Jump to content

sennid

Leden
 • Content Count

  2,958
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

sennid last won the day on February 20

sennid had the most liked content!

Community Reputation

186 Excellent

About sennid

 • Rank
  Outgoing Introvert
 • Birthday 01/11/1993

Personal Information

 • Woonplaats
  Sliedrecht
 • Interesses
  Games :)
 • Favoriete CM/FM
  FM 2006, FM2011, FM 2014
 • Favoriete Club
  Montpellier, Torino. de wat kleinere clubs
 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

709 profile views
 1. sennid

  FM-Café

  seizoen 3. We hebben nu drie keer achter elkaar 92 punten behaald. De nummer 2 heeft gewoon alles exact hetzelfde als vorig seizoen zelfs de doelpunten voor en tegen.
 2. sennid

  Kits aanvraag topic

  Club: Italië Uniek FM-id: - Merk: Merkloos Thuis: Blauw. Zie spoiler Uit: Wit. Zie spoiler Derde: - Sponsor: - FC’12 of de SS kits: SS
 3. sennid

  Ik luister nu..?

  lekker plaatjes draaien op een berg.
 4. sennid

  FM-Café

  Dat lag idd een stuk lager. Sponsergeld is ook nog vrij weinig. 76K in seizoen 3. Mijn beste speler verdient nu 3,4 K per maand. Ik ben nogal makkelijk in salarissen Doel is nu gewoon om veel geld binnen te halen en om te proberen richting die CL te gaan en daar structureel aan mee te doen. Dit is mijn beste speler die ik gelijk bij mijn eerste jeugdlichting had. De rest is ongeveer gelijk of minder om beetje het niveau aan te geven.
 5. sennid

  FM-Café

  Lukt het een beetje daar in Bosnië? Wel tof om te zien dat er meer mensen in Oost-Europa zitten
 6. sennid

  FM-Café

  Ah jij was dat toch die daar familie had ofzo?
 7. sennid

  FM-Café

  Seizoen 2020-2021. Heel eenvoudig kampioen geworden maar weer één verliespartij. Groepsfase EL verrassend derde geworden. Wij konden misschien nog de K.O. rondes halen maar dat zat er helaas niet in. Beker ook eenvoudig gewonnen.
 8. sennid

  Kits aanvraag topic

  Club: Nederland Uniek FM-id: - Merk: Merkloos Thuis: Oranje. Zie spoiler Uit: Blauw. Zie spoiler Derde: - Sponsor: - FC’12 of de SS kits: SS
 9. sennid

  Kits aanvraag topic

  Ziet er top uit! @JosSos Club: Engeland Uniek FM-id: - Merk: Merkloos Thuis: Wit. Zie spoiler Uit: Rood. Zie spoiler Derde: - Sponsor: - FC’12 of de SS kits: SS
 10. Is gebaseerd op die aanslag in een discotheek in Istanbul volgens mij. Sneijder speelde toen nog in Turkije dacht ik? When Heroes Fly gister afgekeken. Keek makkelijk weg en die flashbacks zijn totaal niet hinderlijk. Komen juist op het goede moment als er wat gebeurd of als ze er aan terugdenken.
 11. Ben momenteel bij aflevering drie van When Heroes Fly. Als ik deze afgekeken heb ga ik waarschijnlijk beginnen aan Börü, is volgens mij te vergelijken met Fauda.
 12. sennid

  FM-Café

  Hoe een club in 10 jaar kan veranderen.
 13. sennid

  FM-Café

  Maar bijt hij ook?
 14. sennid

  FM-Café

  Ik heb geen idee. Zie dat ook voor het eerst. Ik denk dat het heen en terug betekent. Met Google Translate kom ik ook niet ver. edit: heeft met de database te maken. Als ik een andere saven open dan heet het gewoon thuis en uit wedstrijden. @Fantasy
 15. sennid

  FM-Café

  Tweede seizoen en het doel was om te kijken hoe ver we kwamen in Europa. Na makkelijke voorrondes te hebben gespeeld was de eerste kwalificatie ronde gelijk tegen Aberdeen die je eigenlijk pas een paar rondes later zou willen tegenkomen. We hebben ons kranig verweerd maar hebben terecht verloren. Na de uitschakeling in de CL mochten we onze kunsten vertonen in de EL. Alashkert was duidelijk niet opgewassen tegen ons. Knattspi..... Knatspr..... Kratspryn.... die club uit IJsland was ook geen partij alhoewel het best spannend werd in de uitwedstrijd. De laatste horde was Luzern en ik dacht bij mijzelf dat dit wel eens lastig zou kunnen worden. Thuis zat dat ene uit doelpunt niet lekker en uit moet je altijd maar afwachten of je omver geblazen wordt. gelukkig wisten wij de uitwedstrijd ook te winnen en dan krijg je bericht dat je de groepsfase heb gehaald. Loting gedaan en dat resulteerde in deze groep: Wij zijn kansloos om door te gaan en dat is logisch. Ik gok dat Leicester eerste wordt en dat het spannend wordt wie nummer 2 en 3 wordt.
×
×
 • Create New...