Jump to content

Zeus

Leden
 • Content Count

  3,432
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 Excellent

About Zeus

 • Rank
  Manager

Personal Information

 • Managerstijl
  Italiaan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zeus

  AFC Ajax

  Toch deel ik die enthousiasme over Eiting niet zo. Ik vind hem statisch en zijn handelingssnelheid ligt niet heel hoog. Over Marin hoor ik ook nog niet hele geweldige verhalen en Schöne zie ik conditioneel en fysiek zich toch ook niet lang meer staande houden. Mazraoui mist in mijn ook handelingssnelheid, inzicht en het overzicht om centraal voor de defensie te spelen. Ik vind nog altijd dat Ajax er goed aan zou doen een zes te halen. Voor de rest is het zo wel oké.
 2. Zeus

  AFC Ajax

  Magallan en ook Veltman zijn als RCV niet van het niveau dat je zou moeten nastreven, zeker na vorig seizoen niet. Schuurs is nog pril. Je hebt gewoon een klasbak nodig voor die positie. En ik vind ook dat je nog een middenvelder nodig hebt. Eiting is magertjes en Schöne kan zomaar eens klaar zijn. De Jong laat een groot gat achter en Marin is meer een kruising van Schöne en Van de Beek. Mocht Neres of Ziyech nog vertrekken zou ik ook nog wel een vleugelspeler willen zien komen.
 3. Als Ciccone nog een beetje fris is, is hij veruit de beste klimmer van de kopgroep. Maar het is de vraag of de kopgroep het wel haalt. Ben benieuwd of topfavorieten (voor mij althans) Bernal en Pinot direct wat gaan laten zien. Landa, Bardet en Daniel Martin zullen hier ook wel goed zijn.
 4. Ja, dat vind ik ook heel raar. Hij wil top zijn in de Vuelta met de Giro én de Tour in de benen. Tikkeltje stupide normaal gesproken.
 5. Als vrij nutteloze, vroeg lossende knecht voor zijn broer Adam ja.
 6. Vraag me af of er een groepje los zou komen. En dan nog, niet alleen Sagan. Ook bijvoorbeeld Matthews, Colbrelli, Trentin, Stuyven, Van Avermaet, Boasson Hagen en Van Aert zouden er dan af moeten zijn. Want op de sprint zijn dat soort mannen normaliter wel wat sterker.
 7. Ik snap dat geroep over Schachmann ook niet helemaal. Goede renner hoor, maar de laatste 15 km en dus ook de aankomst is gewoon vlak eh.
 8. Zeus

  Feyenoord

  Met name die backs waren ontzettend belangrijk voor het spel van Feyenoord. Met hun vertrek is het als een kaartenhuis in elkaar gezakt.
 9. Creatieve namen voor vandaag wel. Maar gaat normaliter meer categorie Matthews, Sagan, Trentin, Van Avermaet en Van Aert worden.
 10. Alaphilippe heeft gezegd daar de sprong te wagen omdat hij zich al goed voelde en de hoop had dat er een groepje meekwam. Waar hij ging was het steiler dan aan de finish en hoogstwaarschijnlijk hoopte hij dan ook met een groepje aan te komen en zo de sprintende mannen (Sagan, Matthews, etc) te ontlopen.
 11. Zeus

  Transfernieuws

  Nu Pogba nog. Zaniolo of Chiesa zou ook leuk zijn.
 12. Zijn er mensen hier die aan die van WCS meedoen? Die vind ik altijd erg fijn en overzichtelijk. https://www.worldcyclingstats.com/nl/spel/tour-de-france/2019 Ik wil wel een MU-subpoule aanmaken eventueel.
 13. Moet je nou serieus 4 euro betalen om mee te kunnen doen aan die Scorito-poule? Wat een farce.
 14. Verrassend dat ik met Nigeria toch aardig wat punten krijg. Niet verwacht.
×
×
 • Create New...