Jump to content

TheRealOne

Leden
 • Content Count

  1,097
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 Excellent

About TheRealOne

 • Rank
  Prutser

Personal Information

 • Woonplaats
  Ergens in Zeeland
 • Interesses
  FM, Voetbal, Muziek.
 • Favoriete CM/FM
  FM 2014
 • Favoriete Club
  Ajax, AC Milan, FC Den Bosch
 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Komt gratis van Utrecht over
 2. TheRealOne

  FM-Café

  Er lopen wel heel veel oud-spelers van mij rond bij subtop van de Eredivisie. Dus het zijn zeker geen slechte spelers, maar voor mijn selectie kunnen ze niet heel veel betekenen. Bandé, Kemper en El Maach zitten bij PEC (die standaard om Europees voetbal meespelen), Utrecht heeft Lang en Eiting, AZ heeft van Gelderen, Llansana en Kasanwirjo, Willem II heeft Dostanic en Heerenveen heeft Botman en Rasmussen. Nu zitten er ook genoeg spelers nog bij middenmoters zoals Groningen en Vitesse. Karahasanovic heb ik voor een paar miljoen aan Brugge verkocht, net zoals Misidjan (15 mil. aan Luik zelfs). Quinten Timber speelt hier al een paar jaar vast in de basis bij NAC die jojo'en tussen de divisies, terwijl z'n broer 3-voudig international is.
 3. TheRealOne

  FM-Café

  El Maach is hier basisspeler bij PEC, beetje hetzelfde niveau als Scherpen. Raatsie staat onder contract bij United, maar daar is het ook wel mee gezegd. Zelf heb ik Maarten Vandevoordt van Genk op doel staan. Taylor is bij mij veel beter als Gravenberch. Pierie deed het ook wel goed voor mij, die heb ik voor flink wat geld aan PSG verkocht. Kasanwirjo (AZ), Schuurs (Bordeaux) en Raatsie (-23 Man Utd) vielen me wel erg tegen daarom. Van de spelers die ik nog heb zijn eigenlijk alleen Taylor, Martinez, Neres en Brobbey vaste basisspelers. Gravenberch en Hansen spelen ook veel. Timber en Rensch zijn de vaste back-ups. Promes doet eigenlijk bijna niet meer mee. Fitz-Jim en Regeer zijn goed genoeg om te houden, dus die blijven ook. Van der Sloot is goed genoeg voor in Nederland en kan op best wat posities spelen, dus die blijft misschien ook wel. Enem is een aardige spits voor een middenmoter, maar niet meer als dat.. Met Hillen heb ik nog geen idee wat ik ga doen, die speelt nu op huurbasis in de Serie A.
 4. TheRealOne

  FM-Café

  Net even gekeken. Heb in 2024 nog best veel spelers van het begin. Scherpen (2e keeper), Timber, Rensch, Taylor, Gravenberch, Martinez, Neres (verkocht aan Liverpool en daarna weer teruggekocht), Brobbey, Promes en Hansen. Ook heb ik Fitz-Jim, Regeer, van der Sloot, Enem en Hillen nog onder contract staan, maar die zijn nu wel uitgeleend
 5. TheRealOne

  FM-Café

  Het kan gekker, afgelopen seizoen werd een van m'n regen verdedigers topscorer in de KKD. Perr Schuurs heeft er in mijn save helemaal niks van gebakken trouwens. Heb 'm transfervrij laten gaan omdat hij lang niet goed genoeg was. Ik heb nog wel Rensch en Timber daarom.
 6. TheRealOne

  FM-Café

  Zojuist ook aangenomen bij het Nederlands elftal in 2024. Heb echt een prima selectie, met vooral veel goede spitsen. Alleen qua keepers is het echt dramatisch. Tein Troost (Feyenoord), Justin Bijlow (Anderlecht) en Marco Bizot (Dynamo Kyiv) zijn de beste opties op het moment..
 7. Volgende keer ging zeker beter. Liverpool heeft trouwens sinds de start van de game in iedere CL finale gestaan.
 8. Vroegste titel tot nu toe. En door die late goal sta ik ook nog steeds zonder puntenverlies.
 9. TheRealOne

  Club gezocht

  Iemand die weet of er ploegen zijn die je zelf helemaal kan opbouwen? Beetje zoals het Red Bull-scenario, maar dan een bestaande club. Of een ploeg die bijna geen spelers heeft?
 10. Leuke afsluiter van de groepsfase.
 11. TheRealOne

  FM-Café

  Heb dus afgelopen seizoen een regen binnengekregen die zogenaamd de broer van Kian Fitz-Jim is.
 12. Nummer 3 alweer die voor 100 miljoen of meer vertrekt. edit; En deze man voor 6 miljoen (afkoopsom) gekocht. Heb 'm helemaal niet nodig en heb daar al veel te veel spelers. Maar voor 6 miljoen kon ik het niet laten.
 13. TheRealOne

  FM-Café

  Staat de Eredivisie ook op de ranglijst boven de Nederlandse competities? Ik speel zelf met een regel, dat als een speler graag naar een club wil ik ze dan ook laat gaan. Dus in principe zou er niet zo veel veranderen dan. Als ze weg willen verkoop ik ze toch wel.
 14. TheRealOne

  FM-Café

  Nu hoeven m'n spelers ook niet meer te klagen dat ze naar PSG willen omdat ze in een betere competitie spelen.
 15. Volgende keer beter :(
×
×
 • Create New...