Jump to content

Zeus

Forum Admin
 • Content Count

  4,081
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Zeus last won the day on March 31

Zeus had the most liked content!

Community Reputation

245 Excellent

About Zeus

 • Rank
  Manager

Personal Information

 • Managerstijl
  Italiaan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MU's Eurovisie Songfestival - Halve Finale 1: Resultaten (2/2) Hierbij presenteren wij de tweede helft van de resultaten van de eerste halve finale van het MU's Eurovisie Songfestival! Heb je de eerste helft van de resultaten nog niet bekeken? Klik dan snel hier. De volledige credits gaan wederom naar mijn mede-organisator @QuaLyon. Mentions @Chiemel @Fabian. @komodo25
 2. Van degene die ook in HF1 stemde moet alleen @Rogier. nog zijn stemmen insturen. Deadline is vanavond 23:59. Spannund!
 3. Is echter wel een enorme lijst aan mentions elke keer. Ik stel voor dat als je graag een mention wil bij een bekendmaking van de uitslag dat je dat dan even in dit topic aangeeft. Ik zal jullie in elk geval alvast meenemen dan.
 4. Zal dat doen dan. Wil zelf niet altijd strooien met mentions - dat vind ik zelf ook vaak lichtelijk irritant - maar als er wel behoefte aan is dan prima.
 5. MU's Eurovisie Songfestival - Halve Finale 1: Resultaten (1/2) Hierbij presenteren wij de eerste helft van de resultaten van de eerste halve finale van het MU's Eurovisie Songfestival! De volledige credits gaan naar mijn mede-organisator @QuaLyon. Enjoy!
 6. Zeus

  The Voice

  Zou tbh ook nooit mijn stoel draaien voor DQ.
 7. Zeus

  The Voice

  Ik dacht dat @Regis ook fan was van de artiest in kwestie, mag hij haar dan niet overnemen? Of anders ikzelf. DQ is ook zo jammer.
 8. Zeus

  The Voice

  @Laki is al een tijd niet meer online geweest, helaas.
 9. De stemming voor de eerste halve finale is inmiddels gesloten en de stemmen zijn ook al geteld. Voor de tweede halve finale schuif ik de deadline enigszins op zodat jullie meer tijd krijgen om je stem uit te brengen. De deadline is nu maandag 6 april 23:59. Stemmen krijg ik nog van: Televoters: @Titan @Grote Ree @Rogier. @Tamara84 @Hwb @Lazvic @cimbomcu Jury: @Erwin.
 10. Zeus

  The Voice

  In sneltreinvaart. 61. Niet gedraaid. 62. Niet gedraaid. 63. Niet gedraaid. 64. Zeer aardig. Bijzondere, hese stem, beheerste compositie. Kan er best naar luisteren, zou een mooie toevoeging zijn. Gedraaid. 65. Niet gedraaid. 66. Niet gedraaid. 67. Niet gedraaid. 68. Niet gedraaid. 69. Deze ken ik. Heb een lichtelijke crush op haar en ze staat zelfs in mijn muziek-app op mijn mobiel! Erg creatief, sferisch, kunstzinnig en esthetisch verantwoord. Deze lieverd doet mijn hart sneller kloppen en mag, moet eigenlijk, bij Team Zeus komen. Anders ga ik een tikkeltje verdrietig zijn. Gedraaid. 70. Vind dit eigenlijk wel verrassend en interessant. Ken deze niet, dus zou graag nog vaker iets van deze artiest horen. Liefst in mijn team. Gedraaid. 71. Niet gedraaid. 72. Niet gedraaid. 73. Wel aardig en lief. Kan ik er best bij hebben. Gedraaid. 74. Niet gedraaid. 75. Lekker wel. Muzikaal geheel, moderne donkere, soul-stem. Heb nog niet zoiets in mijn team, zou dan ook de kansen flink vergroten voor deze artiest/band. Zeer welkom. Gedraaid. 76. Niet gedraaid. 77. Niet gedraaid. 78. Mooi wel, zacht en koel. Ik gok Scandinavisch. Interessant. Zou een alleraardigste toevoeging zijn. Gedraaid. 79. Niet gedraaid. 80. Twijfels. Zitten goede kanten aan, ook kanten die mij minder bevallen. Niet gedraaid.
 11. Zeus

  AFC Ajax

  Hét moment om het Bayern München van de Benelux te worden inderdaad.
 12. Laatste dag om punten in te sturen! Tot 23.59 de tijd.
 13. Zeus

  Nintendo Switch

  Dit klinkt mij een beetje viezig in de oren, @Jeroen.. Voor afspraken om zaad uit te wisselen wil ik je toch echt verwijzen naar andere platforms.
×
×
 • Create New...