is uitverkocht en mensen ga nu al massaal reserveren voor de tweede lading. Het kan zomaar gebeuren dat ergens half januari de tweede lading arriveert in Nederland. Die zal al lang uitverkocht zijn en ik ga niet nu een PS4 bestellen waarvan ik niet weet wanneer de console uitkomt. Stel de hype is een beetje gedaald dan is de Xbox One er ook al vrij vlot. De enige games die ik MOET spelen zijn FIFA 14 en GTA 5, die komen toch voor de Xbox 360. Tegen de tijd dat de nieuwe Battlefield er is zal de Xbox One al te koop zijn.
 17. Gewoon vijf bestellen en direct tegen een meerprijs weer doorverkopen.
 18. Te vet weer, wil die nieuwe nu al zien!!
 19. XyLencio

  Xbox topic

  Zullen er niet veel over zijn. Ik denk dat het ongeveer 70-30 was in het voordeel van PS4. Gewoon simpelweg omdat PS4 meer gericht is op gamers en de X1 is geen game console maar een mediacenter. Ik besloot alsnog voor de X1 te gaan omdat ik gewoon goede ervaring had met Microsoft. Ook de heerlijke controller, Xbox Live en het achievement systeem sprak mij aan. Maar dat laat ik nu links liggen. 100 euro goedkoper, iets betere specs en je krijgt meer als hardcore gamer. Denk dat PS4 de slag gaat winnen als ze november aanhouden. Ik denk dat in Nederland het 85-15 gaat worden.
 20. XyLencio

  Xbox topic

  Reken maar op maart of april. Iedereen gaat dus voor de PS4 nu.
 21. Zijn ook op Xbox One.
 22. Ik ga definitief voor de Xbox. Ik wil een goede online service met de beste games en alles zo snel mogelijk, dat is Xbox One. Ik doe niet mee aan de negatieve hype. Het gaat mij om de games...
 23. Weet je wat op PS4 gaat gebeuren. Je kan een game lenen, maar als je online wil moet je gewoon een online pass kopen van 20 euro, komt op hetzelfde neer. Xbox One is er op 21 november, ik las PS4 op 31 december. Klopt dit of is er nog geen release date?
 24. Maar ik heb zelden mijn xbox 360 aan gehad zonder internet verbinding, dit maakt voor mij niks uit eigenlijk.
×
×
 • Create New...