Jump to content

Zeus

Leden
 • Content Count

  3,692
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Zeus last won the day on January 5

Zeus had the most liked content!

Community Reputation

132 Excellent

About Zeus

 • Rank
  Manager

Personal Information

 • Managerstijl
  Italiaan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zeus

  AFC Ajax

  Meer van hetzelfde vandaag. Beide erg slecht. Siem de Jong ook onbegrijpelijk. Ten Hag maakt het zichzelf erg moeilijk.
 2. Zeus

  AFC Ajax

  Geen flauw idee wat ik jou aan gedaan moet hebben, maar als je een discussie poogt aan te gaan zou het bevorderlijk zijn als je met meer dan slechts dooddoeners komt. Dat was mijn punt.
 3. Zeus

  AFC Ajax

  Het criteria realisme vond ik niet terug in je vorige bericht. Maar spelers beneden die categorie, dus zoals een Wilson of Roberts, hadden natuurlijk wel gekund. Ik vind het erg makkelijk om te stellen dat je bij geen enkele club een leuke speler zou kunnen huren, dat is gewoon onwaar.
 4. Zeus

  AFC Ajax

  Kan hier weinig mee. Beetje Gijp-niveau dit. Ik 'moet' overigens helemaal niks.
 5. Zou je zo vriendelijk willen zijn om je punten en komma's gewoon te plaatsen waar ze horen @komodo25. Zonder spaties dus ook graag.
 6. Zeus

  AFC Ajax

  Coutinho, Rafinha, Hakimi, Ödegaard, Dani Ceballos, Morata, Kenedy, Bakayoko, Mkhitaryan, Alexis Sanchez. Kan je een aardig elftal mee samenstellen. Clubs als Liverpool en Manchester City ook leuke buitenspelers als Wilson en Roberts. Zitten nu al gewoon boven niveau Eredivisie.
 7. Zeus

  AFC Ajax

  Het is ook niet makkelijk. Babel heeft op rechts weinig te brengen: hij is niet snel en heeft geen geweldige voorzet. Op links kan hij eventueel meer naar binnen toe dribbelen en bewegen en de zestien opzoeken. Op rechts zou een Promes nog steeds zijn snelheid en diepte kunnen behouden, maar het zou ook betekenen dat het tandem Ziyech-Promes zich anders zal moeten oriënteren. Ziyech zal in tegengestelde richting moeten passen en Promes zal in tegengestelde richting moeten lopen en afmaken. Klinkt misschien als een non-probleem, maar dat wil nog weleens uitmaken. Tadic is verder misschien onzichtbaar op de rechterflank, maar is dat tegenwoordig in de spits eigenlijk ook. Wat mij betreft speel je met Babel - Tadic - Promes of met Promes - Traoré - Tadic. Ik vind Babel in de spits en Tadic op rechts wat log.
 8. Zeus

  AFC Ajax

  Men schijnt het hier niet meer dan normaal te vinden, maar ik kan toch moeilijk buiten het idee dat je 1) bij topclubs niet een jonge knul kan huren met meer diepgang en snelheid óf technische vaardigheden dan Babel of 2) hetzelfde niet kan vinden in een land als Brazilië, Argentinië of Colombia voor een niet al te hoge prijs. Ik vind het huren van Babel een zwaktebod, een gevalletje ons-kent-ons. Net zoals ik Feyenoord daar ook op bekritiseer.
 9. Zeus

  Spaans Voetbal

  Arthur op de flank lijkt me niet, dan eerder een Puig. Arthur is echt een technische controleur. Zowel Fati als Pérez hebben al wedstrijden gespeeld dit seizoen en op links kan Fati natuurlijk goed uit de voeten. Vidal is best een prima voetballer en onderschept daarnaast veel ballen. Heeft ook nog diepgang in zijn spel gekregen. Dit seizoen begon Barca ook constant beter te voetballen wanneer Vidal erin kwam voor Busquets. Vind het verder vreemd dat je Semedo niet vaak hebt zien spelen want hij is inmiddels al minstens een jaar de eerste keus op rechtsback van Barca.
 10. Zeus

  AFC Ajax

  Zowel Gravenberch als Babel ondermaats. Beide slordig. Bij Gravenberch gaat alles ook in een te laag tempo. Apart, want hij oogt als een fysiek sterke, frisse jongen. Maar hij speelt als een flegmatieke zaalvoetballer van in de veertig.
 11. Zeus

  Spaans Voetbal

  Op basis waarvan verwacht je deze namen en dit systeem? Ik weet niet exact wie fit is en wie niet, maar het lijkt mij toch eerder in zijn stijl passen om met een echte vleugelspeler te beginnen. Rakitic in de basis zou toch wel een farce zijn. Als die coach zo van mooi voetbal zou houden als die zegt, weet hij ook dat Rakitic geen optie meer is. Nog een wonder dat die überhaupt bij de club zit. Verder speelt Semedo natuurlijk altijd op rechtsachter en verwacht ik een basisplek voor Vidal.
 12. Ik vind eigenlijk iedereen vrij kut, maar die Buddy spant wel de kroon. Irritant mormel.
 13. Zeus

  AFC Ajax

  Half jaartje acclimatiseren. Werkte voor Neres ook. Vind ik niks mis mee.
 14. Red Bull Limburg zou ook leuk zijn. Past ook beter aangezien het grenst aan Duitsland. En als je zo luistert naar die Limburgers klinken ze ook vaak alsof ze wel een paar Red Bulls op hebben.
×
×
 • Create New...