Jump to content

Socrates

Leden
 • Posts

  9,736
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Everything posted by Socrates

 1. Snelheid op de lange afstanden is juist één van de weinige kwaliteiten die hij wel heeft. Hoop van harte van niet.
 2. Socrates

  Brits voetbal

  Zou alleen wel Raphinha en Saka omdraaien. Lijkt mij vrij terecht, waarom is dat raar?
 3. Wat bedoel je hier precies mee? Paulinho en Vidal zijn nog best nuttig geweest voor Barca.
 4. Inmiddels al enig idee wat er zo volslagen hypocriet is aan de 'cancel culture' - je nogal onspecifieke bericht - of veroorzaakt deze vraag ook weer een mentale error en gaat het plots om de inhoud van meningen (die nog helemaal niet bloot liggen want onspecifiek)?
 5. God.. Dan snap je het niet kerel.
 6. Socrates

  AFC Ajax

  Dat is dan mooi, benieuwd hoe hij het daar gaat doen!
 7. Lezen. Geen meningenkwestie. Ik geef aan dat het een erg onspecifieke reactie is en hem niet zo inschatten als de intentie van de poster dus niet erg laakbaar is.
 8. Kleineren? Doe niet zo flauw. Jij rept over filosofische discussies en het stellen van legitieme vragen; ik zeg dat ik hier heel wat anders zie (en jouw bericht ging daar moeiteloos in mee, maar het was kennelijk geen serieus bericht).
 9. Het punt dat hij maakte in het algemeen (F1 omarmde symboliek BLM, anti-racisme, etc. en nu dus actie ondernemen) is valide. Dat het bericht waarop hij reageert een knudde reactie is waar je niets mee kan - wat is er 'hypocriet' aan de zogenaamde 'cancel culture'? - neem ik hem niet zo kwalijk.
 10. Socrates

  AFC Ajax

  Martinez moet met het oog op het WK gauw de stap naar een topclub maken, dat maakt in Argentinië meer indruk (reputatie opbouwen) dan wekelijks spelen in Nederland. Bovenal is het wmb ook een goed moment en, mits de juiste clubkeuze, kan hij het ook aan. Alleen vind ik hem beter passen in Spanje dan in Engeland.
 11. Prima, maar die filosofische discussie of vragen zie ik hier niet echt. Ik zie hier weer vooral simplistische, repetitieve lulkoek van niveau'tje Vandaag Inside en Ongehoord Nederland. Allemaal dezelfde kleine mening ook (misplaatst gebruik van 'hypocriet', niks mag meer, 'cancel culture' als een gegeven institutie omschrijven), op een delichris die een hele logische opmerking maakt na.
 12. Ontzettend droevig dat je niet gewoon lekker het n-woord kan zeggen als vertegenwoordiger van een sport inderdaad, wat ongelofelijk verdrietig. Klopt, vind ik ook vervelend.
 13. Wonderbaarlijke redenering.
 14. Socrates

  AFC Ajax

  Zirkzee.. Creatieve scouting hoor ik al.
 15. Socrates

  Transfernieuws

  Maar ook garantie op creativiteit. Als die fit is één van de beste voetballers op de Nederlandse velden.
 16. Van Aert en Benoot dragen ook gewoon bij aan het geel. Beide klimmen misschien nog wel beter dan Oomen en Gesink. Sowieso meer inhoud ook. Laporte en Van Hooydonck zijn ook gewoon sterke, klassieke mannen, heb je altijd wel wat aan. Kan niet alleen maar pure klimmers hebben.
 17. Begint sowieso een beetje pubergaypop-competitie te worden.
 18. Mooi dat Van Aert wel enige ondersteuning krijgt, vooral Laporte is erg belangrijk. Niet te veel Hollandse sukkeltjes ook, fijn.
 19. MU = Vandaag Inside Forum
 20. Socrates

  AFC Ajax

  Maar Tadic + Berghuis + Antony kan eigenlijk niet meer. Al zeker niet met ook nog een statische spits. Bergwijn met wat diepte op links zou een goede toevoeging zijn. Bergwijn - Brobbey - Tadic -------------- Berghuis ---------- Zou prima zijn. Antony zal wel vertrekken.
 21. Socrates

  AFC Ajax

  Nou, je zegt het al: Tagliafico vertrekt dus die ruimte komt daar al. En het boeit mij ook niet zo. Van mijn part ditch je Blind lekker. Als je met een 6 gaat spelen zou je hem daar nog kunnen zetten. Interesseert mij niet zo, maar afgelopen seizoen is wel gebleken dat Blind op linksback (in een viermansdefensie) geen goed idee meer is met wat tegenstand.
 22. Socrates

  AFC Ajax

  Heb je dit jaar weer een hoop gemist of wat? Blind was ontzettend matig tot slecht en probleemfactor in de wedstrijden die belangrijk waren.
 23. Ze kunnen oprecht ook een Openda gebruiken. Beetje diepgang voorin. Veel te statisch.
 24. Heerlijk weer vandaag. Alsof Gert Verhulst de bondscoach is van een campingelftal. Stelletje stilstaande veteranen.
 25. Het valt mij al langer op dat het ooit zo charmante België tegenwoordig wel erg chauvinistisch en nationalistisch aan het worden is, maar nu staat er ook nog eens een luidruchtige volksmenner langs de zijlijn in een microfoon te blèren en volk op te hitsen. Het begint steeds erger te worden.
×
×
 • Create New...