Jump to content

sennid

Leden
 • Posts

  5,093
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by sennid

 1. Zullen morgen 40 Portugese collega's chagrijnig zijn als het zo blijft
 2. sennid

  FM Café

  Mag ook wel na 30 jaar
 3. sennid

  FM Café

  Niet gek voor het eerste seizoen terug op het hoogste niveau.
 4. Seizoen uitgeleend doet wonderen
 5. sennid

  Frans voetbal

  https://www.voetbalnieuws.nl/nieuws/1205249/ligue-1-dreigt-zonder-uitzendrechten-te-zitten-na-vertrek-mbappe.html Mooi man. Nog 2 maanden voordat het seizoen begint en nog geen TV deal kunnen fixen. PSG heeft het wel behoorlijk kapot gemaakt die competitie. Nu kunnen zelfs gepromoveerde clubs geen spelers halen omdat ze geen TV geld krijgen https://www.voetbalprimeur.be/nieuws/1205378/officieel-still-blijft-in-ligue-1-trainen-en-kan-twee-broers-meenemen.html Benieuwd hoe hij het daar gaat doen.
 6. The Crew Motorfest? Die heb ik niet gespeeld. Maar als je naast auto's ook wilt racen met vliegtuigen en boten dan is dit het spel voor je.
 7. Alles wat Monaco niet had is in Canada gecompenseerd
 8. Heel veel games vanuit Microsoft Nieuwe Fable Nieuwe Gears of War Nieuwe S.T.A.L.K.E.R. en nog meer
 9. Nederlandse youtubers zijn sowieso cringe dus die doen niet mee. Maar die titel is puur voor de clicks. Ze hebben de demo eruit gegooid voor feedback en om te kijken waar mensen tegen aanlopen. Dus ja het stottert en lagt soms en dingen werken niet helemaal maar dat is niet erg (Is ook verbonden met internet). Gelukkig kijk ik mensen die wel meer verstand er van hebben en dus ook zeggen dat ze puur naar de game kijken en niet naar de bugs. En die zijn wel hyped voor de game. Wilde er niet teveel woorden aan vuil maken maar die guy heeft mij licht getriggerd Weet niet hoe oud deze guy ook is maar blijkbaar snapt hij de term DEMO niet.
 10. Ik hoop dat TDU: Solar Crown een succes gaat worden zoals TDU2. Dat je gewoon huizen kan kopen en kan aanpassen, je outfit kan aanpassen en je auto's kan aanpassen. Filmpje hieronder is een Jacht die je kon kopen en het interieur kon aanpassen. + vrij rondlopen in je garage Echt 1 op 1 elanden met Ibiza en Hawaii. Was je wel ff zoet mee met een race die rond het eiland ging
 11. Heb het misschien paar dagen gespeeld maar kan niet wennen aan die grafische troep. Gewoon Underground 2 remasteren.
 12. Hoppa Echt genoten van TDU2 dus na al die jaren wachten is dit wel top.
 13. 12 punten in mindering en dan krijg je dit Wilde alleen kijken hoe het met mijn oude club gaat die kampioen is geworden.
 14. sennid

  FM Café

  Op papier de makkelijkste tegenstanders. Als ik zou promoveren dan wordt het een back to back kampioenschap. Stand in Ligue 1 is het volgende: Zoals je ziet is zijn Strasbourg, Rennes en Nice nu de baas in Ligue 1. Rennes is de afgelopen 7 jaar kampioen geweest en daarvoor PSG. Ik ga het nog zwaar krijgen om überhaupt de nieuwe top 3 te verslaan.
 15. Mirage de story uitgespeeld. Prima te doen en alsnog lang erover gedaan. Nu Shadows of Mordor en daarna Shadows of War spelen. En FM tussendoor
 16. Dit zag je toch al van te voren aankomen? Denken dat je er al bent en dan zet de tegenstander even aan en is het 3-0. Je ziet gelijk dat de nummer 8 van de KKD niets te zoeken heb in de Eredivisie.
 17. Mensen proberen hem nu al te cancelen
 18. Potentiële wereldtopper? Speelt helaas op de MC positie en speel met DM's. Zal hem dus daar moeten spelen en omturnen tot een goede DM.
 19. sennid

  FM Café

  Duurde even maar Ligue 2 is een feit. Alleen dit gaat een probleem worden denk ik.
 20. Oldschool Eminem
×
×
 • Create New...