Jump to content

Socrates

Leden
 • Posts

  9,944
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Everything posted by Socrates

 1. Nouja, falend, hoe moet 'ie dan spelen? Valt geen fatsoenlijk middenveld + voorhoede op te stellen hiermee.
 2. Waar blijft eigenlijk de discussie over dat SV Deurne de eerste amateurclub van Nederland is met een officieel labeltje 'veilig sportklimaat'? Ik had verwacht dat dit onderwerp allang en breed hier besproken zou worden. Maar er is blijkbaar nog geen woord over gerept.
 3. Socrates

  Brits voetbal

  Toch heel erg bijzonder eigenlijk. Juve wil graag af van Rabiot (zo'n beetje de slechtste speler van het afgelopen seizoen) en Arthur om vervolgens Paredes van PSG te kunnen kopen. Nu, dat is niet direct bijzonder, wél dat ManU dan de club is die aan de haal gaat met het afdankertje van Juve. Normaal gesproken is het eerder andersom, dat Juve de net-nietjes van de andere topclubs pakt.
 4. Socrates

  Transfernieuws

  Dat is natuurlijk Tannane
 5. Socrates

  Brits voetbal

  Ja, maar ja, zo heel veel spelers met dat profiel zijn er ook niet meer beschikbaar. Vraag mij wel af of Ajax echt zoveel blijft vragen als Antony graag wil en zich een beetje boos maakt. In deze markt zou ik 60 of 70 nog wel doen. Ik vind Gakpo wel wat completer. Probleem is een beetje dat het hem een zeer goede speler voor PSV maakt, maar hij mist misschien iets exceptioneels voor in de top. Heel veel snelheid, een extreem goede dribbel, een knoeihard en effectief schot, een geniale voorzet.. Hij heeft alles een beetje, maar niks in extreme mate.
 6. Socrates

  Brits voetbal

  Schijnt PSG ineens Rashford weg te gaan pakken. Dan heb je letterlijk nog maar één goede vleugelspeler (Sancho) en één serieus talentje voor op de vleugels (Garnacho). Elanga, Diallo, Chong en al die gasten zijn lang niet goed genoeg. Antony is qua profiel echt wel een broodnodige aanwinst voor ManU. En zelfs Gakpo is plots een logische target bij een vertrek van Rashford. Heb wel lichtelijke twijfels bij Gakpo.
 7. Socrates

  Brits voetbal

  Icardi is niks joh. Belotti had wel een aardige back-up kunnen zijn ja. Maar ja, Ten Hag kent al die spelers niet joh.
 8. Socrates

  Brits voetbal

  Rabiot zal vast niet van de scouting komen, dan zou je wel weten dat hij afgelopen seizoen gewoon heel slecht was (en vaak zelfs op de flank stond). Die zal wel aangeboden zijn. En ja, het lijkt er toch op dat Ten Hag namen dropt en dat dan mannen als Murtough dat maar proberen te regelen. Armoedig. Moet je zeker bij Ten Hag ook helemaal niet doen, zo'n goed spelersinzicht heeft 'ie niet.
 9. Socrates

  Brits voetbal

  Het is ook idioot. Ze hebben een linkspoot voor op rechts nodig. Rechtspoten op links zijn er al genoeg. Maar als Antony niet lukt, kent Ten Hag verder alleen nog maar Gakpo kennelijk. Bizar.
 10. Socrates

  Brits voetbal

  Ik baseer mij op een veelvoud van wedstrijden, jij reduceert het tot dit. En je kan het nog zo vaak proberen als je wil: ik vind het vooral gek om met McFred te starten. Dat is het domste wat je kan doen.
 11. Socrates

  Brits voetbal

  Andere positie, eerder ipv Antony, wat overigens ook al niet logisch is.
 12. Socrates

  Brits voetbal

  Ik heb Van de Beek meermaals gezien bij Everton en vond hem niet teleurstellend. Een blessure reken ik hem niet aan. Van de Beek is aan de bal 100x beter dan McTominay en 20x beter dan Fred. McFred starten is het slechtste wat je kan doen in je eerste wedstrijd als nieuwe coach van ManU. Ik ben het gruwelijk oneens met jou en Acqua en vind het ook geen 'discussie' waard, eigenlijk. Beetje als uitleggen dat Sneijder een betere tien was vergeleken met Immers. Goede redenen ja, grappig. Je lult uit je nek en komt hier enkel om te provoceren met je anti-sociale inborst, feit.
 13. Socrates

  Brits voetbal

  Prima cimbomcu, geblesseerd raken valt erg tegen en dan heb je geen recht op een basisplek ten kosten van McTominay. Hartstikke goed, val nu maar weer een ander lastig.
 14. Socrates

