Jump to content

TheRealOne

Leden
 • Posts

  1,251
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TheRealOne last won the day on June 22

TheRealOne had the most liked content!

Reputation

227 Excellent

Personal Information

 • Woonplaats
  Ergens in Zeeland
 • Interesses
  FM, Voetbal, Muziek.
 • Favoriete CM/FM
  FM 2014
 • Favoriete Club
  Ajax, AC Milan, FC Den Bosch
 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TheRealOne

  FM Café

  Ook nog Haaland kopen zit er niet in deze transferperiode denk ik. Die moet volgend seizoen maar komen als hij dan nog niet weg is bij Dortmund.
 2. Nieuwe game gestart met de Deadline Day Update. Maar eens met Real Madrid begonnen, met eigenlijk het doel om zowel Mbappe als Haaland te kopen en een paar seizoenen daar de hele competitie mee aan gort te schieten. Eerste competitiewedstrijd was er een tegen Barcelona, meteen laten zien we er de baas is.
 3. TheRealOne

  FM Café

  Ik ben toch waarschijnlijk van plan om na de transferperiode een nieuwe game te starten. Met al die krankzinnige transfers die er aan zitten te komen, zit er vast iets leuks bij.
 4. TheRealOne

  FM Café

  Precies hetzelfde nu met Brentford. Het was de bedoeling om gerichte aankopen te doen etc. maar ik merk dat met al dat PL geld ik alles koop wat ook maar een beetje een goede deal lijkt. Ik ga even wachten tot de transferperiode gesloten (met bijbehorende data update) voor dat ik een nieuwe game begin.
 5. Die belofte zat vast helaas. Ik weet alleen niet hoe erg het mijn tactiek zal hinderen als ik mijn AML van naar binnenkomende vleugelspeler naar gewoon vleugelspits aanpas.
 6. 22 miljoen voor neergeteld. Hij moest ook in zijn contract opnemen dat hij in zijn favoriete rol zou spelen, waar ik zelf niet mee speel. Maarja, kon hem niet laten lopen en die ontevredenheid zal vanzelf ook wel weer weggaan hoop ik.
 7. TheRealOne

  FM Café

  Prima aankoop gebleken Hopelijk zien we die FM-kwaliteiten ook terug in de Eredivisie
 8. Hé Spurs, deze uitslag en zo'n slotfase komt me nogal bekend voor.
 9. Een soort van dynamisch potentieel voor alle spelers lijkt me wel een interessante optie, als soort van toevoeging hoe het nu werkt. Laten we zeggen dat je een LLM speelt, maar je beste speler zijn max PA maar 110 is ofzo, maar op het moment dat je naar de PL promoveert speelt hij nog meer zeer dan degelijk. Ik zou het wel mooi vinden als zo'n speler op basis van zijn lange termijn prestaties dan groeit in CA/PA. Of als een speler zoals Depay een aantal enorm slechte seizoenen achter elkaar kent, dat hij dan meer daalt in CA.
 10. Was nou niet echt bepaald beter, maar dat maakt de uitslag niet minder leuk
 11. TheRealOne

  Club gezocht

  Als je met een data update speelt, heeft de Premier League een aantal leuke teams. Arsenal, Aston Villa, Wolves, maar een wat kleinere club zoals Norwich en Brentford hebben ook wel leuke transfers gedaan.
 12. Ik verspeelde op de laatste speeldag Europees voetbal door gelijk te spelen tegen het al gedegradeerde Norwich, maar de twee volgende finales hebben de pijn wel een beetje verzacht.
 13. Is Zwolle toevallig overgenomen? Ik heb al in een aantal games gehad dat Zwolle overgenomen werd door iemand die er miljoenen in pompte, met als resultaat het kampioenschap.
 14. Ik heb deze save iets met late comebacks
×
×
 • Create New...