Jump to content

sennid

Leden
 • Posts

  3,744
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

sennid last won the day on February 20 2020

sennid had the most liked content!

1 Follower

About sennid

 • Birthday 01/11/1993

Personal Information

 • Woonplaats
  Sliedrecht
 • Interesses
  Games :)
 • Favoriete CM/FM
  FM 2006, FM2011, FM 2014
 • Favoriete Club
  Montpellier, Torino. de wat kleinere clubs
 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

1,571 profile views

sennid's Achievements

506

Reputation

 1. sennid

  Feyenoord

  ligt er aan in wat voor systeem ze spelen.
 2. @007mark Hij zei het N woord op stream.
 3. Nouja, het is steeds hetzelfde riedeltje dus snap dat er mensen soms moe van hem worden.
 4. sennid

  FM Café

  Weet niet of je zin hebt om Barca op te bouwen met mijn database @La Pulga? hij is nog niet af maar misschien wil je eens proberen.
 5. staat op een laag pitje. Speel weinig FM laatste tijd en ook druk met andere zaken.
 6. sennid

  FM Café

  Leuke map met Engelse voetbalcubs
 7. Ferrari motoren vallen met bosjes uit.
 8. sennid

  FM Café

  Dankjewel FC Emmen
 9. Puntenaftrek heb ik inmiddels gevonden. Alleen krijg ik nu een foutmelding met een divisie dus dat wordt hem helaas niet.... @La Pulga Jou suggestie wordt lastig, dat kon je vroeger wel doen maar dat is met deze editor niet te doen. Had wel wat gevonden maar dan moet ik een niet bestaande club (wel in editor) helemaal verbouwen tot FC Barcelona. Daar heb ik momenteel geen zin in Heb wel bij club visie ingesteld dat koop spelers met nationaliteit hoog staat en spelers ontwikkelen via jeugdontwikkeling. Reputatie staat nu op 8950 (10K is het hoogst). Zit zelf te denken om die op 3K te zetten dat is net onder de meeste clubs (die zitten van 3K tot 4,5K) Seizoenkaarten en prijzen zijn ook verlaagd naar meer realistisch. Kan het misschien nog meer verlagen maar dat komt wel een andere keer.
 10. sennid

  FM Café

  vroeger kon je maar iets van 3 talen leren
 11. sennid

  FM Café

  Zal dit meenemen in mijn beslissing.
 12. Ik ben van plan een challenge te maken met Barcelona (Rebuilding Barcelona from the Bottom) om van het laagst speelbare divisie naar La Liga te promoveren. maar wil graag jullie mening hebben over bepaalde zaken (transfers, financiën, puntenmindering enz.) Clubs verwisselen is al gedaan dus dat kan afgestreept worden. Transfers Mij lijkt het logisch om alle niet Spaanse spelers ergens anders onder te brengen bij clubs (zie spoiler). @La Pulga had het idee om de spelers bij hun eerste club te laten spelen. Dat zal bij sommige spelers iets lastiger gaan i.v.m. salaris. Ik had zelf al het idee om sommige spelers bij hun toekomstige clubs, bij hun vorige club of bij een club onder te brengen wat logisch lijkt (dembele naar PSG bijv.) Uiteraard gaan alle geleende spelers de deur uit en de uitgeleende keren terug bij de club. Ik zat ook te denken aan een transfer embargo van 3 á 4 jaar zodat de jeugd volop de kans krijgt (Just like the old days). Financiën Qua schulden denk ik niks aan veranderen omdat ze al een miljard aan schuld hebben. Of dit iets verminderen? Prijsveranderingen aan seizoenkaarten en kaartjes? en wat veranderen aan sponsors? Overig Hier vallen puntenmindering, reputatie en wat ik ben vergeten onder. Puntenmindering kan ik zo 1,2,3 niet vinden in de editor en weet niet of het ook realistisch is (je promoveert wel makkelijk zonder puntenmindering). Hoor graag jullie meningen en andere input @La Pulga @Titan @Mordurette @Nom de Guerre (die getagt zijn hebben wel verstand van het één en ander met het spelletje )
 13. sennid

  FM Café

  Heb de meeste naar hun vorige club of naar een club wat logisch zou zijn. Paar transfervrij gemaakt. Jij misschien ideeën wat leuk zou zijn?
×
×
 • Create New...