Jump to content

Socrates

Leden
 • Posts

  10,829
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Everything posted by Socrates

 1. Paar uur later en de teller staat op 10! Wie niet weg is is gezien!
 2. Ze weet meer dan menig mannelijk 'analist'. Bevalt mij eigenlijk wel. Maar de lat ligt ook laag.
 3. Vasthouden aan je zogenaamde koningskoppel en Lisandro op de bank houden heeft maarliefst één wedstrijd geduurd. Wel beetje lelijke opstelling verder. Enige goede verandering is Acuña ipv Tagliafico imo.
 4. Leuk verhaal, maar ik had bijvoorbeeld (een op voorhand gewaagd) gelijkspel bij Duitsland vs Japan, België vs Canada en Frankrijk vs Denemarken en grijp er dan toch in allen gevallen naast, hoewel obv het spelbeeld in die wedstrijden een gelijkspel logischer was dan de werkelijke einduitslag. Maar ik sta ergens onderaan nog net boven komodo25. Boven alles is het een enorme loterij, zeker op dit WK waar we nog amper een 'logische' uitslag hebben gezien obv het spelbeeld.
 5. Heb er al 8x met één doelpunt naast gezeten. Het zit verdomme ook niet mee. Wel representatief voor m'n dagelijk bestaan.
 6. Gezien de huidige prestaties zeg ik dat lekker niet
 7. Ik denk wel dat deze voorspelling van je wat aan de gewaagde kant is:
 8. Omdat je ze mist en het lachwekkend dom is dat ze er niet bij zijn.
 9. Die is best leuk. Nu staat ze toch echt wel boven Ibrahim "ik poneer boude stellingen die eigenlijk nogal voor de hand liggen met zware intonatie en kijk dan stug voor mij uit" Afellay.
 10. Maar wel heerlijk dat je nu in die wedstrijden precies mist wat die afvallers hadden kunnen brengen. Danjuma een actie aan de bal ipv Memphis, Brobbey wat diepte ipv Bergwijn, Schouten een rol in de opbouw + defensieve arbeid ipv Koopmeiners of Berghuis. Hadden alle 3 basis kunnen staan en je spel zag er 100% beter uit.
 11. De Vrij ook echt in de ruimte laten zwemmen op RCV, alsof je niet al genoeg problemen hebt.
 12. Jij begint er met de dag meer kijk op te krijgen! Louis zou je een vernederende schouderklop geven die voor sympathiek moet doorgaan!
 13. Probleem is ook dat wie je ook bij die twee spitsen zet, ze leveren niet echt en zijn allemaal weinig in vorm, op Gakpo na. Die wingbacks brengen voetballend ook amper wat. Ik hoor niemand vandaag over Dumfries, maar die had ook weer twee linkerpoten. Als je vast wil houden aan dit systeem moet je gewoon De Roon voor de stabiliteit naast Frenkie zetten met Berghuis of desnoods Xavi op 10 voor creativiteit. Gakpo met Memphis/Bergwijn ernaast. Maar ik vrees dat dat niet veel gaat doen. Ik zou het ook logisch vinden om over te schakelen op een 5-2-3. De Roon naast Frenkie. Gakpo op links, Luuk in de spits, Berghuis of Xavi op rechts. Op linkerwingback Malacia bringen om defensief stabieler te zijn, op rechterwingback Frimpong om juist vaker door te komen op rechts en een voorzet af te leveren. Noppert; Frimpong, Timber, Van Dijk, Aké, Malacia; De Roon, Frenkie; Berghuis/Xavi, Luuk, Gakpo.
 14. Noppert 5 Dumfries 4 Timber 6 Van Dijk 5 Aké 6 Blind 5 Koopmeiners 4 Frenkie 6 Klaassen 3 Bergwijn 4 Gakpo 6 Memphis 3
 15. Je zou Danjuma maar zijn. Je bent hetzelfde type speler, bent eigenlijk in alles net wat beter en toont dat al geruime tijd in dezelfde competitie en zelfs op CL-niveau aan. En dan kijk je naar wekenlang gespeculeer of de grote wereldster - Memphis heet hij trouwens, een tegenwoordig sloom stuk spieren dat vooral de bal kwijtraakt - wel of niet fit genoeg gaat zijn voor dertig minuten of een helftje tegen Senegal of Ecuador. En dan valt hij in en laat hij weer zien de draaicirkel van een vrachtwagen te hebben. En zelf zit je niet eens op de bank, maar gewoon thuis. Want als Memphis het niet laat zien, is het aan de beperkte spits van Royal Antwerp of Besiktas. Wat een potsierlijkheid.
 16. Nope. Elke draai zie je dat er nul versnelling in zit ook. Nutteloos. Maar eigen schuld van Louis & co.
 17. Frenkie (LCM), De Roon (RCM) en Berghuis (CAM) is gewoon het meest gebalanceerde en logische middenveld dat beschikbaar is. Kan overeind blijven tegen betere ploegen en goed genoeg tegen kleinere. Had er allang ingeslepen moeten zijn. Nu is het los zand.
 18. Ik was cynisch hè Klaassen is vreselijk, levert weer alles in en nul balcontrole. Staat ook veel te hoog. Hij moet daar komen, niet er al staan. En hij moet vooral zitten eigenlijk. Op de tribune.
 19. Berghuis op tien schijnt heel raar te zijn voor Louis. Jammer. Dat is de man die tussen de linies kan spelen en iemand kan wegsteken. Die patronen moeten er nu juist inkomen. Offensief stel je heel weinig voor, dus in deze groepsfase had je op z'n minst moeten zorgen voor bepaalde vaste patronen. Gemiste kans. Timber, Koopmeiners en Gakpo voorop is wel prima.
 20. Denk toch dat je nog steeds aan het dromen bent eigenlijk.
 21. Ik vooral Danjuma, iemand die nog eens een actie of een dribbel in kan zetten. Maar Brobbey had als diepe spits ook waarde kunnen hebben ipv Bergwijn, want die laatste lijkt bepaald niet in grootse vorm. Zou goed zijn mocht Gakpo in de spits staan ipv op 10. Daar kwam hij nauwelijks in het spel voor. Blijf vinden dat Berghuis daar hoort, die kan tussen de linies komen en een goede pass versturen. Klaassen is toch een beetje jammer als je nog een beetje wil voetballen. Maar kan ook nog dat Frenkie dan als 6 speelt en Berghuis en Klaassen dan meer als CM's spelen.
×
×
 • Create New...