  Brits voetbal

  Hij wil het niet begrijpen. Geen wedstrijdritme. Toch redelijk vlug basisplaats als verdedigende middenvelder, niet zijn normale positie. Goede, imponerende wedstrijd tegen Leeds. Tegen Man City imponerend, speelde De Bruyne er gewoon uit. Geblesseerd langdurig, pas op het einde weer terug in volle degradatiestrijd. Lees net dat Ten Hag met Rabiot gebeld zou hebben om te vertellen dat hij hem graag wil. Wat een lachertje. Kijkt die vent wel wedstrijden terug? Rabiot was zo'n beetje de grootste stoorzender afgelopen seizoen. Hielp ook niet dat hij naar links werd geschoven, maar toch, wat speelde die altijd slecht, zeg. Nog lui ook. Wat dat betreft net de gemiddelde MU'er in topics als deze die Ten Hag. Wat een afgang.
 15. 4-1-2-1-2. Heel misschien een 3-4-3 uiteindelijk. Gaat weer een kutseizoen worden, het is voorlopig weer helemaal niks. Memphis ipv Dybala is ook een ongelofelijke stap terug, ben er helemaal zo blij niet mee.
 16. Socrates

  Brits voetbal

  God, krijg je hem ook weer. Blinde liefde? Vent, het is heel simpel: Van de Beek is in balbezit in alles een betere voetballer dan McFred. Dat zie je elke invalbeurt - of startbeurt, zie Rayo bijvoorbeeld - wel weer terug. En nogmaals, bij Everton kwam hij zonder enig wedstrijdritme. Toen speelde hij wel degelijk in de basis, als één van de twee verdedigende middenvelders zelfs - goede wedstrijd tegen Leeds, tegen Man City hield hij zelfs De Bruyne uit de wedstrijd - maar raakte hij geblesseerd.
 17. Socrates

  Feyenoord

  Mist wat snelheid, op meerdere vlakken eigenlijk. Vraag mij af of de PL de juiste stap is. Een laag blok zou wel fijn zijn voor hem. Weet niet hoe Bournemouth speelt. Middenmoot Italië had misschien beter gepast.
 18. Socrates

  Brits voetbal

  Sesko schijnt dus ook niet te komen. Je zou maar supporter zijn van die club, ik zou er allemaal heel verdrietig van worden.
 19. Socrates

  Brits voetbal

  Nja, als jij inderdaad het idee hebt dat Milner die goed invalt voor Thiago een mooie vergelijking is met wanneer VDB - de veel betere voetballer - invalt voor McTominay die werkelijk met elke balcontact iets fout doet en dan de opmerking "wat een vergelijking" niet kan hebben, dan ja, is het weinig zinvol om nog te discussiëren inderdaad. Bedankt en de groeten dan.
 20. Wat een drama, dan valt mijn relatie nog mee. Dank voor het delen dus @Bogatyr!
 21. Socrates

  Brits voetbal

  Je gaat letterlijk gewoon niet in op de argumenten die ik geef mbt Van de Beek. Kan je wel zo kinderachtig gaan doen, maar dat is nergens voor nodig.
 22. Socrates

  Brits voetbal

  Goh, willen zal die wel. Maar hij is al heel lang echt by far de slechtste voetballer. Fred had naar het einde toe + in pre-season juist een wat betere periode hè. Een tijdje wel, maar kreeg een blessure. Eh, nou, als McTominay invalt geeft hij niet ineens zulke balletjes als die one touch van VDB op Sancho gisteren. Beetje rare uitspraak. Ook tegen Rayo zag je dat VDB weer prima was in link up-play, iets wat McFred totaal niet hebben. Wat een vergelijking. Tja, ik vind dit grove onzin, maar goed. Snap best als Liverpool-fan dat je liever McFred ziet bij de rivaal. Van de Beek had een andere club moeten kiezen, dat wel. En ManU had al meerdere keren andere trainers moeten kiezen.
 23. Socrates

  Brits voetbal

  Hoe kom je daarbij dan? Fred kan in een rol meer als B2B tenminste nog een beetje meeballen, geluiden waren in principe ook positief over hem in pre-season. McTominay kan echt vrijwel niks met een bal. Zag je dat hakje gisteren? Het is ook echt schaamteloos. Nah, in zijn invalbeurten (bijv. tegen Watford) laat hij wel gewoon zien een stuk beter te kunnen voetballen. Bij Everton liet hij zien te kunnen verdedigen op het middenveld (speelde De Bruyne nog uit de wedstrijd). Gisteren zag je ook al meteen dat het een veel betere voetballer is, met als hoogtepunt dat balletje die hij met één keer raken doorstak op Sancho. Mwah, niet per sé een must. Ligt ook aan hoe je speelt. Je zag gisteren dat als de fysiek sterke McTominay eruit is en Eriksen voor de defensie gaat voetballen, ManU veel beter in staat was het spel te spelen wat ze willen. Het gaat er vooral om dat je wat balans op je middenveld hebt. Je moet ook spelers hebben die defensieve arbeid leveren. Rodri is belangrijk, maar City heeft bijvoorbeeld ook weleens met Gündogan of zelfs Silva gespeeld als controleur. Je noemt Kanté ook. Een bal afpakken en arbeid steken in de weg terug naar doel hoeft niet per sé met 2 meter en een sterk lichaam gepaard te gaan. Rabiot is lang, maar lui en slap. Dan kan je nog beter Fred hebben. Geweldige middenvelder. Liverpool had ook voor Renato Sanches moeten gaan overigens. Zou misschien ook kunnen, ik weet het eigenlijk ook niet meer.
×
×
 • Create New...